outfit


Idag gick jag hem från skolan eftersom att jag hade magvärk. När jag kom hem tog jag en iprem och la mig i solen, just nu känner jag inte någon smärta så det är bra.
Lite senare ska jag duscha och fixa lite grejer inför stockholmsresan längtar som bara den :)


2 days left

Idag blev det en kort skoldag väldigt skönt må jag säga. Det jag nästan bara har tänkt på idag är att det bara 2 dagar kvar tills vi ska åka till Stockholm, och jag läse nyss på smhi att det ska vara 25 grader :)
Senare under dagen ska jag spela DM match mot Gävle if på strömvallen, saken är att jag inte har någon skjuts eftersom att pappa jobbar men det fixar sig antar jag. Nu kurrar min mage så den måste nog få lite mat i sig.
CIAOO


jeansshorts = i want






TUESDAY

dagens outfit:
vit ribbad tröja
svarta jeans
converse

Som ni vet så blir det inga bilder på outfiten har ej en kamera. Men jag ska försöka få tag i en tills jag åker till underbara Stockholm eller jag har redan fått tag på en så ni kan se fram emot bilder från stockholm och kanske på några outfits om jag hinner. Idag blev det en ganska lång dag i skolan, och jag har sjukt ont i huvudet kan jag tala om. Jag ska nog ta en alvedon och slappa i soffan.
hejs


VIT KLÄNNIG OCH SVARTA KLACKSKOR

Idag slutade vi tidigare än vanligt, hur skööönt som helst. När jag kom hem så passade jag på och sola, riktigt varmt var det ute och lite brun blev jag också :)
Jag brukar alltid vara ute sista dagen innan skolavslutningen och köpa klännig och skor. I år är jag äntligen ute i god tid en vit klänning och svarta klackskor blir det, kommer nog ha ut en bild så ni får se. Nu ska jag ta och cykla till fotbollsträningen.
byebye.


barnvakt+fotbollsskola+match

Dagen började med att jag var barnvakt, sedan skjutsade pappa iväg mig till fotbollsskolan vi fick våra landslags kläder idag :)
Efter fotbollsskolan så åkte jag till gävle och spela match, vi förlora mot sätra med 4-2.
Nu är jag trött och sliten jag ska ta mig ett bubbelbad sedan ska jag sova. 
HÖRS..


 


SNYGG OUTFIT


Idag har jag spelat match det gick bra vi vann med 4-1 alla spelade jätte bra.
Jag blev nyss klar med städningen, damsugit och städat gardaroben har jag gjort. Ikväll blir det förmodligen robinson, jag ska kolla om någon vill göra mig sällskap. Nu ska jag ta och äta lite mat.
HA EN FIN KVÄLL :) 


I Taket Lyser Stjärnorna

Hemma efter en joggingtur på 3km lite småjobbigt för stunden men det känns skönt när man väl är hemma. Lite senare under dagen kommer det att dyka upp främmande. Nu ska jag ta en snabb dusch sedan ska jag hjälpa till med maten. Inget mer att tillägga förutom att jag läser en bok som heter I taket Lyser Stjärnorna det är nog den bästa boken jag läst man vill aldrig sluta läsa rekommanderar den starkt!
CIAOO


BIKBOK.

 
summer 09.


I WANT SUMMER..

Idag blev det en kort skoldag eftersom att de 2 två sista lektionerna var inställd. Så jag och kajsa gick hem till mig en sväng vi kollade på film och bakade kladdkaka den blev jätte god, vi hade det trevligt.
På torsadag och fredag är vi lediga från skolan, och sen är det helg. Vi har inga prov att plugga till så det känns skönt att man kan slappna av dessa 4 dagar.
Som ni kanske vet så har min syster flyttat till stockholm i en månad och då har hon tagit med sig kameran så ni kan räkna med att det blir inte några bilder på mina outfits, men det kommer en hel del insperation.
P.S I WANT SUMMER DO YOU?



RANDIGT (me like)


NU: mat sen träning.


SUNSHIIIINE

Idag var jag i gävle och spelade fotbollsmatch mot strömsbro, det gick bra vi vann med 2-0. När jag kom hem så gick jag ut på altan och sola, nu känns det som att sommaren verkligen är här. Där låg jag och stekte några timmar tills jag kände för att gå in och se om jag hade fått en rand, det fick jag :)
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, kolla på robinson och melodifestivalen. 
SEE YOU LATER ALLIGATOR..



 
 

YES MAN


Det blir en filmkväll med syster vi har hyrt Yes Man jag har hört att den ska vara jätte bra så vi får hoppas på det. Nu ska jag ta ut min hemmabakade kladdkaka ur ugnen och servera den med glass till mig och syster. MUMS!

 

FREDAG

 
Idag i skolan hade jag engelska prov det gick bra. Sedan hade vi matte diagnos den gick bra den också. Idrott hade vi sista timmen jag har ont i halsen och lite förkyld så jag fick avstå och gå hem tidigare. På vägen hem kom jag på att syster är med i expressen fredag så jag köpte med mig en sådan. Denna fredag tänkte jag umgås med syster och även i helgen eftersom att hon ska flytta till stockholm på måndag i en månad och jobba som försäkringsförmedlare. Kommer att sakna henne SJUKT MYCKET men jag är glad för hennes skull. Jag åker ju ner till stockholm med brudarna då får jag hälsa på henne.

HA EN FIN FREDAG  ♥

                                         

storsjön runt

Hemma efter en lång, lång, lång cykeltur. Jag har aldrig gjort något jobbigare i hela mitt liv, motvind hade vi hela vägen så jag höll på att köra ner i diket ett par gånger. Det tog ca 4 timmar och sammanlagt stannade vi och fikade en timme. Nu måste jag ta och hoppa in i duschen och tvätta bort allt svett! Sedan ska jag ta och vila (det behövs), vi hade det jätte kul hos rebecca igårkväll tyvärr så glömde jag kvar kameran hemma. Senare ikväll ska jag på fotbollsträning (om jag orkar).
CIAOO


HOME


Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, idag fick vi göra provet om kristendomen det gick bra minst VG hoppas jag på att få. Lite senare under dagen ska jag bege mig hem till rebecca. Jag och alma ska sova hemma hos henne, vi hade tänkt baka chokladbollar MUMS. Imon ska jag rebecca och alma göra söderklassikern cykla runt storsjön det kommer att ta ca 3 timmar har dom sagt.
Nu kurrar magen så jag ska nog ta och äta.
LATER..


fashiontoast (insperation)



http://fashiontoast.com/


VÄRNAMO 7/5 - 10/5

KONSERTEN I JÖNKÖPING:






FIKA PÅ STAN:




'

HEMMA HOS KUSINERNA:





BJÖD PÅ LITE ROLIGHETER FRÅN VMO, JAG MÅSTE SÄGA ATT JAG HAR HAFT EN UNDERBART ROLIG HELG!
IDAG ÄR JAG LEDIG FRÅN SKOLAN SKÖNT!
DET SOM ÄR MINDRE ROLIGT ÄR ATT JAG MÅSTE ÄGNA HELA DAGEN ÅT PLUGG.
HÖRS


I VÄRNAMO

Tänkte bara berätta lite kort om gårdagen. Vi gick runt på stan och sen tog vi och fikade. Efter ett tag när vi kom hem så frågade jag om jag fick göra mat och de ville dem. Äntligen blev jag klar med hk läxan som vi fick jag fick i torsdags att laga en maträtt. Resultatet blev jätte bra, och senare åt vi kladdkaka. Det jag är lite orolig över just nu, är att jag har bara 3 dagar på mig att plugga till provet men det ska nog gå bra. Nu ska jag inte babla på för mycket, jag ska nog gå ner och göra två toast macker med ost.
Juste glömde säga att vi var  på en konsert i fredags bilder kommer kanske idag när jag kommit hem. Eftersom att vi skulle komma lite senare på kvällen så tippar jag på att de kommer på måndag.
HOPPAS ATT NI HAR HAFT EN TRELIG HELG!


I LIKE


Dessa två snygga t-shirtar kom syster hem med häromdagen. Det var precis vad jag behövde inköpa då jag skulle åka till stockholm. TACK SYSTER!
Idag har jag fullt upp nu ska jag äta lite yoghurt, sedan ska jag fortsätta med packningen. När klockan blir 16:45 då ska jag cykla iväg till j-vallen jag ska få information om fotbollsskolan som jag ska vara instruktör på, på sönagen för 4-6 åringar det ser jag fram emot.
Som sagt åker jag till småland ikväll jag får se om jag hinner publicera något i bloggen under dom dagarna. Men en massa bilder kan ni se fram emot då jag kommer hem på söndag.
HEJS


6 MAJ

Idag har jag i stort sätt tillbringat hela dagen hos tandläkaren, doktorn och apoteket.
På morgonen hade jag tid hos tandläkaren jag fick min tandställning. På vägen hem så började jag blöda näsblod så jag fick åka in till doktorn. Eftersom att jag har haft problem med det förut, sa de att jag ska åka in till sjkhuset då jag blöder näsblod precis som jag gjorde. De brände ytterligare ett blodkärl i näsan för tredje gången så jag hoppas att det blir bättre nu. Sen åkte jag till apoteket där fick jag munskölj som jag ska skölja munnen med på kvällarna. När jag kom hem så var klockan 14:30 och vi slutade 14:55 då det var igen ide att gå till skolan. Jag har alltså stressat hela dagen, så jag har bara tänkt att ta det lungt denna eftermiddag. Jag har inget mer att tillägga förutom att det värker i munnen och då menar jag verkligen VÄRKER ni som har haft tandsällning känner säkert igen er.
CIAOO 


TODAY


tee - gina
jeans - cheap monday

Nu ska jag ta och äta något, gå igenom läxan lite snabbt sedan ska jag spela fotbollsmatch mot sätra på j-vallen.
Jag har ganska kort om tid nu så det fick bli ett kot inlägg bättre än ingentig!
pusspuss


5preview

5preview1.jpg image by b_bea
Denna t-shirt skulle inte sitta helt fel. Jag får vänta ett tag till eftersom att jag åker ner till Stockholm om sisådär 26 dagar då får jag ta och hitta mig en sådan!


SATRURDAY

Idag har jag varit i gävle och spelat fotbollsmatch. Jag var även in i stan för att köpa present till kusinen min, som jag ska hälsa på på torsdag. Sedan har jag bara suttit i soffan framför tv:n. Nu ska jag fortsätta med tv tittandet och kolla på Robinson och lite smått och gott ska det ätas.
HA EN TREVLIG LÖRDAGS KVÄLL :)



OUTFIT


jeans - cheap monday
kofta - JC
Linne - hm
gladiatorsandaler - topshop

NU: Pastasallad


RSS 2.0