SUNSET


Måndagen har varit en helt underbar med tanke på vädret, det bästa är att solen ska hålla sig framme hela veckan enligt smhi! Annars fick vi tillbaka vårt no prov som vi gjorde för sisådär 3 veckor sen och ett VG+ fick jag på det riktigt skönt såhär innan betygen sätts. Sista lektionen på engelskan fick jag provet avklarat dock fick jag stanna kvar och göra musikprovet nu känns det skönt att jag har en pluggfri dag som jag inte haft på jag vet inte hur länge.. 

MORNING


gómorgon!
nu ska jag göra frukost sen ska jag nog ta en promenad i det underbara vädret och kanske går jag förbi solariumet en sväng för lite sol..


A OUTFIT IN MENY DIFFRENT COLORS!



Idag har jag av verkat lite plugg, tvätt och städning. Nu ska jag ut i trebo och ta en springtur på 4 km, man känner sig som en ny männsika när man kommit hem och duschat av sig! Ikväll lutar det mot crusing på stan med clara och några fler.. p u s s

FREEEDAG


Nu är vi i slutet på veckan och det känns riktigt skönt med tanke på att det börjar närma sig till skolavslutningen! Såg att det hade rammlat in 800kr på kontot från gympan eftersom att jag tränat kids denna termin, alltid bra med lite extra knäck! Annars fick jag fick tillbaka mitt matteprov och där stog det VG+ jag är nöjd. Jag skrivit klart min uppsats om buddhismen och skickat iväg den till mange det slutade med 13 A4. Vad har ni för er en helg som denna mina läsare?



8 KÖPTIPS PÅ SNYGGA AFRIKANSKA STUFFS



1. Kuvertväska
från H&M 149 kr.
2. Jumpsuit från H&M 99 kr.
3. Fjäderörhängen från Topshop 80 kr.
4. Leopardmönstrad bikini från H&M 228 kr.
5. Byxor från Lindex 199 kr.
6. Armband i trä från H&M 49 kr.
7. Guldfärgat halband från Topshop 245 kr.
8. Tunika från H&M 299 kr.


 


WEDNESDAY 250510


no makeup




Halloj här kör vi utan smink! De två ynka lektionerna vi hade i skolan idag gick fort, skönt! För övrigt så har jag inte löst vilka skolavslutningskläder jag ska ha på mig. Åker till stockholm nästa helg så jag får väl leta som attan eftersom att jag nästan vägrar att köpa en klänning på typ gina tricot som varenda en kommer att ha.. Kom att tänka på att varenda skolavslutningsklänning jag har köpt varje år har jag inte använt mer en en gång och då någon timme i kyrkan och sedan under kvällen ganska så onödigt det där med skolavslutningskläder! 



CLASSIC

Heeeej cutieees!
Idag gjorde jag klassikern, det innebär att vi cyklade 3 mil med skolan. Det var halvjobbigt om man säger så, och det var riktigt skönt att ta en dusch efter det. Nu ska jag ta en bit av min goda vita kladdchokladtårta!

picture: emmaskök


 

ZARAS NYA TRF-KOLLEKTION



Nu kan du spana in Zaras senaste sommriga TRF-kollektion som jag tycker skiljer sig märkbart från deras tidigare kollektioner. Det påminner mig om hippie stilen som innehåller romantiska spetsblusar, franskjolar, jeansshorts med spetsdetaljer, lädersandaler och blommiga klännigar. När jag stötte på denna underbara kollektion blev jag helt såld måste jag säga! Vad tycker ni om deras nya kollektion? 



YESTERDAYS OUTFIT




A DROP IN THE OCEAN, A CHANGE IN THE WEATHER


Idag har jag ägnat hela dagen åt so uppsatsen skrivandes om buddhismen och nu har jag bara sammanfattningen kvar! Nästa vecka har jag 3 prov och uppsatsen måste vara klar på fredag + att jag på egen hand ska bygga och designa en elektrisk bil på tekniken som ska åka framåt och backa när den åker in i någonting. Visst jag vet hur jag ska koppla ihop det för att den ska åka framåt men hur ska den kunna backa? Det ska jag nog klura ut! Ikväll ska jag plugga lite mer matte inför provet imon eftersom att jag behöver hjälp av pappa som är på jobbet.. Annars då vad har ni för er en regning söndag som denna? 

SATURDAY SUN SHINE!

Jag har ägnat hela dagen ute i solen insmord i morotsolja fram tills två tiden ungefär. Jag hade också i 2 pressade citroner i håret för att få det ännu mer solblekt. Sen duschade jag av mig, nu ska jag låta håret självtorka och sen får vi se vad denna lördag bjuder på! CIAO♥



FRIDAYIMINLOVE


 
Nu är det äntligen helg, tråkigt nog så har motståndarlaget (valbo) lagt en macth på en fredagskväll??? Antar att det bara är att åka dit och spela finns inte så mycket man kan göra.. Annars har jag en hel del plugg som måste bli klart denna helg! puss



TWORANDOMPICTURES



TVÅ AV JORDENS SNYGGASTE MÄNNSIKOR!
eller vad säger ni?

THE LAST SONG!

 hur söta?
Jag har spenderat hela dagen i gävle med bästa brudarna. Blev lite shopping men jag måste försöka att hålla händerna i styr eftersom att det bär av till huvudstaden med brudarna i börja på juni, då bilr det SHOPPING kan jag lova! Föruom shopping åt vi pizza och bio fick det också bil. Vi såg the last song en av världens bästa filmer måste jag säga, tårarna bara sprutade på alla oss! Nu ska jag kolla igenom tyska grammatiken som jag har prov på imon sen stupar jag i säng, sweet dreams! 



Dream as if you'll live forever, live as it´s your last day!


Idag på lunchen var det strålande väder, tråkigt nog höll det inte i sig tills man kom hem.. Skoldagen gick hyfsat fort annars har jag hunnit med att bocka av lite plugg. Nu har jag precis hunnit glufsa i mig köttfärsås med spaghetti. Om en timme bär det av till jvallen för fotbollsträning, CIAO!



Don't pray when it rains if you don't pray when the sun shines.


Idag har det varit helt underbart väder och hoppas på att det håller ett bra tag. Annars då vad har ni gjort en måndag som denna? Nu ska jag ut på en prommis, alltid skönt att få rensa tankarna och vädret är ju inte helt fel som sagt!

SUNDAY 160510

Heeey cutiees!
Idag har jag inte hunnit med att göra så mycket än så länge, förutom att jag har ätit frukost tagit en dusch och packat väskan. Nu ska jag iväg till jvallen för att spela fotbollsmatch mot sätra, jag är taggad upp till hundra! Efter fotbollsmatchen åker jag in till gävle med pappsen och syster för att kolla på gefle if - ifk göteborg på strömvallen. Söndagen bjuder alltså på en hel del fotboll, inget jag tackar nej till direkt.. p u s s


   


AMAZING PHOTO SHOOTS THAT MY EYE JUST CAN´T STOP LOOK AT!




ph from: wildfoxphotoshoots.blogspot.com/.


14:28


Igår proppade jag i mig a waaay too mutch candy så jag var tvungen att ta en långprommenad. Annars har jag färgat håret på syster, städat gardaroben och två fulla påsar med kläder har lagts undan eftersom att det inte används! Nu ska jag skicka iväg uppsatserna så jag har de gjort när de endå är klara hur sköööönt?

GRÅ PARKASJACKA


Har inte använt min parkasjacka som jag köpte på jc förra hösten på ett bra tag, då jag till och med blev förvånad när jag hittade den! Ibland är det fyndigt att städa i gardaroben måste jag säga! Annars har jag skrivit klart matte uppsattsen om gyllene snittet och idrotts uppgiften som igentligen ska vara klara i början på nästa vecka men det är skönt att ha det gjort. Med tanke på att jag har två prov nästa vecka!

HELLO DUDEEES!

+ 2 dagar extra ledighet
+ malta ska bokas snart med rebecca och alma
+ stockhoooolm i början på juni med brudarna
+ efterlängtade sommarlov

Idag känns det som en härlig start på torsdagen, får hoppas på att det håller hela dagen! Dagens fotbollsträning blev inställd och vi fick till uppgift att gå ut och springa en vända, så ska jag börja med det för att få det överstökat..



 

JEANSSHORTS - WHERE ARE THEY?


När jag såg denna vackra bild, tänkte jag på att sommaren är nästan här och jag har inte ett par jeansshorts i gardaroben. Vilket är lite smått konstigt eftersom att jag hade ett par i sommras undra om storasyster har smygit sig in och tagit dem? Nu har jag klagat på henne 2 inlägg i rad, haha.. p u s s 

BEATIFUL DAY



Jag fick sluta tidigare eftersom att syster ringde på svenska lektionen och sa: jag tror att jag glömmde stänga av spisplattan du måste springa hem nu! Svenska läraren robert sa att jag inte behövde gå till skolan igen eftersom att det var en halvtimme kvar. När jag sprungit hela vägen hem och går in till köket så ser jag att alla spisplattor är avstängda. Hur panikslagen lät hon inte på telefonen? inget som förvånade mig direkt.. Nu ska jag ut och sola i det underbara vädret! 

ROCK TEMA?


- skinnkjol
- skinnbyxor
- rolling stones t-shirt
- mötley crue t-shirt
- ur slitna svarta converse (inte med på bild)

Nu har jag hittat på lite kläder som jag ska välja bland. Får hoppas på att det lyfts fram bättre med sminkningen. Det skulle verkligen inte sitta fel med lite hjälp/tips/råd, tack på förhand!



NEW WEEK


Hej mina socker söööta, idag är det en ny vecka och nya tag.. Annars har jag haft en hel del lektioner och nu är jag rätt så trött men det slipper jag imon eftersom att jag ska på kör med bästa clara + att det är temadag! Jag gav förslag till rocktema och det fick det bli. Just nu sitter jag och funderar på vad man kan ha på sig, sminkning osv. hörs!



As we go on we remember all the times we had together..


Under helgen var min barndomsvän amina och hälsade på! Det var 3 år sen vi träffades sist och igentligen spelar det ingen roll hur lång tid det går innan vi hinner träffas, eftersom att vi har umgåtts sen barnsben och vet precis vart vi har varandra! Det känns så skönt att ha en sådan vän man kan dela allting med oavsett hur långt bort hon är.. 
  

WE ARE OCCUPIED


jc - 74 spänn.



CATEGORIES

Nu har jag fixat lite med blogglovin och några kategorier som jag kom på lite snabbt sådär. Jag kommer förmodligen lägga in några fler efter som. Annars är det bara att säga till om du har något tips på en bra kategori och lägg till mig på blogglovin, vettja!

+ + + + +



FREEEEDAG



Idag hade vi studiedag, det var underbart väder så jag passade på och var ute på en springtur i vårsolen. Ikväll lutar det mot lugna puckar.. Annars då vad har ni haft för er en fredag som denna?


You are my sun, you are my light, and in my dreams you are only mine


Idag fick jag 2 prov avklarade vilket kanske känns hur skööönt som hellst? Annars har varit på träning och det gick sisådär med tanke på att det är seriestart på söndag.. Pratade nyss med min barndomsvän och hon ska komma och hälsa på imon, vi har inte träffats på 3 år ojojoj vi har mycket att ta igen hjärtat!

IF YOU DON`T HAVE TASTE THEN YOU SHOULD!


Följde med pappa en sväng till affären och stötte på denna sötsak. Måste nog säga att det är lätt den godaste chokladen från marabous sortiment!

How can you tell the sun not to shine, when clouds exist. How can ask leaves not to fall when wind exists. How can you tell me not to fall in love when you exist.



WEDNESDAY, 6 MAY

Blev ingen skola för mig imorse eftersom att jag var så fruktasvärt yr och även spy färdig, vilket jag fortfarande är. Jag kom på att jag slunkade i mig juice igår som tydligen hade gått ut ur datum.. Nu ska jag ta och äta nått sen ska jag ta tag i lite plugg! p u s s



i wish i was a punk rocker with flowers in my hair


Idag var det en lång dag i skolan, höjdpunkten var nog att vi fick tillbaka våra so prov och man fick sitt MVG. Annars har jag varit ute på en prommenad vilket var hur skönt som hellst kanske. Har två prov på torsdag så nu är det bara att slå upp böckerna och plugga som attan!
  

SUNNYSUNDAY



Idag har jag hunnit med en hel del. Åkte hem från maria imorse, och vi hade det jättemysigt igår. Sen åkte jag iväg till j-vallen för att spela tränings match vilket gick åt skogen, inget bra spel, de gjorde ett mål i sista minuten och vi förlorade med 3-2. Annars har jag pluggat, lagat mat och varit på stranden.



GRILLNING/BADA!

Idag har som tur febern lagt sig och nu ligger den på 37.5, och just nu sitter jag hemma hos maria med clara. Ikväll ska det grillas och badas i marias pool hur skönt? Nu väntar vi på att grabbarna ska komma. Hoppas på att ni får en fin kväll!  
 

RSS 2.0