MY BIKE HAS COME HOME AGAIN

Nu är jag hemma efter en friidrotts på bj arena. Ni kommer väl ihåg att jag sa att nån hade stulit min cykel förra veckan? Vad tror ni att jag ser bland alla cyklar utanför arenan, jo min röda cykel. Cykeln var olåst men jag väntade för att se vem den "nya" ägaren blivit och ville skämma ut den.
Det visade sig att det var en kille som går i 8:an och han blev lika röd som en tomat när jag ställde frågan vart stal du den här cykeln?
Nu har min cykel hittat hem igen, det var nog den enda posetiva med friluftsdagen!

WEDNESDAY OUTFIT


jacka//gina, militärgrön väska//hm, jeans skjorta//levi´s, linne//carlings, kjol//hm, smycken//blandat, converse.

Idag efter skolan blev det en sväng in till stan för fika med syster. Sen gick jag ut en långprommis i solen och rensade tankana lite. I nuläget känner jag mig helt pluggfri och det är en obeskrivligt skön kännsla efter att ha haft fyra prov den senaste veckan! Nu ska jag göra te och kvällsmacka till mig innan idol hinner börja, förkylningen är på bättringsväg..
  

SHITHAPPENS!


Idag fick jag 2 prov avklarade och båda gick superbra! Jag kom nyss hem från fotbollsträningen som jag igentligen inte borde ha gått på då jag har en rejäl förkylning men jag var tvungen då vi har dm final på torsdag. På vägen efter träningen hem såg jag att min mobil var borta som tur märkte jag det i tid så jag och ida cyklade tillbaka några meter och där hittade jag den som tur var. När jag vände på den så var det en sprickor i displayen på min touch som jag endast haft i endast en månad, shit happens! Det känns som att jag har en otursvecka, blev också av med cyklen för nån dag sen.. Får hoppas på att morgondagen blir mer lyckad! Nu blir det idolmys med en kopp te pga min förkylning. Jag har tappat räkningen på hur många koppar te jag har drukit, latero! 

THE PURSUIT OF HAPPYNESS


Jag tog tag i lite samhällskunskap plugg mot kvällen, det känns som att jag kan allt hyffsat bra men jag ska nog plugga lite mer imon + tyska plugg. Nu blir det filmmys jakten på lycka går på tv3 den har 5 stjärnor och är baserad på en sann historia så den kan inte vara annat än bra, vilda western chipsen från olw och ramlösa blir mitt sällskap, hoppas ni får ett bra avslut på veckan!



YESTERDAY&TODAY

Igår hade vi sjukt kul hemma hos julia hon bjöd på tacos och massor av gosaker! Kan lova att jag hade så sjukt ont i magen efter allt gott, haha. 
Imorse spelade vi fotbollsmatch mot årsunda det var rätt jämt. De stog 2-1 till oss ett bra tag tills de sköt i 2 mål de sista 5 minuterna vilket gjorde att de tog ledning med 3-2. Jag kom nyss hem efter att ha tränat mina gymnaster. Nu är en sliten tjej i behov av att plugga då hon har 2 prov på tisdag!



TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT


Nu bär det av mot stensätra med brudarna för att fira julias sweet sixteen! Hoppas att ni får en lika härlig lördagskväll som mig, puss.

B-B-BREAKFAST


Vaknade på morgonkvisten av att jag hörde regnet ösa ner, sen gick jag upp och åt frulle. Nu ska jag ta och inviga den nya plattången då jag ska platta semras yber långa och tjocka hår, eftersom hon ska vara med på modevisning!


A DAY IN GEFLE

Den korta skoldagen slutade runt 11 tiden som vanligt, juste vi fick tillbaka matteprovet där jag fick ett VG hyffsat nöjd blev jag. Annars har dagen har spenderats i gävle med bästa bella. Vi har fixat praktik v.43 på café pazzo i gävle och en present till julia som ska firas imon! Nu ska det ätas hemmagjorda hamburgare med familjen, sen blir det idolmys!  



THURSDAYMORNING


GODMORGON DUDES!
Jag fick en sovmorgon imorse, underbart! Dagen kommer vara riktigt stressad men det har jag vant mig vid eftersom att varje torsdag har jag två gympaträningar med barnen sen en innebandyträning! Nu bär det av till skolan för att skriva ut 1 uppsatts och sedan börjar engelska lektionen, puss



IT FEELS LIKE YESTERDAY


Skoldagen gick hyffsat fort tycker jag. På håltimmen gick jag och clara den underbara hem till mig och bakade kladdkaka, sjukt gott! Fick reda på no provet och ett VG fick jag, med tanke på att jag pluggade nån dag innan bara så känns det bra. Det blev även sista lektionen i helklass med petra våran handledare som ska åka till asien i tre månader, så det köptes ett hejdåkort och chokladask från klassen. 
För övrigt är det äntligen en pluggfri och träningsfri dag för mig. Nu ska en hungrig mage äta lasange!


 


TUESDAYNIGHT

Idag var det en lång dag i skolan + ett långt no prov på det, som gick bra och det är obeskrivligt skönt att ha det gjort! Jag fick även in mitt nya golv så dagen bjöd på massor av städning och hit å dit med möbler, men det lönade sig i slutändan då jag blev nöjd med resultatet. Kvällen bjöd på innebandyträning och idol! Imon väntar ett matteprov. Lovar att uppdateringen kommer förbättras från och med imon då jag har proven avklarade! Nu ska en yber trött tjej sova, gonatt♥



A SWIFT WEEKEND


Helgen har gått helt sjukt fort, tycker ni inte det? Denna helg skulle jag igentligen behövt plugga men så blev det inte alls.. Snart ska jag iväg på ytteligare en gymnastik träning idag tänker jag vara en jobbig tränare vi ska köra massor av styrka! Känner att resten av kvällen måste spenderas bland no böckerna eftersom att vi har prov på tisdag! see u readers♥



TODAYIMBLACK&WHITE


Denna fredag kommer spenderas med de bästa idol och onyttigheter kommer att tillhöra kvällen! Imon måste jag upp med tuppen för att ta mig till borlänge med julia, eftersom att vi ska på en gymnastik kurs för en heldag. Nu ska jag fixa ihop en god kyklingsallad till middag, pusspåfredag! 
 

FRIDAY, 17

På morgonen fick vi rösta inför valet i skolan. De vill göra någon slags undersökning av vad nior tycker. Jag röstade på socialdemokraterna eftersom att jag tycker bäst om deras tankar och åsikter! Vinner moderaterna (alliansen) kommer det leda till att vi får ett samhälle som i USA, dvs stor skillnad mellan rika och fattiga + minskad välfärd osv. Nog om det här med valet..
Jag slutar innan lunch varje fredag under höstterminen vilket är sjukt bra, just nu har jag kommit hem och sitter i soffan och äter kanelbullar, underbart gott! Snart ska jag ta mig in till gävle för ett tandläkarbesök. adios!  


ACNE COPY BY H&M


Jag har haft otroligt mycket plugg i två dagar nu inför de kommande no och matte proven och därför inte haft tid för uppdatering! Nyss var jag inne på h&m´s hemsida och beställde en ursnygg acne kopia till skinnjacka för 300 spänn. Det är verkligen ett köptips till hösten från min sida! Den kommer att användas flitigt under hösten med stora halsdukar. Nu ska det kollas på idol aditution 2010 medans jag kommer frossa i mig den goda blåbärspajen! Vi hörs på fredag eftersom morgondagen är bokstavligen fullspäckad av gymnastik och innebandy träningar, puss. 

IF YOU THINK MY EYES ARE BEAUTHIFUL, WELL THATS BECAUSE THEY ARE LOOKING AT YOU


svart kavaj//second hand, t-shirt//h&m, jeans//cheap monday, flätat skärp//gina, ringar//h&m, armband//tiamo, converse.

Måste börja med att tacka er för alla tips av plattänger! Annars då? Dagen har väl flytit på vi fick tårta i skolan vilket var det enda posetiva, det negativa är att vi har prov om en vecka och vi har inte fått alla anteckningar. Juste jag fick beröm av min handledare erika på klassrådet, eftersom att jag är ordförande och har så bra svar till mina uppkäftiga klasskamrater. Ni må vara uppkäftiga ibland men jag älskar er endå! Nu ska jag ta mig tid till att försöka svara på alla frågor sen är det plugg som gäller varje dag fram tills fredag så att helgen inte drabbas. Men först ska jag äta nybakade scones med smör och ost mumma!

RIPMINPLATTÅNG



Min plattång som från märket gama har funkat perfekt för både plattning och lockning i flera år. Här om dagen så vips gick den av på mitten. Imon måste jag köpa mig en ny! Just nu sitter jag och kollar på olika hemsidor och är kanske sugen på att köpa björn axen eller philips plattången de verkar bra. Kanske ska slå en pling till min kusin ilda som är frisör hon borde ha koll när det gäller plattänger för olika hårtyper. Vore snällt om ni läsare också kan tipsa mig, tack på förhand!

SUNDAYSTRESS


Jag vaknade runt åtta tiden på morgonkvisten för att sen åka och spela match i gefle. Vid ett tiden åkte vi hem efter en förlust mot ifk gefle. Det fick bli donken käk med alma och jag hann inte ens hem efter det utan då var det gymnastikträningar som stog på schemat.
Jag tränade småttingarna till 3 och sedan grundträningstruppen som höll på till 5 tiden. Det var ganska komiskt i slutet av träningen eftersom att jag och carro sa: det är viktigt att ni får i er ordentligt med mat när ni kommer hem, ta med er frukt och vatten till nästa gång. Då hör man att de säger såhär till sina föreldrar när de är påväg hem: mamma vi måste äta mycket mat när vi kommer hem och inte glömma frukt och vatten sa fröken, det är ju bra att de lyssnar på oss carro, haha!
Sen kom jag äntligen hem och jag var riktigt trött men extra knäck får man när tränar barnen och det sitter inte alls fel! Igår blev jag klar med musikuppsatsen och den slutade på 7 a4 sidor och den skulle vara på 4 a4 sidor men jag få skylla på att det fanns fruktansvärt mycket att skriva om michael jackson.
  

W-W-WEEKEND



jacka//ginatricot, transperant skjorta//h&m, fodral klänning//american apparel, tights//bikbok, smycken//indiska, skor//scorett.

Gårdagen blev riktigt trevlig med brudarna vi såg i rymden finns inga känslor och jag garvade ihjäl mig lite då och då. Mot kvällen blev det lite häng med ganska så onyktert folk. En tjej kände tydligen igen mig från storvik som jag aldrig ens sett typ och då var jag nykter vilket hon inte va, haha men trevlig var hon! Idag har jag pluggat flera tal i matteboken och ätit jordens godaste äppelpaj med glass! Med tanke på att jag ska ta mig upp runt halv 9 tiden på morgonkvisten imon för att spela match så bjuder nog denna lördag på hemmakväll med de bästa, det ryktas om att det går två bra filmer på tv. puss
  

FINALLY FRIDAY


Gårdagen var hur stressig som hellst därav den dåliga uppdateringen! Jag hade även panik igår eftersom att jag trodde att min mobil blivit stulen men det visade sig att den var i skåpet imorse, och det tackar vi gudarna för, nu uppskattar jag min kära mobil varje sekund! Idag har jag sprungit 1 mil på klassikern med halsont och en träningsvärk från gårdagens innebandyträning. Har hunnit med att duscha och äta nu ska jag kurera med halstabletter eftersom att mina halsmandlar är skapligt svullna! Ikväll blir det att umgås med bästa caroline, josefin, sara och kanske regina det lutar mot bio, have a nice friday readers! 



GOODNIGHT MY READERS♥

Jag har hunnit med att duscha, se på idol, kollat igenom tyska gloserna och även läst ut boken som alla läser gemensamt i klassen. Nu ska jag ta och packa ner idrottskläderna i väskan så att de inte glömms bort, borsta gaddarna och sedan sova ut en extra timme eftersom att vi har sovmorgon fram tills nio tiden, gónatt!


  


STRIPEDSHIRT&JEANS&JEWERLY


HELLO DUDES!
Denna onsdag har jag tagit som den kommit inget planerat, känns skönt att bara vara ibland. Dock kommer morgondagen bli rätt så stressad med tanke på att gymastiken drar igång. Jag ska träna 2 gymnastik grupper som är efter varandra, från 16.00-18.00 kommer jag alltså att befinna mig i en gymnastiksal. Efter det kommer det bära av på en lång innebandyträning! Nu ska jag försöka cheka av lite plugg eftersom att jag inte kommer hinna med det imon.. kisses



YOUR LEFT BEFORE I HAD A CHANCE TO SAY GOODBYE


Hemma efter att vi gjorde ett bra jobb mot stensätra trots förlusten, men det tar vi igen nästa match tjejer! Nu ska jag äta en bit av den makalöst goda blåbärspajen medans jag sitter och lyssnar på favoriten i nuläget oscar linnros. adios! 

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Nu känns det som att skolan verkligen har börjat på allvar det nämmns läxor&prov på varje lektion och det känns sådär värdelöst men, men. Jag har precis hunnit med att få i mig mat. Nu ska jag packa fotbollsväskan snart bär det av till norra ip för att spela match mot stensätra, taggad upp till 1000!
 

MONDAYOUTFIT


skjorta//hm, jeans//jc, smycken//blandat, flätat skärp//gina, converse.

Idag gick skoldagen hyffsat fort tycker jag och solen sken för fulla muggar, vilket den inte har gjort på flera veckor. Annars då? Ny vecka och nya tag! Nu ska jag ta och laga mat innan det bär av till innebandymötet. ciaooo



CHOCOLATEDREAM


Efter att ha gjort en bra match kände jag att man var värd en chokladbit! Självklart hade vi inget hemma förutom jordgubbsglass då var det perfekt att slänga ihop en god kladdkaka med glass till som bara gick på några få minuter! Så ni kan fundera på vad jag nyss gottat i mig. Senare kanske det bär av till jvallen för att kolla på när sif lirar fotboll med det återstår att se, lovetoyou.

SUNDAYMORNING

godmorgon!
Jag har precis fått i mig frukost och nu ska jag packa väskan och ta mig till norra för att spela fotbollsmatch mot gif, dåligt trött man är.. puss


 


I´LL MISS YOU TOMARROW


Idag har jag hunnit med en långprommis och massor av städning. Känner även att jag är en aning förkyld, så det blir nog en hemma lördag för min del, tråkigt nog. 
Nu måste jag ta och plugga eftersom att det skulle verkligen behövas. Innan jag sätter igång med pluggandet ska jag få i mig mat, adios!
 

SPEND A FRIDAY IN A GOOD WAY



Vaknade på morgonen av en fruktansvärd träningsvärk i bena måste jag tillägga vilket känns underbat eftersom att nu känner jag att det blev en kanon bra träning igårkväll i storvik! Efter skoldagens tidiga slut så bärde det av in till gävle med syster semra. Det blev ingen shopping för min del dock tycker jag att butikerna har fått in sjukt mycket höstnytt som är ruggigt snyggt! 
Vi tog oss en lunch inne på JAVA och pratade allt mellan himmel och jord sådär som syskon brukar få för sig att göra. Nu ska jag ta och höra med brudarna och se vad denna fredagskväll bjuder på det lutar nog mot fredagsmys!



NEXT YEAR: HERE WE COME MALTA ST.JULlANS!


Jag fick äntligen hem den första fakturan av resan som pappa tog med sig efter jobbet. Sommaren 11 bär det på språkresa till shopping/party resorten St.Julians på Malta. Vi fyra brudar kommer att bo i en speciellt utvald värdefamilj, gå på lektioner mån-fre 40min x4, lära känna nytt folk från sverige och andra länder, sola, bada, shoppa, festa, ta miljoner bilder och njuta av värmen, underbart! Det kommer bli en oförglömmlig resa och en perfekt avslutning på nian! 
Snart bär det av mot svibackaplan för att döma Högbo AIK - SIF. 

THURSDAY, 02

Idag var vi i stensätra med alla nior eftersom att vi hade teambulding, det var rätt soft. Nu är jag sjukt trött men jag måste samla lite krafter och ta mig till svibackaplan för att döma en match själv för första gången annars brukar jag döma med fanny men det ska nog gå bra. Hoppas att grabbarna inte är griniga och säger nått i stil med: meeeen domarn. De brukar oftast inte vara det äsch då blir det rött kort dirr, haha! 



HOMEWORK


Jag har räknat x antal uppgifter i matteboken och fått lite hjälp av pappsen så nu har jag fått grepp om det här med olika potenser, great! Annars har jag kommit en bra bit på bilduppgiften med tanke på att jag var tvungen att göra om hela bilden på marlin monroe. Lite detaljer kvar sen ska den göras i 3D och färgläggas det kommer bli super. Känner att jag måste ligga i med bilden med tanke på att vi får vårat slutbetyg till julen eftersom att vi inte får ha bild nästa termin..
Nu ska jag koppla av i soffan och kolla igenom engelska gloserna sedan bilr det att kolla på fångarna på fortets final!

TEAMBUILDING


clara, alma, rebecca, maria och jag.

Sitter här hemma och har kollat igenom hundratals av marias bilder av denna dag med klassen. Vi var iaf på hedåsen (stranden) där vi körde 5kamp, sen fick vi kyklingsallad och det grillades även marshmallows. För övrigt så var det kul att göra något med klassen btw så vann mitt lag 5kampen! Nu ska jag ta och städa sen måste jag plugga mattematik som jag inte tog tag i igår, imon väntar en dag i stensätra med alla nior för brännboll osv.



RSS 2.0