SHOULD I?

Jag har funderat på att göra mitt hår något mörkare dels för att göra en förändring men även för att slippa utväxten! Men är lite osäker eftersom att jag är väldigt ljus i håret nu och vet inte om det skulle kunna bli som på bilden ovan.. Nu ska jag äta middag sen borde jag ta och plugga lite matte 3c då vi redan har prov nästa vecka och alla är på första avsnittet, känns bra haha..


MONDAY AGAIN...

Idag har jag nog haft min kortaste skoldag någonsin på gymnasiet. Började halv tio och slutade halv ett skapligt skööönt! Just nu ligger trötta jag i soffan och chillar, ska nog ta och sova i någon timme innan det bär av på gymnastikmöte!


AVSKEDSFEST!

Igår hade vi avskedsfest för Maria som ska åka till London för att plugga i ett år och det blev en lyckade kväll med grillning, tårta, lekar och poolhäng. Jag kommer sakna dig jättemycket vänneb men förhoppningsvis kommer vi redan och hälsar på i Oktober!


+++WEEKEND

Just nu sitter jag hos kusinerna och har precis grillat, galet gott! När jag kommer hem blir det fredagsmys med bästa Camilla. Hoppas ni får en bra fredag alla fina läsare!


+++MÅNDAGSFIKA/FOTBOLL

Jag slutade vid fyra tiden idag efter att vi hade bestämt UF !_produkt och fått den godkänd av verkstadsläraren, skööönt! Nu blir det lite måndagsmys med syster fika och därefter fotbollsmatch på jvallen.


SNABBA CASH 2

Kom nyss hem efter att ha varit på bio och sett snabba cash 2 med Clara, blev gaaaalet besviken! Det fanns ingen handling eller mening ned filmen känns det som, ettan var mycket bättre.. Nu säger jag natti och imorgon har jag sovmorgon för första gången sen jag började på gs, skööönt!


LOVE TO FRIDAYS

Veckan har gått helt gaaalet fort, det känns skönt! Vi har haft mycket ekonomi eftersom att vi ska starta UF och det känns jätteroligt och lärorikt med de ämnena. Nu blir det fredagsmys med bästa!


WHAT WOULD I DO WITHOUT YOU DARLING?

Älskling, hjärta, skatt, bästavän, snyggräka, dumjävel, syster och sötnos jag älskar dig!


CARL 17 YEARS!

Imorse fick Carl frukost på sängen av mig och Clara innan vi gick till skolan. Grattis bästa Carl på födelsedagen. Om ett år befinner vi oss på krogen tillsammans!!!


+++ONE YEAR LEFT TO 18!

Gådagen blev en helt underbar födelsedag och tack för alla gratulationer och presenter än en gång!!


HAPPY B-DAY SARA!

Igår firade vi Sara som fyllde år idag och det blev en gaaaalet rolig kväll/natt!! Lägger endast upp två bilder här resten av behåller jag för mig själv..


PUMP IT!

Har precis hunnit duscha efter att ha kört ett pass på gymmet, skööönt! Senare ska jag hitta på något med Camilla. Nu ska jag ta och käka något, pussss!


KVAR I NÅGOT JAG LÄMNAT..

Jag känner en sådan stor saknad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det. Jag vill bara spola tillbaka tiden till den 15 augusti 2011 och göra om det igen! Det är en person som förstår mig precis, älskar dig vännen!

+++MYS!

Idag körde jag ett pass på gymmet efter att inte ha tränat sen skolan slutat, gaaalet skönt var det efteråt. Nu blir det filmmys med Camilla, puss!


BEACHPARTY!

Igår blev det strandfest med brudarna, träffade på trevligt folk! Kvällen slutade i ns på efterfest. Kände mig som en överkörd fågel när jag vaknade imorse hos Camilla, skrattade och dog lite när vi kollade på mina bilder och sms...


FIKAMYS!

För ett tag sen kom jag hem efter att ha varit hos Camilla. Planerade lite inför morgondagen och kollade på Eva&Adam, haha bästa! Nu bli det lite fika såhär på kvällskvisten med familjen, myyys!


NEW WHITE PALLADIUM!

Nu är äntligen dessa snygga och sköna skor mina! De kommer att användas flitigt kan jag lova, bästa köpet.


+++SUNLIGHT

stickad tröja//bikbok, jeanshorts//levi´s, smycken//turkiet.

Igår blev det en sväng in till Gävle med bästa Syster! Lite shopping, käk på cbg och fika på wayne's. På kvällen gick vi på bio och det fick bli the dark knight rises och det var utan tvekan en gaaalet bra film, rekommenderas starkt!


RSS 2.0