FIVE FAVOURITES FROM H&M



IT WAS PRETTY GOOD YESTERDAY


Igår var det grymt trevligt folk på festen, om man bortser ifrån att det kom hur mycket folk som helst i slutet vilket spåra så var det en riktigt bra kväll! För någon timme sen kom jag hem efter att 10 pers sov i emmas rum eftersom att det inte gick några bussar. Som tur fick man sova i sängen då vissa fick lägga sig på golvet.. Annars då hoppas på att ni fick en bra lördagskväll! Förresten ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme till vintertid? Snart bär det av mot gymnastikhallen för att träna mina gymnaster, adios!


TONIGHT IT WILL BE PARTY


Imorse spelade jag innebandymatch. Matchen blev oavgjord 3-3 stog det i slutet av matchen så fick fick 1 poäng, så sjukt bra kämpat brudar! Ikväll skulle jag igentligen på maskerad fest men min dräkt som jag skulle ha var redan utlånad så då kände jag att det var onödigt. Då blir det att gå på emmas fest med carro, daniela, louise och regina, wööp! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig i värsta fall blir det den lilla svarta. Som tur har jag hunnit duschat och mitt hår har självtorkat. Nu blir det fix, puss! 

PICTURES FROM TODAY



min och bellas vardagliga frukost som består av chailatte och fralla!




vi plastade ur alla goda bakelser som vi gör varje morgon.

Det var några saker jag och bella sysslade med idag på cafét. Det var mycket folk på cafét hela dagen jag fick även stå i kassan idag. Vi fick sällskap av syrran som kom förbi idag igen vid lunchtid då vi åt kycklingsallad. Jag och bella dog lite när vi skulle gå hem men den långa historien tar vi en annan gång. Jag fick sluta tidigare idag efetrsom att jag skulle träna mina små gymnaster. För övrigt har jag haft sjukt ont i magen undra vad för konstigt det är som händer men det löser sig. Nu ska jag ta och chilla i soffan och ringa maria en snabbis..

STREETSTYLE INSPIRATION




Nu ska jag göra en kopp chai latte till mig och sätta mig i soffan bland alla mysiga filtar för plugg ett tag. Jag försöka lägga mig i tid ikväll så jag kommer upp imon för att sedan ta bussen in till café pazzo i gefle, latero!

ME LIKE DOUNUTS


Idag fick ida lära mig hur det funkar i kassan beroende på vilken knapp man trycker på: läsk, kaffe, kaffebröd, dagens lunch, sort, tillbehör, kort eller kontant osv. Det gick galant och riktigt kul var det att stå och ta emot x antal trevliga kunder. Nu kan jag det där med att stå i kassan iaf!
Imon hänger kameran med mig till café pazzo eftersom att jag har packat ner den i väskan efetr att ha glömt den i 3 dagar. Ni kan räkna med att det rammlar in bilder mot kvällen. Trots att jag är på cafét från 9.00-16.00 så får jag inte nog med sötsaker. Nu ska jag ta och äta munkar gottigott!



VERY SIMPLE OUTFIT


Dagen på cafét gick fort, nu har man fått grepp om hur allt funkar osv. Imon kanske vi får prova på och stå i kassan. Vi åt en riktigt god spaghetti & köttfärsåsen till lunch och kladdkaka med grädde innan vi gick hem! Man kan liksom inte hålla sig borta från allt gott.. Fortsätter jag och bella med våra dåliga vanor då finns det en risk att vi rullar hem i slutet av veckan, haha.
Kom nyss hem efter träningen och jag har hunnit med att duscha. Förra säsongen av desperate houswives då missade jag aldrig ett avsnitt det var mitt favorti program! Denna säsong har jag inte kollt på ett enda avsnitt, nu slår jag på tv:n medans jag sitter i soffan och kikar på desperate houswives, puss 



CAFÈ PAZZO DAY 1

Runt halv 9 tiden på morgonen tog jag och bella oss till café pazzo i gävle som vi ska praoa på hela veckan! När vi kom dit fick vi byta om till deras tröjor och förkläden. Första halv timmen var väldigt strulig eftersom att städerskan som var där inte kunde prata svenska så vi visste inte vad vi skulle göra. Men sen droppade all trevlig personal in och visade oss hur allt funkade. Vi fick servera, diska, plocka undan, göra varma drycker och mackor osv. Jag och bella vek oss av garv flera gånger åt härliga personalen och oss själva. Syster min kom även dit en sväng med sin kompis och de lunchade och fikade. Under dagens gång fick vi frukost, lunch och fika mycket gott! Vi slutade runt fyra tiden mina fötter var helt körda (imon ska jag helt klart ha mina foppatofflor). Vi gick runt på stan och kikade in i affärerna dock hade jag glömt plånkan hemma så för mig blev det ingen shopping..


   


THIS SUNDAY


Idag har jag tränat mina gympa pinglor, det bästa är när man ser de utvecklas träning efter träning! Efter att ha befunnit mig i en gympahall i 2,5h så tog jag en prommis hem. Imon bär det av till gävle för prao hela dagen på café pazzo med bella, det kommer bli grymt kul. Juste nyss kollade jag på blider och en video från gårdagens modevisning av make up store som min syster var med på grymt vackra klänningar och snygg sminkning måste jag säga! Nu blir det mys i soffan, hoppas ni får ett bra slut på veckan sötnosar.
 

FOUR SUMMER OUTFITS


Jag saknar sommaren, men jag är nog inte ensam om det eller? 
Sommaren 11 bär det av till gotland med klassen, malta i 2 veckor med brudarna osv det kommer bli världens bästa sommar!



YESTERDAY NIGHT

Gårkvällen med mina favoriter var kanske hur mysig som hellst, tråkigt nog glömde jag kameran! Vi kollade på idol satt ute i bastun, åt massor av snacks och pratade verkligen om allt mellan himmel och jord, love you girls! Dock fattades sjuklingen clara den underbara men vi får ta det en till gång då alla är med igen.
Jag vaknade för ett tag sen av att syster skulle iväg på modevisning och pappa skulle skjutsa henne. Nu är jag hemma och idag blir det en chill dag jag bara älskar att inte ha något planerat eftersom att mina vardagar har varit fullspäckade den senaste tiden! Skola, plugg, träna innebandy, vara ledare inom gymnastiken osv..


 


IT CAN NOT GET BETTER!


Idag gick den korta skoldagen fort! Jag fick två prov avklarade, matteprovet gick helt okej och engelskaprovet gick galant! Vi beställde även skoltröjorna idag det fick bli marinblåa. Nu är jag skolfri i två vekor eftersom att vi har prao nästa vecka och veckan därpå är det höstlov. Kan det bli bättre? livet äger! Nu inväntar jag maria för att köpa snacks. Sen bär det av till rebecca i stensätra för att basta, kolla på idol osv med brudarna och grabbarna, pusspåfredag!
  

RIGHT NOW: CHAI LATTE


Just nu sitter jag med ett stort glas chai latte med mycket grädde bervid mig, riktigt gott! Idag fick jag alla julkalendrar sålda eftersom att de första 5 lärarna som jag frågade var villiga att köpa, så det var bra nu kan jag lämna in pengarna på fredag. När jag kom hem efter den långa skoldagen så bärde det av på gymnastik. Jag möttes av glada, söta och busiga gympabarn! Kvällen har bestått av plugg eftersom att jag inte kommer hinna plugga imon. Nu kan jag engelskan och äntligen har jag fått grepp om ekvationer och uttryck på matten. Imon har jag sovmorgon, guldvärt!
 

GOODNIGHT MY L♥VE


ph: from the summer 10.

Skoldagen har varit precis som vanligt idag, förutom att jag fick gå hem tidigare eftersom att jag skulle till tandis i gävle. För ett tag sen kom jag hem från innebandyträningen. Det fick bli en lång dusch och ansiktsmask, fresh. Nu ska jag ta och försöka sova tidigare än vanligt, goodnight dudes! 



FOR YOU I WILL MAKE IT THOUSAND TIMES


Kände att jag var tvungen att ta och räkna några tal i matteboken då vi har prov på fredag. Därav blev det ingen uppdatering efter skolan. Jag gjorde även tyska läxan. Hur som hellst, jag blir bokstavligen trött på det här med problemlösningar av ekvationer! Jag är äntligen klar och ligger någolunda bra till i planeringen iaf.. Nästa vecka har vi prao och efter det väntar ett efterlängtat höstlov! Pappa kom nyss hem med en marabou till mig så nu ska jag få i mig några rutor choklad medans jag kikar på top model!



GYMNASTIC x2

Idag har jag försökt plugga lite på engelska gloserna då vi har 3a4 gloser på provet nästa vecka som vi ska kunna + mycket annat! Nu bär det av för att träna mina 2 gymnastikgrupper. När jag kommer hem runt 6 tiden så bär det av till torget för att käka med fotbollslaget, adios!

SATURDAY MORNING


GÒD MORGON!
Gårkvällen var en rätt soft kväll med brudarna hemma hos elida. Hon bjöd på tacos, riktigt gott. Det blev även skitsnack, idol och lite film! Jag har hunnit fått i mig frukost och nu ska jag ta en dusch, senare runt 2 tiden bär det av till huddik för att spela innebandymatch, tagga brudar! 

DADY I THINK I WANT TO HAVE?


Jag behöver en ny vinterjacka, snygg och varm ska den vara! Denna fjällrävenjacka i militärgrön färg ovan skulle verkligen inte sitta fel. Den går på 2300kr, men är den tillräckligt varm för att överleva en svensk vinter i det är frågan? Vore supersnällt om ni kan slänga in en kommentar och tipsa mig!



TODAY IT´S FRIDAY DUDES


Idag är det freeedag hur bra? Efter att vi hade slutat sådär tidigt runt 11 som vi gör på fredagar, så gick jag och clara hem till mig! Vi bakade en kladdkaka som blev sisådär men med glass till blev det supergott, emilia kom även hit en sväng. Annars då? Ikväll bär det av hem till elida för fredagsmys med brudarna! Nu ska jag ta och duscha sen kanske jag åker till stan en sväng. adios♥



I SEE EVERYTHING IN BLACK AND WHITE.


Igår fanns det ont om tid för att sitta vid datorn över huvudtaget därav blev inte bloggen uppdaterad.. Skoldagen gick hyffsat fort idag! På morgonen hade jag samtal med syo:n inför gymnasieval, nu har jag iaf bestämt mig att jag ska gå göransonska eller frisör i gävle på john bauer eller polhem. Frågan är ju om det bli jobbigt att pendla varje morgon med bussen in till gävle? Efter skolan tränade jag mina gymnaster. Juste fick även skolkatalogen idag har inte hunnit kolla i den än. Nu ska jag göra det innan det bär av på innebandyträningen, latero!

BLACK AND BLUE GRAFITTI NAILS


I skolan såg vi än jättebra teater på morgonen! När jag slutat väntade jag på pappa i nån minut och sedan bärde det av på utveckligssamtal, det gick bra och jag fick väldigt mycket beröm av min elevhandledare erika.
Idag kom söta syster semra hem med ett svart grafitti nagellack. Jag har tänkt köpa detta nagellack ett bra tag, men det har inte funnits i svart färg. Bättre sent än aldrig! Snart bär det av på distriktsträning så jag ska nog ta och äta en frukt sedan byta om. puss 

MONDAY,11


Besökt tandläkaren och fikat är vad jag har gjort idag. Jag har fortfarande så jävla ont i nacken. Det är en viktig gästrikelagsträning imon hur jag ska orka?!



MY NECK HURTS

Igår spelades seriepremiären vi hade lite oflyt och förlorade med 3-2. Sista perioden vred jag till nacken när jag skulle skjuta. Jag fick tydligen en stukning som skulle gå över om några dagar i värsta fall veckor, det gick knappt att röra nacken utan att det gjorde ont. Därav blev jag hemma från skolan idag, som tur har det blivit bättre eftersom att jag har masserat in tigerbalsam och tagit nån tablett! Nu ska jag ta och plugga lite matte sen har jag tandläkartid i gävle.



MORNING PPL

GÓMORGON! Jag vaknade för halv timme sen, så jag har hunnit med att få i mig frukost. Idag runt 2 tiden så bär det av för att träna mina gympabarn. Sen ska jag spela seriepermiär i storvik mot strömsbro som vi vann med 6-0 på cupen. Nu taggar vi brudar för att vi ska vinna igen! 



HELLO SATURDAY


Gårkvällen blev riktig trevlig först innebandymatch, helt sjukt att aston vann med 14-5 mot alba! Sen stog vi och pratade med massor av roligt folk till 12 slaget. Jag kom nyss hem efter att ha varit med pappsen i gävle/valbo för shopping och käk. En ny innebandyklubba och annat fick följa med hem. Ikväll ser det ut att bli så att favorit brudarna kommer över hem till mig för filmkväll vi har ju massor av snack att ta igen! hoppas ni får en bra lördag dudes♥ 



SOFTA BANANER +++


Idag kände jag för en soft outfit så jag drog på mig den stora varma gråa munkjackan. Samtidigt som jag piffade till det lite med mintgrönt nagellack, skinnjacka, jeans och converse. Imorse när jag kom till skolan och skulle öppna skåpet så var mitt lås igen tejpat, mogna killar man har i klassen.. Skoldagen var väldigt kort då vi slutade vid elva tiden! Ikväll lutar det mot att se herrmatch seriepremiär alba mot aston på jv med carro, sara, jossan och julia. Det kommer vara fullsatt då det ryktas om att mycket folk ska dit!

AND YOU SEE ME WATING FOR YOU IN THE CORNER OF THE STREET


Idag har det varit en helt vanlig torsdag! Förutom att vi dansa modern par dans på idrotten, jag och clara var nog det bästa dans paret;) Jag kom nyss hem efter att ha tränat mina duktiga gympabarn. Pratade även med sara och hon frågade om jag vill modella, självklart tackade jag ja. Vi planerade att vi skulle ha det på lördag, sjukt taggad! Nu ska jag få i mig mat senare bär det av på innebandyträning. puss  



RIVERSIDE


Idag var det en lång dag i skolan med många långa lektioner! Annars har jag inte haft för mig något speciellt. Förutom att det bärde av på träning runt halv 6 tiden. Jag är helt slut i kroppen med träningsvärk sen cupen. Hoppas det blir bättre imon då det är distriktsträning med innebandyn i nynäs, då är det bara att köra och se vart det leder. Nu ska jag leta runt bland olika webbshoppar i hopp om att hitta en ny snygg och varm vinterjacka! 

KANELBULLENSDAG


skulle bara testa ljusstyrka osv på mitt nya program därav blev bilden omgjord.

Idag hade vi lite information om gymnasieval på morgonen. Jag vann ett glass presentkort när jag svarade på en fråga som de ställde om sommarjobb för alla nior, kung man är! Annars var skoldagen ganska kort då idrottslektionen ställdes in och vi fick en hemuppgift. Nu ska jag få i mig några kanelbullar med ett glas mjölk och sedan färga semras hår hoppas der blir bra! Ni får inte glömma att det faktiskt är kanelbullens dag så nu borde vi passa på och äta extra mycket bullar när vi har en anledning ;)


FLOORBAL CUP

Nu är jag hemma efter att ha varit och spelat innebandycup i gävle hela dagen. Det gick bra och riktigt kul hade vi brudar! Vi mötte tre lag och blev delad etta då vi vann mot strömsbro och runsten sen förlorade vi mot åmot, juste ett mål lyckades jag göra. Annars då? Helgen har gått läskigt fort och imon är det en ny vecka och nya tag.



SIMPLE FALL OUTFIT


kavaj//second hand, stickad tröja//gina, jeans//cheap monday, skor//scorett, ringar//hm, armband//indiska.

Imon ska jag upp runt 9 tiden eftersom att jag spela innebandy cup i gävle och jag är riktigt taggad! Denna löradg blir det lugna puckar för min del med tanke att jag måste upp så pass tidigt. Hur som helst ni får ha en riktigt bra lördagskväll!

I JUST LIKE IT A LOT



hur galet snygg är inte tjejen på bilderna ovan? stilen är awesome för den delen!



LAST WEEKEND JULIAS SWEET SIXTEN







Sitter hemma i soffan och chillar medans spotifylistan spelas på högsta volym. Kom att tänka på att jag glömde visa bilder från förra helgen då vi brudar firade julias sweet sixteen! Dagens outfit slänger jag in senare, adios. 

SOME PICTURES FROM TONIGHT





Dagen började med att vi fick reda på so-prov resultatet och ett MVG fick jag. Efter att halva klassen slutade runt 11 så bärde det av hem till mig med clara. Vi hade på ansiktsmask och fixade oss lite inför kvällen. Vi mötte sedan upp tjejerna för en dag inne i valbo. Mot kvällen blev det tacos och idol hemma hos skoglund i vallhov och massor av skratt brudarna!  



RSS 2.0