NO STRESS!


Nyss när jag kom hem från skolan och hade frysit till is pga av kylan, kunde jag inte motstå mitt sötsug så jag tog och åt upp två chokladbollar. Idag har jag massor av plugg då jag har prov och musikredovisning imon samt ett besök på göransonska skolan runt 6 tiden hur ska jag hinna? Det är bara att sätta igång, vi hörs!



RED NAILS & DIFFRENT RINGS


Idag var skoldagen ganska så lång och jag kom hem vid halv fyra tiden efter idrotten. Vi fick tillbaka no-provet där jag fick ett VG+, ganska surt då jag skulle haft MVG och jag hade skrivit rätt på sista.. Nýss kom jag hem efter att ha varit och tränat mina allra minsta söta gymnaster. Nu ska en hungrig mage ta och äta mat!
 

CHRISTMAS BAKING


Idag spelade vi match mot alba. Det gick bra för mig den första perioden men sen fick jag skapligt ont i hälarna så jag måste nog köpa inlägg, men vinst med 6-2 blev det. Nu: julbak lussekatter och roky road samt julmusik, låter inte alls fel det!



SATURDAYNIGHT


Nu bär det av mot stan med snygga brudar för att fira världens bästa! Först middag sen får vi se vart lördagskvällen slutar, puss♥

LEE STRAFFORD STRAIGHT


För någon dag sen gick jag in på kicks med alma och rebecca vi frågade om de hade något bra värmeskydd. Hon rekommenderade värmeskyddet som ni ser på bliden ovan. Jag köpte det för endast 50 kr på rea och det funkade riktigt bra, det både skyddar och håller håret extra platt! Så ett bra tips för oss som har lockigt hår och inte kan hålla oss borta från plattången.
Nu ska jag plugga ett tag sen bär det av för att fira bästa rebecca!



THIS LOVLEY THINGS BY; MODEKUNGEN & MONKI


Hur snygga är inte dessa tre plagg? JAG ÄLSKAR BOKSTAVLIGEN DEM!


F-F-FRIDAY


Är det redan fredag ojoj vad fort veckan har gått med andra ord, men en helg sitter aldrig fel! Skoldagens tre enstaka lektioner gick fort. Efter lunchen gick jag och clara hem till carro där vi tog en promenad med hundarna i snön.
Annars har jag hunnit städa osv. Juste skönt att man får spela matchen mot alba på söndag, eftersom att det blev fem i laget som var tvungen att stå över. Nu ska jag ta och dricka en chai latte, mums!

EVERY WEDNESDAY IN SAME WAY


En ganska lång skoldag blev det idag sen tog jag en promenad till gympan i snö ovädret. Där fick jag en teckning av min gymnast hur söt? Vi körde iaf igenom allt inför lucia uppvisningen. Nu ska jag kolla på film och till det en kopp te och toast, adios!



LANVIN♥H&M


Varje plagg och accesoar är slut av lanvins kollektion på h&m´s hemsida, men jag blir inte förvånad direkt vissa klänningar skulle jag offra mycket för! 
 

MINT NAILS+++


Idag spelade vi innebandy match som sagt, det blev en skön vinst med 4-3! Annars har jag plugga lite no eftersom att vi har prov på tisdag.. Fick nyss ett sms av rebecca om vi skulle sola efter idrotten, tur det annars hade jag helt och hållet glömt bort att vi skulle till badhuset på idrotten! Nu ska jag packa bikini osv sen ska jag kolla klart på beck och därefter sussa, godnatt!

GODMORGON

Gó morgon!
Jag vaknade för ett tag sen och nu ska jag ta och äta frukost sen bär till ockelbo för att spela innebandymatch, TAGGA!



SATURDAY INSPIRATION


Idag var jag på ikea med familjen. Så jag har i stort sätt befunnit mig på ikea och varit hemma och packat upp grejor hela dagen! Ikväll blir det lugna puckar eftersom att vi har match ganska tidigt imon, puss.

GIVEMEBACKMYSUMMER!


Idag blev det en kort skoldag med 3 lektioner vilket vi har varje fredag! Sen var jag och clara bjudna på rebeccas och marias provmiddag. Vi fick sjömansbiff med klyftpotatis, sallad och bea till. Frukt på spätt med glass och chokladsås till efterrätt, det där var bra gott brudar! Snart ska pappa iväg med jobbet för bowling, middag och utgång så jag måste nog börja fixa mig eftersom att pappa ska skjutsa mig till stan där jag spenderar min fredagskväll.. have a nice friday dudes!


JUST LIKE YOU

Jag kom nyss hem efter att ha varit på gympan. Fröken vilka fina ringar du har, jag vill också ha en sån är vad mina söta gymnaster slängde ur sig idag, hehe. Annars då? Veckan har gått sjukt fort känner jag dåd et redan är fredag imon. Det är absolut inget jag klagar på det kan fortsätta gå lika snabbt fram tills sommarlovet! Nu ska jag försöka hinna plugga innan det bär av på träning med sara! Inga blider idag pga att det inte går att lägga in några..


WEDNESDAY, 17


Skoldagen gick fort och jag fick musikprovet avklarat som gick bra! Estetiskaprogrammet var hos oss på besök men det var inget för mig kände jag. Funderar att gå på göransonskaskolan, men jag får se hur det blir. Vi beställde även new body idag som vi ska sälja med klassen för att kunna ta oss till gotland på klassresa. Nu ska jag iväg och träna mina gymnaster, adios!

ME LIKE NEW YORK CHEESECAKE A LOT


Ojojoj vad mycket plugg jag har därav uppdateringen.. Nu ska jag göra allt förutom att plugga för min hjärna har pluggat in tillräckligt mycket för idag. Förresten förutom att ha pluggat har jag gjort new york cheesecake som blev sjukt god, receptet hittar ni på blogg.se verkligen ett tips till er!

FATHER´S DAY!


Idag har jag spelat innebandymatch mot hofors och det slutade 3-3. Sen åkte jag och tränade mina gymnaster och jag kom nyss hem!
Nu väntar jag på att semra ska komma hem från sthlm där hon har varit på castingaudition för sofis och frida fahrmans kommande program så vi kan ge världens bästa pappa hans fina farsdag present!

IN A GREEN JACKET


militärgrön jacka//h&m, stickad tröja//ginatricot, jeans(ljusre i fram)//monki, skor//scorett, ringar//h&m och indiska.

Idag har jag inte alls gjort så mycket. Städning och lite plugg är vad jag har hunnit med! Imon åker min syster till sthlm och hon ska kika efter om hon hittar en stickad tröja med skinnimitation på armbågarna till mig. Nu blir det käk!

YESTERDAY WAS GOOD WITH MY GIRLS

Nu är jag hemma efter att ha sovit över med brudarna hemma hos rebecca! Sjukt bra fredagskväll blev det. Egentligen skulle vi pallrat oss till bessemer för gymnsasie information imorse men vi hade inte orken för det då vi endå ska dit med skolan om någon vecka. Ikväll blir det lugna puckar för min del då man har tidig samling inför match imon mot hofors, tagga!

MUFFINSMUFFINSMUFFINS



Just nu sitter jag med alma och clara i i almas kök och bakar kladdkake/dumlemuffins hur gott? Ikväll blir det middag, bastumys och idol hemma hos skoglund i stensätra med alma, rebecca, clara och maria! puss

HELLO THURSDAY


Engelska provet fick jag tillbaka idag och där fick jag ett VG, helt okej! Annars var det en ganska lång skoldag. Efter sista lektionen åkte jag och tränade mina gymnatser. Jag kom hem för ett tag sen och har hunnit käka mat.
Snart bär det av på innebandy träning!

MEMORIES NEVER DIE


Jag saknar tiden så otroligt mycket då man var mindre och hade mer tid för alla sina vänner. Jag har så roliga minnen med peroner som man glidit ifrån eftersom att vi inte går på samma skola osv. Nu har skolan och träningarna tagit över min vardag känns det som och den enda tiden jag har kvar för mina vänner är fredag&lördag. Eller vad säger ni, hur upplever ni era dagar?   
   

SWEET DREAMS READERS!

Skoldagen gick hyffsat fort tycker jag. På matten har vi börjat med kvadratrötter och det måste nog vara det lättaste som finns jag bara älskar matten i nuläget. Idag kom snön och det räckte inte med att det skulle snöa ett tag utan det har varit storm i stort sett hela dagen. Jag kände att det borde ha varit höst ett tag till, menmen.. Annars har jag gjort klart bosniska läxan denna tisdag och varit på innebandy träning som gick bra. Sen tog jag och duscha och kolla på desperate housewives. Nu ska jag ta och försöka sova, sweet dreams♥

CAUSE YOU´RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE


skjorta - levi´s JC
jeans - bik bok
ringar - hm
armband - indiska

Idag fick jag min bild redovisning klar, jag var inte ens förberedd men det gick riktigt bra! Nu kollar jag på ema music words medans jag sitter med min goda chai latte. Det är så sjukt bra så jag kunde inte låta bli att se reprisen! För övrig har låten just the way you are med bruno mars fastnat på min hjärna. ciaooo 

FLOORBAL MATCH

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har städat lite, gjort klart uppsatsen och spelat innebandy match. Vi mötte bollnäs och gjorde en sjukt bra match då vi vann med 5-1. Juste 2 mål blev gjorda av mig, skönt! Nu ska jag ta och duscha sen ska jag äta oxfile med potatis hur gott?

S-S-SATURDAY


nu bär det av för att köpa gott med bästa sen får vi se vad kvällen bjuder på, puss.

NEW RINGS!


Gårkvällen inne i gävle var riktigt trevlig med azur, adi, guina, alma och julia! Det blev fika, lite smått shopping och bio. Det kanske rammlar in några bilder senare. Dessa snyggingar ovan köpte jag på h&m för 99:-. Jag kunde inte låta bli trots att jag har en hel hög med ringar hemma. c u later!

SO CLOSE BUT STILL SO FAR TO MAKE IT


Ojoj det tog längre tid än vad jag trodde att fixa en snygg header och design! Nu behöver jag bara ta något höstigt foto som jag kan ha som header. Eftersom att sara frågade mig för ett tag sen om jag vill modella under höstlovet, då väntar jag nån dag så slipper jag ta header bilden själv. Hon borde nog höra av sig vilken dag som hellst troligtvis idag eller imon.. Ikväll blir det bio med världens bästa brudar och grabbar!
 

G-G-GOODMORNING

Igår kväll blev det en härlig filmkväll med alma, julia, azur och adi. Vi såg på 3 saw filmer sen snackade vi massor av skitsnack, heh. Vi tog även en vända till donken men det visade sig att det var stängt.. Jag kom nyss hem efter att ha sovit hos alma och fått 3 timmars sömn eftersom att varken jag, julia eller alma var trötta. Det blev massor av tjejsnack hos alma och till slut somna vi! Anledningen till att jag gick upp för 30 minuter sen är att jag har tid hos tandis vid nio!

NEW HEADER AND DESIGN TOMARROW MABY?


Dady kom nyss hem efter jobbet han hade köpt två biobiljetter, härligt! Då slipper jag betala på fredag när jag ska på bio med brudarna. Snart ska jag påböja en ny header får se hur det går! Eftersom att jag och många andra är trött på den som jag har nu, då ska jag ta tummen ur röven och försöka fixa en snygg header och design. En sak som inte är säker är hur lång tid det kommer ta, men jag blir kanske klar tills imon.. Annars då? Hoppas att ni njuter lika mycket som mig av höstlovet! Ikväll ser det ut att bli filmkväll med brudarna och se alla saw filmer eftersom att vi ska på bio på fredag och se den sista i 3d. puss 



GORGEOUS AND SO SIMPLE




FACEMASK


Nu jag klar med uppsattsen det känns underbart! Jag har även hunnit ha på ansiktsmask och duscha, fresh! Ikväll blev det ingen träning för min del. Kusinvitamin och hans flickvän vill att jag ska följa med de på bio och se Saw 3d i gävle. Frågan är om jag vågar man se den i 3d och är den bra? Nu ska jag snacka med pappa och se om han kan skjutsa mig till gävle jag orkar verkligen inte ta bussen..

CHECK DAY!


En morgonprommis, frukost och massor av städning check! Nu har jag dragit på mig myskläder så det blir plugg. Jag måste skriva en bliduppsats på 3a4 som ska vara klar på måndag annars har jag inge mer plugg under höstlovet, skönt! Tisdagen blev alltså en städ/plugg/tränings dag då jag också har innebandy ikväll..
love to u readers



FALL/WINTER SHOPPING!


Idag åkte jag in till gävle med bästa syster! Det blev en hel del väl behövlig höst/vinter shopping och även fika på java, där jag kanske åt världens godaste cheescake. Jag köpte iaf den militärgröna jackan från h&m som finns med på inlägget nedan, en grå halsduk från indiska, mineralpuder + annat smink! 
Nu blir det filmmys med världens bästa och vi ska äta blåbärspaj med vaniljsås, måndagen blev en bra början på höstlovet!

RSS 2.0