JAG HAR SLITIT UT SÅ MÅNGA SKOR I EN STAD DÄR INGEN LÄNGRE BOR


randig tröja-H&M divided//converse //ring-indiska.

Snabba cash har precis laddats ner och nu ska jag se den en andra gång, för min del bjuder kvällen på filmmys med massa gott! Annars då vad gör ni en lördag som denna? ha en fin kväll dudes♥ 
 

GÅRDAGENS OUTFIT


jacka-gina//sjal-H&M fashion against aids//transperant skjorta-H&M divided//jeans-JC//turkos ring-H&M//converse.

Nu bär det av till IKEA med dady, ciaooo!

ZEBRA&CHEAPMONDAY FYND!


zerbramönstrad klänning från gina - rea 49:-
svarta cheap monday jeans från blå - rea endast 100:-


 

H&M - NEW THINGS



Detta var det som gjorde gårdagens morgon! Jag fick äntligen hem de flesta kläderna som jag hade beställt, och allting satt perfa. Snart bär det av till ikea med pappsen för att köpa fler galjar och annat, känner att det börjar bli lite ont om plats i gardaroben!



INCEPTION!


Denna fredag bjöd på en toppen dag inne i gävle!
Först shopping (visar det som köptes imon är för trött för att lägga upp blider i nuläget) och sedan gick vi på bio och det fick bli inception med snyggingen leonardo dicaprio. Det var en äckligt bra film måste jag säga, man måste bara se den!!



FRIDAY, 30

hello dudes! Det är freeeedag idag hur bra? Jag hunnit med att äta frukost och städa lite smått. Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och ta en springrunda med mp3:n på högsta volym, underbart! När jag kommer hem får ni se vad som gjorde min morgon, adios♥


SUMMER FEELINGS - THEY ARE ALMOST GONE.





NEW ANIMAL SHIRT


ny leopardmönstrad t-shirt - hm // avklippta jeans - levi´s // converse.

Fotbollsträningen gick sådär men roligt hade vi det, känner att jag måste börja med att gå ut och springa för att bättra kondisen. Ett kvällsdopp fick det bli efter träningens slut och vi hoppade i med sportbh och shorts obeskrivligt skönt var det dessutom var solen framme! Nu är jag för trött för att sitta här så det blir att borsta gaddarna och sedan sussa, gónatt!


MONDAY 260710


Idag fick jag ett sms om att fotbollssäsongen startar imon igen. Det känns kul men jobbigt med tanke på hur jag står till med kondisen just nu.. Annars hoppas jag på att det blir några till strand dagar innan skolan börjar. Nu blir det film mys med brudarna! 


BEN&JERRYMYSWEETESTFRIENDS


Idag har vädret varit helt värdelöst regn skurar flera gåger om, usch! Antar att ni förstår att jag inte har gjort ett dugg förutom att jag har varit inohus därav den tråkiga uppdateringen. För övrigt sitter jag och kollar på en sjukt bra film medans jag äter gottar i mig en ben & jerry´s. Nu håller vi tummarna för morgondagens väder så att det inte ytterligare blir en soffpotatis dag början på veckan sådär, puss!


 


YOU APPEAR JUST LIKE A DREAM TO ME


prickig skjorta - VILA // fodral klänning - american apparel // converse.
 
Idag blev det en sväng in till gävle med semra och stina. Jag fick endast med mig en t-shirt som var leopardmönstrad från hm (divided). Nu bär det av in till gävle igen för att äta 3 rätters på mezopatamya med familjen! Det återstår att se vad kvällen bjuder på.. 
   

FRIDAY, 23

 
t-shirt - gina//shorts - hm (fashion against aids)//kilklack - scorett.



INSPIRATION - ABBEY LEE



pictures: Vouge Germany August 2010. 
model: Abbey Lee.

Jag blir riktigt inspirerad av bliderna på vackra modellen Abbey Lee!
Annars har jag hunnit med att äta brunch, städa och nyss beställde jag kläderna på hm som ni kan se på inlägget nedan + lite andra saker som jag hittade sådär precis innan jag beställde. Kom att tänka på att Abbey Lee är med som modell för hm divided också!




H&M Fall 2010


transperat skjorta 99:- kr/st (divided).
leggins i skinn 99:- (divided).
ring 49:-.

Idag bläddrade jag igenom h&ms höstkollektion och jag valde ut lite saker som jag tänkte beställa imon. Jag gillade de transperata skjortorna stark så det får bli alla 3 färgerna. Annars tyckte jag också att legginsen och ringen var snygga!



ICE CREAM


WEHERTIT.COM




MONDAY DUDES

Idag har jag varit hos maria som sagt. Clara och emilia joinade oss så vi satt ute i marias stuga ett tag och kollade på film. Sen gick vi ut för att spela kubb mitt lag lag vann båda gångerna, haha. Vi fick även för oss att baka så det fick bli lingonpaj och kladdkaka utan ägg, ser ut att bli gott faktiskt. Annars har denna dag varit helt underbar!


SUMMEROUTFIT


skjorta-gina // shorts-levi´s // skor-dinsko

Idag har jag inte gjort något alls i princip, städat och hälsat på mina kusiner typ. Imon ser vädret ut att bli bättre en idag så då bär det av till maria för att softa vid hennes pool. Sen inviger vi hennes nya stuga med trevligt folk till sällskap, mysigt!




GOLDENSTARS


Idag har jag tillbringat dagen i solen inte konstigt med tanke på att vädret har varit underbart, vilket det har varit hela veckan. Ikväll lutar det mot att det blir filmkväll med brudarna, mysigt! Annars då vad har ni för er en fredag som denna alla fina läsare?  



I♥WILDFOX




ph by: ilovewildfox.com




THURSDAY, 15



Gårdagen: det var hur mycket folk som hellst på stan inne i gävle igår. Annars så hade vi brudar en riktigt trevlig kväll.
Jag och elida sov över hemma hos julia inne i gävle och sen på morgonen åkte vi från stigslund till stan och därefter sandviken. Jag kom hem runt 1 tiden. Ikväll kanske jag åker till malmjärn med budarna och tältar över helgen men det återstår att se.. ciaooo! 


  


SOMMARKVÄLL


t-shirt//mq, jeansshorts//avklippta levi´s jeans, skor//converse.
 
Detta fick bli kvällens outfit, nu ska jag trampa iväg mot rese centrum och möta upp brudarna. Därefter tar vi bussen in till gävle för sommar kväll, hoppas att ni också får en fin kväll!


A DAY WITH E & J

Idag mötte jag upp elida och julia på hedåsen runt 12 tiden och vi hade det skoj, det var mycket folk där. Jag cyklade nyss hem och jag har precis duschat av mig. Nu ska jag ta fram kläder och plattången sen ska jag börja fixa mig inför kvällen. Det bär nämligen av på sommarkväll i gävle med e och j runt 6 tiden!
  

UTESERVERING



Idag har jag varit ute i solen och jag hoppas att ni också har varit det för sjukt varmt har det varit! Annars har jag ätit på matkällan inne i stan med syster jag smakade lite av hennes sushi och det var gott med jag skulle aldrig kunna äta det en hel måltid.. Sen kom vi hem, bytte om och gick en prommenad till jvallen för att spela tennis. Rätt som det var så började det regna lite smått och då var det ganska skönt, men sen började det spö regna och hagla efter 20 minuters spel. Duschade av mig nyss och nu ska jag packa ner lite saker inför morgondagen för då bär det av till hedåsen för stek med brudarna!
    


ENSÖTSOMMARKLÄNNING


Jag är kär i den här ursöta klänningen som kommer från hm. Jag fann den i glamour tidningen, jag belv helt chockad när jag såg priset endast 199:-. Tråkigt nog så finns den inte i butik eller på hemsidan just nu.. Skicka gärna iväg en kommentar om du får syn på den, tack på förhand!


P I Z Z A T I M E

Jag har precis varit och käkat tacopizza med kusinen min hur gott som hellst var det! Nu ska vi se på sex and the city 2, puss..
 

GÅRDAGENS OUTFIT


t-shirt//weekday kjol//hm smycken//blandat skor//converse.

Idag har jag varit ute på altan och solat och ätit massor av jordgubbar! Det är sjukt varmt ute så jag var tvungen att gå in och då passar jag på att skriva i bloggen. Nu ska jag gå ut igen och fortsätta och sola så länge det håller sen ska jag ta tag i städningen typiskt söndagar..

AT HOME


Jag hemma efter att ha varit hos maria i två dagar det har inte gått en enda minut då vi inte har haft kul! Nu har jag nyduschad hår, nyrakade ben och insmord i after sun är jag. Syster kom precis från jobbet och nu bär det av på en uteservering för fika!  


 


THURSDAY&FRIDAY


Igår tog jag och maria bussen in till årsnunda för att ta oss till strandbaden. Det blev en heldag på stranden med trevligt folk och mycket fika. På kvällen målade vi klart i hennes lillstuga och vi fick hjälp av micke, sen tog vi ett kvällsdopp i poolen. 
Idag åkte vi till stranden ytterligare en dag dock kom vi iväg väldigt sent, en bränna har jag fått iaf. Nu har vi precis fått i oss pizza som micke bjöd på, mycket gott var det! Nu väntar vi in ella och maria2 för filmkväll med massor av onyttigheter..


    


B-B-BEACH

När det är 25grader redan vid halv 11 tiden och himlen är klarblå då tvekar jag verkligen inte på stranden! Verkar som de flesta sover men jag ska ta och packa strandväskan sen går jag nog ut på altan ett tag och solar tills alla sömntutor vaknat.. hejs!

FYND


ginatricot - stickad tröja 74:-
hm - blommig bikiniunderdel 50:-

Jag har letat efter en sådan vit stickad tröja i jag vet inte hur länge och nu hittade jag den rätta storleken och dessutom på rea! Den blommiga bikinin var söt och den går att matcha till min blåa, svarta eller vita bikiniöverdel.. Annars tyckte jag inte att gävles affärer hade mycket att bjuda på tråkigt nog.
Nu har eclipse laddatst ner och jag ska se den en 2 gång, den är så sjukt bra!




TUESDAY, 06


kofta//ginatricot, linne//weekday, kilklack//scorett, chinos kanske 2 år gamla med tanke på att det var i storlek 32//ginatricot.
 
Idag blev det en tripp in till gävle med semra. Det blev ytterst lite shopping syster fick med sig ett par ursöta shorts och jag gjorde lite fynd och fick med mig en stickad tröja och en bikini underdel som jag visar senare.. Annars har vädret varit helt värdelöst i lilla sandviken får hoppas på att det blir bättre imon så man kan åka till stranden! HUGS 
  

MY LIFE WHOULD BE MORE THAN PERFECT IF I COULD BE THERE..


ph by: wehertit.com




EVERY ENDING IS A NEW BEGINNING..


Ingen höjdare att hålla sig inomhus när vädret är underbart därav den dåliga uppdateringen, men det ska det bil bättring på! Jag har iallafall spenderat dessa dagar på stranden och umgåtts med mina vänner. Det var ett tag sen jag hittade på något med syster, så vi ska ta och se på film och äta kladdkaka nu!



HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ, SOM ÖGON NÄR BARNEN ÄR SMÅ


Helt underbart väder vilket det ska vara hela helgen + början på nästa vecka! Annars då vad har ni haft för er dessa soliga dagar?
Snart kommer sofie och hämtar upp mig vid ica för att köpa grillsaker inför kvällen, sen bär det av till årsunda hem till maria där clara också är. Det blir en del bada och sola vid marias pool och ikväll ska det grillas! Antar att vi sover över hos maria, nu ska jag packa ner sovsaker osv..  
  

GODASTE BULLARNA



Idag har jag hunnit med att göra ganska mycket än så länge. Frukost, prommenix sen vet jag inte vad som flög i mig jag började baka bullar, haha. Världens godaste bullar med kanel vanilj och bläbär lyckades jag baka iaf! Nu har jag packat ner jordgubbar, ballerina kex och vatten snart ska jag möta upp sofie sen drar vi vidare mot hedåsen (stranden). Äntligen får man känna av sommarkännslan 28 grader och en klarblå himmel det kan inte bli bättre! have a nice day readers..


GOODBYE MY LOVER, GOODBYE MY FRIENDS


oj vad fräknar jag får på sommaren..

Gårdagen: Jag såg på eclipse som sagt och den var sjukt bra, jag längtar tills den sista filmen kommer ut! Efter filmen kom dady och hämtade upp oss på stan och skjutsade oss vidare till clara i årsunda. 
Imorse skulle vi egentligen åka båt med vädret tillät inte det så vi åt frukost och sen fikade vi kladdkaka, glass, jordgubbar och satt och pratade vi köksbordet.. Innan jag åkte hem fick jag se hundvalparna de var sjukt småa och ursöta! Ikväll ska de nog hyras en film på hemmakväll med nån som är hemmakväll sugen.. puss

 

RSS 2.0