HAPPY NEW YEAR!


Nu har jag ätit 3 rätters med min stora släkt och fått fina nyårsklappar. Snart bär det av för att fira nyårsafton med brudarna vi ska avsluta detta år på ett bra sätt och börja 2011 på bästa sätt, skåååål!

THE DAY BEFORE


Nu har jag fått i mig frulle snart åker jag in till valbo med syster för att inhandla en systemkamera och annat. Sen blir det matlagning.. hörs ikväll! 

IT WAS A LONG TIME AGO MY FRIENDS B & J!


Idag har jag varit en snabb vända in till gävle och fixat lite nyårstjaffs. Mot kvällen bärde det av på innebandyträning med joss och sara. Det blev ganska mycket styrka och kondition, jobbigt för stunden men skönt när man sedan har duschat.. Det löste sig hur det blir på nyårsafton efter många om och men, först 3 rätters med släkten och present öppningar (jag får presenter på nyår och bara någon enstaka på julafton då min familj inte riktigt firar det) sen bär det av med vännerna! Nu sitter jag i soffan och äter en efterlängtad ben&jerrys sen ska jag fixa naglarna inför morgondagen, adios!   



MY GIFT IS MY SONG AND THIS ONE IS FOR YOU



Fick denna söta t-shirten ovan, tvål som lukar jätte gott och ett armband av maria som varit på bali. Hon är bra snäll min vän!
  

YESTERDAYS OUTFIT


jacka//hm, mönstrad kavaj//hm (lånad av semra), jeans//gina tricot, linné//carlings, skor//dinsko, ear cuff//glitter.

SOME NEW THINGS FROM STHLM


tröja - monki 100kr (rea)
t-shirt - monki 75kr (rea)
boots - monki 225kr (rea)

bh - hm 75kr (rea)
trosor - 30kr/st (rea)
ear cuff - glitter 20kr (rea)

Jag kom hem för en halv timme efter att ha haft en underbar dag utan stress och alla fick med sig en hel del shopping, käk blev det på burger king och subway. På hemresan pratade vi hela tiden och skrattade så vi inte kunde andas, ja nästan. Kan tänka mig att alla i bussen blivit lite smått irriterande men de killarna bakom oss hade nog inget emot oss utan skrattade åt vårat killsnack och annat random.. puss 



TOWARDS THE BIG CITY WITH MY GALS


Nu bär det av mot sthlm för en heldag med shopping inne i stan med bästa brudarna. Vi hörs ikväll mina fina läsare! 

WANTED: EAR CUFF!



En sak är jag säker på att ear cuff gillas stort av mig i alla dess olika former, det är så sjukt snyggt! Glömde helt och hållet bort att gå in på glitter igår då en fågel viskade i mitt öra att det fanns för 20kr/st galet billigt! Nu: FRULLE!



NEW BLACK JEANS


Köpte som sagt dessa svarta jeans med skinnimitation på gina idag för 150 ynka spänn, vilket kap! Hoppas verkligen på att de har mycket snyggt i sthlm på onsdag då jag är shoppingsugen, men jag ska inte ha för höga förhoppningar.
Nu ska jag dra på mig mysbrallorna och sen krypa ner framför en bra film, min trötta kropp orkar inget annat ikväll. xxx
p.s inlägget publicerades 21.03 det har blivit något fel..

 

ONE PICTURE IN TWO COLORS


Drog på mig denna mysiga gråa tröja från h&m och med en slarvig fläta bärde det av mot gävle med semra för lite ärenden och en snabb vända i butikerna. Jag hittade mig ett par jeans som jag visar de senare!
  

IT´S TRUE THAT WE DON´T KNOW WHAT WE HAVE UNTIL IT`S GONE, BUT WE DON´T KNOW WHAT WE HAVE BEEN MISSING UNTIL IT ARRIVES.


maria, jag, clara och alma i somras, tagga sthlm brudar!
Saknar min vän maria som har varit borta i 3 veckor nu.

Idag antar jag att väldigt många av er har sprungit runt bland hur mycket folk som hellst och shoppat på mellandagsrean? Jag skippade det och bodde i min soffa hela dagen där jag kollat på filmer, druckit te och planerat med carro om tjejmiddagen. Arvodet från gympan har även hamnat på mitt konto i tid för en gång skull såg jag nyss. Sitter inte alls fel med extrapengar till sthlms resan fast lite måste man lägga undan.. ciaoooo! 

NEW YEAR MAKEUP


Jag bara längtar till nyårsafton!!! Här får ni lite sminktips av mig, sotning, röda läppar eller mörka läppar är något jag tycker är snyggt! Jag själv kommer nog köra på lite lätt sotade ögon och till det röda läppar.

MERRY CHRISTMAS!


pälsjacka//bikbok (lånad av syster), fodral klänning//american apparel, kavaj//secondhand, ankelboots//scorett, ringar//hm&indiska.
 
Jag vill önska er alla en god jul och hoppas att ni får allt ni önskar er! Senare kommer mina kunsiner från småland som jag inte träffat på alldeles för länge! Då blir det massor av god mat osv mycket trevligt. Vi hörs senare, LOVE!

CHRISTMASCANDY


Nu ska jag göra världens godaste rocky road. Det är verkligen något jag rekommenderar till julgodis, även super enkelt!

400g choklad (vi brukar ha en mjölkchoklad och mörkchoklad marabou)
1 påse dumlekolor
1 påse minimarshmallows
2 dl salta jordnötter
1 dl pistagenötter

1. Smält chokladen på låg värme i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
2. Blanda alla ingredienser även den smälta chokladen.
3. Fyll smeten i en form/plåt och låt stelna i kylskåp.
4. När den har stelnat så skär upp den i stänger. 


ANSWER


sv: den svarta nyårs klänningen är från h&m och kostar 299:-.



sv: Fick ett samtal igår att det stod fel på mitt mattematik betyg som jag egentligen ska ha ett VG i och att jag ska få nya betyg hemskickade. Får även välja bort två betyg eftersom att jag läser tyska och modersmål. Kommer iaf att välja bort slöjden sen vet jag inte eftersom att jag kommer få MVG i de flesta betygen som jag har VG i nu till nästa termin. Hemkunskap har jag inte haft denna termin.



J-J-J-JULLOV!


Idag fick vi det efterlängtade julllovet som varar i 3 veckor och halva nian är nu avklarad, underbart! Sthlms resan är bokad med brudarna vi åker den 29.de. 
För övrigt blev jag rikitgt nöjd med terminsbetygen!
 

TODAYS OUTFIT


skinnjacka//hm, transperant skjorta//hm, kjol//jc, tjocka tights med skinnimitation på siderna//gina, kängor//dinsko, ringar//indiska&hm.

Idag har jag haft full upp! Först en vanlig skoldag, när jag kom hem så bärde det av till valbo direkt med semra för att hon skulle köpa julklappar. Det var sjukt mycket folk och jag frös ihjäl i min skinnjacka! Sen när vi kom jag hem då var det bara att äta en macka och byta om sen åkte jag på innebandyträning. Nu är jag hemma efter träningen och har hunnit duscha!

DAGENS CITAT: ALLT SLIT LÖNAR SIG I SLUTÄNDAN!


Idag gick skoldagen fort. Vi gav våra snälla handledare julblommor och choklad som tack för terminen, de blev tårögda och bjöd även på massor av fika! Annars så var det väldigt skönt att jag fick alla rätt på fysikprovet och kommer även få MVG i idrottsbetyget. Nyss skrev jag klart extrauppgiften på bilden. Nu ska jag rita en bild och knäppa en bild därefter kommer jag även ha MVG i bild.
Det finns inget bättre än att ha gjort något riktigt bra och sedan få en bekräftelse som kan leda en till ens framtid!

ADVENTSMYS


Idag har jag hunnit med att skriva klart en uppsats som ska lämnas in imon, skönt. Nu blir det lite adventsmys med glögg, lussekatter och pepparkakor!
  

GOODMORNING DUDES!


På morgonkvisten har jag ägnat lite tid åt att måla naglarna. Vitt vanligt nagellack först och låt det torka bra, sen svart graffiti nail top.
Efter 30 sek så blir det såhär snyggt , tada!

SATURDAY INSPIRATION


Hur snygg är inte den här outfiten på caroline? Sjukt snygg så denna bild blir lördagens inspiration!


RANDOM PICTURE


Jag vaknade upp runt halv tolv och har hunnit fått i mig frulle. Nu ska jag slå in semras julklapp, dammsuga, tvätta mina kläder och städa min garderob så jag får plats med allt, HÖRS!



A NEW YEAR DRESS & WHITE NAILPOLISH


Imorse fick jag mitt sista prov avklarat för året och vilket gick jätte bra det var såhäääär skönt! Framöver kan ni räkna med mycket bättre uppdatering, då jag inte har några fler prov eller träningar emd mina gymnaster.
Idag blev det en heldag i valbo för julshopping med clara efter skolan. Vi köpte alla julklappar och jag köpte mig ett vitt nagellack och en ursnygg klänning som jag förmodligen kommer ha på nyår (bilden gör inte klänningen rättvis men bättre resultat får ni se på nyår). En riktigt bra dag med bästa clara blev det sen att vi gjorde bort oss x antal gånger och höll på att skratta ihjäl oss det var en annan femma, haha! Nu har step up 3 laddats ner så nu blir det att kika på film med kusinerna, ha en superbra fredag! 

I ♥ CONVERSE


Idag kom min snälla faster hem med 3 par converse från egypten till mig, tack! De kostade 300kr/st och jag fick vita, marinblåa och svarta perfekt till våren och sommaren då nästan alla mina converse är slitna. Nu ska jag ta tag i lite plugg på tal om det fick jag MVG på buddhism/hinduism provet och energiomvandlingen resulterade i att jag blev höjd i teknik betyget.  

IM SORRY FOR THE BAD UPPDATE!


Den dåliga uppdateringen beror på att min dator inte har funkat som den ska, men nuså. Skoldagen gick hyffsat fort! Jag och Clara skrev klart och redovisade våran energiomvandling, skönt. Jag blev nöjd med resultatet på matten där jag fick ett VG+. För övrigt blir jag galen på alla VG++ osv i skolan, jag menar det står endå bara VG i betyget.. Nyss kom jag hem från en gympa förenings julfest, det var jätte mysigt lite tävlingar, mat, fika och prat. Nu blir det att kolla på desperate housewives för sista gången av den här säsongen!



STREETSTYLE


Ursnygg och enkel outfit, tråkigt nog är det för kallt att strosa runt i detta!

Nyss pratade jag med min saknade vän maria som har varit i bali en vecka och hon blir kvar två veckor till, gud vad underbart för henne! Runt två tiden bär det av till jvallen för den årliga gymnastik uppvisning men mina gymnaster. adios!

ZERO INSPIRATION TODAY

Mer sliten kan man inte bli vilket bidrar till noll inspiration. Jag har prov om energi på måndag och jag har inte ens öppnat böckerna. Jag måste nog läsa igenom lite, mer en så är det inte värt att plugga när det är lördag. Semra har åkt till falun för att festa och pappa ska till kusinerna. Då har jag hemmet för mig själv hur sköööönt? hörs kanske senare när jag piggnat till!  


  


RASPBERRYJAM PANNCAKES


Tusan vad skönt det ska bli med helg efter alla redovisningar, inlämmningar och prov denna vecka! Ikväll ser det nog ut att bli så att jag och mina fina vänner följer med strömmen mot jvallen. Nu: pannkakor med hallonsylt och grädde, MUMS! 



JULKLAPPSTIPS FÖR HELA FAMILJEN


Det är inte alltid lätt att hitta den rätta julklappen eller vad säger ni? Jag tror att det är ganska många som har funderat på eller kanske redan börjat köpa julklappar. Här får ni lite olika julklappstips av mig för hela familjen!



WANNA HAVE SUMMER SO I CAN USE JEANS SHORTS AGAIN!


Jag fick redovisningen avklarad på musiken om michael jackson och där fick jag ett VG+, skönt! Sen ett långt skol if möte vilket resulterade i att vi kom sent till so:n där vi hade besök av 3 tjejer från gymnasiet som berättade om EU ganska så intressant faktiskt. Jag kom hem väldigt sent vid fyra tiden efter skolan. För ett tag sen kom jag hem efter att ha haft sista gympa träningen för terminen med barnen. När vi satt i ringen i början och skulle ropa upp namnen så sa linnea är viktor här och sen säger en tjej: vet du vad jag är faktiskt kär i en kille på mitt dagis som heter viktor och han är 3 år, barn är allt för söta haha! Efter att ha stått på bena hela dagen så ska jag unna mig med kladdkaka, adios!



FEATHER NECKLACE & A NEW SWEATER



ny tröja (mockaimitation på armbågarna)//ginatricot, jeans//cheap monday, fjäderhalsband//asos, ringar//hm&indiska.

Igår kom syster hem med en snygg tröja som ni ser på bilden ovan, tråkigt nog var de svarta kängorna (som visade er några inlägg nedan) helt slut sålda i hela sthlm.. 
Idag blev jag och clara nästan klar med våran energi omvandling på tekniken. Annars så gick skoldagen hyffsat fort, förövrigt längtar jag sjukt mycket till jullovet då jag är riktigt skoltrött men det är jag nog inte ensam om.. Nu måste jag plugga! 

 

MAKES YOUR HAIR GLOW


Jag provade detta shampoo & balsam från glow. Det var riktigt bra just därför rekommenderar jag det, håret blev både glansigt och luktar sjukt gott!
 

GYMNASTIC TRAINING!


När jag vaknade upp dennna söndag så hade jag sjukt ont i halsen och var lite förkyld så jag var tvungen att hoppa över innebandymatchen. Nu bär det av till gymnastiken för att ha gympa avslutning med mina söta gymnaster, puss!



IMA NESTO OD SRCA DO SRCA


Gårkvällen spenderades med mina fina vänner! Imorse fick vi säga hejdå till maria som ska åka till bali i 3 hela veckor, kommer sakna henne sjukt mycket!! Vi bestämde att det blir en trip till sthlm när hon kommer hem i slutet av december iaf. Sen kom pappsen och hämtade mig och alma. Annars har jag varit en sväng in till valbo med familjen det var hur mycket folk som hellst men lite shopping blev det!
 

THE PERFECT BOOTS


Jag rammlade in på skopunktens hemsida här om dagen och där fick jag syn på dessa helt perfekta kängor för endast 349:-. Eftersom att de har stängt ner i valbo och öppnat skohuset så kan jag inte köpa de där. Semra ska in till sthlm på måndag och då kanske hon kan köpa dessa snyggingar till sin syster det vore guldvärt!

LOVE YOU GALS


clara, jag och alma påväg hem till maria första dagen i nian - tiden går bra fort snart har vi gått halva nian, helt sjukt!

Vi besökte bessemer idag typ alla sandvikens nior var där. Det programmet som lät bäst var handel, nv verkade vara för mycket plugg och ganska långa dagar och sam var helt okej. Det blir nog att jag går göransonska fast det är långa dagar, om man hänger med på lektionerna behöver man varken ta hem läxor eller plugga hemma inför prov. Låter även som att min vän clara också ska gå det då blir jag inte helt själv! Jag fick tillbaka idrotts uppsatsen där det stog MVG, skönt det! Snart bär det av på innebandy med sara och carro.



THE FIRST DECEMBER




jacka//h&m, sjal//ginatricot, blus//bikbok, jeans//cheap moday, skor//scorett, ringar//h&m, indiska.

Det blev som sagt en mycket god fika med semra. Vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, känns skönt att ha en äldre syster som gått igenom precis samma saker och som har erfarenhet av det! Nu ska jag ta och försöka sova imon väntar en dag på gymnasiet, puss.

WAYNE`S WHIT SIS


Idag fick jag hinduism/buddhism provet avklarat och det gick bra, annars gick skoldagen fort tycker jag! Imon bär det av till bessemer med alla nior och jag ska kolla på nv, smhp, smsp tror jag hoppas man får bra info.
Nu är jag hemma efter att ha varit och tränat mina gymnastik pinglor med linnea och mary. Det gick superbra och nu kan de alla varven inför lucia uppvisningen! Nu bär det av till stan för fika på wayne´s med semra, adios! 



RSS 2.0