G-G-GOTLAND 9A♥




     Har som sagt spenderat några dagar i gotland med min underbara klass! Vi har varit på boda borg, vattenland, museum en snabbis, träffat på snygga killar och chillat galet. Om ni inte har varit på gotland så är det ett måste att åka dit det är så underbart fint.
Det blev en grymt rolig resa med många minnen kommer verkligen sakna er!

HEY BLONDIE!


jacka//ginatricot, blus//bikbok, jeans//cheap monday, skor//converse, väska//hm, ring//jc.

Idag klippte jag och slingade håret på effect. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd då jag fick det precis som jag ville ha det, sommarfräsht! Annars då? Jag och syster tog en sväng inne i gävle och sen åt vi middag. 
Imon bär det av till gotland med min kära klass 9a där vi blir kvar i 3 dagar. Det blir beachparty, vattenland och boda borg.
Nu ska jag dunka dagens låt: sick in head och tagga morgondagen medans jag packar. Slänger in ett inlägg innan där bär av, puss.
  

YESTERDAY WAS SO DAMN GOOD!





Blev häng på stan i x antal timmar med brudarna clara, maria alma och rebecca. Sen åkte jag och carro insane, twister, uppskjutet, jetline, popexpressen osv med jonas, jesper x2 och fredrik haha.
Tack för en underbar, rolig och oförglömmlig sthlm resa ni är bäst!

STHLM HERE WE COME!


Det tog sin tid att bestämma vad jag skulle ha på mig, slutade med sköna kläder!
Nu bär det av till ica för att köpa plocksallad med alma och rebecca. Sen tar vi bussen med alla nior till sthlm, tagga shopping och grönan!
Hoppas att får en bra torsdag, hörs i natt snyggingar med bilder.



HEY I AM BUSY AS USUAL!

Idag hade vi rockshow i skolan vilket gick helt okej. På rockshowen fixade jag röda läppar,sotning på mig, sofie och linnea och frisyr på jesper vilket blev bra. (Kanske kommer upp några bilder från rocken). Sen hade vi några få lektioner.
Just nu känner jag mig sjukt stressad då jag ska skriva här samtidigt som jag skriver med 5 andra på fb + pratar med carro i telefon. Jag har hunnit med fotbollsträning och sen var jag en snabbis till almis och hon la in några tagg låtar på min mp3 som vi kan lyssna på i bussen imon. 
Imon bär det iaf av till sthlm med alla nior en hel dag, underbart!!

JEANS/TOPS/JUMPSUIT


Efter skolan åkte jag in till valbo en sväng. Hittade ingen rosa bikini men jeans från jc, toppar och jumpsuit från bikbok fick jag med mig hem!
Imon får jag åka till gävle i hopp om att hitta en rosa bikini måste även köpa skolavslutningsskor fast det kanske jag hittar i sthlm.
Sen åkte jag till badhuset för utbildning och efter det gymnastikmöte. Med andra ord har jag haft mycket att göra idag! Nu ska jag skicka in min mitt allra sista arbete i grundskolan, puss.

GOODMORNING!


Goodmorning readers! Jag har hunnit med att äta frulle, borsta gaddarna, klä på mig kläder, ha på lite mineralpuder och mascara. Nu bär det av till skolan för att ha tyska och vi ska äta min och johannas goda kladdkaka!
Annars är det en rätt så chill skoldag. Efter skolan bär det av på shopping. Vill ha en rosa bikini som jag kan ha i gotland, malta osv!
 

I LOVE JEANSSHORTS!


Jag kom hem vid halv 5 tiden eftersom att jag och jossan stannade kvar i skolan och bakade kladdkaka på hk:n som vi ska äta imon på tyskan eftersom att det är våran sista lektion. Vi hade krossade maränger i botten och blockchoklad i smeten, världens godaste kladdkaka blev det!
Jag kommer att bo i alla mina olika jeansshorts i sommar. Det är så himla snyggt och bekvämt, både till fest och vardag! Alltså är jeansshorts ett hett tips i sommar för både tjejer och killar!

GOOD WORK!


Värsta helgen jag kan minnas, har haft så himla mycket plugg! Men nu är jag äntligen klar med alla uppsatser som ska lämnas in, sen sätts betygen. Fy sjutton vad sköönt!!! Därav uppdateringen men framöver kan ni räkna med mer bloggning då vi inte alls har något i skolan de veckor som är kvar.
På torsdag är det sthlm med alla nior och gotland lördag, söndag och måndag med klassen kan det bli bättre? Nu ska en trött ajla sussa, goodnight!
 

MABY BABY!


magtröja//monki, jeansshorts//levi´s, nitskärp//bikbok, örhänge//gina, ringar//hm, väska//hm, converse.

Idag har det varit underbart väder så jeansshortsen fick åka på. Annars så var det rätt chill i skolan eftersom att vi inte har så mycket att göra på vissa lektioner och nu är det inte många skoldagar kvar, skööönt!
Dagen har spenderats inne i gävle med syster vi har strosat runt på stan. Sen tänkte vi gå på pirates of carrebian 4 men det var proppfullt så istället åt vi den godaste hamburgaren jag någonsin ätit på resturangen helt enkelt!Hoppas ni har haft en bra fredag alla fina läsare. 
 

LONG HAIR++++


Hur snyggt är det inte med superlångt hår? Jag vill ha sådär som på bilden + solblekt, ursnyggt!! Hoppas att jag hunnit spara ut till nästa sommar..
Nu ska jag iväg på innebandy träning med josefin och sara, puss.

P.S KOM IHÅG ATT RÖSTA PÅ MIN SYSTER SEMRA KÄRA LÄSARE, GÄRNA FLERA GÅNGER!  http://chic.se/nominerade-arets-vardagschic-2011


ROSES


Idag invigde jag min söta blus med rosor. I skolan fick jag många frågor om vart jag hade köpt den, den kommer från VILA! Kommer iaf ha VG i sv och eng i slutbetyg vilket jag haft sen sjuan. Våran lärare robert sa att jag skulle haft MVG i nationella för att höja mig och ja hade ett starkt VG i sv och eng nationella..
Annars har jag fått mitt livs första sommarjobb på storviksbadet. Jag + 9 andra ungdomar kommer jobba där i sommar. Vara badvakt, sitta i cafeterian och stå vid entrén hur chill? Dessutiom är det utomhus så man kan sola!
Snart bär det av på gymnastikmöte med alla ledare sen ska jag skicka iväg min randiga tröja till en läsare eftersom att jag fick förfrågan om att sälja den. ciao!


NOMINERADE:ÅRETS VARDAGSCHIC 2011!

Vem är Årets vardagschic 2011?
Gå in och rösta på min syster semra här, som verkligen förtjänar att vinna detta!!

MONDAY, 16


jacka//second hand, väska//london, linné//bikbok, jeansskjorta//levi´s, jeans//carlings, ringar hm & indiska, converse.

Idag var det en helt vanlig skoldag. Förutom på idrotten då jag körde orientering med clara och johanna. Vi skulle lägga ut kontrollerna själv. När jag skulle ut och leta efter kontrollen så sa rasmus att de hade grävt ner den så jag gav upp sprang tillbaka och sa att jag hade hittat den och lagt ut den på ett annat ställe. Clara letade efter kontrollen i en kvart, haha. Sen kom hon tillbaka och sa: Det är ju helt omöjligt att hitta den! När alla började asgarva så insåg hon att hon var lite ägd. Men börjar man leken då får man leken tåla! 
Jag öpptäckte även att min so argumentation försvann i skolan (höll på att börja grina ett tag) fick börja om från början men det blev bättre än förra och syster har läst igenom den och tycker det är bra, skönt. Im going to kick johanna´s ass haha vi ska argumentera om fildelning inför klassen imon. Jag är för hon mot. 
Nu sitter jag och planerar skolavslutningen med carro, hoppas på att det funkar med lokalen!
 

SUMMER STUFFS+++


Jag har glömt att visa er dessa sommriga inköp. Älskar både den ursnygga jumpsuiten och den härliga färgen på bikinin! Kvällen spenderas hemma hos maria med brudarna och grabbarna. Det blir poolhäng och grillning, mys!



D-D-DISCO


Hemma efter att ha spelat semi mot prolympia i skol dm, vilket resulterade i en förlust med 2-4.. Nu bär det av till aulan för att ha disco med klassen för åk 1-6 eftersom att vi vill tjäna mer pengar till gotland. puss!
 

TURN OUR GOLDEN FACES INTO THE SUN


old picture.

Idag fick vi äntligen reda på no nationella och jag fick VG bättre än vad jag hade förväntat mig! Annars hade vi en idrottsdag efter lunchen med hela skolan och andra skolor, vilket var ganska segt. 
Nu har jag panik eftersom att jag vet inte vilken uppsats jag ska börja med tekniken eller bosniskan?  Juste har även 30 svenska ord till glosor imon.. Vilken använding har jag till ord som jag aldrig kommer använda typ vegasmäcken - liten sjömans keps? Känns som jag har mycket som ska bli klart fram till den 25 maj då betygen sätts därav uppdateringen! Senare bär det av på efterlängtad innebandyträning, puss. 

SPEXFOTO - HEROS



NEW NECKLACE


halsband//bikbok.



MONDAY, 09

Idag gick skoldagen fort. Fick MVG på provmiddagen och kommer få det i slutbetyg i hk, så det känns skönt. Annars har det varit en helt vanlig skoldag.
Imon är det spexfoto jag och clara ska vara supermario och luigi eftersom att vårat tema är superhjältar/seriefigurer. Måste påminna mig själv att ta med mig kameran, så det rammlar nog in några bilder här. Nu ska jag plugga till musikprovet!

SILVEEER - BÅLSTA!



Igår tävlade mina gymnaster i bålsta! Jag kunde tyvärr inte följa med eftersom att jag hade bokat in bröllpet innan. Hur som helst så vann de silver på sin första gymnastiktävling! Jag är så himla stolt över dem, ni är grymma brudar.
Nu ska jag ut i solen med b&j och jordgubbar, mums!


WEDDING


Idag har jag varit ute i solen och det blev en sväng för shopping (visar mina inköp senare). Nu bär det av med sara mot högbo för att jobba som servitriser på ett bröllop, adios!



FRIDAY NIGHT+++







Det har lätt varit härligaste kvällen på länge! Först vänta vi in grabbarna sen satt vi oss ute i bastun ett bra tag och snackade om gotland, skolavslutningen osv. Efter det så fick vi för oss att gå till sjön eftersom att det låg nära. Vi tog årets första dopp, först fick jag en lite chock av kylan men jag trodde att det skulle vara kallare. Så farligt var det inte då vi gick till bastun och värmde oss efteråt! Nu ska jag sova, sweet dreams readers.

AT SKOGLUNDS PLACE!

Nu bär det av mot rebecca för att spendera fredagskvällen med bästa brudarna och grabbarna. Ska packa ner bikinin eftersom vi ska basta, myys! Hoppas ni får en lika bra kväll som mig, puss.

SCHOOL/GEFLE/GYMNASTIC/FOOTBALLMATCH


Idag hade vi matte nationella vilket gick helt okej, skönt att ha det klart! Fick även no provet avklarat vilket gick bra. Efter skolan bärde det av till gävle med pappa för att fixa pass, vilket tog sin tid eftersom att det var mycket folk. Sen stressa jag iväg till gympan, tjejerna tränade inför tävligen och det ser bra ut. Vid sju tiden åkte jag och kollade på fotboll med fanny på j-vallen och ett härligt gäng grabbar!

W-W-WEDNESDAY


jacka//ginatricot, döskallesjal//glitter, väska//london, kavaj//second hand, transperant linné//bikbok, jeans//cheap monday, ringar//hm&indiska, converse.

Idag gjorde jag söderklassikern (cykla 45 km) och jag må ha haft all otur i välden! Det börjar med att min cykel krånglar så jag lånar ida´s. Känner att det är ovanligt jobbigt att cykla och efter att ha kämpat i hagel och motvind sisådär 30 km inser jag att det är sjukt dåligt med luft i däcken. När vi sedan skulle pricka av oss var det 10 km kvar jag bokstavligen helt slut idrottslärarna sa: men ajla det måste vara grymt jobbig att cykla med så pass dålig luft, vi fixar en ny cykel. 
Annars blev det en sväng in till gävle med syster. Vi käkade mat och srosade runt i stan en stund, bra avslut på dagen blev det, skönt! ciaooo.



NEED SUMMER RIGHT NOW!


Jag behöver verkligen sommar blir galen på detta sverige väder! Vill bara packa resväskan och åka nununuuu. Men jag får hålla ut snart bär det av till gotland med min underbara klass i 3 dagar och malta med bästa brudarna i 2 veckor!



NEW LOVLEY STUFFS!


transperant linné, ursnygga jeansshorts (love them), khaiakigrön bikini//bikbok, sommrig blommig tunika//vila.

Idag gick skoldagen fort, skönt. Efter skolan tog jag och pluggade lite astronomi inför provet. På fredag har jag provmiddag för rebecca så jag provade även att göra maten hemma idag kycklingfilé, klyftpotatis och sallad. Lyckas jag med lika god mat på provmiddagen så ligger jag mycket bra till!
Det blev även en sväng in till valbo för lite shopping eftersom att jag blev sugen efter att ha fått hem info om språkresan, sista fakturan osv. Det går inte att gå ut ifån bikbok tomhänt, vilket resulterade i att det följde med mycket fina och sommriga plagg!
  

AT BEACH


jacka//carlings, pippi tröja//bikbok, linne//hm, jeans//jc, skor//converse, ringar//hm&jc.

Nyss kom jag hem efter en sväng till stranden med syster! Satt där och åt glass i det halvsoliga vädret, mys. Det blir ingen träning med mina älskade gympa tjejor idag, tagga nästa vecka då det är sista träningen innan tävling!



RSS 2.0