MALTA 2011 - AWESOME!!

Nu håller jag mig kortfattad om resan annars blir det längre än en bok!
Resan gick bra och jag kom hem för några timmar sen. Vi hamnade i en jättebra värdefamilj! Hela övervåningen hade vi för oss själva och god mat fick vi. 
Tiden gick för fort och jag hade lätt kunna stanna 2 veckor till. Det blev sorgligt på flygplatsen när vi skulle säga hejdå eftersom att vi hade kommit varandra så nära i gruppen på endast 2 veckor vilket är ganska sjukt. Men som tur blir det återträff i stockholm i slutet på september! 
Vi har redan planerat att vi ska åka till typ alanya eller kreta nästa år med några i gruppen, haha. 
Det har varit en underbar, grym, galen, rolig helt enkelt en oförglömmlig resa!

p.s jag gör en ny kategori eftersom att jag har tagit x antal blider under resan och många av de kommer jag dela med mig av här i bloggen.


MALTA HERE WE COME!

Allt är packat och klart min resväska slutade på 18 kg och vi får ha 20, tur! Nu bär det av mot clara sen åker vi till arlanda om några timmar. Vi kommer ha det så jävla roligt i malta och det kommer bli ett minne för livet! Jag är lite nervös över vilken vädefamilj vi hamnar i..
Vi hörs om 2 veckor med massor av bilder ni får ha det bäst, LOVE TO MY READERS! 
  

I GOT SOME PANIK - MALTA SOON



+ MALTA!!!
+ fick sluta 1,5 h tidigare på jobbet idag.
- kommer inte se rebecca på 2 veckor!
- jag har inte börjat packa och hur ska jag få plats med mina kläder??

Det är helt sjukt att jag åker till malta med mina brudar imon, gaash känns som vi nyss satt och pratade om att det var 100 dagar kvar!! Hoppas verkligen att rebecca inte hinner flytta till mora när vi är i malta.
Idag jobbade jag heldag (8 timmar) på badet men det var inte så jobbigt, när det är dåligt väder finns det inte mycket att göra. Helt sjukt att det är massor av barn som badade. Jag frös när jag stog som badvakt och då hade jag jacka. Som tur började det regna och alla gick hem så då stängde vi och sluta tidigare!
Jag har panik över packningen nu måste jag packa då vi åker till malta imon!






WORKWORK/SKOGLUNDS PLACE!


Idag jobbade jag fm på storviksbadet med louise och emilia. Det var inte så mycket folk eftersom att vädret inte var det bästa. Vi hade inte mycket att göra, så vi städade lite och skrev inköpslista. När vi slutade åt jag och emilia den godaste kebabpizzan på länge! 
Nu blir det chillkväll hemma hos rebecca i vallhov med de bästa, mys!

  

W-W-WEEKEND!

Ojojoj här har det varit dålig uppdatering pga att jag har umgåtts med mina vänner 24/7 och haft en grym start på lovet!
Fredag: spenderades hos carro som hade födelsedagsfest med brudarna och grabbarna. Vi käka mat, efterrätt, spelade kubb och dansade massor det blev en riktigt rolig kväll, haha!
Gårdagen: Jag avklarade min första dag på sommarjobbet på storviksbadet. Hur chill var det inte då? Satt i kiosken och solade ute! Sen åkte jag till alma på födelsedagsfest och det var supertrevligt!
Idag: Kollade på två fotbollsmatcher och spelade en själv. Sen åkte jag på bio med brudarna. Blev lite oväntat av några snygga grabbar som kom fram och snacka med oss men trevligt var det, haha!

SKOLAVSLUTNING 8 JUNI 2011!






Det känns sjukt att vi har lämnat varandra i klassen! Jag grät mycket i kyrkan igår av både lycka och sorg som tur lugnade det ner sig efter ett tag. Jag kommer verkligen sakna alla och jag vet att ni kommer lyckas. Jag älskar er 9A ni är bäst och jag kommer aldrig någonsin glömma er!
Kvällen blev också grymt lyckad vi var runt 50 pers hos maria och det var folk från söder, jernvallen, någon från murgån och hofors! Vi hade det grymt roligt skakade rumpa hela kvällen sen badade vi i poolen på natten.
Detta var en av de bästa dagarna i mitt liv tack för den 8 juni 2011 - den dagen kommer jag minnas hela livet!



AVSLUTNINGSLUNCH





 
Idag hade vi avslutningslunch med alla nior och det var både skratt och tårar när lärarna höll tal.
Känner på mig att imon blir det en grym dag. Först skolavslutning, mat och fika med släkten och sen bär det av till maria för partyyy med de flesta niorna, tagga! 


CARMA - LOVE U!


carma = clara, ajla, rebecca, maria, alma.

DETAILS

 
linne//nytt från ginatricot, jeansshorts//levi´s, skärp//hm, ring//ny från jc.
   
Nu kanske ni ser att tatueringen är så fejk den kan bli? Vi gjorde den på en marknad och den skulle tydligen hålla i 2-4 veckor, haha! Förväntade oss inget bättre när det endast kostade 40 kr. Lurade alla andra så då kunde jag inte skriva att den var fejk på bloggen men nu har alla kommit på det..
Snart ska jag ta och duscha och sen väntar det skola imon eller träning i kyrkan inför skolavslutningen och skolavslutningslunch!
         

TODAYS SHOPPING



Det blev en sväng till valbo eftersom jag kom på att det är avslutningsluch imon så jag var tvungen att hitta något fint! Jag köpte en klarblå shortsdress och till den ska jag ha klackar. Eftersom att mina naglar är så risiga så köpte jag lösnaglar och sen lite fina ringar på h&m. Köpte även födelsedags present till carro som hon ska få på fredag då ska det firas lite hoppas hon blir glad!

SUNDAY, 05


kavaj//second hand, jeans//cheap monday, linne//nytt från ginatricot, halsband//bikbok, ring//hm, nytt armband//jc, plånbok//hm, converse.

Imon är jag ledig hur bra? Nu blir det filmmys med bästa!


DO YOU WANNA BE MY STAR?


Nu sitter jag här sliten/osminkad, det tog sin tid att packa ur alla kläder osv.. 
Jag, jossan, sara och carro gjorde en varsin tatuering i falun. Som jag tjatat att göra en på handleden och nu fick det bli en stjärna som står för allt jag älskar! Det gick på 600 spänn och jag blev supernöjd, puss.

SWEET HOME!

Det känns skönt att vara hemma efter en härlig helg i falun med mina innebandybrudar!
Annars då? Matcherna gick helt ok men det räckte inte längre än semi. Vi hade en match om dagen så vi hann med shopping på stan, häng med norska grabbar, rix fm festival (har sett tove styrke och danny live) och tatueringar (visar min snart)! Jag har träningsvärk i hela kroppen och det bränns under mina fötter eftersom att vi har gått så mycket men det är det värt!
Nu är det 2 veckor kvar tills jag packar resväskan igen och då bär det av till malta, underbart! 

GOODBYE DUDES, SEE YOU IN FOUR DAYS!


På kvällen fick jag packa upp allt från gotlandsresan vilket var drygt sen packa jag inför falun. Duchade en snabbis och smörjde in mig i bodylotion så nu är jag len som en babyrumpa och jag luktar jordgubb.             
Imon på morgonen bär det av på fyra dagars cup med mitt underbara innebandylag, tagga!! Vi hörs när jag kommer hem, love.



SKIRT MADE BY ME


Ovan ser ni min randiga kjol som jag sytt på slöjden blev nöjd med den!

Idag var det en onödig dag i skolan. Vi lekte lekar på matten och svenskan och sjöng på musiken. Jag grät 2 ggr först med kören och sen när vi sjöng forever young med klassen, hur ska jag då kunna hålla mig på skolavslutningen? Det är så hemskt och sorligt att vi ska splittras, vissa har man gått med sen ettan..
Annars har jag fått reda på betyg och som det ser ut nu har jag mvg i sju ämnen och resten vg, skönt! Nu ska jag försöka packa inför innebandycupen sen bär det av på fotbollsträning där det är fotografering osv..



RSS 2.0