DOMARUTBILDNING

Efter skolan idag så har jag för det mesta pluggat. Jag kom nyss hem från en domarutbildning. När jag har gått klart utbildningen kommer jag att få chansen att döma matcher, vilket jag verkligen ser fram emot. Nu måste jag sätta igång med packningen jag ska ju spela innebandy cup imorgon från 18.00-2:30.
Kameran följer trolgitvis med, men det blir inget inlägg imorgon eftersom att jag inte hinner hem efter skolan om jag inte lyckas publicera något under skoldagen.
good night my friends.



I JUST LIKE THIS PICTURE




PICKNICK

När jag kom hem från skolan så var det ganska fint väder. Så jag och syster passade på att ha picknik vi gjorde iordning mackor och vindruvor och sen köpte vi med oss lite fika och tidningar på Ica. Sedan begav vi oss till stranden, det var inte alls så mycket folk där villket var skönt. Vi knäppte massor utav bilder och hade det väldigt trevligt här får ni 3 smakprov:  







090426

Morgonen startades med en joggingtur, väldigt uppfriskande. När jag kom hem duschade jag, och sedan åt jag frukost. Nu ska jag ta och klä på mig kläder, sen ska det på lite smink. När jag bilr klar ska jag, alma och julia åka och kolla på dansuppvisning.
ciaoo  


THE SUN IS SHINING


syster köpte ett par supersöta solglasögon till mig, de kommer att andvändas flitigt i sommar.


jag drack limonad på altan medans jag njöt av solen.


ja, godis blev det också.


FRIDAY




pannkakor+nutella+glass+jordgubbar = det godaste man kan äta
HA EN FIN FREDAG ♥



black white and gold




UTVECKLINGSSAMTAL+PLUGG

Idag hade jag utvecklingssamtal det gick jättebra. Nu ska jag ta och äta lite mat och sedan fortsätta med att plugga till provet som vi har imorgon. Det bilr bättre uppdateringar när jag har gjort provet klart, eftersom att jag har lagt ner mycket tid på provet så har bloggen drabbats.   
HAVE A NICE DAY !


FOTBOLLS TRÄNING

Hemma efter en fotbollsträning, mycket styrka och kondition blev det idag villket var jobbigt för stunden men det lönar sig i slutändan. Nu ska jag ta och duscha, sedan plugga lite villket skulle behövas vi har kemi prov på torsdag.
Så mycket mer har jag inte att säga om dagen.
CIAOO ♥


 

GYMNASTIK UPPVISNING PÅ JERNVALLEN !


Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film och bara chillat.
Jag åt nyss en jättegod sallad, och nu ska jag ge mig iväg till jernvallen eftersom att mina gymnaster har uppvisning.
pusspuss



WILDFOX




Wildfox - Dazed and Confused



bilder: wildfoxcourture.com


YESTERDAY


Jag väntade på syster i bilen så jag passade på att ta ett kort.


Min kära syster inne på cafe mix.


Jag inne på cafe mix.

Igår efter skolan så åkte jag och syster iväg till stan för att fika på cafe mix och i hopp att få se modefilmen som syster är med i, men tv:n funkade inte så jag fick inte se filmen. Vi fikade en stund och hade det trevligt, sedan bestämde vi oss för att åka till valbo. Vi åkte dit kollade på vad affärerna hade att bjuda på. Jag hittade inget men däremot hittade syster en hel del. Jag måste börja spara lite pengar till stockholm, där ska jag shoppa och åka en massa karuseller på Gröna Lund med brudarna.
TREVLIG HELG!


Adriana Lima for ELLE US march 09





Fotograf: Dusan Reljin.


RANDIG


NU: MAT+TRÄNING.
HUGS♥


TANDVÄRK

Idag i skolan så fick jag mina omdömen, jag blev jätte nöjd över det. Kom nyss hem från tandläkaren, där drog de ut en tand på mig. Först fick jag bedövning enda upp till näsan det var väldigt obehaglig känsla när de stack in sprutan. Sedan så drog de i tanden med en tång, tanden satt fast så pass hårt att jag blev kvar där i en timme. Man kan ju säga att jag var alldeles svettig när allt var klart, jag var jätte rädd att han skulle komma åt de andra tänderna.
Nu känns det inte bra alls bedövningen har inte gått ut än, jag är jätte törstig och hugrig men jag får varken dricka eller äta något. Dessutom har jag en väldigt stor smärta i tänderna det känns som att han drog ut alla tänder och inte bara en tand.
hejs


PICTURE


Igår grillade jag som sagt med familjen och passade på att ta några kort, här har ni ett smakprov. Jag kollade även på en jättebra film som heter Patrik 1,5.   
Idag så har jag inte gjort något speciellt. Förutom att jag har ätit socker och kanelstektaäpplen med gröt till frukost hur gott? JÄTTE GOTT. Lite senare ikväll blir det fotbollsträning, annars har jag inget mer planerat. CYAA!


SPRING FASHION


http://fashiontoast.com


GÅRDAGEN


Igår jag glömde helt hållet bort att publicera något, eftersom att jag hade en hel del att göra. 
Jag var iaf i Gävle igår med kusinen och syster. Vi gick runt på stan ett tag sedan tog vi och fikade, trevligt var det.
Nu ska jag äta frukost, senare under dagen så ska det grillas med la familia.


MY INSIDE IS BLUE, MY OUTSIDE IS COOL




Dagen har jag spenderat med syster min. Vi var ute på en prommenad och så tog vi lite bilder, så jag bjuder på 2 bilder. Nu sitter jag och väntar på att kunsinvitaminerna från småland ska komma, har inte sett dem på jätte länge. 
HAVE A NICE FRIDAY ♥



MY FAVORITE



TRÄNING


Nu ska jag iväg till SGA-hallen och träna de barnen som syster tränar i gymnastik som är 2år yngre än mig. Hmm undra vad för roliga styrkeövningar jag ska hitta på?
Jag får nog dra tillbaka tiden 1år och försöka minnas den styrka jag körde då jag var gymnast.
CIAOO


IN GÄVLE

DAGENS OUTFIT:

skinnjacka - ginatricoat
skinnväska - hm
sjal - hm
randig tröja - ginatricoat
jeans - hm
skor - converse





Idag blev det en lång dag i gävle med Jenny och Alma. Vi tog bussen in till gävle sen så började vi med att kika in på nästan alla affärer inne på gallerian, sedan så lunchade vi och jag måste säga att jag åt en jätte god kycklingsallad inne på gallerian. Sedan så gick vi in på flanör gallerian för att kika in på lite andra affärer, efter ett tag blev vi sugna på fika och det fick det bli. Det blev inge shopping för min del men en riktigt rolig dag med tjejerna blev det. Trots att vi missade bussen och fick vänta på den andra bussen som kom en halvtimme efter som vi också nästan missade om vi inte hade sprungit i värdens fart.
GODNATT♥


SUNSHINE

Dagen började med en långpromenad i det fina vädret med syster, riktigt skönt var det.
För inte så längesedan så var jag på fotbollsträning och jag kom nyss ut ur duschen.
Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag ätit den goda ben & jerry's glassen!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen.
GODNATT!


RELAX..


Jag gick upp på morgonen och åt frukost sedan gick jag till SGA-hallen för att träna barnen, träningen gick bra.
Den här veckan så har jag varit väldigt trött, som tur har vi påsklov så jag har bara tänkt koppla av lite denna söndag.
Nu tänker jag ta ett bubbelbad och sedan ha på ansiktsmasken. 
hejs♥



HEARTS


Dessa snygga solglasögon skulle sitta bra till sommaren.

 

FRIDAY


Idag hämtade jag upp min nya väska från hm, jag är så himmlans nöjd. Endast 198 riksdaler kostade den + 40 kr frakt. Nu ska jag hämta en cupcake, sätta mig i soffan framför tv:n och kolla om det finns något bra. Jag har hört talas om att det är talang på tv4 ikväll :)
HAVE A NICE FRIDAY!

MAKE A CUPCAKE


NU: ÄTA MINA GODA CUPCAKES♥


ÖNSKE OUTFIT




I FEEL GOOD

Gud så fint väder det är idag riktigt skönt nu känns det som att våren har kommit. Så jag tänker passa på och gå ut i det fina vädret och springa en vända :)

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR


RSS 2.0