GOODNIGHT READERS!

Idag fick jag och Felicia sluta vid två tiden alltså två timmar tidigare än vad vi ska sluta, gaaalet skönt! För övrigt har vi blivit tilldelad ett bra sommarjobb då verkligen alla är på atbetsplatsen är trevlig och vi jobbar tillsammans med inscannigen av rapporterna vilket gör att dagarna går fort. Efter jobbet åkte jag med Camilla till hennes stuga där vi chillade ute i solen i några timmar innan det bärde av på match för mig. Vinst med 5-1 mot årsunda, surt att mitt mål blev bortdömt pga "offside"... Nu på kvällen har jag haft välbehövligt prat med världens bästa Clara angående p&l, det känns som vi har mycket kvar att göra men det löser sig då vi har några dagar kvar! Sweet dreams readers.


++SWEET DREAMS

Sommarjobb/strandhäng m Camilla/ film m grabbarna/sova!


WORKOUT!!

Jag har inte tränat på en hel vecka.. Nu är jag påväg till gymmet i det fina vädret för att möta upp Fanny och köra ett gaaalet hårt gympass!


+++DELICIOUS


Åååh så himla gott, detta bjöd syster mig på när jag var hemma hos henne!
Idag har jag sovit bort mestadels av dagen och nu känner jag mig som en människa igen! Om ett tag bär det av för att möta upp Camilla, pussss.



THE IMPORTANT THING IN LIFE IS TO HAVE A FRIEND WHO YOU CAN TALK ABOUT EVERYTHING WITH!


Camilla är en underbar person som jag kommit väldig nära den senaste tiden. Vi kan verkligen prata om allt och du förstår mig i alla lägen och tvärtom det är så himla skönt att ha en sådan vän. Vad skulle jag göra utan dig?
Du är så jävla bra babe!



+++VIKING

Har precis käkat lite bakismat med älskling på Viking, huuur gott? Nu bär det av på klassfest!!


HEY I JUST MET YOU AND THIS IS CRAAAAAZY!

Gårdagen var gaaaalet rolig det blev verkligen en lyckad kväll!! Mycket roligt folk och två grymma dj's på plats. Nu ska jag möta upp min snygga vän Clara för att fixa tält inför peace, pusssss livet äger som faaaa-an!



SOMMARLOOOOOV!!

Känslan att det är sommarlov nu är UNDERBAR! Jag är så jävla nöjd med båda terminerna både mina betyg och alla minnen vi har från varje helg. Snart ska jag ut och käka skolavslutnings lunch med pappa och syster! Sen ska jag till Liam för att sedan ta oss vidare till stugan och fira att det är lov, pusssss.


+++HORSE

 


Bjuder på lite bilder när vi var i högbo och red med skolan, haha... Jag är gaalet rädd för hästar duktig som jag är vågade jag sätta mig på den och rida!



LOVE IS LIKE A WAR, EASY TO BEGIN BUT VERY HARD TO STOP!



Sov kanske fyra timmar igår pga av en viss person, vaknade imorse och var gaaalet sliten och tanken av att det var kursprov i matte på morgonen dödade mig..
Idag fick jag de sista provet avklarat, kan inte beskriva känslan när jag lämnade in matteprovet jag kände mig så fri men även nöjd på samma gång eftersom att det gick väldigt bra!
Annars har vi kollat på foboll och basket efter det åkte jag till valbo en sväng med Clara och Carl! Det blev lite shopping inför skolavslutningen och käk, mycket trevligt. 
Jag precis skrivit klar min sista inlämningsuppgift på designen, underbaaart! Just nu pratar jag med bästa Camilla lite välbehövligt girltalk sådär på kvälleskvisten, blir snart gaaalen på en viss person btw..

STUDY...

Jag vaknade vid tio tiden, tog en dusch och käkade pannkakor med nutella, jordgubbar och glass, huuuur gott? Sen tog jag tag i lite matteplugg då vi har kursprov på tisdag... Nu måste jag fortsätta plugga i någon timme sen bär det av till gymmet med Fanny därefter får vi se vad söndagskvällen bjuder på!



CAN YOU BLOW MY WISTLE BABY?

Idag fick jag fysikprovet avklarat som gick bra hoppas minst på ett B! Annars var det rätt chill i skolan då vi spelade volleyboll hela eftermiddagen med treorna. Nu blir det fredagsmys med bästa grillning står på schemat, pusssss!


+++HAPPY B-DAY DARLING!

Igår firade vi bästa Carro i Saras stuga med bästa brudarna och vi hade det gaaalet roligt med massor av skratt och dans. Sen kom Max, Jonas, Martin och Mathias och vi spelade en hel del kort osv.. Det blev en jätte roligt kväll med mina fina vänner!!


OFF TO THE GYM!

Vaknade upp av att ha världens träningsvärk i hela kroppen! Idag har jag hunnit plugga en hel del fysik och städat lite, resten av dagen ska bestå av allt annat förutom plugg! Nu bär det av till gymmet i regnet där jag möter upp fanny för trääääning, puss.


FRIDAY/SATURDAY!

Igår gick programmering provet bättre än väntat så hoppas minst på ett B! Vi gjorde även coopertest på idrotten som gick helt ok. Efter skolan cyklade jag en sväng till gymmet med fanny, skööönt gympass med mycket magävningar. 
På kvällen blev det fredagsmys med bästa Clara och Camilla sen drog vi oss vidare för lite festligheter på stranden, en lyckad fredag blev det med andra ord!

För ett tag sen kom jag hem efter en fotbollsträning i regnet samt lagmöte och har precis hunnit ta en varm dusch!
Nu ska jag ta och äta något därefter måste jag plugga fysik.



RSS 2.0