I LOVE THIS WEATHER IT GOES WITH MY OUTFIT.


jacka//hm, jeansskjorta//levi´s, linne//bikbok, jeans//crocker, skor//monki.

Idag hade jag fruktansvärt ont i magen, helt sjukt! Det blev ingen skola pluggade lite hk när magen mådde bättre. Nu ska jag iväg och träna trupp3 sen kanske träna innebandy beror på hur mycket magen min orkar, puss.
  

BLACK/GREY/BLUE


skjorta//ginatricot, tights med skinnimitation//cubus, halsband//bikbok, ringar//hm.

En slarvig blid på dagens fick det bli eftersom att jag har hyffsat bråttom! Nu bär det av på gympaträning med de små och sen blir det fotbollsträning för min del. Kvällen spenderar jag till att plugga hk. puss  



RANDOM UPDATE


Jag längtar ihjäl mig till sommaren, antar att jag inte är ensam om det!!
Bara ta allt som det kommer och spontant. Spendera dagarna på stranden med vännerna, sena sommarkvällar, sthlm & gotland med klassen, malta i 2v med de bästa och kanske gothia det kommer bli en galet bra sommar det känner jag på mig!

MONDAYS OUTFIT


jacka//ginatricot, sjal//indiska, linné/carlings, stickad tröja//bikbok, jeans//carlings, skor//converse, ringar//hm och jc. 

Idag hade jag så fruktansvärt ont i magen + förkylning på det så jag gick hem från skolan vid 11 tiden. När jag kom hem tog jag en alvedon, drack té och sov x antal timmar. Det gjorde susen nu jag pigg igen!
Ikväll vid sju tiden bär det av på möte med fotbollslaget vi ska prata om kost/motion. adios!

GOODMORNING SUNSHINES!


Godmorgon!
Jag vaknade av att solen trängde sig igenom persiennerna, hur underbart? Jag har precis ätit min egen gjorda smoothie till frukost, finns inget godare! Nu bär det av mot skolan. Hoppas på att ni får en underbar måndag!



TODAYS SHOPPING!


stickad pippi tröja - bikbok
randigt linné - bikbok
linné med usas flagga - bikbok
randigt linné - cubus
magröja 78 - cubus
tights med skinnimitation - jc
beige trenchcoat (ej med på bild) - cubus

Våren är påväg så jag kände att jag behövde lite shopping idag. Äntligen hittade jag en pippi tröja och jag längatar tills jag kan använda mina magtröjor i sommar!

Jag har lyckats bli ganska och förkyld och har magont, så jag blev inte med på innebandy dm idag. Men mina innebandybrudar är vidare i semi, tagga nästa helg!
Åkte och tränade mina små älsklingar vid 4 tiden och de var superduktiga shit vad de har utvecklats sen terminens första träning.
Nu ska jag dricka te och knarka halstabletter!

OVERSLEEP IN THE GYMNASTIC HALL.







Nu är jag hemma efter att ha spenderat gårdagen och lördagsmorgonen i gymnastikhallen med älskade trupp3! Tack för ett oförglömmligt läger tjejer.
Jag är ganska trött och sliten efter att endast ha sovit 1,5 timme inatt + att jag hade fotbollsträning på morgonen. Det känns som att jag börjar bli begravd i plugg, så nu måste jag ta och slå upp böckerna för att kunna vara pluggfri ikväll!  

WAFFELS+++


Idag blev det en kort skoldag, jag fick ett starkt VG på svenska nationella och på matteprovet! Jag ska verkligen se till att njuta av denna helg! 
Ni har väl inte missat att det är våffeldagen?
Nu ska jag äta våfflor i massor och till det jordgubbssylt och glass, mums!



GOODNIGHT READERS!


+1 mil skidor på idrotten (klassikern)!
+bikinin är beställd!
+fick min snygga coach tröja på gympaträningen idag.
+inge plugg.

Kom hem vid 4 tiden efter att ha åkt 1 mil skidor och då var jag var ganska slut. Sen slängde jag i mig mat och därefter väntade två träningar och de gick bra! Därav en halvdålig uppdatering, fullt upp med andra ord. Jag har nyss duschat och nu ska jag sova. godnatt och dröm sött! 


BEIGE OR BLACK?



När jag såg dessa ursnygga bikinisar i hm´s katalog blev jag kär, måste ha en sådan!! Frågan är om jag ska ha en beige eller svart? Beige är riktigt snyggt om man är solbränd och svart funkar alltid!
Tänkte att ni läsare kanske kan hjälpa mig, vilken färg skulle du ha köpt?

WEDNESDAY DUDES!


Idag hade jag lektioner fram till 12 och sen hade vi håltimme i 2 timmar, riktigt segt. Jag passde på att göra klart engelskan och no uppgiften. Prao platsen löste sig och det fick bli på wayne´s coffee i valbo med sara, skönt.
Nu är jag hemma och ska äta kycklingsallad. Sen bär det av för att jag och linnea ska ha gympa med våra söta gymnaster!



YOU LIGHT UP MY DAY!


Efter att jag kom hem vid halv fyra tiden så åkte jag och syster in på stan en sväng. Vi fikade på maragoni och jag åt verkligen världens godaste kladdkaka, helt sjukt! Sen bärde det av på träningsmatch. Nu är jag hemma och har precis hunnit duscha! Ikväll ska jag se på desperate haouswives, puss.
p.s jag säljer new body med klassen hör av er till mig om ni vill beställa!

IF YOU HAVE NOT TASTED GINO, YOU SHOULD DO IT!


Just nu sitter jag och äter gino (gratinerad frukt&bär + vit choklad) med glass, det är så sjukt gott och enkelt att göra!
Idag åkte jag och clara för att fixa prao plats och det blir troligtvis på wanyne´s. Annars då? Skoldagen gick ganska fort. När jag kom hem så bärde det av till stan för lite ärenden. Bokade även kilpptid på effect, nu längtar jag som tusan tills 26 april!! Pluggade lite matte med pappsen för ett tag sen och efter x antal tal så har jag fått grepp om grafer osv.. Nu ska jag ta och duscha, adios!

RANDOM PICS THIS WEEKEND!




Gårkvällen var trevlig hemma hos clara!
Jag kom hem vid 11 tiden efter att ha sovit över där. Det var superfint väder så det bärde det av på match med fanny, agnes och alma vi såg på landskamp U17 sverige vann mot scottland med 3-1!
Vid två tiden åke jag och tränade mina gymnaster. Efter det bärde det av mot gävle med fanny och agnes vi såg på bio. Vi såg på hur många lingon finns det i världen och vi skrattade som sjutton men ett tag var det sorgligt så vi grät, det blev en rolig kväll! Denna söndag hade inte kunnat bli bättre, perfekt avslut på helgen!

TODAYS OUTFIT!


jacka//ginatricot, stickad tröja//ginatricot, jeans//carlings, boots//monki, halsband//jc, ringar//blandat.

Nu ska jag lägga upp kladdkaka med glass och kolla klart på the social network. Ikväll bär det av mot clara som ska firas och kameran kommer följa med, jag kanske slänger in ett inlägg innan det bär av med brudarna, puss.

KNIT SWEATER/NAILKIT



Gårdagens shopping blev en stickad tröja och nagelkit!
Jag har letat efter en i den färgen men inte lyckats hitta och + att den var på rea, vilket fynd! Jag brukar aldrig göra något med mina naglar förutom att ha på nagellack så det var på tiden att börja ta hand om mina slitna naglar. Det funkade riktigt bra jag använde en speciell fil på ovansidan, olja på nagelbandet, handkräm. Kan inte låta bli att fashineras av hur lena naglarna är!
Nu bär det av mot gävle med syster, lägger in bild på dagens outfit senare. ciao!

LOVLEY FRIDAY!

 


Idag åkte jag in till gävle med alma, clara och emilia! Vi skulle se på fotbolls match (em kval) men matchen var inställd. Så vi tog en sväng på stan åt en väldigt god sallad och det blev shopping för min del, en mycket trevlig dag med tjejerna! Ikväll blir det filmmys med syster lutar mot gino dvs frukter med smält choklad och glass till det, mums.
p.s grattis på födelsedagen världens bästa pappa!

INSPIRATION++


Jag är medveten om att det har varit kass uppdatering den senaste tiden. Eftersom att jag har haft mycket i skolan och träningar så har jag inte hunnit med bloggen. Men nu är jag igång igen och då kör vi med fler uppdateringar!
Nyss åt jag mat och nu sitter jag och doppar ballerina kladdkaka i mjölk, hur gott som helst! Nu bär det av mot gympan för att träna underbara trupp3 och därefter innebandy träning. puss



TUESDAY, 15


Idag blev det en halvdag i skolan och det gick sjukt fort! Sen bärde det av på skoldm i valbo. Vi mötte hedäng och det blev oavgjort därefter vann vi mot sofiedahl vilket ledde till att vi gick vidare, sjukt bra jobbat brudar!
Imon väntar nationella i kemi så jag ska ta och sependera resten av kvällen till att gå igenom lite anteckningar. Det ska bli skönt att få det överstökat eftersom att det har varit mycket tjat kring det! 
Juste kom ihåg att det är seriepremiär av desperate housewives ikväll. Det får jag inte missa och till det blir det fruktsallad! 



HAPPY B-DAY CLARA!


Grattis på födelsedagen clara! Från att inte ha vetat någonting om varandra första dagen i sjuan till att ha blivit en av mina bästa vänner. Ser verkligen fram emot att åka till malta med dig i sommar och att gå på gs i tre år! Jag vill aldrig förlora en vän som dig! Hoppas att du får en unerbar dag, älskar dig snygging. 



THE KILLING MOON+++


Idag fick jag matteprovet och det gick bra! Jag försökte gå igenom sammanfattningen i kemi eftersom att det är nationella på onsdag, vilket jag inte ser fram emot. Kemi är ett stort område och jag fattar inte hur jag ska kunna veta ca 10 slumpmässig frågor inom det? I mitt fall var det lungt enligt min lärare eftersom att jag ligger på VG-MVG, då sänker hon inte mig ifall jag får black-out och bara lyckas med g.
För ett tag sen hämtade jag systers försenade present pga leveranstiden blev dubbelt så lång, hon blev jätte glad! Jag gillar att göra människor glada. Nu ska jag ta och dricka upp mitt te sen ska jag borsta gaddarna och därefter somna i tid för en gångs skull, sweet dreams!

NEW JEWELRY!


armband och halsband med blå/grön sten från bikbok.
två ringar och ett halsband från jc.

Gårkvällen blev väldigt trevlig hemma hos hampus! Igår var jag även till valbo en sväng där jag hittade mycket snygga smycken på bikbok och jc, love it!
Nu bär det av till valbo med jossan för att spela innebandymatch efter det väntar några timmar gympa med mina pinglor. Runt sex tiden är jag hemma igen! puss
 

AT HAMPUS PLACE


Nu ska jag köpa lite snacks för kvällen sen bär det av till hampus med clara för att spendera kvällen där med alla brudar och grabbar. Vi ska basta, se på mello finalen osv hoppas på en trevlgt kväll!

FROM LONDON BABY


Saknade semra anlände för ett tag sen och vi har pratat om hennes resa! Till mig hade hon köpt skolavslutnings klänning jag är kär i den! Chanel örhängen och victoria secret läppglans fick jag med. Tack än en gång syster!

BIRTHDAY CAKE


Nu ska jag slå in paken och sen göra semras favorit tårta. Om några timmar är hon äntligen hemma från London och då ska det firas i efterskott! Jag står för tårtan och papi för maten, nu blir det fullt ös i köket. ciao! 

WANTED BY BIKBOK!


Jag har varit ute efter linnet med america mönster ett bra tag, men haft otur då det inte funnits i butik! Vita fjäder örhängen kommer vara extra snyggt till sommaren då man är brun. Har egentligen påfågelörhängen men dessa var med fler på ett örhänge. Ett snyggt halsband i turkos/silver är jag i behov av. Magtröjan kommer användas flitigt på sommaren och mönstret på den andra t-shirten är ursnyggt! 
p.s detta inlägg hamnar i den nya kategorin: collage. Eftersom att jag har haft ut mycket sådant på sistonde då kändes det behövligt!


FASHION WEEK INSPO!

bild
bild
bild
Nu sitter jag här med 1 glas mjölk och äter bullar som vi gjorde på hemkunskapen idag, supergoda! Annars då? Jag saknar min syster ganska mycket som är i London men hon kommer hem imon kväll som tur är! 
Snart bär det av på fotbolls träning med alma, have a nice weekend!
 

WHITE SHIRT/NECKLACE/RINGS.


Skoldagen gick ganska fort! Jag och clara åkte till badhuset för att sola på den långa håltimmen och sen åt vi årets första glass, mums. Det kommer bli ganska många prov innan påsklovet. Nationella prov i kemi och engelska, andra världskriget prov, matteprov, teoriprov i hk och troligen dyker något mer upp fram tills lovet!
Nu måste jag ta och räkna några tal jag har matteprov imon. Sen bär det av mot gympan för att träna trupp3 och därefter på innebandyträning! puss. 



HAPPY BIRTHDAY DARLING!


Stort, stort, stooooort grattis på 23års dagen världens bästa syster! Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att just du blev min storasyster du är min bästa vän och min förebild! Hoppas att du får en underbar födelsedag i london för det är du verkligen värd min dyrbaraste guldskatt! LOVE U.

GOODBYE MY LOVE!


Idag fick jag säga hejdå till min kära syster som åker till london och blir kvar ett par dagar. Jag kommer sakna dig massor!
Jag är väldigt van att ha semra nära mig, när hon åkte med sina vänner till cypern i en vecka grät jag och när hon flyttade till sthlm grät jag floder. Stackars papi och några av mina vänner som stog ut med mig, haha!
Nu är jag hemma efter att ha varit på j-vallen och tränat inför skol dm. Vi kommer att möta sofiedahl och hedäng, tagga! 
Pappa kom och hämta mig på j-vallen och när vi precis skulle åka hem så ringde jossan/sophia/sara: hallå, ajla du har glömt dina boots i omklädningsrummet! Så vi kom bestämde att de skulle kasta de genom fönstret, så pappa kör mig till baksidan. Sophia kastar ena skon och prickar nästan mig i huvudet eftersom att jag precis skulle kolla upp. Sen tar jag upp skorna går några steg och så halkar jag baklänges, haha jag dog har inte skrattat så mycket på bra länge! Det värsta var att jossan stog och filma med sin iphone, hahaha.
Snart bär det av för att träna mina gymnaster, ciao!

  

NITAR+++


Nu bär det av mot gävle med semra. Först blir det ett tandläkarbesök. Sen ska jag tok leta efter ett par snygga jeansshorts bör finnas på secondhand om inte på någon butik samt köpa nitar och sedan pimpa, awesome!

FAVOURITE PERFUME


Ovan finner ni mina favorit parfymer! Tänkte tipsa er om parfym.se där ni hittar alla olika möjliga märken av parfymer ca 50% rabatt och frakten går bara på ca 30kr. Jag har beställt där ifrån förut och är nöjd!



GORGEUS BY NASTYGAL!




Jag älskar dessa inspirationsfyllda bilder från nastygal! Det slog mig i tanken att jag och sara ska ha en fotografering till våren, längtar verkligen.
 
Nu är jag skapligt trött och nöjd över mina duktiga gymnaster efter att ha befunnit mig på gympan xantal timmar. Ska se till att njuta de sista timmarna av ledigheten, tar och bakar mig en kladdkaka. xxxx 



FINALLY: JEANSSHORTS ON!!


Jag kunde inte ha blivit gladare när jag gick upp imorse och såg snön smälta av den starka solen! Jeansshortsen åkte på utan tvekan. LOVE IT! 
Ikväll blir det lördagsmys, mina fötter bör återhämtas från gårdagens festligheter!
 

YESTERDAY&TODAY!



Igårkväll bärde det av mot jamclub med alma, guina och julia. Det var inte så mycket folk men vi hade det roligt med trevligt folk! Tack för kvällen alla underbara.
Imorse var jag tvungen att ta mig upp vid sju tiden för att sedan träna på konstgräs och jag hade bara fått 5 timmars sömn. Fysjutton vad ont jag hade i fötterna och huvudet dunkade, men annars så!
Jag mötte upp semra i gävle vid halv tolv tiden och det blev lite shopping och en god lunch på wayne´s och massa prat. En trevlig syskon dag har det varit! Semra åker ju till london på onsdag och hon är så snäll som lovat mig lite stuffs!
Jag har även hunnit med att dammsuga, rensa i min garderob och gjort en läxa! Idag har jag konstaterat att man hinner med oändligt mycket saker om man går upp tidigt. Visst är det jobbig när väckarklockan ringer men det är riktigt skönt när man väl är uppe, det ska jag lova mig själv att göra oftare!   
  

MY DRUG: FEATHERS&RINGS.


Goodmorning sunshines!
Det är freeedag idag, sportlovet bara flyger förbi. Annars då? Det känns skönt att vakna, äta, sova osv när man känner för det. Vara spontan helt enkelt men om några ynka dagar kommer alla rutiner tillbaka och det känns värdelöst.. Hur som hellst nu ska jag äta frukost och ta vara på ledigheten!  



HELLO DUDES!


Nu sitter en skapligt trött och hungrig ajla här med mackor och varm choklad, muums! Jag har envisats med blogg.se det gick inte alls att lägga in bilder men nuså.
Idag har jag haft fullt upp en sväng till gävle blevd det, träning med mina underbara gymnaster och innebandyträning. Det var nog min dag i korta drag! 
ps: om ni inte har smakat lindt chokladen så gör det ni kommer inte ångra er, det måste vara det godaste som någon skapat!
  

VANILLABUN


Blogg.se har inte sammarbetat med mig sen imorse därav uppdateringen!
Idag har jag nästan inte gjort någonting, man behöver sådana dagar ibland för att uppskatta andra. För övrigt är vaniljbullarna som jag bakade igår farligt goda, jag har tappat räkningen på hur många jag ätit. Hoppas på att jag får mer inspiration till nästa inlägg det här var rätt så ointressant! 

BLACK SWAN!


Filmen black swan har laddats ner, den verkar vara jättebra. Nu: filmkväll med semra och till det våra nygräddade vaniljbullar med ett glas mjölk!

SUNSHINE



skinnjacka//gina, pälsväst//cubus, tröja//lindex, bortglömd skinnbyxa//bikbok, kängor//scorett, örhänge//gina, ringar//blandat.


LUCKY ME+++++


goodmorning my friends.
Idag är det min dag/vecka jag finner inte ett enda minus kring mig, love it. Jag hoppas på att mars månad fortsätter lika bra som den börjat! Nu ska jag få i mig frukost och sen vrider jag om musiken för att ta tag i städningen. puss
 
+ spooortlov!
+ plånkan är full så det blir shopping imon.
+ ingen operation idag.
+ mot småland på lördag.
+ våren är på g!



RSS 2.0