DAGENS OUTFIT



t-shirt - weekday

jeansshorts - crocker

väska - hm
glatiatorsandaler - lindex



STRANDEN


Igår kom syster som sagt, vi köpte kladdkaka och jordgubbar och hyrde I taket lyser stjärnorna eftersom att syster inte hade sett den. Mums så god kladdkakan va med jordgubbar till!
Idag har jag hunnit med att äta frukost och en prommenix. Jag smsade rebecca nyss så jag får hoppas på att hon svarar så att vi kan dra till stranden. För övrig längtar jag tills lördagen då vi ska åka utomlands.


Mjölk+Kanelbullar



Idag har jag inte gjort så mkt förutom att jag har suttit i solen. Sen var det dags för en paus så jag gick in och tog ett glas mjölk och även 2 kanelbullar tryckte jag i mig. Inga planer inför kvällen förmodligen kommer syster hem från sthlm ikväll så jag ska nog umgås med henne. puss♥



SOLA


NU: UT OCH SOLA. HÖRS!


HÖGBO CUPEN 09

Mitt lag var väldigt bra denna cup vissa matcher gick det bättre en andra och vissa inte. Men vi tog oss till semifinal och förlorade med 3-0 villket inte var bra. Vi gjorde iaf en kanonmatch dagen innan då vi istället vann med 3-0. Jag har iaf haft en underbar helg!
Om sisodär 5 dagar åker jag utomlands, som jag längtar gud så kul vi kommer att ha! 
Nu ska jag äta jorgubbar, melon och ananas mums så gott.
HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN TREVLIG HELG? :)


new york


Oh vad jag vill ha en new york t-shirt en svart skulle sitta bäst, bilden lånade jag från systers blogg såg även att den finns att köpa på weekday. 


090626 FRIDAY




Vad gör ni en fredagkväll som denna? Jag sitter iaf framför datorn med en marabou choklad.
Som sagt stog jag och jenny i kiosken på morgonen. Senare hade vi mach det blev 0-0 efter att ha spelat 25min gånger2 sjukt varmt vare, jag kan tala om att jag var helt svettig då matchen avslutade. Sen stog jag och Jenny i kiosken igen. Jag kom iaf hem runt 9 tiden så jag har alltså varit på jernvallen hela dagen. Imon har vi ytterligare 2 matcher men jag ska bara spela en av dom. Det är samling på Jernvallen klockan 8 på morgonen imon alltså måste jag gå upp runt 7 tiden  och det betyder att jag måste nog ta och sova. Godnatt!


GODMORGON!

Hoppas att ni sovit gott? Det har jag gjort iaf. Jag måste poiengtera att igår var det den bästa fotbollsträningen sen jag började spela fotboll. Vi spelade match på stranden, badade och fikade. Det slutade med att alla fick åka/cykla hem i bikini eftersom att vi knuffade i varandra med kläderna på :) Snart ska jag ta cyklen till Jernvallen där det är Högbo Cupen och även två dagar framöver. Jag och bästajenny ska stå i kiosken och sälja fika fram tills 2 tiden, då vi har samling inför våran första match. Sen kan jag tro att vi ska kolla på lite matcher.
Nu ska jag ta och göra en ordentilg frukost.


FOTBOLLSTRÄNING AT STRANDEN

Jag kom nyss in efter att ha solat i en timme jag var i behov utav vatten eftersom att det är så sjukt varmt ute men man ska verkligen inte klaga på att solen äntigen är här. Jag snackade lite med Rebecca idag som jag inte har träffat sen hon åkte utomlands det var innan skolavslutningen saknar henne. Vi kom fram till att vi måste träffas innan jag åker. 
Ikväll har jag fotbollsträning på stranden det innebär att jag måste ha bikini så man kan ta ett dopp. Ciao!



UTOMLANDS :)

Idag har jag varit ute och solat, brun blev jag iaf :) Om nästan en vecka åker jag utomlands med pappa och syster, vi kommer att åka med bilen och besöka olika länder som Serbien och Montenegro, därför bli borta i 4-5 veckor helt underbart!
Nu ska jag sola en stund till fram tills 4 tiden då jag ska cykla hem till jenny.

Bild: sommar 08 i Montenegro på (topicana beach) vi ska även till detta paradis i år.



SUMMER OUTFIT




KLARBLÅTT

Idag ska jag sependera dagen framför solen och med dom bästa Jenny och Alma. Nu har jag tagit på mig bikinin smörjt in mig i mango olja, så jag ta och lägga mig ute i solen fram tills 1 tiden då ska jag Alma och Jenny ta en sväng till stranden och kanske ta första doppet!
pusspuss


PHOTOS







Som sagt var jag och syster en sväng in till valbo och även gävle igår. Det blev lite shopping inne i valbo sendan åkte vi vidare mot gävle. Vi tog en glass på stan inne i gävle sedan satt vi oss i gräset och njöt av glassen :) När vi kom hem så gjorde jag en kladdkaka med den nya sommar maraboun över som smälte, kladdkakan serverades med ben&jerry's glass väldigt gott. Nu ska jag ut i solen och steka.
kiss&hugs ♥



FYND!


Dessa fina bikinisar fann jag inne på hm i valbo 9.50:-/st. Nu är det mindre än 14 dagar kvar sen ska jag steka sönder mig :)
ps. biler från idag kommer ikväll eller imon.


a black blazer.

Idag började jag dagen med en ordentlig frukost mycket gott. Sedan tog jag en kort promenad. När jag kom hem så var solen framme jag solade ett tag sedan tog jag tag i min garderob och började rensa/städa den. När vädret endå var som bäst passade jag och syster på att ta en lång promenix/jogging runda. När vi gått halva rundan så började det regna och då menar jag REGNA. Efter ett tag då vi kom hem, kom solen fram igen, typiskt sverige väder.
Imon har jag en tidig fotbollsmatch så det är bäst att jag bäddar ner mig snart. Då jag rensa/städa garderoben såg jag att jag var i ett stort behov av en svart kavaj, jag ska ta och åka in till gävle med syster imon!



MIDSOMMAR

Som sagt var jag på träning och match igår. När jag kom hem så åkte jag och syster till hemmakväll för att hyra filmer och köpa godis. Vi hann kolla på en film den hette Changeling Angelina Jolie var med i filmen sjukt bra var den vi hyrde även Revolutionary Road och My Best Friend's Girl.
Idag har jag hunnit med en sväng in till valbo fick med mig en ring från hm och konstigt nog en t-shirt från esprit. Ikväll ska det firas med familjen och bekanta det ska ätas god mat och jordgubbar med glass till efterrätt mumma!

JAG ÖNSKAR ER EN HÄRLIG MIDSOMMAR :)


LOVE U SIS

Idag känner jag mig väldigt sliten jag somnade 12 och vaknade 12 så jag fick 12 timmars sömn! Nu ska det ätas kycklig med pommes sen bär det av mot jernvallen på fotbollsträning fortfarande har man träningsvärk sen i tisdags! Efter träningens slut ska jag Jenny och Alma kolla på sif matchen.
Syster min kommer även hem idag och blir kvar i 4 dagar :)






16/6+17/6

Gårdagen: Hade fotbollsträning det var väldigt roliga/jobbiga övningar villka jag känner resultat från idag jag har TRÄNINGSVÄRK I LÅREN! Jag fick även min tröja eftersom att jag vunnit en strafftunering. Efter träningen stannade Jag, Jenny, Alma och Ida kvar för att kolla på match jenny bjöd alla på chokladbollar. När vi tröttnat på matchen gick vi till stan för att sola i solarium jag blev faktiskt lite brun :) Sen åkte vi hem duscha och runt 10 tiden skulle vi käka det blev donken. Sen åkte vi alla tre hem till mig och prata hela natten lång vi somnade runt 5 tiden. 
Idag: Vaknade vi vid 9 tiden efter att bara ha fått 4 timmars sömn, vi kollade på Sex And The City The Movie. Efter att ha kollat klart så gjorde vi pannkakor till frukost min första gång jag lagar pannkakor och de blev jätte goda! Sedan bestämde Jag och Jenny oss för att ta bussen in till valbo vi hittade inget, men vi hade det jättekul. 
ADIOS ♥


BLACK




160609 TUESDAY

Gud vad glad jag blev när jag vaknade upp av att solen skiner, vi får hoppas på att det håller i sig. Nu ska jag ta och göra lite frukost sedan ska jag bege mig ut på en springrunda, har faktiskt tänkt börja springa varje morgon. Vi får vell se hur länge det varar ;) Senare runt 5 tiden ska jag iväg på fotbollsträning, sedan ska jag umgås med Jenny och Alma. Puss! 


FASHION TOAST


Denna amerikanare klär sig sjukt snyggt!
http://fashiontoast.com


HEMMAKVÄLL

Ikväll ska jag umgås med min kära syster vi ska kolla på film. Imon ska jag och pappa köra henne till tågstationen det känns inte kul men jag ska hälsa på henne om några helger, det kommer gå fort får jag hoppas. Förövrigt har helgen gått väldigt fort!



save your self


Jag förstår mig verkligen inte på svensk sommar?
Hur som helst skjutsade syster mig till fotbollsskolan, när jag kommit fram väntar jag alma och jenny på att någon ska dyka upp och efter ett tag kommer det en familj och dom frågar om det blir någon fotbollsskola, då svarar vi att inte vet. Då ser dom en lapp där det står att fotbollsskolan är inställd. Vi hade inte sett lappen och därför stått och väntat på att någon ledare skulle komma.
Annars har jag inga planer inför dagen ska nog ta och kolla på en film eller något sådant, det är ingen höjdare att gå ut i detta väder.
HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN TREVLIG HELG! :)
    

ONE, TWO, THREE


I'm in love whit strawberry cheesecake!

dagens outfit:
jensshorts - crocker
skjorta - second hand
skor - dinsko
klocka - triwa


gårdagen

Som sagt åkte vi in till Furuvik på kvällen det var den bästa skolavslutningen hittils :) Vi åkte några karuseller senare runt 23:00 så öppnade discot det var fullt med folk lökigt som fan men villket ös det var alltså musiken var grym ,gud så kul det var tjejer!
Nu ska jag ta mig en sväng till affären och köpa fredag expressen syster är med i tidningen igen :) Sedan ska jag till jernvallen för att spela fotbollsmatch. Ikväll kommer syster hem från Stockholm som jag har saknat dig!
HÖRS.


skolavslutning 09

Heeej sötisar!
Idag är det skolavslutning det innebär att jag har gått ut sjuan. Tiden har gått sjukt fort hoppas att de 2 åren som är kvar i grundskolan går lika fort. Skolavslutningen ska firas med familjen och fika, senare runt 5 tiden ska det firas med alla mina underbara vänner i furuvik!
HOPPAS ALLA FÅR EN FIN SKOLAVSLUTNING!

CIAO


NOT SO SIMPLE AS IT SOUNDS



TODAY

Idag var jag i skolan som vanligt, det blev en kort dag. Vi hade endast 3 lektioner efter dom städade vi skåpen sen fick vi gå hem. Imon blir det även en kort dag i skolan vi ska se på film med klassen innan skolavslutningsdagen är här, så jag tog mig en sväng förbi affären och köpte godis till mig. Nu väntar jag på att pannkakerna ska bil klara så jag proppa i mig några sådana innan det bär iväg mot jernvallen på fotbollsträning. Puss!


exotiskfrukt

Dagen började med en lång promenad väldigt skönt, sen åt jag gröt när jag kom hem. Annars har jag nästan ägnat hela dagen åt städning och hjälpt med maten. Det är nämnligen så att vi ska få hem gäster idag. Dagens höjdpunk är nog att det ska serveras ben&jerry's glass. Nu ska jag göra en exotisk fruktbricka och sedan ska jag fixa mig innan gästerna hinner komma. Fruktbrickan kommer bl.a att innehålla det bilden visar.



090605 FRIDAY

Idag har vi haft friluftsdag dansade street/hiphop med Johanna från ackes dansskola i två timmar, väldig kul funderar faktiskt på att kanske börja. Jag har gjort klart resan (tyska texten) som ska vara inlämmnad på måndag det är bra att vara klar i god tid. Så nu kan man slappna av. Förövrigt ska jag på kalas runt 6 tiden.
TREVLIG HELG!


kärlek till storstaden





COOKIE DOUGH

Jag somnade när jag kom hem från skolan och jag vaknade nyss så jag missade visst träningen eftersom att den började halv 6, dåligt av mig men sånt händer :/
Hur som helst väntar en ben&jerry's cookie dough i kylen på mig nu mums! :)
p.s det kommer fler bilder från stockholm imon.
kisses..



magvärk..

Som sagt var jag hos tandläkaren i gävle på morgonen och spännde åt tandställningen. Jag har lite värk nu men jag kan grantera att  den stora värken kommer ikväll då jag ska sova. Påvägen hem från tandläkaren fick jag sjukt ont i magen så vi åkte förbi apoteket och köpte alvedon. När jag kom hem tog jag en alvedon sen somnade jag med hopp om att jag skulle må bättre när jag vakna. Men nej jag mådde självklart sämre!
Jag har ingen aning om vad jag ska göra får väl hoppas på att jag mår bättre framåt kvällen.. 



rosa


Jag köpte denna klänning i Stockholm från monki som jag ska ha på skolavslutningen istället för den vita, endast 350:-kostade den (finare när man tar på sig den en på bild).

Jag köpte även vita tygskor från dinsko de kostade 249:- innan men fick de för 99:- (fynd där). Några armband 50:-/st köpte jag även på någon butik i gamla stan. 
Idag har jag spelat fotbollsmatch på Jernvallen mot Sätra 1-1 blev det bra jobbat tjejer. Annars har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag har kollat på My New BBF och Desperate Housewives, pratade också med syster på telefon kanske ska hälsa på henne på fredag :)
Neeeej kom på att jag ska till tandläkaren imon på morgonen antingen ska jag få räls på de nedre tänderna. Eller så kanske dom ska spänna rälsen som jag har på de övre tänderna AJJJ säger jag bara.
GODNATT♥



UNDERBARA STOCKHOLM

LÖRDAG: På morgonen åkte vi till Stockholm, när vi kom fram var vi på stan och shoppade och sedan åt vi mat på donken. Efter ett tag gick vi till Gröna Lund det var hur roligt som helst jag åkte väldigt många karuseller som : Fritt fall, Extrem, Jetline(bergdalbana), Slänggungorna, Pop expressen var de bästa karusellerna. Här får ni några bilder:


 




SÖNDAG: Jag stannade kvar i Stockholm hos syster min. Vi gick runt på stan nästan hela dagen och sedan köpte vi med mat och la oss och sola:











ps: imorgon kommer det bilder på det jag shoppade bla min rosa skolavslutningsklänning.
nu: sola sen träning.


RSS 2.0