melissa horn - fall fritt


vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna för något som aldrig kännts som mitt
men ska jag känna då ska det finnas tid att känna fritt


IS IT JUST ME WHO WANT SUMMER RIGHT NOW?


Jag bara önskar att jag kunde vakna av att solen sken och att det åtminståne var 20+ grader, och att en dag på stranden väntade mig..



three diffrent parts of the world..



SICKNESS!

Idag blev det en kort dag i skolan sen åkte jag till gymmet med brudarna. Nu har fått sjukt ont i magen och även spytt vet inte vad det är för fel? När jag äntligen lärt mig allt på no:n och ska prov imon ska jag bli sjuk, typiskt!


  


CAFÈ/RESTURANG


Idag har det varit rätt så fullspäckat därav uppdateringen! Fick tillbaka mitt engelska prov vilket jag var skapligt nöjd över med tanke på att jag inte hade pluggat så mkt men fick ett VG. Efter skolan åkte jag och maria till gymmet sen vidare för att hitta prao plats åt mig, det nappade på första stället jag frågade på som tur var. Det fick bli att praoa på ett café/resturang. Annars har jag ägnat all tid åt no provet som ska göras på torsdag, nu ska jag fortsätta och plugga!     

BUTTERFLY.


match-plugg-prommenad-bakning är vad jag har till bringat denna söndag till, annars har helgen varit ganska så chill!



OXFILÈKLYFTPOTATIS


Jag var nästan tvungen att lägga ut en bild denna goda middag, som jag nyss fått i mig! Nu ska jag kika på melodifestivalen.

GOODMORNING


gó morron!
Har fått i mig frukost och nu ska jag packa väskan sen bär det av till j-vallen på innebandymatch, konstigt nog är jag grymt taggad för match såhär på morgonkvisten. see you later..
  

GOODTHINGS



FRIDAY 190210


Kom hem med ett stort leende på läpparna, efter att jag fått alla rätt på mitt so-prov om sydamerika! Nu ska jag få i mig lite käk innan det bär av på innebandyträning. have a nice friday dudes♥

KUNGSBERGET


Det blev en heldag på berget idag med brudarna eftersom att vi hade frilufsdag, de tog upp mig i de brantste backarna direkt så jag hade inget val det var bara att åka ner vilket gick förvånadsvärt bra! Vi hade det riktigt kul och så blev det en fikapaus mitt i allt vilket var skönt. När jag kom hem så var det bara att hoppa in i duschen sen bärde det av till valbo för shopping, köpte ett par boots och lite annat.


  


HAIRPRODUCTS BY GOLDWELL


Nu har syster min dragit igång en tävlig på sin blogg i sammarbete med goldwell, för dig som är sugen på att vinna 2 valfria hårprodukter kilcka här!

MELODIFESTIVAL


Igår bärde det av till melodifestivalen med maria, vi stog i gardaroben och tog emot ca 1000 jackor. Ganska så jobbigt med tanke på att vi stog där x antal timmar. När föreställningen började fanns det plats för oss på läktarn, erik saade var grym och ruggigt snygg!    



BULLARBULLARBULLAR




UTMANAD

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 5 år, jag gick på gymnastik lekte mig genom livet och hade inte några bekymmer. Tänk om man kunde få vara 5år för en dag det skulle uppskattas!

Vad gjorde du för 1 år sedan?
Jag blev tränare för en gymnastikgrupp. Annars flöt livet på som vanligt antar jag.

Fem snacks du gillar?
Godis
Chips
Choklad
Popcorn
Cheesballs

Fem sånger du kan texten utantill på?
Keisha - Tik Tok
Erik Grönvall - Higher
Outlandish - Aisha
Akon - Beutiful
Pitbull - I Know You Want Me

Fem saker du skulle göra om du va mång miljonär?
ÅKA UTOMLANDS 
Skaffa lyxvilla i hollywood
Ge pengar till familj och vänner
Skänka pengar till rädda barnen
SHOPPA MASSOR

Fem dåliga vanor?
För lite sömn
Databeroende
Spara pengar
Lägger inte tillbaka kläder där jag tar de
Får i mig sötsaker för ofta

Fem saker du gillar att göra?
Umgås med vänner och familj
Shoppa
Resa
Sola/bada
Sjunga

5 plagg du aldrig skulle köpa eller klä dej i?
Skrikiga färger
Benvärmare
Öronpuffar
Utsvägda jeans
dono?

Fem favoritleksaker?
Dator
Kamera
Mobil



WHA´T GOES AROUND COMES AROUND!


Idag fick jag äntligen ett so-prov avklarat på morgonkvisten, och det gick grymt bra! Snart ska jag iväg och träna gymnasterna ett tag, efter det möter jag upp brudarna på stan. Senare ikväll har jag hört talas om att det ska bakas bullar, de återstår att se. Nu ska jag få i mig en skål filngor innan det bär av, hörs!

MELOVESUMMER



ph: sommaren 09.

kissed into a smile..



MMMONDAY


Idag har jag varit i skolan och blev riktigt irriterad på en viss person! Efter skolan åkte jag och maria in till stan för att gymma. Vi har faktiskt varit duktiga och gymmat 3 ggr i veckan, får se hur läge till det håller. Nu ska jag få i mig mat efter det måste jag plugga ett bra tag. LATER!



WEEKEND

Olsens AnonymousHar spenderat helgen med brudarna. Vi har kollat på film, fått i oss massor av onyttigheter, kollat på resor till malta och sists men inte minst åkt skoter det var riktigt kul. Nu måste jag plugga tills so-provet men har ingen lust alls, men det är väl bara att slå upp böckerna i vilket fall som hellst antar jag.



GIRLSIRLSGIRLS

Idag har jag haft fullt upp hela dagen därav uppdateringen. Ikväll ska jag åka ut till maria där alla brudar väntar, sen blir det övernattning skulle jag kunna tro. Måste skynda mig med packningen nu, hörs!



F-R-E-D-A-G


idag: skola/gym/innebandyträning/fredagsmys! haveanicefridaydudes♥



PARIS BABY


pic. don´t remember

PANCAKES


Imorse fick jag sova ut ordentligt innan skolan började skönt var det må jag säga. Blev även en sväng till gymmet med maria och alma. Nu ska jag få i mig några pannkakor med hallonslyt, glass och nutella mums!!



TUESDAYLOVE 100202


Har varit hemskt dålig med uppdateringen, snart kommer jag igång som vanligt dvs när jag har något vettigt att skriva. Idag blev det en sväng in till gävle med familjen, besök hos tandläkaren lite shopping avklarade jag osv.. Nu ska jag ta en frukt innan det bär av till innebandyträligtningen. Dagens + var nog att jag fick alla rätt på tyska provet, good work!

RSS 2.0