SISTAAUGUSTI, 31


brist på outfit bilder så det få bli denna favorit som togs nån gång i juli.


Idag har jag varit ovanligt trött, skoldagen kändes som att den aldrig tog slut! 
På lunchen gick jag och clara till ica för att köpa marshmallows som vi ska grilla imon då vi ska va på hedåsen med klassen för en heldag med 5kamp, grillning osv. Juste vi tog tog skolfoto med skol if idag jag fick en idé att göra en pyramid 3 längst ner, 2 i mitten och 1 högst upp. Det blev riktigt bra, som tur fick jag sitta högst upp på pyramiden på fotot. Dagens bästa: vi ska byta golv i 3 rum hemma och ett av golven är i mitt rum så jag ska få välja ett nytt golv!
Nu ska jag ta och äta sen väntar 2 träningar + läxor på det..

when love takes over


Efter en sisådär halv jobbig skoldag sitter jag här och doppar ballerina kladdkaka i kall mjölk, mums! Annars är det rätt soft att vi har teambuildning på onsdag och torsdag så det är få skoldagar kvar denna vecka vilket känns underbart! Nu ska jag ta och fortsätta med min musikuppsats om the kin of pop. puss



SALT - ANGELINA JOLIE


Nu har thrillern salt med angelina jolie laddats ner och jag måste bara se den nu! Dock kommer jag nog inte kunna somna tidigare en 1 tiden.



RANDOMPICTUREFROMTHESUMMER


en bild tagen på strandbaden i sommras.

Snart bär det av för att se på fotbollsmatch i gefle med bästa maria. hejs

NYTT FYND I GARDAROBEN


Gårdagen blev lyckad med clara, alma, maria och rebecca, det blev käk på wayne´s coffee och sedan såg vi grown ups på bio! Jag fösökte hålla händerna i styr när jag och maria var på shoppingrunda eftersom att jag måste börja spara pengar till malta-resan. Jag fick med mig ett fynd super snygg tisha från h&m 25spänn. Nu ska jag och dady åka och kolla på fotbollsmatch, ciao! 

FRIDAY IM IN LOVE


Idag är det freeedag riktigt skönt! Jag kom precis hem efter att ha tagit skolfoto helklass bilden blev lite annorlunda en vanligt med tanke på att hampus fick ligga raklång på nedersta radens knän, haha. Vid halv 3 tiden åker jag in till valbo med maria sen ska vi ta oss till gävle och möta upp brudarna för käk&bio, mys!   

JAGVILLHAENSÅDANFLÄTA


Jag kom hem runt halv 4 tiden efter att vi hade spelat rugby på idrotten. Flera brännsår på armbågarna och bena har jag efter att ha fått 2 personer över mig, haha antar att det är så det går till i rugby.. Nu ska jag nog ta tag i städningen imon väntar skolfoto och en dag/kväll inne i gävle käk&bio med mina bästa brudar. puss 



WEDNESDAY, 25


Idag gick skoldagen hyffsat fort! Annars då? Kan säga att jag är verkligen sjukt trött på skoldagarna, det är bara att göra helgerna till det bästa så går det nog ganska fort. Jag har iaf nått att se fram emot i slutet av nian maltaresan med mina brudar! Nu bär det av till huge för att spela fotbollsmatch, adios.
 

TUESDAY, 24


Idag var det en ganska lång dag i skolan. Jag har hunnit fått lite saker klara såhär efter skolan. Ett mejl har skickats iväg till kanselit eftersom att jag ska träna 4 gymnastik grupper, som tur är det efter varandra och jag har börjat med musik uppsatsen. Senare ikväll väntar en lång innebandyträning. Nu ska en hungrig mage ta och laga korvstroganoff, mums! 

SOME PICS FROM GUINAS SWEET 15













THIS WEEKEND HAS BEEN REALLY GOOD

Gårdagen hemma hos guina blev lyckad hon bjöd på tacobuffé, tårta och jag träffade massor av nytt trevligt folk! Bilder kommer från gårdagen kommer upp senare..
Nu borde jag nog ta och städa, senare runt halv 2 tiden bär det av mot jvallen med brudarna för att kolla på fotboll sif mot gif!  



FEATHERS.


Dessa fjädrar kommer att hängas i öronen inför kvällens festligheter, det blir nog den lilla svarta med puffärmar+massor av smycken och ett par snygga pumps till! Nu inväntar jag pappa han är påväg hem från arlanda och jag har inte träffat han på 2 veckor. Sedan ska jag ta mig till guinas sweet fifteen med alma och julia!



GÅRDAGENS SNYGGINGAR


Igår blev det en chill kväll hemma hos adi med alma, julia och azur. Vaknade för ett tag sen och har hunnit äta frulle. Ganska snart bär det nog av till stan med alma och julia för att införskaffa en present till guina, ikväll ska bruden firas!!



FOTBOLLSMATCH

Snart ska vi åka och hämta upp alma sen bär det av mot norra för att spela dm mot strömsbro. Jag vaknade nyss efter att ha sovit bort 2 timmar bra tagg inför match.. Nu lyssnar jag på party låtar på spotify listan så jag ska vakna till annars kommer jag sova på plan, haha! Det återstår att se vad fredagskvällen bjuder på.. 

TODAYS INSPIRATION: MIRANDA KERR


Denna fredag slutade jag halv elva vilket jag kommer att göra hela höst terminen, riktigt skönt! Har iaf hunnit med en sväng in till gävle eftersom att jag hade tandläkartid och sen tog jag mig en sväng genom stan. Annars då? Det känns grymt bra med helg nu måste jag säga!



THURSDAY, 19


t-shirt//weekday, jeans//ginatricot, smycken//blandat, converse.

Jag kom nyss hem efter att ha varit och handlat med syster. Nu ska jag byta om snart bär det av till norra ip för träning med damerna!

STREETSTYLE


i n s p i r a t i o n


THE ROLLING STONES


jag kapade och färgade mitt hår för nån dag sen förrseten för er som tycker att det ser kortare ut.

Idag blev det en kort skoldag + en timme håltimme då jag och clara tog en sväng hem till mig och fick i oss tårta och fika. Annars har jag i stort sätt inte gjort så mycket, pratat lite med dam tränan eftersom att jag ska spela dm på fredag. Juste andra skoladagen och vi fick redan en uppsats på musiken att göra som ska vara klar innan prao veckan! Jag tror jag börjar med den nu eftersom att det kommer att vara så mycket annat sen. puss

BACK TO MY DUDES IN SCHOOL



En första dag i skolan, ett grymt bra schema för en gångs skull, skåpnyckel och massor av papper. Efter skolans slut åkte jag med bussen ut till årsunda med brudarna firat marias 15 års dag. Därefter blev det ett långt behövligt innebandymöte på jvallen, första träningen är på måndag!

THE OUTFIT OF TODAY


leopardmönstrad t-shirt//hm divided, shorts//levi´s, väska//indiska, converse.
nu: duscha och ha på anisktsmask, fresh!


SCHOOL STARTS TOMMAROW

Imon kommer jag börja få lite struktur runt vardagen, skönt på ett sätt men det må vara jobbigt att gå upp runt sju tiden på morgonkvisten! Det är helt sjukt att imon blir min första dag i nian. Minns första dagen i sjuan så bra, då ingen kände nån vi satt och kollade på varandra alla var tysta.
Idag är det tvärtom, jag har lärt känna alla i klassen vissa som jag kännt sen 1:an har jag nästan inte kvar och andra som jag träffade första dagen i sjuan har jag kommit väldigt nära och kan prata om allt mellan himel och jord!
  
i love u klass 9:a som jag ska ta vara på detta sista år med er
        

A GOOD BIRTHDAY


Jag har haft en underbar födelsedag, tack för alla fina presenter och gratulationer!

SWEETFIFTEEN


Grattis till mig idag på min 15års dag. Jag har hunnit med att öppna ett antal presenter och även en lunch inne i gävle med syster. Nu inväntar jag lite när&kära för ännu mer fika, hörs senare! 

FÖDELSEDAGSFEST, BILDBOMB














Jag har haft det väldigt stressigt dessa 2 dagar pga av min och marias födelsedags fest därav den dåliga uppdateringen. Det blev en väldigt lyckad och oförglömlig födelsedagsfest för mig igår med världens bästa människor, och tack för det fina presenterna än en gång! Nu blir det fix sen bär det av till sommaryran med snygga brudar, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men det visar sig, puss!

THURSDAY, 12


Gårdagen: maria kom hem till mig och vi planerade klart inför festen. Imorse vaknade jag och maria runt 9 tiden hemma hos mig. Vi fick i oss frulle, borstade gaddarna och sen tog vi en promme till friman där maria skulle städa. Just nu väntar jag på att hon ska bli klar så vi kan åka och handla inför morgondagens festligheter!



TODAY IM WEARING THIS


linne//weekday, shorts//avklippta levi´s, armband//indiska, ringar//hm.



EMINEM FT RIHANNA - LOVE THE WAY YOU LIE



MORNINGLIGHT


goodmorning readers! 
Nu ska jag få i mig frukost en snabbis, borsta gaddarna för snart kommer clara förbi så vi kan kirra det sista på marias present, får hoppas på att det bli bra nu. adios♥



WANT IT BACK!


Jag vill ha min bränna som jag hade för prick en månad sen, vad har hänt med detta sommriga väder då man kunde hänga på stranden varje dag? Antar att det bara är dags att vakna upp, det är skolstart om 1 vecka förjävligt! Nu ser jag fram emot födelsedagfesten med maria, sommaryran och min födelsedag! Snart bär det nog av till valbo/gävle för att peka ut saker som jag önskar mig. puss

NEW JEANS X 3


De senaste dagarna har jag införskaffat mig 3 par snygga och galet billiga jenas måste jag säga + lite andra snygga stuffs! 

1. cheap monday - (400:-) rea 40 spänn.
2. ginatricot - (400:-) rea 49 spänn.
3. monki - (400:-) rea 100 spänn.

LOVETOMYFRIENDS




GÅRDAGEN


skjorta//hm divided, shorts//avklippta levi´s, tights // bikbok, väska//hm, converse.

Det blev en underbar dag inne i storstaden igår, lunch, shopping och gott sällskap. Mot kvällen bärde det av till claras hus för en kväll med alla brudarna och saknade alma som äntligen kommit hem! Vi grillade nere vid sjön snackade massor av skitsnack och allt som hör till, en mycket fin kväll med mina bästisar och massor av bilder till minne som troligen kommer att visas nästa inlägg. Nu bär det av på träning med damera på norra ip!



STOCKHOLMBABY


Imon bär det av till storstaden för en heldag med syster! Först ska vi släppa av pappa på arlanda eftersom att han ska åka utomlands i 2 veckor. Snart måste jag sova för att ta mig upp vid halv 3 tiden på natten, see u readers!

BLUETHING


Idag blev det en sväng in till valbo/gävle med världens bästa clara. Jag köpte mig ett par ursnygga jeans och en  klänning på rea. Vi införskaffade även en superbra present till maria. Nu kom precis mitt kusinbarn och hon är bra söt den ungen, adios! 

GOODMORNING DUDES

Morsning korsning! Jag har hunnit med att äta frukost, hämta mina converse och att städa undan på rummet. Annars då? Jag har sjukt mycket träningsvärk sen gårdagen! Senare blir det en sväng in till valbo/gävle med clara, slänger nog in ett inlägg innan det bär av.



SIMPLE OUTFIT


hejsan, det var på tiden att upptadera! Jag har spenderat 2 dagar hos maria med clara vi har haft hur kul som hellst och vi har även planerat födelsedagsfesten som vi ska ha, kommer bli super! Nu ska jag ta och äta nå lätt efter ett hårt träningspass, puss.

PLEASE DONT STOP THE MUSIC


Idag blev det en sväng in till stan med maria för fika och massor av prat, jag har inte träffat henne på 2 veckor så vi hade mycket att ta igen! Jag kom nyss hem från träningen och fick reda på att fotbollslaget ska lägga ner så blir nog att börja med damerna antar jag. Nu ska jag packa sen bär det av till maria, kvällen bjuder på filmkväll med brudarna!



MÅNDAGSBARN


Jag kom nyss hem efter att ha varit och kollat på SAIK match och bra spelade det vilket resulterade i att det vann med 3-1.
Annars då? Det känns ganska sjukt att det redan hunnit bli den 2 augusti, om 13 dagar fyller man 15år och om 15 dagar är det slut på underbara lovet och det gamla vanliga börjar..

WHAT IF YOU HAD A SECOND CHANCE TO FIND TRUE LOVE?


letters to juliet är den finaste filmen jag sätt på länge!



RSS 2.0