BLUE IN MY MIND


Dagen har spendarats med matteboken, räknade ganska mycket och tog hjälp av pappsen när jag körde fast. Istället för att ha varit flera tal efter så ligger jag före planeringen nu! Sen har jag kollat lite på gamla nationella prov som våran lärare bad oss göra.
Från att inte ha haft plugg sen vi började skolan denna termin så har det vänt och det blir prov och nationella de närmsta veckorna. Alltså väntar en hel del plugg framöver för att kunna utöka betygen. Vad gör man inte för att känna sig nöjd över sina slutbetyg på skolavslutningen och sådär super stolt!



ANSWER ABOUT FEATHER EARRINGS!



För ett tag sen fick jag samma fråga. Jag köpte iaf fjäder örhängerna för ett bra tag sen på ginatricot om jag minns rätt. Du kan hitta liknande inne på ginatricot, bikbok, hm, eller JC skulle jag kunna tro. Om ni läsare har något bättre tips vart man finner liknande så lämna en kommentar nedan!

Jag har gjort en ny kategori och nu kommer allt som rör frågor/svar kommer att hamna i kategorin QUESTIONS/ANWWERS. Ni kan även kommentera bra tips på kategorier!

 

ME LIKE WILDFOX COUTURE STYLE!







Jag älskar dessa fina och galna blider från wildfox, det skriker sommar!

Idag har jag lagat mat och städat i hemmet duktigt. Ikväll blir det lördagsmys, det kan behövas då jag är ganska sliten från igårkväll. have a awesome saturday dudes!



YESTERDAY WAS VERY FUN!

Igårkväll var jag som sagt på estraden med mina brudar! Hade fullt upp hela dagen fotbollsträning, städande och fixande därav gårdagens dåliga uppdatering.
Först fixade jag bella oss hos mig sen skjutsade pappsen oss till estraden där vi mötte upp alma, julia och johanna. Vi skakade rumpa hela kvällen, träffade folk och vi hade så sjukt roligt! Sean banan var ju bara för grym och vi stog längst fram och tog i hans hand hela tiden, haha!! Bjuder nog på bilder senare när de kommer ut.
 Tack för en oförglömmlig kväll! 


 


LEOPARD MASCARA - SO LASHY


Imorse vaknade jag i tid så jag hinner slänga in ett inlägg! Jag har hunnit med att borsta tänderana, äta frukost, tagit på mig kläder och även sminkat mig. Hade nyss på lite puder och den nya leopard mascaran, jag kan säga att den var riktigt bra för mig sen kan det vara olika för alla beronde på vad man har för fransar! puss 



JUST A OUTFIT


dagens osminkade ajla.
jacka//hm, sjal//gina, skjorta//lindex, jeans//cheap monday, boots//monki.

Dagen har gått superfort känner jag! Snart ska jag ta och prova lite kläder inför morgondagens festligheter, duscha och sedan försöka sova! Juste idag träffade jag en av mina små gymnaster som är 6år gammal på affären. Hennes mamma och hon hejade på mig och jag hejade självklart och pratade lite smått. Flickan blev riktigt glad över att hon såg mig och gav mig en kram, så himla söt!  

MY SISTER BOUGHT SOLO TO ME TODAY!


Just nu sitter jag här och bläddrar i solo medans jag målar naglarna röda inför morgondagen. Väntar på att mitt te ska bil klart som kommer ätas med bullar! Semra köpte tidningen till mig idag + att man fick med en mascara är säker på att den är snygg men frågan är om den är bra?
Träning blir det inte ikväll pga av att jag varit snuvig sen jag kom hem av någon konstig anledning, resten av kvällen kommer spenderas i min sköna soffa. Skulle behöva jobba massor av matte men tar det på söndag då jag ligger efter i planeringen men säg någon som inte gör det? Våran grupp är den som är svårast och jobbar med högst tempo men just nu går det mycket segt!

WEDNESDAY OUTFIT!


Efter ett tag sen kom jag hem från gymnastikhallen, alla små är så duktiga och söta i sina bästa år då det inte har ett enda bekymmer! Fy vad skönt att få vara sisådär 4år för några dagar det skulle verkligen uppskattas.
Nu ska jag iväg till sga-hallen för ledarmöte, vi hörs!



GÖRANSSONSKA SKOLAN


Idag var jag på göranssonska som sagt. Det var folk som hade kommit enda från avesta, engelskaskolan osv, trevligt. Vi fick prova på olika saker som de använder sig av gjorde även en ring i verkstaden, ettorna och lärare berättade om skolan och utbildningen. Bra utbildning, utlandspraktik 3v+1v semester allt betalar sandvik, garanterat sommarjobb och mycket mer fördelar! Jag är helt säker på att det är rätt för mig. Frågan är vad man ska ta som andra och tredje val..

WHISH OUTFIT


Man kan ju alltid drömma om den här snygga outfiten mina läsare!
 
Nu ska jag fixa ihop en outfit inför morgondagen annars slutar det med att jag står där på morgonen och inte hittar något. Jag måste hinna med att duscha och lägga mig i tid annars resulterar det i att jag försover mig. Jag har även konstaterat att en väckarklocka måste inköpas snarast då jag oftast inte hör när min mobil väckarklocka ringer eftersom att jag sover så djupt..



HOME FROM SCHOOL


Kom hem för en halvtimme sen efter en ganska chill skoldag och har hunnit fått i mig te och marabou. Imon vänter en heldag på göransonska skolan 9.00-14.00 + snack efteråt. Man fick anmäla sig till "prova på dag" som tur har jag med mig alma och clara dit, hoppas på att jag inte blir besviken på hur deras skoldagar ser ut.
Nu bär det av till gävle med syster semra för lite ärenden och kanske shopping!
 

THE GREY FUR


Skoldagen gick ovanligt fort tycker jag! Lunch med clara på stan, saft, bullar och chokladbollar på kören självklart åt jag mest och 2 lektioner. Ni kanske inte visste att jag inte kan hålla fingrarna i styr när det kommer till godsaker! Efter sista lektionen bärde det av till gävle med bella. Köpte biljett till fredagens festligheter, hoppas på en grym kväll med brudarna! 
Just nu sitter jag och kollar på top model och sen ska jag räkna några mattetal med pappsen eftersom att jag missade dagens lektion.. puss
  

MONDAY MORNING!


Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott? Det har jag gjort med tanke på att jag somna i tid igår kväll för en gångs skull. Jag känner att helgen har verkligen gått för fort och nu är det en ny vecka.. Snart bär det av till skolan och efter första lektionen åker jag och clara till wayne´s för fika då vi har en håltimme på drygt 2h, adios! 

ps. rebecca lycka till i umeå, håller tummarna för dig vännen!


YESTERDAYS OUTFIT


jacka//hm, blus//bikbok, jeans//ginatricot, kängor//scorett, ringar//hm. 

Helgen har jag spenderat med mina fina vänner tittandes på fotboll på göransson därav den dåliga uppdateringen. Jag blev bra sugen på att spela, som tur börjar fotbolls träningara för mig med stensätra nästa vecka.
Idag skulle jag egentligen spelat match men har fått jätte ont i halsen tråkigt nog.. Nu bär det av för att träna mina gymnaster!
   

F-F-FRIDAY


Idag gjorde jag mat till familjen och det blev marinerad kycklingfilé med potatisgratäng, sallad, beasås osv. Nu bär det av mot tidningscupen med brudarna för att kolla på fotboll hela kvällen, ha en fin fredagskväll!

I AM SURE THAT SUMMER ARE ONE OF THE MOST BEAUTIFUL THINGS!



När jag ser dessa fina bilder tänker jag på den underbara sommaren. I nuläget skulle jag offra mycket för sommar värmen som jag verkligen är i ett stort behov av! 

Idag var jag tvungen att gå hem vid 12 tiden från skolan pga en fruktasvärd mensvärk därav uppdateringen. Har aldrig haft så ont och som tur var jag inte i skolan när det var som värst, alvedonen och några koppar te gjorde susen!

MONKISTYLE - ACCESSORIES



Nyss halkade jag in på monkis hemsida där jag hittade många fina ting. Framförallt dessa ursnygga accessoarer som jag bara måste ha och dyra var de inte!


WEDNESDAY AFTERNOON!

Idag fick jag sluta en timme tidigare då jag, alma och adi egentligen skulle haft hemspråk men det blev inget eftersom att våran lärare skulle på möte, underbart! Nu ska jag ta och få i mig frukt och sedan byta om innan det bär av på årets första gymnastikträning med alla mina söta gympabarn, adios!
vet att det är dålig kvalle på webcamen och läpparna ser bra konstiga ut..


CLARADENUNDERBARA!


Just nu sitter jag och clara i datasalen eftersom att vi har håltimme och väntar på våran musik ska börja. Förresten gå in och läs min underbara väns blogg!

INSPIRATION - SPRING 11

bild
Jag var tvungen att dela med mig av denna fina bild som får mig att tänka på våren/sommaren, älskar speciellt de stora smyckena!
Snart bär det av på träning med carro och jossan, ciaooo.



NATCHOS & CHEESE


Just nu sitter jag i soffan och kollar på top model medans jag äter natchos. Jag fick en idé att ha ost över och sen in i ungnen med det en sväng och mycket gott blev det att doppa i guacamole dip eller salsa, tips!

HELLO MONDAY


jacka//hm, jeans//JC(wrangler), stickad tröja//ginatricot, kängor//dinsko, ringar//h&m.

Idag blev det en kort skoldag vilket var riktigt skönt! Mycket prat om nationella provet på svenskan som är i början av februari. Om jag ska vara ärlig så är jag inte så nervös, det kan oftast bara höja ens betyg enligt våran lärare! Snart kanske det bär av till wayne´s med semra men det återstår att se. puss
 

TO GEFLE THIS EARLY MORNING

Gormorgon! Nu bär det av till tandis inne i gävle för att spänna rälsen en sista gång innan jag tar bort den, skönt! Har en lång håltimme fram till elva tiden så det blir nog att storsa runt lite på stan efter tandläkarbesöket, puss.



MICKEY MOUSE SHIRT


Denna snygga outfit får tala för sig själv! Nu kurrar min mage så jag ska nog ta mig till köket och äta det goda som blev kvar från igår. adios!

SUNDAY,16


Igårkväll blev det en rikitgt trevlig kväll! God mat, gott sällskap (världens goaste unge var även här) och massor av pratande kan jag förkorta kvällen med. 
Jag vaknade vid 12 tiden vilket var för sent men det var skönt att sova ut! Första filmen av änglagård har jag hunnit kollat på vilket inte alls är min typ av film, men vissa gånger blev det ett gott skratt. Nu ska jag ta och klä mig varmt och sedan ge mig ut på en promenad!



EXOTIC


Snart kommer alla våra gäster det blir trevligt. Oxfilé, potatisgratäng och sallad ska vi äta sen till efterrätt blir det morotskaka och en exotisk planka, mums vad gott!



SIMPLE OUTFIT


Tog en snabb outfitbild efter matchen sliten och osminkad. Idag hade jag match inne i gävle mot strömsbro. Vi var väldigt sega i första perioden men de andra två blev det bättre, vilket ledde till en riktigt sur förlust med 3-2.. Alla blev ganska besviken efter matchen då vi vet att vi kunde ha tagit den, måste helt enkelt värma upp bättre och vara med från början brudar!
   

FRIDAYFRIDAYFRIDAY!


jacka//hm, jeans//JC (wrangler, kängor//dinsko, ringar//indiska.

Idag är det freeeeedag hur skönt? Känns obeskrivligt skönt med helg just nu måste jag säga! Efter att ha slutat vid två tiden så skjutsade pappa mig till alma eftersom att jag har världens träningsvärk och kyligt var det. Jag, alma och maria kollade på film och åt en otroligt god hallonpaj med glass, trevligt. Nyss kom jag hem och trodde vi skulle få gäster som tur kommer de imon istället! Nu:städa eftersom att jag troligtvis inte kommer orka ta tag i det efter morgondagens match. Sen får jag se vad fredagskvällen bjuder på!

publicerat den 14.de, förstå inte vad det är för fel på bloggen ibland..



SWEET DREAMS!


Kvällens träning gick kanon och jag är såhäääär taggad till att spela match i helgen mot stömsbro!! Imon är det fredag helt sjukt vad fort dagarna går..
Jag har precis tagit en lång dusch och ska nu sova, godnatt och dröm sött!

ps. clara din sjukling du får ta och bli frisk saknar dig!


TODAY IM BLACK


Idag gick skoldagen hyfsat fort ganska sköna lektioner samt boxersize på idrotten där jag och amanda körde för fulla muggar! Annars då? Efter att jag kom hem vid halv 4 tiden så har jag suttit hemma och njutit av att inte ha plugg, underbart. Snart bär det av på innebandyträning är taggad till tusen!

FINALLY!



Mina skor som jag köpte i sthlm för två veckor sen har jag äntligen fått hem! Efter att ha upptäckt att jag hade fått två vänster skor när jag kom hem och var då tvungen att skicka tillbaka de och krångla.. Men jag är endå nöjd monki betalade frakten och nu kan jag använda mina snyggingar! 

WEDNESDAY, 12


jacka//hm, pälsväst//bikbok, skjorta med flätat band//lindex, jeans//cheap moday, kängor//dinsko, ringar h&m.

Första skoldagen på detta år fick jag träffa några saknade i klassen som jag inte träffat på hela lovet och våran lärare som har varit utomlands i 3 månader!
Annars var det en helt vanlig skoldag med lite annorlunda schema eftersom att vi är två grupper i min klass. Denna termin kommer jag ha hemkuskap istället för bild, fler håltimmar och ingen sovmorgon, helt ok!



GOODMORNING DUDES!


Fy sjutton vad jobbigt det var att ta sig upp såhär tidigt men jag antar att det är bara att vänja sig när skolan har börjat igen! Jag har hunnit med att borsta gaddarna, tagit på mig kläder, haft på mineralpuder, lite mascara och ätit frukost nu bär det av mot skolan för att ha engelska.. puss
 

FLOORBALL TRAINING

Idag har jag suttit hemma för det mesta och njutit av den sista dagen på jullovet. Jag har städat lite i rummet och tvättat kläder. Skönt att ha en nystädat rum och en nystädad garderob! Snart bär det av på innebandy träning med carro, sara och jossan.

COLLAGE +++


Jag gjorde ett kollage såhär på morgonkvisten med snygga plagg från mina favorit butiker! Vad tycker ni om dessa plagg, har ni nån favorit kanske?
ps. publicerades 10.22..



ME LOVE JEWELRY!


Jag älskar smycken som några vet och vissa kanske har märkt det. Speciellt ringar, armband och halsband just för att man kan piffa till en tråkig outfit med smycken. En svart fodralklänning blir inte lika snygg utan smycken!

RED LIPSTICK ON MY LIPS



kavaj//secondhand, pälsväst//zara, jeansskjorta//JC, jeans//cheap monday, kängor//dinsko, ringar//indiska.  

Vid 12 tiden var det ett underbart väder med solsken, precis som man vill att en vinter ska vara! Annars då? Min förkylning har blivit mycket bättre med tanke på gårdagen. Jag har nog tappat räkningen på hur många koppar te jag druckit och hur mycket frukt jag ätit endast för att bli frisk! Ikväll ser det ut att kanske bli bowling med brudarna, men det återstår att se.. HUGS 



MY DAY THIS SUNDAY

Idag var jag och kollade bilmacup i ockelbo med jossan, sara och julia! Mycket folk och riktigt spännande med finalerna, tråkigt nog såg man inte ett enda sandvikenlag i final.. Känner att jag är fruktansvärt snuvig, det dunkar i huvudet, kan knappt svälja maten och träningsvärk på det kan det bli bättre? Som tur har vi studiedag på måndag&tisdag. Nu ska jag dricka mängder av te, halstabletter och hoppas på att jag blir bättre jag brukar aldrig vara sjuk mer än 2 dagar!
   

SLEEPTIME


Med tanke på att jag gick upp riktigt tidigt imorse eftersom att jag inte kunde sova är jag så trött att jag knappt orkar knappa in bokstäverna.. Nu ska borsta gaddarna sen sova, med detta inlägg säger jag godnatt alla fina läsare!

REBECCA&FIONA!


Nu sitter jag här med en ben&jerrys och ska kolla på några avsnitt av skönaste brudnarna någonsin rebecca&fiona på svt play, tips!

SATURDAY, 08


Igårkväll hade jag väldigt mycket för mig därav uppdateringen. Runt tre tiden bärde det av på match vi skulle möta P95 det gick bra sen blev riktigt kul med straffar. Efter det blev det lagfest, mycket trevligt! Nu ska jag ta och städa senare bär det av ut till årsunda för att umgås med clara och maria, puss.
  

INSPIRATION THIS MORNING


God morgon!
Hoppas att ni sovit gott? För en gång skull kom jag upp i tid vilket man inte gjort en enda gång under detta jullov om man bortser från sthlmsresan. Nu är det mindre än en vecka kvar med tanke på att vi börjar skolan på onsdag, jag verkligen uppskattar detta lov. Långa sovmorgonar och roliga dagar/kvällar med bästa brudarna utan tidspressning, underbart! Nu ska jag få i mig frukost, duscha och sen prata med tjejerna om hur det blir ikväll..

SO BLACK AND A LITTLE BIT WHITE


En sväng in till gävle med syster blev det för lite shopping, några snygga saker fick jag med mig + välbehövligt silvershampoo och balsam från kicks. Snart bär det av på innebandyträning taggad som tusan är jag idag så nu ska jag få i mig käk!

WEDNESDAY, 05


Clara kom hem till mig vid 2 tiden sen gick vi till ica och köpte korv osv, sen skjutsade pappa iväg oss mot högbo. Jag kom hem runt 6 tiden efter att ha åkt pulka och grillat med brudarna, mys! Tog inte med mig kameran vilket var ett stort minus då jag hade kunnat fått bra många roliga bilder på mina sötisar i backen. Nu ser det ut att det kanske blir en sväng in till gävle för att se på bio med min syster semra men det återstår att se, puss.

DAGENS OSMINKADE AJLA


jacka//hm, pälsväst//bikbok, tröja//monki, jeans//monki, ormring//indiska.

Idag har jag inte alls gjort så mycket nästan bara suttit i soffan och kikat på film, men sådana dagar uppskattas med. För ett tag sen kom jag hem från en grym innebandyträning där vi bestämde att vi ska ha lagfest på fredag, blir skoj det! Nu ska det styras upp lite pulkaåkning, grillning osv i högbo med brudarna och några grabbar inför morgondagen.
 

HELLO I WANNA HAVE SUMMER!


H&m:s katalog kom för några dagar sen och fick syn på dessa fina klädesplagg ovan. Den röda bikinin med vollanger är som ögongodis!
Dock krävs det att vara hyffsat brun för att använda den men det är nog ingen risk. Eftersom att jag åker till malta på språkresa med brudarna i två veckor och kanske montenegro i några veckor i sommar så brun det kommer jag bli! 

VICTORIAS SECRET FASHION SHOW 2010!





Nu är det repris av victoria´s secret fashion show, bättre sent än aldrig att lägga in några bilder! Jag kan kolla på det flera gånger om utan att tröttna det minsta, alla är så galet vackra. Adriana Lima har varit en favorit för mig under alla år helt sjukt vilken utstrålning hon har!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN





Gårdagen hos carro var galet rolig med de bästa brudarna. Tacos, marängschwich, godis och chips fick det bli med andra ord mängder av onyttigt. Vi spelade spel, dunkade musik och det blev även massor av skratt och snack mot kvällen med några random sådär! Jag, carro, clara och felicia somnade strax efter 5 på natten och vaknade vid 1 tiden, en oförglömlig kväll/natt! Imorse blev det frukost då fick vi även syn på att syster var med i gefle dagblad. Nu sk jag ta och äta och ikväll blir det att se repris på victorias secret fashion show! 



AT CARROS PLACE


Nu bär det av till carro i barrsätra sen åker vi till ica maxi för att inhandla allt till tacos osv. Alla brudar kommer runt 6 tiden, hoppas på en bra kväll!

JUST LOVE THE OUTFITS ONE THE PIC


Hur snygga är inte dessa outfits? SJUKTSNYGGA!
Nu ska jag prata lite med carro om kvällen med brudarna, kyss.



TVÅTUSENELVA


Gårkvällen blev riktigt rolig till slut. Först blev det en sväng i norrsätra vilket sög sen blev det fest på stan, fick tråkigt nog inte med mig kameran.. Tvåtusenelva ska bli världens bästa år! Firade inte nyår med alla mina vänner men det blir tjejmiddag hos carro och andra roligheter imon med de sötisar som saknades!



RSS 2.0