SWEET DREAMS READERS!

Idag var det en chill dag i skolan eftersom att vi hade grupputveckling hela förmiddagen vilket gick ut på att gå till oilka stationer med sin grupp och göra sammarbetsövningar. Sen hade vi matte, luciaträning och därefter ergonomiprov på idrotten. Jag hade läst igenom det 2ggr och var nervös över att det jag inte lärt mig allt.. Men tur som jag hade kom allt med som jag pluggat på och det gick kanske hur bra som helst då jag fick ihop 6a4, sköööönt!
Efter det åkte jag iväg för att träna 4-6 åringarna med carro + lite girltalk på det och sen trupp 3 med sara och liam var med och tränade, haha.
Nu ska jag lägga mig i tid så jag inte behöver känna mig äckligt trött imon när jag vaknar vid halv 7 tiden.. goodnight readers!


 


GRATTIS TILL FÖRSTA PLATS MINA STJÄRNOR!


Grattis till vinsterna ni är så himla duktiga mina älsklingar!! Jag och sara var så himla nervös under hela tävlingen förutom när vi stog och passade och kunde känna oss så himla stolta. När de ropade upp namnen och att vi hade kommit etta med ett lag och tvåa med det andra då kände jag att det inte kunde ha slutat bättre!


PARTY IN MY HEAD!


Skoldagen gick väldigt fort idag kände jag och vi fick även sluta tidigare, skööönt.
Ikväll blir det fest och jag är gaaalet taggad!! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Saknar sommaren då man var brun och bara kunde ta på sig ett snyggt linne och jeansshorts eller klänning.. Nu måste jag ta och duscha sen ska jag måla naglarna och hitta på en snygg outfit, puss.
 

DU ÄR SOM GURKAN PÅ CHEESEBRUGAREN ALLA KAN FÅ DIG MEN INGEN VILL HA DIG..

Idag har det varit en grym dag! Jag tror inte att jag har skrattat så mycket som idag på ett bra tag, haha gaaalet.. Clara, Liam och Carl jävla stjärnor, ni gör skolan värd att gå till!
Pappa kom och hämtade mig och Clara efter att vi slutat i skolan och vi åkte på innebandyträningen direkt  med joss och sara. Det blev match mot grabbarna på träningen och det kunde ha gått bättre..
Nu har jag precis hunnit duscha och ska ta och sova, sweet dreams dudes!


  


NEW FEATHER EARCUFF!


Oj, nu såg att mitt öra såg lite rött ut men det är nog för att jag haft earcuffen på hela dagen haha..

I fredags blev det lite shopping och jag köpte denna fjäder earcuff inne på ur&penn för endast 40 spänn! Den piffar upp outfiten och snygg är den.

FRIDAY MORNING!


God morgon alla fina läsare!
Jag har hunnit med att käka frulle, borsta gaddarna, tagit på mig kläder och sminkat mig lite lätt. Efter skolan åker jag in till gävle med clara och sara för lite häng på stan och bio, myyys! 
Nu bär det av till skolan. Ciaooo!


AVICII 2 MARS!


Dagens bästa: Avicii kommer till Sthlm 2 mars och jag ska dit med brudarna! Imon släpps biljetterna och vi ska boka direkt jag är gaaaaalet taggad.

Efter skolan så åkte jag, clara, sara och joss på innebandy träning. Det gick helt okej på träningen och vi fick skönaste tränings tshirten, tagga match i helgen!
Nu ska jag ta fram kläder för imon, annars brukar det sluta med att jag får panik över vad jag ska ha på mig på morgonen vilket resulterar i att jag river ut alla kläder ur gardaroben..



BREAKING DAWN - CANT WAIT!


Jag kan knappt vänta tills på freeeeedag då jag ska se breaking dawn på bio med brudarna! Jag gjorde ett misstag och kollade på trailern som avslöjade allt typ..
Nu ska jag duscha och sen kolla på desperate housewives som för övrig är det enda programmet jag följer just nu! 

I HAVE THE WORLD´S BEST DADY!


Idag är det farsdag och jag köpte en present till pappsen för att han är världens bästa pappa!
Annars har jag pluggat lite sen har jag tränat mina 4-6åringar och sa en liten tjej: fröken vilket fint nagellack du har. Hur söööt?
Nu bär det av till sga-hallen för att träna trupp 3, ciaooo!

WE JUST LOVE WEEKENDS!


Behöver jag ens säga huuuur glad jag är för att det är helg??                                                     
Igår hade vi match mot mora som är serieledare, första perioden var det segaste jag har varit med om vi låg under med 4-0. Sen i andra och tredje perioden så blev alla grymt taggade och kom vi ikapp med 4-3 och det blev ett mål från mig. Sjukt nära på att göra ett till mål i sista minuterna men det slutade med en sur förlust 4-3.. Fredagskvällen spenderades med mina favorit brudar. Vi snackade massor, kollade på film och bilderna från maltaresan saknade är så stor att jag spricker snart!
Ikväll bilr det fest eller bio, vet inte riktigt vad jag känner för..    

G-G-GOODNIGHT!

Jag har verkligen haft fullt upp dessa dagar därav den dåliga uppdateringen.. Långa skoldagar, innebandyträningar och gymnastiken är vad jag har ägnat mig åt. Det ska bli riktigt skönt med freeedag imon!!
Nu ska jag ta coh duscha efter att ha kommit hem från en härlig träning, ciaooo.

 

THEY SAY PEOPLE IN YOUR LIFE ARE SEASONS, AND ANYTHING THAT HAPPEND IS FOR A REASON.


Hej alla fina läsare!
Idag är det måndag och det känns chill med en nystart på veckan. Vi fick reda på ett prov på elläran och det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Slutade även lite tidigare + att vi inte har prov eller något att plugga till den här veckan, huuuur skönt?
Ni har väl inte glömt att det är kladdkakansdag! Jag ställer frågan som clara ställde förra veckan när vi bakade kladdkaka: Ajla undra hur många kladdkakor du har bakat under din livstid? 67895 typ haha!  
Nu taggar jag med min spotifylista innan det bär av på träning med sara, ciaooo!

FRIDAY, 04

Idag var jag till gävle med syster en sväng och det blev lite shopping och fika på stan. Annars har jag bara njutit av det lilla som är kvar av höstlovet!
Nu blir det idolmys med bästa, puss.

HALLOWEEN PAAARTY!


Fången och vampyren.

Mina snyggingar!

James Bond the drinkmaestro!

Söta carl var doktor, haha..

Igår var det maskeradfest i årsunda och det blev en riktigt rolig kväll/natt! Förfest hemma hos clara med sara, carl och liam och sen drog vi vidare till ip. Skakade rumpa med trevligt och folk heeela kvällen! Självklart glömde jag kameran så jag tog bara några få bilder med min iphone när vi var hemma hos claris..

RSS 2.0