GOODMORNING DUDES!



Jag har hunnit med att få i mig frukost, haft på lite smink och tagit på mig kläder. Nu bär det av mot skolan för att möta upp clara, ciaooo!



TAKE ME BACK TO MALTA BABY!!






Helt sjukt vad jag saknar maltaresan!!!


MONDAY´S OUTFIT!


skjorta&ringar//hm, jeans//cheap monday, kängor&väska//scorett, halsband//sthlm, armband//topshop, mobilväska//ginatricot.

Skoldagen gick fort som vanligt. Efter skolan stannade vi kvar i 1 timme och chillade för att få flextid, så nu kan jag flexa ut 1 timme tidigare någon annan dag, skönt! 
Vid 6 tiden hade jag fotbollsträning. Det gick bra och roligt var det precis som en träning ska vara! Jag har hunnit med att duscha och nu ska jag nog ta fram morgondagens kläder. Annars slutar det med att jag river upp hela gardaroben imon på morgonen..



F-F-FALUN!

Godmorgon alla fina läsare! Just nu sitter jag på tåget påväg till Falun med sara och nathalie. Vi ska på en gymnastik kurs eftersom att alla vi tre är ledare. Jag kommer nog hem vid 6 tiden så vi hörs då, puss!

ÅRETS VARDAGSCHIC 2011 - SEMRA DEDIC!


Du är verkligen värd detta pris syster och du förstår inte hur stolt jag är över dig! Jag önskar att jag kunde ha varit där igår och få se dig ta emot priset. Älskar dig mest på denna jord!!
  

THURSDAY, 25


Hemma från säsongens första innebandyträning och det gick helt okej! Jag ska nog ta och äta någon macka och sen ska jag duscha, puss.



YOU ARE MY SUNSHINE!


ph: by weheartit.

Skoldagarna går fort fast vi har långa dagar, så det är chill! Idag på svenskan fick vi skriva ett brev till våran lärare. Fick ihop några a4 och det kändes som det gick bra. Sen hade vi dataintroduktion, fysik och matte. Tror jag aldrig har skrattat så mycket på en lektion som vi gjorde på fysiken, haha. Jag slutade halv fem som vanligt.
Nu ska jag sätta mig i soffan framför tv:n vilket var några månader sen sist + kladdkaka med glass till det. Ciaooo!



STHLM/VOICE/SHOPPING/CINEMA!


Osminkade jag efter biomys med syster igår i gävle!

Jag spenderade helgen med carro och sara i sthlm! Vi gick på the voice konsert, shoppade och träffade saknade olle och michael från malta. Vi sov hos olle i solna och hade det riktigt roligt, haha.
Idag fick vi datorerna i skolan. Jag slutade vid halv 5 tiden och det kändes inte som en lång dag men det kan bero på att det är många raster och att vi har sjukt roligt i klassen!
Jag vet att det har varit dålig uppdatering i bloggen på sistonde. Det är eftersom att jag har fullt upp jag vill både hinna med skolan och vännerna. Sen ska ju min syster semra på gala eftersom att hon vann kategorin för den chicigaste 2011 så då vill jag hinna umgås med henne också innan hon åker iväg + att hon kommer flytta till sthlm.. Nu ska jag ta och städa, puss.


KICK OFF - NOLLNING!


Louise halkade när hon skulle ta emot ägget på huvudet..

Jag och therese på fiskgolfen, haha!

Fresh, hahaha!

Jag rammlade flera ggr på såpfotbollen haha + att jonte drog ner mig..

I onsdags åkte alla ettor på gs till krattemasugn på kick off! Jag hade otur och blev getingstucken första dagen så nu ser man inte min fotknöl eftersom att foten är grymt uppsväld, det kan tydligen vara en infektion så jag ska åka till doktorn.. På torsdagen kom treorna för att nolla oss. Fiskgolf, norsk kareoke, äggkastning, klädstreckstafett och såpfotboll. 
Sen dog av garv när grabbarna rammlade i med kanoten och trampcyklarna mitt på sjön så vi fick hämta dom.. 
Jag har lärt känna många mycket bättre på bara 3 dagar och träffat nya roliga människor! Igår dygna jag med clara, camilla, nicklas, liam, filip, johanna och, calle så nu är jag skapligt trött, men det var det värt.



CONGRATULATIONS TO ME TODAY!


Detta fick jag av mina fina vänner på festen!

Fina basplagg av släkten.

Idag har jag avklarat den första skoldagen och det kändes sådär.. Tråkigt nog kom inte clara i samma klass som mig men annars är min grupp och klass är helt ok! Denna vecka kommer vara chill i skolan men nästa vecka börjar alla lektioner!
Det varit en riktigt bra födelsedag, tack för alla fina gratulationer, presenter och den fina sången på fotbollsträningen! Jag har ätit massor av tårta och mat idag, haha. Jag fick allt jag önskade mig, iphone4, kläder, presentkort, smyckesträd, earcuff osv!
Nu måste jag sova eftersom att jag ska möta upp johanna och camilla vid 8 tiden för att gå till skolan..
p.s kommer börja mobilblogga så fort jag hunnit fixa appar osv på iphonen!


LAST DAY ON THE SUMMER VACATION!

Idag var jag på sif-saik match med alma, clara och carro. Hampus, Jesper och Jakob spelade saik var helt klart värd en vinst men det slutade oavgjort! Efter matchen åkte jag, clara carro och hampus hem till alma chillade och njöt av dom sista timmarna på sommarlovet.. Imon börjar jag på gs och det känns jobbigt medans alla andra har 1 vecka kvar, men man har ju älskade helgerna kvar!

Denna sommar har helt klart varit den bästa hittils, jag har fått så många minnen! Malta språkresan, gothiaveckan, alla underbara kvällar med vännerna och sweet sixteen!


SWEET SIXTEEN!


Jag och maria!

Fina Clara och Alma.

Vi brudar käkar förrätt.

Alla galna presenter, haha.

Min snygga hatt som jag fick av brudarna, haha!

Undra vad maria fick för något där? ;)

Vissa kom med traktor och sjöng för oss haha!

Jag, Emelie och Mändiii!

Mina snyggingar!

Emelie, Ida, Amanda stal min hatt...

Boysen!

Vi körde beer pong jag var med grabbarna och vi vann självklart!

Jakob och viktor.

Viktor, Jacob, hampus och Alex, taggade grabbar haha!

Jag, Johannes, Jakob och Amanda!

Jag och sötviktor!


Nils och Hampus!

Alla dansar som aldrig förr haha!

Jag och Jeppe!

Söta grabbar, haha!

Jag hade så hilma roligt det kunde inte ha blivit en bättre födelsedagsfest och alla som kom var också nöjda! En grymt lyckad kväll och som vi dansa haha!! Tack för presenterna och för att alla kunde komma.
Snart bär det av till gefle med bruuudarna, puss.


THANK YOU THE WORLDS GREATEST DADY!

Godmorgon alla fina läsare!
Nyss kom pappa in med en tidig födelsedagspresent och gissa vad det var? Jo en iphone 4, tack så mycket världens bästa pappa!!
Sen åker jag till maria och fixar allt inför våran födelsedagsfest och ikväll blir det partyyyy, tagga!!! Förhoppningsvis hinner jag uppdatera innan allt folk rammlar in men annars så hörs vi imon med massor av bilder.
Nu ska jag byta om och fixa mig lite smått sen tar jag bussen till valbo med min saknade carro som varit i sthlm! Vi ska köpa present till sara som fyller 16 år idag grattis igen snygging, puss.


YOU ASK I ANSWER



Splash&Fun ingick inte i priset, våran grupp valde att åka dit och det kostade ca 80 kr tror jag. Jag hade inte explorer pass.

Tack! Vem du nu än är?
 

NEW BIKINI!


Idag var jag in till valbo med alma, clara och maria! Alla köpte nog en varsin bikini på cubus men annars blev det inte mycket shopping, förutom födelsedagspresent till maria.
Ikväll ska det grillas och badas med mina favorit brudar och kanske ett gäng grabbar, mys!


THEASE DAYS

Igår hade vi match det gick bra vi vann med 7-0 mot saik. Jag gjorde två mål grymt bra spelat hela höden brudar! Efter det kollade jag på sif match med mina fina vänner. Sen träffade vi rebecca som kommit hem från kroatien och vi hade massor att snacka om både skratt och tårar när vi skulle säga hejdå..
Idag blev min vän rebecca morabo och det känns jobbigt att veta att vi inte kommer träffast varje dag. Hon kommer hälsa på och vi kommer häsla på så det ska nog gå bra. Jag är helt säker på att du kommer lyckas inom innebandyn så kör järnet och visa vart skåpet ska stå!!
Idag har jag jobbat heldag och det var ganska drygt att behöva sitta där fast det inte kom så mycket folk! `
Sen får jag får panik av att tänka på att jag börjar skolan om en vecka, helt sjukt vad sommarlovet rinner iväg. Vet inte om det kommer bli roligt eller tråkigt med gymnasiet det återstår att se om man hamnar i vad för klass man hamnar i. Men det ska faktiskt bli lite skönt med en nystart, som tur kommer clara en av mina bästa vänner gå med mig!

YESTERDAY´S DUDES!


kofta//ginatricot, shortsdress//bikbok, ringar//hm, ny mobilväska// ginatricot, nya skor//scorett.

Det var ett tag sen jag umgicks med syster och hon åker till sthlm under modeveckan. Igår åkte vi iaf en sväng till gävle kikade på bio och fikade, mys!
Nu ska jag iväg till jobbet och har bara 5 dagar kvar att jobba nu, hur skööönt?

MALTA PART FIVE


Maria, Jenny, Emma, Jag, Clara och Alma på vattenlandet Splash&Fun!

Michael, Olle och Marcus stekte sen kom vi och hällde vatten över dom, haha. Det resulterade i hämnd och då var det inte lika roligt..

Ja vad ska man säga om dessa grabbar..

Vi med våran snälla värdefamilj som vi bodde hos!

Claras snygga henna tatuering som hon gjorde på malta.

Sista kvällen på malta käkade vi middag på en resturang med våran grupp!

Katre och Stina var nog ganska hungriga där, haha.

Fina Emma och jag.

Olle, Calle, Jesper, Max och Michael grabbarna från våran grupp!

Calle fyllde år så han fick pringels och något mer, haha.

Sista gången på mc café!

Dags att åka hem efter en underbar resa på malta!! 

Saknar alla jättemycket men som tur är det återträff 24 september i sthlm!

STUGAN MED BRUDARNA OCH GRABBARNA!

Jag spenderade några dagar i saras stuga med dom bästa, underbart! Stranden låg 50 m från hennes stuga så vi badade och solade en hel del. Sen grillade vi och spelade spel på kvällen, myyys. Tråkigt nog glömde jag kvar kameran hemma..
Får panik av att det bara är 10 dagar kvar tills skolan börjar. Jag vet inte och jag tycker att det ska bli roligt att börja gymnasiet eller inte. Det återstår att se om man hamnar i en rolig klass men som tur ska clara en av mina bästa vänner gå med mig på göranssonska och 3 tjejer till från min gamla klass! 
Förresten så har detta varit den bästa sommaren hittils! Malta och gothia veckan i göteborg kommer vara ett minne för livet! Sen får man inte glömma alla mysiga sommriga kvällar med vännerna. Nu är det 10 dagar kvar att ta vara på sommarlovet och jag ska göra dom så bra dom kan bli!

 

INSPIRATION - ME LOVE SUMMER






photos: weheartit.com



WORK/BEACH/FOTBALLGAME/BEDTIME!

Idag jobbade och det var riktigt varmt att sitta ute som badvakt! Sen åkte jag till stranden med carro där det inte var så mycket folk med tanke på att det var så varmt. På kvällen spelade jag fotbollsmatch med b-laget och det gick bra vi vann matchen, sköönt! Imon bär det av till saras stuga med brudarna, wöööp!
Nu ska jag ta och sova imon måste jag som vanligt gå upp vid nio tiden för att jobba..

 

MY LOVLEY BAG!



scorett (tiamo)//499:-

Hur länge har jag inte sagt att jag vill ha en sådan alexander wang kopia? När jag såg denna väska inne på scorett så blev jag överlycklig, den är så grymt snygg!! Perfekt storlek så att skolböckerna får plats och olika fack för plånbok, mobil osv. Blev förvånad när hon sa priset med tanke på att den kostar runt 900:- på modekungen!



OUTFIT IN STHLM!


linne//bikobk, jeanshorts//levi´s, converse, väska//scorett.

Igår kom jag hemefter att jag och syster spenderat helgen i sthlm! Det var skönt att komma bort ett tag och det blev en hel del shopping osv.
Igår tog jag en fika med brudarna på wayne´s och sen åkte vi hem till alma och bara chilla!
Nu är jag hemma från jobbet det var så varmt idag så jag åt 3 glassar. Annars tror jag att jag har smakat alla nya gb glassar som kommit ut denna sommar och favoriten är nog caramel&nuts. För er som inte vet så sommarjobbar jag i en kiosk/badvakt på ett utomhusbadhus då blir det så att man äter allt för mycket glass, haha.
Nu ska jag sätta mig ute i solen ett tag och sen ska jag iväg på fotbollssträning, puss.

RSS 2.0