MONDAYNIGHT!


Idag har jag bara varit hemma blev inge skola eftersom att jag fortfarande kände mig krasslig! Imon har jag match mot alba och jag vill så gärna spela men det återstår att se.. Efter dagens hårda plugg tog jag en kvällspromenad och det var riktigt skönt, rensade tankarna lite sådär. Nu ska jag sova godnatt!

SORRYFORBADUPDATE!

 nu: pizza. xx 

good morning..


Klev nyss upp ur sängen, och nu ska jag få i mig lite pannkakor. För övrigt så har min arm svullnat upp, ont i nacken har jag och förkyld är jag också efter vaccinet. Men jag mår bättre än det senaste 2 dagarna. Det blir troligen inge pardiee hos rebecca ikväll för mig.. För att jag ska kunna bli frisk nån gång så måste jag tyvärr stanna hemma ikväll. Nu kallnar pannkakorna, ha en fin lördag♥

IMGOINGTOTAKETHATSHIT!

Idag blir det en smått stressig dag! Nu ska jag få i mig lite mat och byta om innan det bär av till gympaträningen. Efter det ska vaccinet tas emot svininfluensan, jag är SÅÅÅ nervös för symtomerna!! Men när jag tänker på alla som blivit svårt sjuka/dött så vill jag ta den!



kladdkaka

Efter att jag har pluggat hela dagen så var jag väldigt sugen på något sött. Jag bakade ihop en kladdkaka och denna gång med i sirap mycket gott! nu: grey's.



wednesday


Denna onsdag måste jag plugga musik och so.. Nu är det bara 2/5 prov kvar skönt! Sen är jag fri från alla prov fram tills jag börjar skolan efter jullovet skulle jag kunna tro. Clara åker till egypten imon tror ni att jag är lite avundsjuk? Ha det så underbart dude, kommer sakna dig! Det skulle sitta PERFEKT med en resa nu för och komma ifrån det här hemska sverige vädret!! Annars då hur är det med er cutiees?



naturgodis&tee time


Jag och syster tog en sväng till affären och köpte oss natugodis, det var vi värd efter att ha pluggat en hel del! Nu ska jag ta en dusch och sen somna tidigt för en gång skull.. godnatt♥

NEW MOON!

Hemma efter att ha sett New Moon med tjejerna, den är lätt årets film mer kan jag inte säga än att det är ett måste att se den!! Jag och Clara delade på största menyn man kände sig som en amerikan när man kom med en halv liter läsk i handen och popcorn, + att det blev pizza efter bion. Äsch jag ska ändå träna bort det på tisdag!  



GOODMORNINGDUDES!

Sovit gott? Jag sov djupt inatt! Har nyss fått i mig fukost, snart bär det av till gymnastikhallen. Jag ska träna kidsen endast 2 ggr kvar på terminen, skönt men kommer sakna mina stjärnor! Efter träningen ska jag duscha, plugga lite sen blir det bio. peace out!

my saturday


Idag blev det en sväng in till valbo med maria grymt kul hade vi! Det tråkiga var att butikerna inte hade ett dugg att bjuda på eller så var det jag som var kräsen? Maria var iaf ute i god tid och avklarade hälften av julklapparna. Imon blir det bio inne i gävle med tjejerna vi ska se new moon och jag kan knappt vänta!! Ha en fin lördags kväll♥

SUMMER IN MONTENEGRO

 

hårprodukter


Har precis duschat och haft ett underbart shampoo, balsam och hårinpackning i håret. Produkterna hittar du på kicks de kostar ca 60 kr/st. Det är bra för torrt hår och gör det extra mjukt, ger bra effekt! Det är verkligen en hårprodukt jag rekommenderar!
För att jag ska kunna gå upp i tid imon som jag lovat maria så är det dags för mig att sova, godnatt!



modekungen.




PLUGGAFÖRFULLAMUGGAR!


Nu ska det pluggas för fulla muggar jag har svenska prov på fredag, tråkigt nog känns det som att jag måste ägna helgen åt plugg då jag har 5 prov nästa vecka gaaash!



if you are wating for something..


jag känner mig väldigt trött på något konstigt sätt idag, kanske sitter jag här hemma omedvetet med svininflensa usch! ne nu ska jag inte tänka på allt negativt let's do some shit.. see you dudes♥



dagens godaste


För er som inte smakat, DO IT!

UPDATE:

Det blev inte så lyckat med uppdateringen under helgen. Beror på att jag var väldigt trött i lördags, spelade innebandymatch och ägnade en hel del av dagen i soffan framför tv:n med träningsvärk. Igår hade jag gympaträning med barnen clara och maria hjälpte mig med den. Sen följde de med mig hem och vi kolla på film. Strax efter att de åkte hem var jag tvungen att duscha, då familjen var bjuden på 3 rätters middag. Kom hem med full mage lagomt till sägdax sådär.
Jag kom hem från skolan idag med en hög skolböcker, det är bara att sätta igång antar jag. peace out!



JUST NU!


Idag redovisade jag min aerobic dansen inför klassen och det fick man ett klockrent mvg på, mycket nöjd blev jag! Annars tycker jag att skoldagen har gått rätt så snabbt. Snart ska jag iväg på innebandyträning, hörs♥



IT'SALMOSTFRIDAY!

Heej cuuuties!
Det är helt sjukt vad fort veckan har gått, må jag säga..
Idag har jag inte gjort mycket, förutom att jag har tränat barnen. På söndag ska jag ta hand om träningen själv som tur hjälper clara och maria mig med tack för att ni ställer upp dudes! Imon ska jag kanske gå på bio med kajsa vi ska se 2012 :) Nu måste jag plugga lite matte, jag ska börja komma igång med "dagens outfit" lovar, puss♥

fina långa hår, som jag ska spara ut mitt!


Igår blev det ett kort och gott inlägg eftersom att jag hade en hel del för mig, en underbar dag var det! Idag blir det chill jag ska plugga lite matte inför diagnosen och även tyska glosor.
Annars då vad har ni för er cuuties? 

BEFORE GOODNIGHT.

Jag har haft en underbar dag, godnatt sov och dröm sött hörs imon♥



MONDAY 091109


Snart ska jag iväg på möte, efter det blir det lite plugg. Först och främst ska jag äta kräftstjärtsallad mums så gott! Ha en fin måndag kyssar♥



yesterday i have fun whit my dudes!

Igår blev det en myskväll hos maria med girlsen. Det kollades på film, spelades kort, guitar hero och det åts en hel del gött en riktigt rolig kväll blev det må jag säga! Jag vaknade upp hemma hos maira sen åt vi frukost efter det kom syster och hämtade upp mig. När jag kom hem var det bara att gå raka vägen till gympahallen för att träna kidsen. Nu ska jag kolla på taken för andra gången det är verkligen en film jag rekommenderar! Dagens outfit visar jag efter att jag kollat på filmen..

INNEBANDYMATCH

Imorse spelade jag match det gick grymt bra, hade en hel del målchanser men det blev iaf ett mål gjort av mig. Ganska bra tycker jag med tanke på att jag började på innebandy för en månad sen. Efter att pappa tjatat på mig hela dagen så ska jag följa med han och storhandla. see you later..

THISISMYFAVORITE

Tröja med den amerikanska flaggan - Favorit!
Jag älskar denna galet snygga tröjan, helt fantastisk är den eller vad säger ni?


FRANSAR.



Nu kilar jag iväg till bessemer för träning jag e grymt taggad!
Ikväll blir det förhoppningsvis idol med dom bästa.
peace out!

GOPANCAKESWITHICECREAM!


Nu blir det pannkakor med glass,jordgubbar och nutella, mums så gött!

svinifluensa

Jag har varit något grymt osäker angående om jag ska ta sprutan imon, eller snarare har dom flesta varit osäker. Ur forskningsperspektiv har jag bestämt mig att jag inte ska ta sprutan. För att inte göra er osäkra som tagit den/ska ta den så talar jag inte om varför. Det kan vara så att det är uppblåsta ryckten dock tror jag ej det..


what do you think about my new hair color?


Jag blev rätt så nöjd med hårfärgen mycket finare än vad det va innan enligt mig!
Nu ska jag ta och duscha, Puss!



I HAVE SPEND THE DAY WITH MY HOMIES♥

Idag gick jag hem till mig med alma och maria efter skolan. Vi köpte med oss godis på vägen, när vi kom hem kikade vi på älskade one tree hill. Efter det bestämde vi oss för att åka till Monrose och käka pizza. Det beställdes 2 pizzor dock åt vi inte upp allt heh.. När alla var mättna och belåtna cyklade vi vidare till jernvallen för att kolla på innebandyträning. Sen åkte vi hem eftersom att jag och maria skulle på träning. När vi kom hem till mig tog vi väskorna och jag drog på mig en stor pälsmössa för att inte frysa huvudet av mig.
För övrigt gick innebandyträningen bra:)
Påväg till träningen..
En stor pälsmössa=fågelbo.
Ajla: Gud vad ont jag har i huvudet maria!
Maria: Vadåda?
Ajla: Det känns som att jag bär ett fågelbo på huvudet..
Ajla&Maria: HAHAHAHAHA!
Vi slängde ut oss fler roliga kommentarer men dom får inte vara med pga vissa skäl;)
ps: imon får ni se min nya hårfärg..


 


COLORMYHAIR


Jag tycker att min hårfärg går för mycket åt det gula håller, det ogillas. Idag ska jag göra askblonda slingor för att motverka den gula färgen och få en hårfärg som går åt det ljusa hållet. Bilden på Serena visar vad jag vill ha för reslutat. puss♥



what shoes should I buy?

Jag var in till gävle med syster igår då jag hittade grymt snygga skor från euroshoe. Problemet är att jag inte kan välja vilka jag vill ha. Vad tycker du? Tack på förhand!
 
Dessa snygga skor kommer från eurosko och är ganska billiga kostar 500kr.


Dessa skor med snygga detaljer kommer också från eurosko. Då de har märket vagabond som gör dem dyrare kostar 1100kr.

DADYSLITTLEGIRL


Kolla vad som väntade på mig när jag kom hem från skolan, bara för att min pappa är underbar!



DAGENSOUTFIT!



RSS 2.0