MISS TURKEY A LOT!!!Jag kommer att lägga in fler härliga bilder från Turkiet när jag fört över de på datorn..CHILLIN

För ett tag sen duschade jag efter att ha kört en kort gynnads med Fanny! Nu bär det av för att möta Camilla och sedan ta oss till grabbarna för att kolla på film, helt ok tisdag med andra ord. Ciaoooo!


+++SUNNY DAY!


Nu bär det av för att umgås med mina fina vänner, bad och grillning står på schemat! Njuuuut av detta fina väder alla läsare, pusssss.YESTERDAY'S PARTY!

Igår firade vi bästa Felicia och även Agri som endast har ett år kvar till 18! Det spårade ganska tidigt men sen styrde vi upp det igen vilket resulterade i en gaaalet rolig kväll med alla fina vänner.


BACK ON TRACK!


För ett tag sen kom jag hem efter att ha kört ett långt gympass med bästa Fanny, skööönt att vara tillbaka med gymmandet igen!! Nu ska jag duscha och sen har jag massor av ärenden som jag måste hinna avrätta innan jag ska soooova..+++TODAY IM WEARING THIS


Skoldagen gick väldigt fort idag! Vi hade bara några lektioner och sista lektionen skulle vi plugga inför cad provet som vi har imon.. Tanken att vi redan gått ut första året och att det snart är sommarlov känns gaaalet skönt!
Nu ska jag käka och sen bär det av på fotbollsträning!D-D-DRAMA!

Dagen började med utvecklings samtal, älskar att pappa ska leka hård och säger att B är ingenting att jag måste ha A i alla ämnen och att man alltid kan bli bättre. Handledaren avslutade mötet med: Ajla är duktig jag skulle vara så himla stolt om hon var min dotter. Skönt att läraren är på ens sida och tror att jag har strängaste pappan..
Efter mötet, Ajla: Pappa jag ooorkar inte varför ska du leka sträng? Pappa: Gumman jag är nöjd med din prestation i skolan med du kan få bättre betyg än B om du anstränger dig. Ajla: Jooo tjena för så lätt är det att få högsta betyg på göranssonska skolan..
Annars har dagen bestått av dramaaa tyvärr är det för privat för att skrivas ut här! Claris var "sjuk" idag och när jag sa att jag hade massor av saker som jag måste berätta så blev min älskling frisk och ska komma till skolan imon sööötan då..
Kvällen avslutades med massor av välbehövligt snack bästa Fanny och Agnes. Nu är jag hemma och ska läsa några kapitel ur Zlatan boken som är den bästa bok jag läst utan krydd!!SATYRDAY PARTY!


Jag och Clara blev bjudna på mat och efterrätt av Semra, huuur gott som helst!
Sen tog vi bussen till Liam och det blev en lyckad hemmafest, nytt folk och massor av dans! (Tyvärr har jag bara två bilder från gårdagen där man ser något resten är svarta då jag glömde ta på blixt)
För ett tag sen kom jag hem efter att ha kollat på derbymatch på jvallen med bästa fanny och agnes. Nu ska jag ta ett bad och sen måste jag stäääda mitt rum..+++GRILLMYS!Igår kollade jag på balen med clara i högbo suuuperfina studenter var det i många vackra klänningar. Senare på kvällen blev det grillning med saknade fina vänner i boulongern, myyys!
Nu ska jag hinna duscha och fixa mig innan det bär av på kvällens festligheter, pusssss.


LAST DAY IN TURKEY..


Det har varit en helt underbar vecka i Turkiet!! Jag och syster har förutom att vi solat och badat även shoppat mycket. Ett tips om ni åker till Turkiet fyll inte mer en halva resväskan med kläder eftersom att det finns så sjukt bra och även billig shopping här! Jag kommer sakna alla härliga ungdommar på hotellet. 
Dock kommer det bli skönt att slippa alla dryga turkar som vill gifta sig med en, tjatar om att man ska köpa glass, frågar om man jobbar som modell osvosv...
Det har varit en gaaalet rolig resa som kommer minnas resten av mitt liv!GOODBYE SWEDEN AND HELLO TURKEY!

Om några fyra timmar är vi påväg mot Arlanda och imon befinner jag mig i Turkiet, underbaaaaart!!


GOOD MONDAY!

Det har varit en lång skoldag då jag och Clara tog cykeln till skolan vid sju tiden för att bocka av lite skolarbeten, slutade sedan vid halv fem tiden efter tre timmar matte så jag var skapligt trött när jag kom hem.. Annars då? Nu är jag 4000 kr rikare eftersom att jag fått gymnastikarvodet, skööönt! Tog även en fika på waynes med syrran och en kvälls pw till högbo och tillbaka, totalt blev det 14 km och ja det känns i benen som satan då jag redan hade träningsvärk innan.. Nu kommer gaaalet trötta jag drömma sött, godnatt alla läsare!


+++JEANSSHORTS DESIGNED BY ME!


Idag har jag suttit i solen i stort sätt hela dagen, ätit glass, fått lite färg och läst lite ur zlatans bok. Jag tog även en långprommenad med carro och vi gick 13km, gaaalet skönt! 
Jag blev precis klar med mina jeansshorts och jag blev grymt nöjd efter allt slit! Det är inte lätt när man har en stukad tumme och ska fippla med att sätta fast nitar (dock är min tumme mycket bättre nu)..
Nu ska jag packa lite inför Turkiet och det är givet att jeansshortsen följer med!

CANT WAIT - FIVE DAYS LEFT!


Läääägtar till turkiet som tusan, endast fem dagar kvar nu! Redan nu tänkte jag skapa en kategori som heter TURKEY 2012, förhoppningsvis kommer kunna uppdatera bloggen åtinstonde en gång om dagen under tiden jag är utomlands och självklart kommer jag bjuda på massor av härliga bilder även när jag kommer hem.

Ikväll blir det lugna puckar då jag har en stukad tumme + att vi har träningsläger imon som börjar vid nio tiden på morgonen, ha en bra fredag alla fina läsare

STUKAD TUMME/SERIEPREMIÄR!

Stukade tummen idag pga att jag fick basketbollen studsande mot tummen, allt är Carls fel dock var det inte meningen! Sällan jag ska göra illa mig, haha.. Först var det ganska lungt men efter ett tag svällde det upp och jag fick gaaalet ont så då lindade idrottsläraren handen.
Men det finns något positivt med detta och det var att jag fick använda datorn till skriftliga nationella i engelska då jag inte kunde skriva som förövrigt gick superbra!
För ett tag sen kom jag hem efter att ha spelat seriepremiär vilket resulterade i vinst mot gävle med 4-1, hääärligt brudar!!NEW SHIT


Köpte de efterlängtade skinnbrallorna från ginatricot som är gaaalet snygga samt en vitt linne från bikbok för några dagarn sen.
Nu ska jag ut på en pw med Carro i solen!ICECREAM/STRAWBERRIES/DOUNUTS!
SISTA APRIL

 
Felicia, jag, Emelina och Clara.

Niklas, Liam, Tobias, Filip, jag och Claris.

Gaycpule of 2012, haha??

Jag, Carl och Clara lagomt sliiiitna... 

Igår firade jag Valborg med mina härliga vänner och det blev en riktigt lyckad kväll med grillat käk, bastu och festligheter i Carls fina stuga!
Nu blir det picknik med Clara och Carl i solen, myyyys.RSS 2.0