sweet dreams.


fashiontoast.



the rolling stones.



Nu känner jag mig nästan frisk jag har iaf mer ork i kroppen. Men det dåliga är att jag har fruktasvärt ont i halsen då jag har hostat 24/7.. Jag får se om jag blir bättre till morgondagen och kan gå till skolan. Annars då hur e det med er? Nu ska jag äta lite glass i hopp om att det blir bättre.. kisses!

kate moss


Nu kan jag äntligen komma igång med att uppdatera. Då jag har varit väldigt sjuk villket jag fortfarade är men jag mår iaf en aning bättre!


my friday

Denna fredag har varit väldigt stressig för mig! På morgonen hade vi idrott sen hade jag en timme på mig att gå hem, duscha, ta på mig kläder och hinna cykla till tandläkaren. Tro mig eller ej men jag cyklade i värdens fart för att hinna i tid! Jag är trött som få och jag tror även att syster har smittat mig eftrsom att jag har sjukt ont i halsen, kan knappt svälja :(  Jag har även värdelns träningsvärk i hela kroppen från gårdagens träning! Nu ska jag ta och sova eller iaf vila. Trevlig helg!


shoppingsugen.

Det är helt sjukt vad jag e shoppinsugen. Jag måste åka och shoppa nån dag det har ju fyllts på med massor av höstnytt. En stor fin kofta till hösten/vinter det är ett måste. Nu kurrar magen så jag måste få i mig lite mat innan det bär av till jernvallen på träning. kisses♥


16:12


Idag var det en soft dag i skolan. Inga jobbiga lektoner var det, vi hade b.la. hemkunskap och slöjd villket inte är så ansträngande. Jag åt ingen lunch idag, som tur gjorde vi gjorde pannkakor på hemkunskapen. Jag fick iaf i mig 2 pannkakor :) Åhh jag längtar tills fotbollsträningen imon, nu har jag inte tränat på en vecka. ciao!


walks


pic: lefashion.


hello.


nu: plugga engelska glosor. hörs



skönhetstips


Oliva day cream:
Du börjar dagen med att appilcera in krämen på ansiktet. Utmäkt makeup underlag.
Oliva cleansing mousse: Appilcera krämen på ditt ansiktet även på ögonen med en rengörnigs tuss. Skölj sedan ansiktet med ljummet vatten.
Oliva night cream: Till sist avslutar du med att andvända natt krämen, applicera in krämen på ansiktet.

Jag tycker att dessa krämer är otroigt bra. Finns att köpa på kicks och även apoteket. Ger resultat om man andvänder dem dagligen!




 

weekend


Helgen har gått på tok fööör fort...
Idag fick vi tillbax ett prov om kristendomen som vi gjorde i slutet av 7:an. Gissa om jag fick mvg, jag fick så mycket som alla rätt! Det räckte för ett gott leénde hela dagen! Annars då hur är det med er? Har ni kasnke någon åsikt om vad ni skulle vilja ha mer eller mindre av i min blogg? puss♥


chocolatte.



Nu har jag tvättat bort ansiktsmasken och borstat tänderna. Känner mig riktigt fräsh, len som en babyrumpa är jag om ansiktet. Jag ska nog börja med choklad ansiktsmask en gång i veckan, varför jag just väljer choklad är för att det luktar så gott! Nu måste jag få lite sömn i mig.. gó natt på er!


no one is going to love you if you don't love yourself.





middag

Nu är jag hemma efter att ha varit på middag. Sjukt god mat blev man bjuden på :) En lördagskväll som denna ska jag kolla på en shoppaholics bekännelser för 2 gången jag tycker att det var en sjukt bra film! Nu ska micron få göra lite smörpopcorn. Vad har du för dig en lördagskväll som denna? :)


influence




Idag bläddrade jag i boken influence, där jag fann desssa fina bilder. Så jag kunde inte låta bli att ta fram kameran. Ha en fin lördag♥



gävle med rebecca

Jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit med rebecca i gävle :) 
Vi tog bussen in dit, där vi åt kräftsallad på wayne's coffee och gick runt på stan. Därefter köpte vi oss en glass, sen gick vi ytterligare en stund tills rebecca fick nog med sina fötter som skavde så fruktansvärt. Det började även regna så vi satt oss i busskuren och prata tills våran buss kom. Det var en mycket trevlig kväll :)



090820

Idag började skolan det kändes bra, riktigt taggad på att få bra betyg e jag! Jag kommer att uppdatera så gott som det går, men skolan går alltid i första hand sen har jag fotbollsträningar och även 2 gymnastikgrupper som jag är ledare för.
Jag kom nyss hem efter att ha gått en barn gymnastik utbildning på 2 timmar det var bra eftersom att jag nu
har fått bättre koll på ledarrollen! Nu ska jag ta en promenad med syster för att hyra film det blir nog Alife med Sienna Miller :)

 



lips like sugar..


lelove.


good morning!


Nyvaken som jag är, tänker jag på att det är skola imon, är lite små nervös faktiskt. Helt sjukt vad fort tiden har gått, nu är det inte nå sommarlov på tok för länge. Nu gäller det att man får bra betyg! 
Nu måste jag få ihop en frukost.. hörs♥


pics.



pics: from influence.


fashiontoast


så här vill jag att mina armar och händer ska se ut grymt snyggt!


önskeoutfit




t-shirt


En rolling stones kopia hittar du på lindex för endast 199 riksdaler.


sunday.

Ikväll blir det filmkväll hemma hos mig med alma och jenny mys! Jag har köpt dricka, chips, popcorn och fixat ihop en kladdkaka. Nu bär det av mot hemmakväll för att hyra film. Ha en fin kväll♥



when love takes over..



lelove.



HAPPY FUCKING BIRTHDAY TO ME!



På morgonen vaknade jag av att syster kom in med en prinsesstårta och sjöng, glad blev jag! Hon hade lyckats med en väldigt god tårta må jag säga.
Sen var det dags för fotbollsmach det gick bra vi vann med 6-1 härligt tjejer!
Nu vätar jag på att det ska komma främmande alltid trevligt. Senare på kvällen ska vi ut och äta på något fint ställe mys!
Annars är jag glad över alla mina presenter hittils;)


BIK BOK.


Jag älskar stentvättade jeans måste ta och hitta mig ett par. kisses♥


VÅFFLA


På morgonen var jag iväg hos tandläkaren i gävle. Jag fick spänna åt min räls som jag nu har haft i 4 månader. När vi åkte hem så åkte vi förbi vabo pappa köpte en bärbar dator åt mig som födelsedagspresent i förskott! :) Nu ska jag slänga i mig några våfflor sen bär det av mot fotbollsträning på jernvallen. Imon blir det stockhoooolm med världens bästa syster :)



montenegro 09 -del 3




















Åhh, som jag saknar semestern!



TOPSHOP A/W 09


I LIKE IT!


make a cake..


Nu ska det bakas kladdkaka... har inte bakat en sådan på länge, ikväll blir det filmkväll !



i love sthlm!


På lördag ska jag åka till sthlm med syster min eftersom att jag fyller 14 år helt sjukt vad fort tiden går.
Det ska shoppas kollas på olika modevisningar åhh jag längtar verkligen i love stockholm! 
Förresten igår hade jag besökrekod såg det nyss när jag kollade på statistiken. Alltid kul när nytt folk hittar hit! :)



yesterday pics







Igår åkte jag och syster till valbo och även gävle. I valbo vandrade vi lite runt i affärena jag hittade inget men syster hittade ett par jätte snygga sandaler. Sen åkte vi en sväng till gävle vi gick till coffehouse by george där vi köpte oss en varsin sallad. Sen tog vi osss en sväng och satte vi oss i gräset framför vattnet där vi hade picknick väldigt mysigt må jag säga. Nu ska jag ringa alma sen ska vi troligen på sif match med jenny. kisses♥


saturday outfit:



linne - weekday
avklippta jeansshorts - levi's
gladiatorskor - crispin
väska - urbanoutfitters
nitbälte - hm


montenegro09 - del 2





Saknar redan utomlandresan.
Nu ska jag dra på mig en snygg outfit sen ska jag och syster in till gävle en sväng.
see you later !



CINEMA


Nu ska jag åka en sväng till valbo för att kolla på laptops och plattänger. Sedan ska vi bege oss till gävle för att kolla på bio och ta en fika, jag har ingen aning om vad vi ska se för film det återstår att se kanske buno.. 
ha en fin kväll! 


NEW SHOES



Dessa snyggingar köpte jag på crispin de kostade 700kr innan och dom blev mina för endast 210kr.
Nu ska jag äta spaghetti med köttfärsås sedan ska jag iväg till jernvallen och kolla på fotbollsmatch.
see you later..


I HAVE CUT MY HAIR..

Elin Kling
Just nu befinner jag mig i vmo hos mina kusiner. Jag har nyss kapat mitt hår eftersom att det var så slitet, ungefär lika frisyr som på bilden. Vi hörs imon då jag troligen är hemma igen. CIAOO♥


TODAY I'M WEARING THIS




NEW COLLECTION -09


Det ser mycket bra ut hos hm till hösten, kan knappt vänta tills jag får tag i något av dessa snygga plagg.
love.


montenegro-09 del 1








home sweet home..


Nu är jag hemma efter att ha haft en underbar semester. Det känns väldig skönt att vara hemma då man har saknat en hel del! Hoppas att ni har haft det bra i sverige? Har hört att det har rengnat en hel del. Jag kan tala om att jag är väldigt trött då jag inte har sovit på ett dygn, fler bilder från semestern får ni se imon. Hörs! 



RSS 2.0