SHOPPING




Idag åkte jag in till gävle efter skolan och mötte upp syster i kvarnparken. Det blev en hel del shopping och jag åt en otroligt god sallad på wayne's! Ha en trevlig valborg alla där ute, medans jag tröst äter godis MED 39 GRADERS FEBER, HUVUDVÄRK OCH JAG DÖR BOKSTAVLIGEN...

SWEET DREAMS


Idag har det varit en riktigt stressig dag!
skola-tandläkartid-träna kids-äta-fotbollsträning-duscha.
PUSS SNYGGINGAR


TÄVLING


För att vinna denna ursnygga ring klicka här!

I wonder what it would be like to live in a world where it was always june.

http://img248.imageshack.us/img248/6791/80747515.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/5826/35209367.jpg



HEARTS.


so lektionen blev inställd så vi fick extra sovmorgon vilket var mer än bra! Nu ska jag iväg och möta upp rebecca sen cyklar vi till bahuset för idrott. hejs!


 


SUUUUNDAY.

Nu är jag hemma och jag tyckte att uppvisningen gick bra. AG:n har utvecklas något sjukt mycket måste jag säga! Fick en tanke då det var back in the days (2 år sen) då man själv var gymnast och var jätte nervös osv.. I slutet av uppvisningen fick jag en ros för att jag har varit ledare för två grupper under denna termin. 
Nu ska jag cykla iväg på fotbollsträning. ciiiiiiiiiao!
 

ÅRETSFÖRSTAJORGUBBAR


Dessa underbara jordgubbar åt jag till frukost, huuur gott? Nu ska jag försöka hitta mig en röd tröja/linné som jag kan ha på gymnastik våruppvisningen, eftersom att min ena grupp ska vara röd upptill och svart nertill.



sunlight


Idag har jag ägnat hela dagen ute i solen och nu gick jag in och då hade jag fått en rand vilket är underbart! Får se vad kvällen bjuder på, nu måste jag städa i gardaroben känner att alla vinterkläder måste bort och det ska plockas fram sommar kläder. p u s s


WE ARE GOING TO MALTA NEXT YEAR!


Nu har jag pratat med pappa och han är villig att betala resan och han tycker att det låter som en väldigt bra livs erfarenhet så nu ska det bokas innan midsommar. Malta med brudarna nästa sommar och vi kommer troligen att bo på st julians under två veckor hos en värdefamilj.
Det kommer bli en oförglömmlig resa! 
   

TJUGOTREDJE APRIL


Uppdateringen har inte varit på topp de senaste dagarna, jag har haft en hel del plugg och träningar. Idag fick jag äntligen ekonomiprovet avklarat vilket gick great! Annars tycker jag att veckan har gått hyfsat fort och det är ganska sjukt att det är maj snart. Ikväll blir det fredagsmys med brudarna! have a nice friday♥


BEAUTY

Image and video hosting by TinyPic
Snubblade på denna inspirations fyllda bild, och tänkte på att det inte alls skulle sitta fel med en med en betydelsefull tatuering dock på andra sidan av armen!



somtimes you need a baseball jacket to make it right


I dag har jag varit inne i gävle och kollat på fotboll. FYFAN vilken dålig match. Hörs imorgon!



BEN&JERRYS


Det var alldeles för länge sen jag fick i mig en ben&jerry och nu ska jag sätta mig ute i värmen och njuta av solen med en halfbaked i ena handen efter en skoldag kan det bli bättre?
   

NEWSHIT



Nu är jag hemma efter att ha varit in till gävle en sväng det fanns en hel del, men jag fick försöka att hålla fingrarna i styr. Blev lite shopping de ursöta hjärtmönstrade strumpisarna på bikbok och mintgrönt nagellack.



OLSENANONYMOUS


Behöver jag säga mer, när lyckas twinsen att inte se snygg ut?


MORNING!

Gó morgon!
Idag blir det sista dagen på cafét, de kommer kännas väldigt tråkigt att säga hejdå till personalen för alla har varit så sjukt trevliga och jag skulle inte kunnat hitta en bättre praktikplats. Det har varit en sjukt rolig vecka med mycket skratt och vilken tur att lisa också hade praktik samma vecka vi gjorde dagarna bra roliga!

STOCKHOLMSTRRETSTYLE.


Stötte på denna bild och kom på att köpte mig ett par randiga strumpbyxor för ett tag sen inne på bik bok. Där fick jag ett tips hur jag kombinear de! Och hur sött är det inte med hjärtan på strumpbyxor? Ska försöka införskaffa mig sådana sen får det vara nog med mönster ett tag framöver.



HELLO THURSDAY!


Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit och jobbat på cafét (5 sensi) och tränat kids. Det var bra mycket folk idag på cafét må jag säga, och fart på ungarna också. Jag är riktigt sliten och trots det så måste man slå upp skolböckerna och plugga, livet är bra orättvist..

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.


i n s p e r a t i o n - m i r a n d a  k e r r .



INVIGDAGLAJJOR


Idag var det inte alls så mycket folk på fiket, ganska skönt endå. Annars är det kul alla är jätte trevliga och jag trivs, kommer kännas tråkigt sista dagen på fredag när jag slutar. När jag kom hem så tog jag en prommis med syster man måste passa på när solen är framme! Nu känner jag att jag måste ta tag i lite plugg innan kvällens innebandyträning.. p u s s


SUNNY MONDAY

Nu är jag hemma efter att ha praoat på cafét med lisa. Vi fick göra allt möjligt från att lära oss hur det är att stå i kassan till att testa på och göra sushi. Det var väldigt mycket folk vid lunch, och vi åt medelhavsbuffé, panacotta och varm choklad underbart! Kan ju säga att jag kommer gå upp x antal kilo tills på fredag hahha..

BYEBYE DUDES


Jag har checka av packningslistan och allt är förhoppningsvis med! Nu bär det av till örebro med brudarna för innebandy cup, c u on sunday readers♥



GOODMORNING GORGEUOS!


Nu ska jag äta frukost sen packa ner det sista dvs hygienartiklar och festkläder. Slänger in ett inlägg innan jag åker..


THE BOUNTY HUNTER


Ikväll skulle jag igentligen in till gävle med brudarna och festa, men sen visade det sig att det inte bli någon fest ikväll utan imon. Ska in till gävle med maria och kolla på bio istället runt 9 tiden och det blir the bounty hunterp u s s 



GINO




Jag har nyss ätit 2 stora bitar av väldens godaste dessert med glass!
gino-gratinerad frukt med vit choklad som täcke.

MIRACLES HAPPEN FOR THOSE WHO BELIVE IN THEM





 

 


THE WORLD IN MY WAY


Ett stort + för att solen var framme ett bra tag och jag njöt av varje sekund. Nu ska jag få i mig några pannkakor och planera träningen lite snabbt, sen bär det av för att träna gymnasterna. Ikväll blir det innebandyträning i helgen bär det troligtvis av till örebro med brudarna för cup det kommer bli mer än GREAT! 


 


THANKS!


Jag tror att jag letade i varje buktik i gävle för att hitta ett par prickiga strumpbyxor men inte fann jag de. Syster kom nyss hem med två par tights till mig. De prickiga var riktigt efterlängtade eftersom att jag råkade ha sönder de som jag köpte på hm i sthlm som du kan se på outfiten nedan, thanks sis! Nu har jag övertalat syster att hyra new moon eftersom att hon har inte sett den och det skadar verkligen inte mig att se den en 2:a gång. Jag menar hallå vem har inte sett den?
p u s s a r  ♥


DOTTEDLEGS


jacka, sjal, stickad tröja - gina tricot, strumpisar - hm trend, stövlar - scorett.



WHERE ARE YOU SUMMER?








Antar att jag inte är ensam om att jag vill att sommaren ska komma eller?


AND THATS WHERE I BELONG..



ph: montenegro 09.


YOU CAN NEVER...



AMERICANCOOKIES


ph: summer 09.



EASTER


Jag fann nyss detta älskade påskägg nu ska jag inte göra något bättre än att äta massor av godis!



LOV+PRAO=SKOLFRI2VECKOR!

Guuud var skönt det ska bli med lov och som du kan läsa ovan så har vi praktik veckan efter, det är mer en great! För övrigt vill inte min förkylning ge sig av, fast jag har ätit tusentals citroner+apelsiner och jag vet inte hur många koppar te.. PUSS 

RSS 2.0