american apparel



Jag snubblade in på amercan apparells hemsida och råkade stöta på dessa underbara bilder. Så jag var mer än tvungen att lägga in bilderna.


 


TOMYREADERS!

Hade inget intressant att uppdatera däremot måste jag berömma er mina läsare, statistiken har ökat på sista tiden. Fortsätt läsa och släng gärna in en kommentar om vad du vill ha mer/mindre av?

BIK BOK S/S 2010


Kollade in Bik Boks stylebook och jag gillar nästan allt. Så tummen upp för bikbok enligt mig, nu är det bara sommaren som fattas!



OCEAN


Jag kan inte låta bli med att lägga in fina sommriga bilder som jag stöter på, så ni får helt enkelt hålla ut! Behöver jag ens säga att det enda jag vill ha är sommar?



THECAPITALHERECOME!


Imon så åker jag till sthlm med dady och sis, vi ska hälsa på några vänner. Får hoppas på att vi hinner in till stan en sväng för shopping, see you on saturday dudes♥

SNICKERS


Har nyss fått i mig en bit hemmabakad snickerskaka mums så gott!

OUTFIT


Dagen började med att jag vaknade alldeles försent så det var bara att dra på sig något snabbt och borta gaddarna sen strosa iväg till skolan. På håltimmen åkte jag och maria å gymma i ca 1,5 timme, bra början med gymmandet hoppas att det bara inte rinner ut sanden.. Nu blir det kääääk!

GYMMAT


Hemkommen efter att ha gymmat med maria. Först gav dem oss instruktioner och vi fick börja med nybörjar övningar. Det var riktigt kul att gymma och givande, om det är något som är värt att lägga pengar på så är det ett gymkort! Nu ska jag äta innan innebandyträningen börjar. kisses♥

LET´SSTARTTOMARROW!


Har tagit tag i mitt nyårslöfte dvs att börja gymma. Efter skolan imon så ska jag, maria, rebecca och alma åka och köpa gymkort. Kommer att gymma 3-4 ggr i veckan eller rättare sagt så ofta jag kan eftersom att jag redan har 2 innebandyträningar i veckan, 1 match i veckan och så tränar jag barn i gymnastik 2 ggr i veckan osvosv..

summertime

summertime001
ph: Numero, Korea.

BOLOGNESE&CHOKOLATE



Har nyss fått i mig en väldigt god köttförssås, nu bilr det kladdkaka till efterrätt. mumma!

your eyes they change color in the light


insperationnnnn: louis vuitton.



ROXYSTAR


Skjorta från levi´s, t-shirt från jc och tights från gina (med skinn på sidorna). Rättare sagt en slapp och snygg outfit! Nu bär det av to the cinema, poljubac♥

SNABBA CASH


Hemma efter att ha varit hos maria, nu måste jag nog packa upp väskan och duscha. Ikväll blir det bio med maria om det inte är någon som hänkar i sista minuten sådär. Har hört att boken är riktigt bra, men det återstår att se om filmen är bra! Kanske slänger in dagens lite senare om jag hinner dvs..



FRIDAYIMINLOVE


Efter skolan så följde clara, maria och linnéa med mig hem. Vi lagade mat och hade skoj, sen skjutsade pappa oss till innebandyträningen. Just nu sitter jag hemma hos maria och vi har gjort en fruktsallad, mums! Nu håller vi på att ladda ner my sister´s keeper. Eftersom att det gick inte att hyra den, jag antar att jag kommer att grina Krokodiltårar. Nu har filmen laddats klart, have a nice friday dudes♥



ONETWOTHREE


20080916060534
Tumblr_kwi5yjm4vu1qzeqeno1_500_large
ph by: http://kanal5.se/feliciafrithiof
insperation.



and you´ve got a smile that could light up this whole town.


Kom nyss hem efter skolan och har hunnit att få i mig en risifrutti sådär innan årets första barnträning startar. Nu måste jag ta mig till gympahallen på något vis fort som satan, så det blir snabba puckar!

BOWLINGWHITMYFRIENDS












Vi hade en lång håltimme idag i skolan så vi drog ihop ett gäng, sen boka vi 2 banor och åkte och bowla. Vi hade det riktigt kul och jag var såå duktig och vann över alla på min bana. Nu måste jag plugga en stund, peace out!



ÅRETS FÖRSTA SEMLA



Har nyss fått i mig årets första semla sååå gott! Nu ska jag fortsätta med att kolla på movieee, ciao!

ruuuuter


skjorta - carlings
jeans - cheap monday



FOTBOLLSCUP++

Jag har spelat och kollat på fotboll hela helgen och även skrivit en halvjobbig uppsats, därav gårdagens och dagens dåliga uppdatering. Det gick bra, vi kom till semifinal och förlorade i sista minuten.. Ska bli skönt att sova ut nu har ganska så mycket träningsvärk må jag säga! goodnight♥


  


GOODMORNING!


Gó morgon dudes! Jag klev nyss upp ur sängen och ska nu jag få i mig en ordentilg frukost. VI HÖRS!

MOCKADRAGKEDJAREMMAR KAN DET BLI BÄTTRE?


Dessa läckerbitar skulle inte alls sitta fel till sommaren med brunbrända ben. Hur snyggt dock finns de inte kvar i min storlek annars skulle de vara mina kan jag tala om..

NEXT YEAR: MALTA!


Har kollat upp vad det kostar att åka på språkresa ca 15 tusen för två veckor beroende på vart man ska bo, antal lektioner osvosv.. Har redan pratat med pappa och om jag lyckas med slutbetygen och når mitt mål vilket är högt (men jag vet att jag kommer klara det) så kommer jag att få åka till Malta på sommarlovet i nian. 2 veckor på språkresa i Malta med mina brudar huuuuur underbart? VÄLDIGT UNDERBART!!!

MY SISTER´S KEEPER


Nu ska jag inte göra något bättre än att kolla på den här filmen, jag älskar verkligen sådana filmer så den kan inte vara mindre än bra. + att det är samma regissör som gjort The Notebook och det är som sagt vääääärldens bästa film. Nu blir det movieeeee, puss♥
 
 

close your eyes..




MATTEPLUGG+PIZZA

Sitter i soffan och väntar på pizzan. Annars så kan jag tala om för er att jag kommer ha enormt mycket plugg/träningar framöver vilket leder till den dåliga uppdateringen. Men jag ska försöka att uppdatera så gott jag kan. Nu ska jag slå upp matteboken och räkna några tal i väntan på pizzan.. peace out!



IMINLOVEWITHSUMMER!




Det enda som existerar i mitt huvud nu är sommar.

Varenda gång jag går in i en butik och hittar ett plagg tänker jag liksom automatiskt: ”Guud, vad fin på sommaren med bruna ben och typ bara ett slappt linne”. Då kan vi alltså konstatera att det är ungefär 6 månader kvar tills vi är där. 6 månader.



SWEETDREAMS!


Imon börjar skolan då blir det att gå upp tidigt, redan klockan sju eftersom att jag börjar runt åtta tiden. Så nu är det dax att dra sig till sängs. Godnatt och dröm sött..



YESTERDAY&TODAY!

Igår var jag i hälsingland med mitt innebandylag och spelade match vi blev kvar där hela dagen därav den dåliga uppdateringen. Trots att jag är sliten sen gårdagen så måste jag på fotbollsträning ikväll..



BOWLING&KÄKMEDBÄSTA!


Snart ska jag iväg på innebandyträning, efter det så ska jag, clara och maria möta brudarna på american pizzaplace och käka. Sen blir det bowling, här har ni min kväll i korta drag. Hoppas att ni får en lika fin fredag like me♥

dedicated to love. the good, the bad and the unknown.





MIRANDAKERRINSPERATION!



CINEMA


Kom nyss hem efter att ha käkat ute mid sis, vi bestämde oss även för att se på bio efteråt inne i gävle och det fick bli Avatar. Även fast jag inte är ett stort fan av science-fiction så tycker jag att Avatar var förvånadsvärt bra, och helt klart värd att se! Godnatt♥
 

summersummersummer




monte negro 09.

Saknar det något otroligt det var ca 40 plusgarder, man behövde inte använda smink hyn var perfekt (förutom mina brännskador då). Här sitter jag vit som en blekfis och håller på att frysa ihjäl undra på det är ju 25 minusgrader...



WEDNESDAY


Idag blir det bara chill, har sjukt ont i halsen och även magen and i hate it!

good morning!


Imorse vaknade jag förvånansvärt tidigt nu ska jag få i mig frukost.. ciaoooo



trääääning

Jag är såhääääääär taggad för innebandyträning ikväll, har inte tränat på två hela veckor det är inte acceptabelt! Nu är uppehållet slut för både innebandyn och fotbollen, så nu blir det träningar flera gånger i veckan + matcher kan det bli bättre? NOPE!!

DAGENS VILL HA!

Kanelbulle från Saturnus
en riktigt god och stor 400g kanelbulle från café saturnus, yum!

21:36


kanske väldens vackraste kvinna erin wasson by terry richardson.

H&M SPRING 2010


Inget bättre än en den nyaste hm katalogen slank ner i brevlådan nyss, nu ska jag se om dom har nått fint till våren som man kan beställa!



THE HAIR


Pic: Style.com


Sitter och beundrar håret på dessa modeller. Jäklans snyggt svall alltså, dock gillar jag inte alls ögonskuggan.. Längtar tills sommaren då mitt hår hinner bli längre. Nu blir det lunch!

GOODNIGHTMY♥



IJUSTLOVETHEHILLS!


Har kommit på mig själv just nu kollar jag på the hills mer en någonsin, det är så jäkla bra right? Såg visst att det går på tvn nu så jag ska inte göra något annat än att kolla på the hills!

three things done hundred to go..

Heeej cuteiiies!
Idag har jag hunnit med en hel del, ätit frukost, varit ute och gått och städat.. Nu har jag det avklarat iaf, skönt! 
Ikväll lutar det åt att det blir filmkväll med tjejerna eller nått, nu måste jag städa lite i min garderob det är den i behov av!! hörs♥



a picture say more than thousen words..





pics taken by me: gbg 09.

BBBUBBLA..

Idag har jag inga planer alls inför dagen eller jo jag ska knarka ibumentin, iprem och allt vad det är. Jag har så fruktansvärt ont i magen vilket jag har haft i tre dagar nu dock mår jag värst idag. Och inte vill jag gå ut i kylan heller då det är hela 15 minusgrader så jag håller till inomhus idag ser det ut att bli. Nu ska jag nog ta ett bubbelbad så skönt! kisses♥


 


FASHIONKILLEDMYWALLET



NYÅRSLÖFTEN!

Firade nyår med alla underbara till ganska sent igår. Runt 3 tiden åkte vi hem till maria sov i hennes vattensäng, finns det nå skönare än det ska tvinga pappa att införskaffa en åt mig. Men problemet är att jag kommer inte kliva upp i tid på morgonen eftersom att när man väl lagt sig i en vattensäng kommer man inte upp. Vi får se hur det blir med den saken..
Har sovit hela dagen sen jag kom hem från maria därav dålig uppdatering, men nu ska jag sova gunatt!




BYEBYETWOTHOUSENNINE!

Väldigt bra kväll igår, tråkigt nog har jag inga blider sen gårdagen men jag kanske får tag på några! Jag hoppas att ni också fick en great nyårsafton! Idag blir det jag, soffan och tvn.
Känner på mig att 2010 kommer bli ett bra år!

RSS 2.0