NEW YEAR!

duscha/platta eller lock håret/packa/äta/nyårsoutfit/fixa skjuts...
det är vad jag ska göra nu fram tills 6 tiden, gaaash so let´s start!
happy new year readers!


 


DAGENS


Fixade en dagens lite snabbt sådär innan jag åkte iväg på middag med familjen. Nu kollar jag på a cinderella story har sett den x antal gånger men vad gör det? kisses♥

YESTERDAY!


















bilder by: http://jjuliasandin.blogg.se





VICTORIAS´S SECRET FASHION SHOW 2009!


Glöm inte att sitta bänkade framför tv:n ikväll kl:20.00 för då drar nämnligen årets Victoria´s Secret Fashion Show igång, i år är inte min favorit Adriana Lima med men hoppas på att hon är med nästa år iaf.. 
Nu måste jag bara se trailen kan knappt bärga mig! 

GIRLSGIRLSGIRLS

Har sjukt ont i både fötterna och halsen efter gårdagens festligheter, vi stog i kön och frös i 30 min innan vi fick gå in. Shiiet vilket drag det var, vi hade så jäääkla kul igår en sak är jag säker på att detta måste vi göra om brudar!! För övrigt kunde jag inte sova igår eftersom att det pep i öronen hela natten, men tillslut så slockna jag runt 4 tiden. Det kankse rammlar in blider från gårdagen lite senare..
Kan lova att jag är sliten som få, så idag ska jag bara chilla, sen ska jag iväg på middag runt 5. Hoppas att ni hade en fin kväll!

TONIGHTISGONNABEAGOODNIGHT..


Nu ska jag börja fixa mig lite smått inför kvällen, måla naglarna svarta, locka håret, pimpa klart den svarta klänningen osvosv.. puss

RANDOM PICS..

 



IFOUNDANEWDRESSTODAY!


Idag var jag in till valbo med maria och clara, hittade en snygg och självklart svart klänning inne på bikbok ska pimapa den lite senare med sliver kedjor (den är snyggare på en på bild). Jag ska ha den på nyår eller imon då det är fest på olles med brudaaarna!!
Efter valbo skulle vi gå på bio fast vi hann inte med det så vi gick hem till mig och kollade på film ist och åt kladdkaka. Jag hade det riktigt kul med tjejerna idag det måste göras om dudes!

CHIPPSDIPPGURKAMOROTJULMUST!


Har nyss fixat ihop gott snacks och nu ska jag kolla på underbar & älskad av alla. peace out!

SOMNEWSTUFFS!

Blev en sväng in till valbo idag eftersom att vi skulle köpa en present till faster, jag passade på och köpte en ursnygg skjorta och en ny morgonrock på rean!

skjorta carlings - 249:-
morgonrock cubus - 150:-




UNDERBARASTOCKHOLM!




Jag har haft en underbar dag i sthlm med sis. Även fast vi inte hittade så mycket kan bero på de grymt långa köerna till kassan och provrummen. Jag fick iaf inte med mig en massa onödiga plagg/saker vilket är lätt hänt när vi pratar om mig. Efter att vi varit i weekday x antal gånger så hittade jag mig slutligen ett par sygga jeans och grymt sköna var de! Halva priset på jeansen från weekday och likaså på parfymen hidden som jag köpte inne på åhlens, den luktar jäkligt gott! Goodnight. xxx

FOOD++


Har nyss fått i mig en gó middag och jag är mätt som få, men en bit kladdkaka till efterrätt ska jag nog få i mig endå. Ikväll blir det tidig läggdax då jag ska ta mig upp med tuppen imon och åka med syster till stoorstaaan!!

I´LL BE THERE TOMARROW JUST LIKE I SAID!



24 DECEMBER



TWOLOVERS


Hyrde som sagt 3 filmer på hemmakväll idag, ska nog börja med att se two lovers innan filmen sätter igång ska jag göra iordning julmust och julgodis. ps. det är såhääääääär skönt med jullov!!


pälsmössa on


Heey dudes!
Idag va jag in till stan en sväng, tror ni det var mycket folk? KAN JAG LOVA! Har aldrig sett så mycket folk inne i stan. Hyrde filmer på hemmakväll med sis annars hittade jag inget as always. Skulle kanske sitta hur bra som hellst med en trip to the capital i helgen, but who knows maby i´ll be there..



IFYOUWANNAKNOW.

svenska - VG
engelska - VG
mattematik - VG
no - VG
so - VG
tyska - VG
idrott - VG
musik - VG
bild - VG
hem och konsumentkunskap - VG
bosniska - VG
teknik - G (inte haft teknik i 8:an än så alla i klassen fick högst G)
slöjd - G (påväg mot VG)





2 JULKLAPPAR


I år ska jag och syster skämma bort varandra lite extra när det gäller julklappar. En liten julklapp som man får öppna 2 dagar innan, idag fick hon schampoo och balsam från märket goldwell. På julafton får hon öppna den stora julklappen och vad som gömmer sig där kan man ju undra? hihi. puss

CLARAMYDUDE!

Imorse hade vi skolavslutning och det gick bra, jag är grymt nöjd över mina betyg må jag säga! Efter att jag och Clara hade fått våra fina betyg så åkte vi in till valbo en sväng och inhandlade julklappar. När vi hade köpt alla julklappar och Clara hade hittat sig en klänning till julafton, så åt vi käk på donken. Sen tog vi bussen hem som då var full så vi fick stå upp. För övrigt skämde jag ut mig då vi stog och väntade på bussen. Jag kritiserade fjällrävenjackorna och sa att det var en fjortisstämpel! Det stog en snygg kille bakom mig och vad tror ni jag ser att han har för jacka? Jo en fjällrävenjacka.
Senare ska jag till tandläkaren inne i gävle, ikväll ska jag umgås med brudarna!



"den lilla svarta"


Imon är det julavslutning och jag har nästan ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det lutar nog åt att det blir "den lilla svarta". Jag är även med i kören och kan inte en enda låt som vi ska sjunga, bra jobbat! Nu ska jag äta hemmabakat julgodis, finns det något godare än rocky road? kisses♥

I NEED YOUR HELP!


någon som har anvät/använder id minerals, är det jätte bra som alla säger att det ska vara eller är det bara överskattat?

JUST NU.


usch, vad det är kallt. man vill bara sitta inomhus i soffan framför tv:n och inte göra ett dugg i princip. nu måste jag ta tag i detta och göra nånting åt saken man kanske ska gå på bio. nu ska jag få tag i någon människa och se om den vill gå på bio. kanske ska man se tredje delen luftslottet som sprängdes. peace out!


 


V FOR VOODOO


Check out the collections here!

ITSMELLSCHRISTMAS!






Idag har det årliga mysiga julbaket ägt rum här hemma, det har bakats lussebullar, pepparkakor och knäck. Nu har verkligen julkänslan väckts, det luktar underbart i köket! Nu ska jag äta aldeles för mycket av det goda, hejs!

BAKSMÄLLAN


Har nyss kollat på Baksmällan den var riktigt bra, så alla människor med humor se den!!

is there anyone else but me who want summer now?


Idag blev det en kort skoldag, väldigt skönt! Fick även reda på att jag har vg i eng och sv, good work. För övrigt satte nån jävel igång brandalarmet av en konstig anledning, så vi fick stå utomhus i 20min i denna kyla utan jacka! Nu ska jag iaf åka in till valbo med syster sen blir det innebandyträning när jag kommer hem, konstigt nog är jag taggad för träning trots att det är freeedag! ADIOS♥

YESTERDAYIGOTTHIS,THANKS!


t-shirt - monki
mascara - make up store (förebygger/stärker fransarna och ger volym)



AT HOME ALONE



Hemma efter att ha umgåtts med brudarna, sen jag tog en promme hem i detta väder med converse på fötterna en aning kallt var det. Just nu är jag ensam hemma, och har tänt lite ljus, mys! 
Annars hoppas jag på att syrran kommer hem med nått fint åt mig när hon endå har varit in the capital, hihi.
ps. maria och clara nu får ni bli friska saknar er dudes!



THESNOWISHERENOW!


med detta inlägg säger jag godnatt cuteepies♥



make it good and get a mvg..

Idag hade jag bosniska på morgonen och fick reda på att jag kommer att få ett vg i betyg, bra med tanke på att man inte kan få ett mvg i sitt första betyg man får i 8:an. Jag fick även stå för dagens aktiviteter på idrotten och det fick jag mvg på, det var nog dagens höjdpunkt.

Kom nyss på hur fan sikken jag ska kunna ta mig till innebandyträningen? Dady is at woooork, damn!!!






CHRISTMAS TIME

P1030902

P1030918

P1030921
godmorgon! nu är det vitt ute och det känns verkligen som att julen är på väg med stora steg. på tal om julen kolla vad mysigt det är på lisebergs julmarknad. Helt sjukt, undrar hur sjutton de fått dit alla lampor.. nu ska jag la få i mig lite frukost sen strosa iväg till skolan bara en vecka kvar till jullov trots allt, peace out!

det ringde på telefon och jag svarade:


-Hej jag kommer från blabla...! Skulle jag kunna få ställa några frågor?
-Ja.

-När du köper kläder föredrar du billigt eller så bra kvalite som möjligt?
-Så bra kvalite som möjligt.
 
-Känner du till märket Björn Borg?
-A det gör jag.

-Skulle du kunna tänka dig köpa ett par trosor över hundra kronor om det var bra kvalite?
-Ja.

-Köper du dina kläder över nätet eller i butik?
-Både och men för det mesta i butik.
 
-Vart köper du dina käder?
-Jag köper kläder från monki, hm, gina tricot, jc, bik bok och weekday för det mesta.

-Tack för att jag fick ställa dessa frågor, ha en fortsatt trevlig kväll hejdå!
-Hejdå!

Jag blev grymt förvånad, det brukar jämt och ständigt ringa folk från olika företag och fråga nått tråkigt angående reklam, erbjudande osv..

OH YES, CHOKLATE!


Dagen har spenderats med alma och kajsa hemma hos alma. Det har bakats chokladbollar och kollats på kniven i hjärtat, mys! Sen tog jag en promme hem, kom nyss hem och helt fri från alla prov och läxor ett tag framöver hur sköönt? Det betyder att jag kan ägna mer tid åt bloggen, nu ska jag iaf äta köttfärssås med spaghetti mums så gott. kisses♥


  


BASPLAGG

jimmy choo

En grå t-shirt är ett måste i alla garderober tycker jag, sådan passar även perfekt till alla plagg. Denna ovan är från H&M herr (Jimmy Choo) och kostar 199 kr.



LUSSEINNEBANDY!


Kom nyss hem från schuulan, so:n var inställd som tur var! Idag blev det inte så mycket lektioner för min del eftersom att jag var med i luciakören och vi fick göra 2 framträdande det gick bra. Måste tillägga att stjärgossarna var bra roliga, hahhah det kanske rammlar in lite bilder sen! Nu ska jag åka till stan med pappsen och köpa en helsvart t-shirt till lussen efter det bär det av och till j-vallen och spela lusseinnebandy :)


 


TONI&GUY


Köpte detta slivershampoo och balsam på kicks idag 120kr/st. Det verkar vara superbra, men det återstå att se om det ger resultat.. Har äntligen hittat mitt lucialinne och nu behöver jag bara stryka det sen blir det good! Måste även plocka fram mina leopardtights som jag ska ha imon på lusseinnebandyn. peace out!

DAGENS AJLA

 


IMINBUSSY!

Heej dudes!
Idag har jag pluggat en hel del, jag måste leta på mitt lucialinne och ta med det till skolan imon då vi ska ha genrep gaash jag har ingen aning om vart det är. För övrigt har jag fått världens skönaste socker och tofflor! Nu måste jag kila iväg på fotbollsmöte.. seeyousoon♥
 

R A N D O M




GOODNIGHT!


nu kallar sängen, godnatt. peace out! 



flickan som lekte med elden..

Idag slutade vi 10 så jag, alma, clara, rebecca och kajsa gick till ica och köpte en massa gott sen gick vi vidare mot alma för att se på flickan som lekte med elden. Den var grymt bra, den rekommenderar jag verkligen!

JULUPPVISNING!


Idag har det varit mycket gymnastik för min del, först tränade jag gymnasterna. Efter det var det sgas årliga gymnastik juluppvisning, massor av duktiga gymnaster och ledare deltog. Nu ska jag koppla av en en stund framför tv:n i soffan och se på one tree hill, det var ett tag sen.. Peace out!

SUNDAY SUN

Morsing korsing. Vaknade för inte alls så längesen har hunnit borstat gaddarna och fått i mig frukost. Nu bär det iväg till gymnastikhallen för att vara tränare, hörs!

ZEBRA


Hur enkelt som helst att fixa zebra naglar det enda du behöver är grått och svart nagellack eller vitt och svart. Nu måste jag städa min garderod det är den i behov av. Annars har jag inga planer inför dagen får se vad jag hittar på för roligt senare mot kvällen..


monki style


Kikade nyss in på weekdays hemsida denna snygging är helt klart en favorit, eller vad säger ni? Klicka här så får du en titt på en hel del nytt och snyggt..

MATLUSSEBULLARGLÖGG&MYS!


Nu är kycklingen och stripsen klar till det beasås och sallad, mumma! Snart sätter idol igång då kör vi på glögg och lussebullar, det var ett tag sen sist.. have a nice friday dudes! 



FOURTEEN

Idag gjorde jag so provet och det var förvånasvärt lätt, minst ett väl godkänt kommer jag nog att få. Har nyss fått i mig en en baguette och snart ska dady skjutsa mig till innebandyträningen.
Det är Rebecca Skoglunds födelsedag idag grattis snygging hoppas att du får en underbar födelsedag♥



NEWSHOES!



Efter att jag missade bussen och syster fick vänta på mig inne i valbo så åkte jag in till valbo, jag köpte mig ett par snygga skor.
Kände att det var alldeles för längesedan man åt på donken så vi köpte oss en varsin meny, mycket gott! Jag lade även undan en mörkblå jacka som jag åker in och köper med pappsen imon. Nu måste jag sätta igång med pluggandet, puss♥



FYSJUTTON!

Heyy cutiiies!
Fy sjutton vad kallt det är, håller ni inte med? Idag har jag fullt upp, nu måste jag få i mig lite mat och sedan skynda mig iväg till gymnastiken. När jag kommer hem så bär det av till valbo kom aldrig iväg igår, hoppas att affärerna har mycket att bjuda på! Ikväll måste jag plugga som attan, har so prov imon. hörs..


 


pppepparkakor


Det blev pepparkaks bak på hemkunskapen idag, sikken julkänsla man får eller vad säger ni?
Om några få minuter bär det av till gävle med pappa för shopping!
puss&kram



if you are going to make it don't fake it!


Det gick inte alls bra för mig på matchen idag, det finns orsaker till det! Annars tyckte jag att vi spelade på grymt bra och att vi spelade bättre än alba, men har man inte tur när det gäller målen så sitter inte poängen.. Vi förlorade med 3-2. Måste poängtera att det var ovanligt mycket publik hela läktaren var nästan full.
Nu lockar sängen, peace out! 


 


1DECEMBER


Idag var det en lång dag i skolan och maten (om man ens kan kalla det mat) ska vi inte ens tala om usch, fy.. När jag skrev rubriken kom jag på mig själv att det är trots allt 1 december, ibland tycker man att tiden går för fort med det kan gärna fortsätta i denna hastighet det gör inte mig något! Min mage kurrar för fullt mat nu, kisses!






RSS 2.0