LONDON BABY!

Om någon månad bär det av till London i 6 dagar med världens bästa brudar för att hälsa på saknade Maria! Gaaalet taggad för shoppingen och allt annat.. Nu ska jag sova mina fina läsare, sweet dreams!


LOVE IS ALL


TUESDAY!

Juste jag hade en blogg också kom jag på idag när jag skulle skapa en hemsida till UF... Idag har jag hunnit med en hel del trots att klockan bara är åtta. Som vanligt har jag haft en lång dag i skolan men vi slutade lite tidigare efter idrotten. Vi hade Coopertest och jag sprang 2.4 km på prick 10 min och 50 sekunder, helt okej. För ett tag sen kom jag hem efter ett core/styrkepass på jvallen och har hunnit duscha och ätit kvällsmat, skööönt! Nu ska jag gosa lite med världens sötaste bebis som är vaken för ovanlighetens skull.


WISH ME GOOD LUCK..

Här spenderar jag resten kvällen då vi har matteprov imon, jobbigt värre...


+++MAGIC MIKE

Erik skjutsade nyss hem mig och Clara efter att vi var i Gävle och shoppade, käkade och såg på bästa bion. Känns bra att jag ska upp till skolan om 6 timmar... Jag och Clara satt och dregglade hela bion haha, Channing Tatum måste utan tvekan vara världens snyggaste!


GOODNIGHT KISS

Finns nästan inget bättre än att lägga sig i en ny bäddad säng när man precis duschat och haft på bodylotion, sweet dreams!


AT MY SISTERS PLACE!

Just nu sitter jag hos Semra och hon har berättat allt om modeveckan och det låter helt magiskt! Gå in på semra.se där kommer ni att finna massor av inspiration. Jag fick även en present som ni ser på bilden ovan superfin blus och lite välbehövligt smink, har jag inte världens absolut bästa syster så säg!


DID YOU SAY LADY GAGA?

Gårdagen: Tacos med brudarna/Gävle/fest/stugan en riktigt bra kväll med andra ord! 

Nu ska jag träffa min otroligt saknade syster efter att hon har varit i Sthlm/Danmark på modevecka, guldknappen osv.. Vi har nog en hel del att prata om då hon träffade Lady Gaga på en privatfest i Sthlm, Semraaaaa du måste skämta med mig det är ju helt gaaaalet!!


RSS 2.0