ECLIPSE


Nu ska jag packa ihop lite sovsaker, bikini + kamera för övernattning hos clara efter bion, vi kanske åker ut med båten imon hur underbart vore inte det.. Snart bär det iväg till gävle med bästa brudarna för att se eclipse premiären!  




FAVOURITE


Världens bästa dady kom nyss hem med mat efter jobbet det var ett tag sen man åt favorit salladen, mums vad gott!


WEDNESDAY, 30


Nu ska jag ta bussen in till gävle eftersom att jag har tid hos tandläkaren. Kanske hinner jag gå en sväng runt på stan, ciaooo!


ILOVEWILDFOX


ph: ilovewildfox
Det var ett tag sen sist jag var inne på wildfox men jag måste säga att jag står kvar vid att man hittar ruskigt inspirerade bile där!



YESTERDAY´S PICTURES



 
Jag har spenderat dagen på stranden ännu en gång med bästa clara och maria. Fast denna gång på strandbaden, kan erkänna att det är bättre än på hedåsen! Annars har vi gottat i oss massor av jordgubbar och jag har lyckats få en bränna på dessa två dagar! Jag glömde självklart att ta med mig kameran idag så jag bjuder på två av gårdagens bilder..




TOTHEBEACH


Nu ska jag packa ihop strandväskan sen ska jag möta upp brudarna på hedåsen för för en heldag på stranden, som vi ska steka!


27.06.10


Jag och syster har precis till lagat jordens godaste pannkakor med jordgubbar och glass till mums säger jag bara! Nu ska vi hinna se shutter island innan fotbollsmatchen börjar ikväll.. puss




TODAY IM WEARING THIS



linne//weekday, cardigan//ginatricot, shorts//hm(fashion against aids)



when there´s no light to break up the dark..




midsommarafton

Jag tog en prommenad men syster imorse och vi plockade blommor.
När vi väl kommer hem så visar det sig att pappa har en dold talang och kan tydligen göra kransar, haha!
Dagen bjuder på grillning och massor av god mat.
 Glad midsommar!



LOVLEYSHOES


Jag älskar dessa skor som syster köpte till mig just för att det är svarta, remmar, bekväma, dragkedja i bak och de går att använda på våren, sommaren och början av hösten. De kommer att används flitigt både till vardag och fest! De kostar 400:- och du hittar de på scorett och plus att du får 2 par skor och betalar för 1 par. 



WAYNE`S COFFEE


Jag hann äta upp allt fika innan semra tog bilder..

Idag mötte jag upp systeryster i gävle efter att jag slutade på kursen. Vi kikade runt en hel del och semra köpte ett par träskor till henne och ett par svarta med remmar till mig inne på scorett snäll som min syster är! Sen bjöd hon på fikat inne på wayne´s. Annars har jag varit ner på stranden och kört lite beach fotboll med alma, fanny och saik grabbarna, träffade även rebecca som är pepparkaka efter att ha varit i turkiet en vecka! hejs 

WEDNESDAY 230610



randig tröja - monki (ränderna syns inte så tydligt), avklippta jeansshorts - crocker, vita converse.

Idag tog jag, alma, ida och emelie bussen in till stan efter att vi vi sluta runt 1 tiden på kursen. Sen strosa vi runt på stan och jag var nästan pank så det blev ingen shopping, endast en glass.. Men imon då rammlar det in pengar och då ska jag nog åka in med syrran på söndagen! För övrigt var det helt underbart väder och jag var ute på altan och sola när jag kom hem. Lite solbränd har jag blivit vilket man kanske ser på bilderna ovan.. Imon ser det ut att bli minst lika bra väder, peppar peppar ta i trä! love to u readers♥





L♥VE PHOTOSHOOTS


WEHEARTIT.COM




inspiration - jeansshorts


ph by: weheartit.com

Det finns mängder av inspiratioinsbilder på wheartit av alla olika slag måste jag säga! Så där fick ni lite tips vart jag finner mina bilder som jag lägger in på kategorien inspiration..


summertime



t-shirt - monki, jeansshorts - hm (fashion against aids), fjärilring - hm, armband - blandat.

Nu äter jag jordens godaste kladdkaka med glass medans jag sitter och kollar på fotboll med sis! Spanien slog precis en straff och rätt som det är så skjuter han utanför.. Efter matchen blir det läggdags, jag ska upp med tuppen imon för att ta mig in till gävle! ciaoooo




tjugoförsta juni

Hej alla kära!
Idag var det en heldag på högskolan för min del eftersom att teknikursen som jag går kommer att vara där resten av veckan fram tills torsdag. Det bara tre dagar kvar sen rammlar pengarna in som ersättning från kursen 700 kr + att pengarna från att jag har varit ledare på fotbollsskolan och gymnastiken kommer sättas in på kont då kommer jag ha närmare 2000 lappen, inte alls fel måste jag säga! Nu väntar jag in syster för att hon ska komma hem så vi kan fixa ihop lite käk hungrig som man är.. HÖRS!



SSS-SUNDAY


Jag var på bio igår som sagt med alla dudes och filmen var sjukt bra, lätt bästa dansfilmen jag har sett! Efter bion cyklade vi hem till alma där vi såg på skräck film. Man vågade knappast åka hem så jag och julia sov över hos alma. Vi vaknade upp runt 1 tiden då var det bara att cykla hem och skynda sig lite smått eftersom att det är fotbollsskola. Tur att fotbollsmatchen är inställd säger jag bara eftersom att jag är hur trött som hellst! Nu bär det iaf av till fotbollsskolan för sista gången, hur ska jag orka springa runt och leka med alla barn?



to the cinema


Nu bär det av på bio med alma, julia, elida, adi och azur vi ska se step up 3 street dance i 3D! Ha en fin lördagskväll, puss


sunnysaturday.


Idag vaknade jag alldeles för sent och skulle egentligen åka till valbo för shopping med sofie men jag kände att jag var lite för pank för det eftersom att jag ska på bio ikväll.. Nu sitter jag ute på altan i bikini och äter jordgubbar med glass & grädde, attans vad gott det är! Slänger nog ihop ett inlägg lite senare dudes..


RAYBAN WAYFARER


Gud vad suuuuuuugen jag blir på att köpa dessa snyggingar!! Dock kostar det lite för mycket bara liiiiite..



Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself


skinnjacka- ginatricot, sjal - fashion against aids, jeans - hm divided, vitt linne - carlings, skor - converse.

Även idag var jag på teknikkursen och det blev en sista dag på göransonska skolan. Idag var det ganska slappt vi fick göra en utverdering om vad vi tyckte om skolan och utbildningen. Sen spelade vi lite fotboll och beach volleyboll. Efter att vi slutat runt 1 tiden så åkte jag, clara och maria till stan en sväng, vi tog oss även en glass hur gott som hellst sådär när solen var framme! hörs.. 



DREAM AWAY


Nu ska jag sussa och drömma mig bort till varmare trakter..
goodningt readers

JEANSINSPIRE


Gillar varenda liten detalj på denna outfit, jag menar hur snyggt? GALET SNYGGT!

ph by: weheartit.com



MONDAY 140610


Idag var jag på teknikkurs i göransonska skolan fram tills 3 tiden, vilket jag kommer vara på i 2 veckor framöver.. Fördelen är att vi får runt 700kr för 9 dagar. Sen får jag lite hjälp på vägen om vad jag ska välja för gymnasielinje till hösten! Annars har jag storstädat rummet vilket verkligen behövdes! ciaoooo  




dear john


Det finns inga ord för denna fina film. Im still crying!




P I Z Z A T I M E

Idag har spelade vi fotbollsmatch mot serieledarna Huge. Jag tyckte vi gjorde en riktig bra insats brudar trots förlusten. Jag spelade hela matchen alltså 45min x 2 så jag var skapligt trött efter matchen! Efter matchen åkte vi vidare till fotbollsskolan vi körde lite match och lekar med barnen. Nu är jag hemma och magen kurrar det blir perfa med pizza som jag inte ätit på jag vet inte hur länge.. puss 

peanut butter cookie dough


Jag åt världens godaste ben & jerry glass nyss.. Nu ska jag ta mig till stensätra för filmkväll med alma, julia och elida, mys!



When you get what you want but not what you need


Uppdateringen har inte varit på topp de senaste dagarna eftersom att jag inte hunnit! Jag har umgåtts med mina fina vänner, igår firade vi almas sweet fifteen och jag glömde självklart att ta med mig kameran och knäppa kort på födelsedagbarnet! Annars då vad har hänt med vädret på bilden ovan ser det ut som början på hösten med stövlarna och allt.. Med tanke på att rebecca åker till turkiet i natt och blir borta i en hel vecka, tror ni att jag är lite avis sola lite åt mig nu dude och ha det bäst jag kommer sakna dig! 
  

ÅRETSFÖRSTADOPP!


Igår hade vi det sjukt kul i furevik vi dansade loss och träffade elida och rodi hur snälla som hellst och de är så söta tillsammans!
Imorse vaknade jag alldeles för sent runt 1 tiden och jag hade fått sms av alma som var på stranden med julia. Jag fattar verkligen inte hur de kom upp så tidigt. Jag fick skjuts av pappa och sen satt vi och cillade på hedåsen, årets första dopp tog vi också och lite färg har jag fått! 
Nu ska jag iväg på träning sen får vi se vad kvällen bjuder på, det är sommarlov trots allt och ta vara på dessa sommriga kvällar!



9/6 SKOLAVSLUTNINGSOUTFIT!


klänning: nelly, skor: topshop, väska: ginatricot.

Jag kunde inte hålla mig när niorna sjöng graduation det var så sorgligt Nu har jag gått ut åttan och det känns underbart med betygen!
Njut av skolavslutningen nu alla sötnosar..
puss


 


SOME NEW THINGS


Shoppade lite sommriga stuffs då jag var i sthlm med brudarna! De hade inte fått in så mkt men en hel del rea på monki hade de. Huvudsaken är att jag hittade jeansshortsen som jag letat efter ett bra tag! Jag hade turen med mig och haffade de sista i storlek 34.

högmidjade jeansshorts: hm fashion against aids 199:-
randig tröja med knappar i ryggen: monki 125:- rea
rosa textad tunika: monki 90:- rea
bh: hm 79:- rea 


 


AT REBECCAS PLACE


Efter att körshowen var slut så cyklade jag till stan med alma och clara. Vi köpte manikyrnaglar och mötte sedan upp rebecca och emma för att cykla mot vallhov. Sen kirrade rebecca naglarna på mig och alma snäll som hon är! Det blev även en hel del fika, gottigott. Malta bokades även idag guuuuud vad kul det ska bli, men det är ett tag kvar så jag lägger det på sidan i sisådär några månader! 
   

LOVE


Igår hade jag det hur roligt som hellst med brudarna! När vi väl kom fram så gick vi runt på drottninggatan och det blev lite shoppping. Jag köpte mig ett par sjukt snygga jeansshorts från hm deras nya kollektion (fashion against aids), underkläder och två snygga tröjor från monki. Sen tog vi en prommenad till grönan och det blev en hel del karuseller vi åkte trots att vi fick stå i de långa köerna. Insane gick hur fort som hellst och var den roligaste karusellen! Känner såhär i efterhand att jag har sjukt ont i huvudet och halsen inte så konstigt med tanke på att jag skrek så mycket i karusellerna att jag inte ens tänkte på de tillslut.. Bilder från gårdagen kommer upp lite senare när jag tagit emot de! Nu ska jag iväg och träna barnen på fotbollsskolan.. ciaooo    


    


I´LL BE IN THE CAPITAL TOMMAROW WITH MY GALS!


det blir massor av shopping på stan!


vågar jag fritt fall tilt denna gång?


hur läskig insane nu än är så ska jag åka den!

Imon bär det av till stockholm med bästa brudarna för shopping och gröna lund det kommer bli suuuuuper! + att det är sommarkrysset och vädret kommer vara galant. Nackdelen är dock att det kommer vara hur mkt folk som hellst och jag vill inte ens veta hur länge vi kommer att få stå i köerna.. Jag har inte varit i huvudstaden sen vintras så det är en aning efterlängtat! Nu ska jag se vad denna freeeedag bjuder på?
 

THE TIME GOES TOO FAST SOMETIMES!


Idag lämnade jag in de sista arbetena i skolan och det känns riktigt skönt med tanke på att det är några få dagar kvar till skolavsluningen! Tiden går väldigt fort och det är skrämmande att jag bara har 1 år kvar med min klass tills vi splittras i gymnasiet och vissa har jag gått med sen 6 års, but life goes on.. Jag känner redan nu att det kommer bli jätte jobbigt och jag vill inte veta hur det kommer vara då, jag längtar verkligen inte tills den dagen så därför ska jag ta vara på nästa termin i 9:an! Nog pratat om detta snart bär det av på fotbollsträning, pusspuss. 



TUSESDAY, 2 JUNE


Det finns ingen anledning till att inte ta vara på denna varma sommardag och sitta inomhus vid datorn, right? Så jag tror ni vet vad jag har ängnat denna underbara tisdag till.. Nu måste jag skriva en beskrivning på no:n som ska vara inlämmnad imon det känns skönt att det inte är nå plugg, prov och läxor efter att jag skrivit klart detta! Om prick en vecka är det skolavslutning hur sköööönt mina vänner?

ENBLÅORKESTERJACKA



Idag fick jag reda på två betyg och jag låg på VG+ på engelskan och tyskan alltså kan jag få MVG till nästa termin i dessa två ämnen riktigt skönt! Nu har jag precis hunnit äta världens godaste kräftstjärtsallad såhär innan fotbollsträningen börjar..

RSS 2.0