FACE&DETAILS


Dagens tips: Färga dina ögonfransar mörka och vips så behöver du inte använda mascaran till vardag!

linné, shorts//bikbok, armband//topshop, ringar//hm. 

Hej alla fina läsare!
De senaste dagarna har jag jobbat och umgåtts med mina fina vänner därav uppdateringen. Igår fick jag äntligen träffa saknade alma som har varit i bosnien i en månad och vi hade myskväll hemma hos maria, vi hade massor att snacka om, haha.
Nu ska jag ut i solen ett tag och sen bär det av mot storviksbadet för att jobba. Ikväll ska jag ska jag träffa carolina får se vad vi hittar på för skoj, puss.

FEATHERBAG+++


ursnygg väska med fjädrar!

Igår jobbade jag och det var inte mycket folk på badet, skönt! Sen tog jag bussen till bästa clara där vi satt och grillade med ett härligt gäng, mys. Idag vaknade vi alldeles för sent av att solen sken så vi gick självklart ut och sola tills molnen kom.. Nu sitter jag hemma och chillar galet, puss.

SWEETSIXTEEN SOON: WISHLIST!


Jag fyller om någon vecka så jag gjorde ett kollage av min önskelista:
1. Pappa jag vill ha en svart iphone 4!
2. En brun eller svart snygg väska perfekt att ha iphonen i.
3. Jag behöver verkligen ett till smyckesträd så alla smycken får plats + att det är en skål som jag kan lägga alla ringar i. Finns att köpa på: http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a06782.
4. Escada parfymen luktar så hilma gott!
5. Vit fräsh topp.
6. Urnsygg t-shirt från h&m divided.
7. Nya höga converse.
8. Ear cuff med kedja.


TODAYS OUTFIT, 24


stickad tröja//bikbok, skinnshorts//zara, kängor//scorett, armband//topshop, ringar&plånbok//hm.

Jag blir så himla trött på detta molniga/regniga väder! Sen jag kom hem från malta så har man inte kunnat åka till stranden en enda dag, min solbränna försvinner allt mer.. Jag vill åka utomlands igen!! 
Om ett tag bär det av till gävle med syster för fika, shopping och bio puss!


GOTHIA 2011!








Det har varit en grym vecka på gothia med mitt underbara lag! Vi gick åkte ut i kvartsfinal och det känns surt eftersom att vi var jätte nära. Det var 68 grupper i våran serie och man är 4 lag i varje grupp så vi är nöjd med placeringen.
Invigningen var grym man måste dit och uppleva stämninngen helt sjukt vad mycket folk det var från hela världen. Det är något man bara måste se för att förstå hur stort det är!
När vi inte hade matcher så chilla vi på skolan med härligt folk från norrköping, köping, sthlm, norge osv, gick vi runt på stan och shoppa eller så var vi på liseberg. Vi åkte massor, atmos fear som är europas högsta frittfall på 150 m var en grym upplevelse. Ni kommer verkligen inte ångra om ni åker den! Sen måste jag bara säga att liseberg är så mycket bättre än gröna lund!!
Kan ni tänka er att stina från skellefteå som jag umgicks med på malta bodde på samma skola som mig. Hon var där med sitt lag jag blev så himla glad över att få träffa henne igen!!
Nu ska jag sova och det kanske märks att jag är skapligt trött eftersom att det blev ett ganska osammanhängande inlägg men jag vet inte ritktigt hur jag ska skriva eftersom att det hände så himla mycket roligt under gothia veckan!


GOTHENBURG HERE WE COME!

Nu har jag hunnit fått i mig frukost och tagit på mig kläder som hela laget ska resa i. Sen jag började på fotboll har min önskan varit att få uppleva gothia och tänk att om några timmar befinner jag mig på invigningen med mitt underbara lag på världens största fotbollscup!
Hoppas att ni får en underbar vecka så hörs vi när jag kommer hem. LOVE READERS!

SATURDAY, 16


Idag jobbade jag förmiddag och det var inte någon som ville bada så jag, louise och anton satt inne i kiosken och chilla. Pratade med louise om att idag är det prick en månad kvar tills vi börjar skolan, helt sjukt vad fort det går!
Annars då? Jag har packat och strykit kläder inför veckan i göteborg. Det ska bli så himla skönt att komma bort ett tag för att spela fotboll, kolla på fotboll, shoppa och gå på liseberg! Nu ska jag packa ner det sista och sedan duscha, puss.



MALTA PART FOUR








YESTERDAY & TODAY

Igår var jag på sommarkväll med carro och hampus och vi träffade på massor av trevligt folk. Sen var snygga basshunter där och sjöng jag och carro stog och hoppa och sjöng som galningar, haha!
Idag har jag jobbat heldag så nu är jag skapligt trött!
Nu måste jag nog ta tag i packningen inför gothia veckan + att jag ska få plats med allt i två träningsväskor hur ska det gå till? Får nog trycka ner täcket och kudden i en annan väska i värsta fall..


 


SHOPPING WITH DADY




vit stickad tröja med mockaimitation på armbågarna - BIKBOK
beige stickad tröja - BROTHERS&SISTERS
klarblått linné - BROTHERS&SISTERS
svarta jeans - BIKBOK
flätat skärp - BIKBOK
2 blusar - VILA
sololja - CUBUS 

Idag åkte jag en sväng till valbo med pappa för shopping. Både jag och pappa shoppade ganska mycket så vi blev kvar där ett tag. Jag blev iaf jättenöjd med alla mina köp! Tur att pappa följde med och betalade allt, eftersom att jag behöver spara mina pengar till göteborg och en iphone. Juste jag fyller ju år nästa månad så då önskar jag nog mig en iphone i födelsedagspresent, grymt.
Nu ska jag iväg till jobbet, sen bär det av till carro efter jobbet för att kolla på förhandsvisningen av harry potter inne i gävle. love


MORNING DUDES!

Jag har precis hunnit fått i mig frulle och nu bär det av till valbo en sväng för att köpa lite nya stuffs inför göteborg. Sen bär det av mot jobbet och när vi slutar vid två så då ligger vi nog och steker i några timmar om solen är framme. På kvällen blir det bio med carro och några fler! Jag har fullt upp idag med andra ord, puss.

ME LOVE SUMMER!


Igår umgicks jag med bästa carro. Vi hade harry potter marathon eftersom att vi ska se sista delen på bio imon. Vi satt uppe väldigt länge och snackade även med v....., haha! Carro gav mig ett jättefint armband som hon hade köpt i turkiet, tack igen darling! Annars har jag jobbat idag och käkat mat med fotbollslaget och pratat om gothia cup. Juste jag ska träffa stina på gothia en kompis som jag lärde känna på malta. är verkligen taggad inför gothia veckan!
Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla galet, puss.



SATURDAY OUTFIT


Jag jobbar typ 4 timmar varje dag på badet men det är inte jobbig för det är kanske det chilligaste jobbet man kan ha + att det är skönaste personalen! När jag inte jobbar umgås jag med mina fina vänner därför drabbas bloggen lite eftersom att jag vill verkligen ta vara på varenda sekund av sommarlovet!
Idag var jag på jobbet sen åt jag mat/fika inne i gävle med bästa rebecca och maria. Sen tog vi en prommenad till gävle strand hängde där och åt jorrdgubbar och snackade massor. ciaoo!



MALTA PART THREE





midsommar i malta, saknar!



THURSDAY NIGHT

Jag kom nyss hem från stranden. Carro, jakob och jesper åkte hem med mig sen fortsatte de mot vallhov. Det var en chill kväll på hedåsen med ganska mycket folk. Vi fick säga hejdå till sara som åker till kreta i 2 veckor..
Nu ska jag ta och sova, sweet dreams!


 


YESTERDAY AT SARAS PLACE!


Igår hade vi grillkväll hemma hos sara med carro, clara, rebecca, jesper, jakob, hampus och erik. Vi käkade grillat, spelade spel och snackade fram till 4 på morgonen. Det blev en lyckad kväll!
Jag fick 3 timmars sömn sen var det bara att åka till jobbet och det sjukt mycket folk idag så vi hade det jätte stressig i kiosken! Nu ska jag ta och duscha och ikväll bär det av till stranden med carro och sara!

MALTA PART TWO






Idag jobbade jag eftermiddag och det var inte alls så mycket folk så vi satt och chilla i kiosken. Nu på kvällen har jag träffat mina saknade vänner carro och sara. Vi tog en fika på wayne´s och vi hade mycket att prata om, haha! Planerade även att vi ska ha grillkväll imon hemma hos sara med lite trevligt folk.  

TODAYS DETAILS


kavaj//second hand, linne/ginatricot, jeansshorts//levi´s, skärp//malta, ringar//hm, armband//blandat.

Idag spenderade jag dagen med syster semra som kommit hem från p&l och ilda min kusin som kommit och hälsat på från värnamo. Vi var i valbo och shoppade sedan tog vi en fika inne i gävle. Jag köpte ögonfransfärg så nu ska ilda som är frisör färga mina ögonfransar, visar reslutat sen. puss


DELICIOUS PANCAKES



Jag åt världens godaste pannkakor i st julians (staden där vi bodde)! Man fick välja vad man ville ha på. Jag hade nutella, vit choklad, jordgubbar, bananer, kex och smartis! Vi var stamkunder där då vi åt pannkakor nästan varje kväll, haha.  

MALTA PART ONE









Idag fick jag packa upp väskan det var sjukt jobbigt eftersom att jag hade mycket kläder med mig. Sen har jag lagt in massor av bilder på datorn vilken tog lång tid men det var det värt! Det känns faktiskt ganska skönt att vara hemma eftersom nu när man väl är hemma märker man att man fatiskt saknat familjen mycket. Självklart är syster på p&l så jag har inte får träffa henne på söndag då hon kommer hem.
Nu ska det grillas men släkten, mums! Ikväll bär det av till alma en sväng som åker till bosnien imon och blir kvar i 4 veckor.. puss. 

RSS 2.0