HAPPY NEW YEAR!

Tumblr_le1m57kepn1qetbp5o1_500_large
Nu blir det finmiddag med familjen osv, sen bär det av till mina tjejer och därefter vidare mot festen för att inviga mitt nya år med massor av härligt folk!
Hoppas ni får en grym start på det nya året, gott nytt år alla fina läsare!!

DAGENS OUTFIT


jacka//gina, pälshalsduk//VILA, skjorta//monki, nya jeans//cubus, skor//eurosko, ringar//hm.

Just nu sitter jag här med min saknade barndomsvän Amina som är på besök! Vi har snackat i flertal timmar om allt möjligt och jag skrattar åt henne som vanligt, haha.. Nu bär det av till wayne´s för att ta en fika med min snygging! ciaooo.


SNEAK PEAK - NEW YEARS OUTFIT!


Efter många om och men löste det sig med nyårsoutfiten och det känns skönt!! Ovan har ni ett smakprov, imorgon får ni se hela outfiten. 
Annars då? Jag tycker att det är gaaalet att det är ett nytt år om 2 dagar! Det känns ganska skumt att snön har försvunnit hoppas på att det håller i sig och att våren kommer snart, men jag skulle absolut inte bli förvånad om det kommer 20 dm snö imon.. 
Nu ska jag och semra boka hotell i sthlm eftersom att vi ska spendera 2 dagar i huvudstaden nästa vecka, det blir en mysig systertrip! 

LAST DAYS

Stockholmsresan blev riktigt lyckad med Clara, Carl och Liam! Vi gick runt på "stora" stan, östermalm och gamla stan hur mysigt som helst. Det blev ganska mycket shopping för oss alla och vad skulle denna resa vara om vi inte gjorde bort oss som vanligt.. Vi skulle hoppa på tunnelbanan till östermalm och Liam hade precis hunnit gå på och då stängs dörrarna hoppade han fick nog lite panik och vi höll på att dö av garv samtidigt som vi också hade panik!! Som tur hittade vi varandra vilket tog ett tag eftersom att vi inte hade täckning osv..
Igår spenderade jag kvällen med tjejerna vår saknade morabo rebecca var hemma på besök vi käkade tacos och snackade massor, hela kvällen med andra ord!
När jag tänker tillbaka så har det varit en grymt händelserikt år för mig och jag kommer sakna 2011 men jag tror att 2012 kommer bli ännu bättre!



STHLM HERE WE COME!!

Nu sitter jag med Clara, Carl och Liam på bussen påväg till Sthlm och taggar för massor av shopping, puss!

RIGHT NOW

Just nu sitter jag på wayne's coffee med syster! Vi käkar sallad och snackar massor. Sen blir det lite shopping på stan och därefter för att kolla på bio, mys!


MERRY CHRISTMAS!


GOD JUL PÅ ER ALLA FINA LÄSARE!


CRAZY HOT NEW YEARS DRESS!


Kan ni tänka er att denna ursnygga klänning kommer från ginatricot och kostar endast 299kr?? Det var precis en sådan nyårsklänning jag var ute efter paljetter, djup rygg och tight men tråktigt nog så är den slutsåld i butik och på hemsidan..
Jag har letat efter en klänning på nelly, asos, stylebystars, bikbok och h&m men jag hittar inte en enda som ens ser okej ut, vad är det för skämt?  
Om ni har tips på snygga nyårsklänningar kan ni gärna lämna en kommentar!



CHRITSMAS HOLIDAY

Igår invigde vi vårt jullov med julklapps shopping inne i gävle och kvällen spenderades hemma hos liam med ett gäng härliga människor! 
Det känns underbart att vi fått vårt jullov att bara kunna ta hur lång sovmorgon man vill, vara spontan, inte behöva tänka på skolarbetet, inga rutiner helt enkelt och det är jag i ett stort behov av!
Nu ska jag gå ut på en promme och rensa tankarna och sen behöver jag städa..

p.s jag håller på att göra om i min blogg, så vissa saker kanske försvinner osv..

 

I SMILE AND YOU´RE THE REASON


Det är bara två dagar kvar sen får vi jullov, gaaaalet skönt ska det bli!
Annars då? Jag clara och filip gjorde klart vårt pepparkaks eiffeltorn på designen, kul att glasyren blev brun av någon anledning? Från att ha hoppats på att vi skulle göra det snyggaste huset till att vi bara är nöjd att folk fattar att det är ett eiffeltorn. Det spårade ut totalt men tur att vår lärare stöttar oss och säger att det är charmigt och att det bara ser hemmagjort ut, haha..
Blev även klar med julkrönikan på svenskan kände att det var riktigt bra skrivet av mig. Det tog mig lite tid att komma på vad jag skulle skirva om eftersom att temat var jul men när jag väl kom på det så flöt det på jag, hoppas på ett A iaf!
Nu känner jag att mensvärken börjar krypa fram det är väl bara att ta en ipren, dricka te och hoppas på att värken går över..



WISH OUTFIT!




MISS SWEET SIXTEEN!









Gick in och kollade på mina bilder av någon slump, väldigt roligt att titta tillbaka speciellt på alla bilder från sommaren. Kan inte annat än att sakna när vi firade min och marias 16 års dag, det var en helt perfekt kväll/natt!



YESTERDAYS PARTY!

Igår åkte jag på bandymatch med sara och carro vi satt där och frös och drömde oss bort till gran canaria som vi ska åka till i sommar i 2 veckor, huuuur underbart?
Efter det åkte vi till carro fixade oss lite och taggade igång för fest, mötte upp clara och sen bärde det av mot ns för fest, det var mycket trevligt folk där och vi hade det roligt! Tråkigt nog spårade det redan vid 12 så då var det bara att dra vidare mot vallhov där det var den tröttaste festen jag varit med om.. 
Nu ska jag äta frulle, pusss. 
 

LUCIATÅG/KRÖNIKA/DUSCH

Idag var jags om sagt med i luciatåget och roligt hade vi det! Det var ganska jobbigt att vi fick sjunga allt 6 gånger eftersom att vi åkte runt till 6 olika ställen det gick bättre på vissa ställen än andra. Några söta mammor i publiken fällde några tårar och så vackert var vi inte medveten om att det lät, haha.. Annars jobbade jag, clara och filip med vårt egenjorda pepparkaks eiffeltorn på designen och vi är snart klar, hoppas verkligen det blir bra!
Jag har precis skrivit klart min krönika om julen på svenskan eftersom att jag missade det idag när jag var med i luciatåget och det tog kanske 2 timmar. Jag blev riktigt nöjd med den, bara man kommer på vad man ska skriva om så flyter det på sen. Jag har kommit på att jag tycker om att skriva krönikor eftersom att man får uttrycka sig med egna tankar och det älskar jag!  
Nu ska jag ta och duscha osv, adios!

   

LUCIA, 13


Godmorgon alla fina läsare! Nu bär det av för att möta upp clara sen går vi mot skolan för en hel dag med luciatåg och några få lektioner.. puss!
 

SOMETIMES GOOD THINGS FALL APART, SO BETTER THINGS CAN FALL INTO PLACE


Jag kom precis hem efter att ha varit med på sga´s årilga gymnastik juluppvisning på jernvallen och det blev en riktigt lyckad uppvisning då det gick bra för mina gymnaster och det var mycket folk som kollade! Efter uppvisningen var det bara att frakta tillbaka alla redskap vilket var mindre roligt men det gick endå ganska fort.  
Nu blir det pizzakäk och filmmys med syster! ciaooo.



LAAAZY SATURDAY!

Idag har det kanske varit seeegaste lördagen! För det första sov jag bort hela dagen känns det som.. För det andra så pratade jag med adam och då var det dött med fester i ns! Nu ska jag kolla och brudarna vill hitta på något en trött lördag som denna..



WORLD´S GREATEST SISTER!


Jag är så hilma stolt över dig Semra, hoppas att du är medveten om att du är världens bästa syster! Du är min bästa vän och den enda som jag verkligen kan berätta allt för. Älskar dig miljoner varv runt jorden och tillbaka!

THURSDAY&FRIDAY


Ojojoj här var det väldigt dåligt med uppdatering, skärpning ajla!!
Igår åkte jag, clara och filip hem till mig och bakade pepparkaks eiffeltorn eftersom att vi har fått en uppgift på designen. Efter några misslyckade försök så blev vi klar vid 11 tiden på kvällen, hahaha..
Idag slutade vi tidigare, sköööönt! Kvällen spenderas på jvallen med brudarna för att kolla på lusseinnebandy. Så roligt att se vissa göra bort sig osv..

SUNDAY, 04

Idag spelade jag innebandymatch och det gick inte bra då vi förlorade med 3-1 mot strömsbro..
För ett tag sen kom jag hem från ett fotbollsmöte. Vi har fått en ny tränare som kommer från Lidköping och han verkade vara hur bra som hellst! Nu känner jag att jag vill sluta på innebandyn eftersom att jag tar fotbollen före och och kommer abslolut inte ha tid med båda då vi kommer börja med 3 träningar i veckan med fotbollen. Vi kommer att ha ett a-lag och juniorlag så då är det bara att satsa för att komma med i a-laget.

SANTA PLEASE!


Huuur snygga är inte dessa jeffrey cambell kopior? Det har jag tyckt ett bra tag och nu är det dags att införskaffa de. Funkar både till vardag och fest!

Jag kom precis hem efter att ha varit i falun en heldag och gått truppgymnastik kurs med Sara och Sanna. Det var en väldigt givande kurs då utbildaren var jättebra så nu har jag fått massor av inspiration! Är även lite trött nu och jag kommer säkert ha träningsvärk imon då jag fick arragera demogymnast, visa alla övningar flera gånger om eftersom att alla skulle prova passa. Jag körde flickis som jag inte gjort sen jag slutade på gymnastik vilket var 3 år sen..
Ikväll lutar det åt att det bilr filmkväll med clara, carl och liam, puss.  



INSPIRATION - TATOO


ph: thekillingmoon - Så himla snyggt med tatuering i nacken eller på handleden!

Kan ni tänka er att det är december och att vi snart får 3 veckors jullov?? Det är helt gaaaalet var fort tiden går känns som att det nyss var oktober! 
Idag var det en ganska kort skoldag med tanke på att vi slutade vid 3 tiden!
Efter skolan åkte jag med filip till valbo för shopping. Jag skulle köpa en vinterjacka men självklart hittade jag ingen förtutom fula dunjackor som det kryllade av! Förra vintern slutade det med att jag köpte en för kall jacka, kan inte fatta att det inte finns en enda snygg och varm vinterjacka..
Ikväll är det myskväll i allra högsta grad idol, film och godis i mängder!

RSS 2.0