FEATHERS IN MANY COLOURS


Idag har svullnaden och smärtan släppt lite så jag är på bättringsväg. Fast svullnaden har gått ner kan jag lova att ni skulle chokas om ni såg mig, helt sjukt att man kan bli så svullen! Till frukost åt jag yoghurt och macka som jag fick svälja i små bitar. Nu ska jag duscha och senare ska jag ut och ta lite luft!
Ikväll har inte min kropp ork att göra något så det blir att spendera valborg hemma, tråkigt nog.. Det är bara att se det från den posetiva sidan det viktigaste för mig är att jag blir bra, sen har jag hela sommaren framför mig!!
Hoppas att ni får en grym valborg dudes!

DINO MERLIN KONSERT I NKP+++





MABY, MABY NOT


framsidan.

baksidan.

Jag har glömt att visa denna snygging som jag haffade inne på monki i norrköping för 150 spänn. Denna magtröja kommer att anvädas flitigt i sommar! Love it

p.s tack alla sötnosar som stöttar mig nu när jag opererats!



BIK BOK, SUMMER COLLECTION 11






OPERATION -

Igår opererade jag mig som sagt och fyfan säger jag bara!
Idag blev det ingen skola vilket det inte kommer bli alls under denna vecka. Jag har ont konstant fast jag tar alvedon + att jag är sjukt svullen över hela kinden/käken (det står verkligen ut helt sjukt).. 
Just nu kan jag bara dricka med sugrör vilket betyder att jag endast får i mig vatten, smoothie och yoghurt. Tror ni att jag är lite sugen på att äta riktig mat? Antar att jag får vänta en vecka tills det läkt som förra gången då jag opererade tanden på andra sidan.. 
Dagens enda och stora + var att min fotbolls tränare ringde och sa att jag, fanny och agnes får följa med till gothia cup, tagga! 

T-T-TUESDAY!


Godmorgon!
Jag har haft några få lektioner i skolan och sen gick jag hem. Sista lektionen fick vi reda på hur det hade gått på andra världskriget VG+ fick jag på mitt prov vilket jag inte var så nöjd med då det brukar gå bättre! 
Nu bär det av till tandläkaren för att operera bort en tand. Jag vill inte!! Det var så himla hemskt förra gången när de borra på andra sidan i 1h. Hoppas på att jag inte är svullen i 3 veckor den här gången också!

YESTERDAYS NIGHT OUTFIT!


linne//byoung, kjol/ginatricot, skor//have2have, armband//tiamo, ringar//hm, indiska.

Jag kom hem efter tre tiden från norrköping och då var jag helt slut. Det har varit en underbar resa med lite shopping, konsert osv! Fler bilder kommer snarast.
Idag fick jag äntligen träffa min saknade barndomsvän amina. Vi tog och åt på stan och pratade hur länge som helst och var galna som vi brukar när vi två umgås. Jag älskar dig vännen!

NORRKÖPING HERE WE COME!


Nu är allt packat och klart, väntar bara på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig till alma! Sover över hos alma och därefter tar vi nattåg till norrköping, wehoo! Under dagen kommer vi shoppa, umgås och bara njuta av den fina staden. På kvällen blir det konsert!
Jag kommer hem på söndag så vi hörs då alla fina läsare. Ha det bäst!

PANCAKES IN THE SUN!


Det är underbart väder ute idag så jag har självklart passat på och sola! Blev lite för varmt så jag tog en paus och släger in ett inlägg till alla fina läsare.
Nu ska jag ut i solen igen och mina pannkakor med nutella, jordgubbssylt och glass tar jag med mig ut, muums!

SOME NIGHT INSPIRATION


ph by: weheartit.com.

Idag har jag haft fullt upp därav uppdateringen!
Jag har städat min gardarob så nu kan man hitta det man letar efter. Sen pluggade jag och maria atronomi vilket var välbehövligt så nu behöver jag inte oroa mig för provet då vi har besvarat nästan alla målsättningar. Efter det åkte jag iväg på innebandy träning den gick helt okej.
Annars då? Imon kväll bär det av till norrköping med brudarna och grabbarna, TAGGA! Nu på kvällskvisten har jag provat outfit till konserten Det står mellan ett linne med sliverdetaljer och tubkjol eller transperant skjorta med jeansshorts? Till någon av dessa outfits blir det tunna tights, high heels, röda naglar och smycken.
Nu ska en mycket trött ajla sova. Goodningt & sweet dreams!
 

WEDNESDAY, 20


jacka//cubus, kort tischa//cubus, jeans//wrangler, väska//hm, smycken//hm&jc, skor//converse.

Jag har skjutit upp det jag har att plugga flera dagar. Nu bär det av till maria för att plugga, och till det gör vi en god fruksallad så det ska nog gå bra! puss

THE SUMMER IS ALMOST HERE!



stickad tröja//lindex(gammal), jenas//cheap monday, armband//bikbok, ringar//hm&jc, skor//converse.

Igår var jag ute och solade i bikini några timmar och det var klarblå himmel, därav fick jag faktiskt lite färg! På kvällen blev det lördagsmys med bästa tjejerna.
Nu är jag hemkommen från en tidig fotbollsträning och har precis hunnit duscha. Senare bär det av med fanny och kanske alma för att kolla på fotbollsmatch. Efter det har jag tandläkarbesök semra följer med mig och sen kanske vi tar en fika på uteserveringen, mys! ciaooo.
 

MISS WAYNE`S COFFEE




RANDOM LOVELY SUMMER PICTURE


Jag har faktiskt hållt mig utomhus så mycket som möjligt eftersom att det har varit underbart fint väder! Det är inte många veckor kvar tills sommaren är här. 
Idag hade jag gymnastikavslutning med två utan mina grupper och träning med trupp 3 inför den kommande tävlingen. Alltså har dagen i stort sett bestått av gymnastik. Nu ska jag ta och kolla på film med semra och äta godis!


PÅSKLOV+++


Igår fick jag påsklov, ska vekligen ta vara på detta välbehövliga lov! Jag har haft fullt upp med skolan, gymnastiken och innebandy/fotboll därav den dåliga uppdateringen. Men under påsklovet kan ni räkna med fler uppdateringar!
Idag har jag sovit bort ganska mycket av denna soliga dag då jag vaknade vi 12 tiden. Nu möter jag upp en vän på stan för fika i vårsolen, undebart!


MORNINGMORNINGMORNING



God morgon! Nu har jag fått i mig en stor kopp te och mackor till frukost. Snart bär det av till skolan för att skriva uppsatas (engelska nationella), annars tror jag att det blir en chill dag med några få lektioner!
  

JEANSSHORTS IN MY HEART!



jacka//hm, transpetant skjorta//hm, jeansshorts//avklippta levi´s, skor//converse, halsband//jc, ringar//indiska.

+idag anlände min snygga svarta bikini från h&m!
+underbart väder!
+andra världskrig provet gick bra.
+jag har inge plugg!
+snart väntar en veckas ledighet och norrköping!!
-kan inte hämta ut bikinin tills pappa kommer hem från jobbet..
-idag fick de flesta ett kuvert hemskickat om de blev intagna till gymnasiet vilket jag inte fått än.
-nationella uppsats i engelska imon.

Nu ska jag äta kladdkaka med glass och kika runt på olika bloggar. Ikväll ska jag se det enda programmet som är värt att följa nu för tiden nämnligen desperate housewives! love to u readers.

NEW BLUE ONE


jacka//hm, stickad pippi tröja//diiza, linne//cheap monday, jeans//wrangler, skor//monki, ringar//hm.
 
Jag älskar pippitröjor de är så underbart sköna så jag var tvungen att införskaffa mig en till fast i marinblå färg förra veckan. Annars då? Denna måndag har kanske varit hur seg som hellst det posetiva var att jag (som jämt har otur när de ska lottas) blev utlottad till att få jobba på ett bröllop som servitris den 7 maj med sara, 100kr i timmen är inte dåligt de. 
Jag har pluggat andra världskriget idag och det känns som att jag kan allt. Vilken tur att provet är på onsdag så jag hinner bli någolunda frisk eftersom att jag har fått tillbaka halsont/feber så jag bli nog hemma från skolan imon. Nu ska jag äta en sen middag, syster som är mästerkocken har tillagat kycklingfilé & egengjord friterad potatis till det blir det sallad och beasås!
  

GYMNASTIK VÅRUPPVISNING

Nu har jag packat ner alla saker + kycklingsallad så jag håller mig mätt då jag kommer vara på uppvisningen x antal timmar!
Först är det förträning/genomgång och ledarträff så måste nog cykla till jernvallen om några få minuter. Känner att det kommer bli stressigt för mig då jag ska hinna ut med tre grupper 4-6år, 7-9år och trupp 3. Dessutom ska vi sminka och sätta upp håret på våra älskade trupp 3 gymnaster. 
Sga´s årliga gymnastik våruppvisning börjar kl:15.00 på jernvallen kom och kolla på alla duktiga gymnaster! puss

SUNSHINE++++


Denna fina lördag har det varit ca 15 grader ute, underbart! Jag har solat i uppdragna shorts och linne åt även glass med jordgubbar. Lite fräkning i ansiktet blev jag + en rand på det, men jag tog en paus eftersom att molnen kom ivägen. Nu är solen framme igen så jag tar med mig lite plugg ut och fortsätter sola, lovley!

YESTERDAY´S SIMPLE OUTFIT!


trenchcoat//cubus, jeans//carlings, skor//converse, väska//hm, ringar//jc,hm,indiska.

Igår invigde jag min nya trenchcoat. Efter skolan blev det en sväng till valbo för att avrätta lite ärenden med syster. Träningen fick jag missa eftersom att jag varit förkyld i några veckor pga av att jag tränat. Jag måste bli frisk innan jag sätter igång med träningen annars kommer förkylningen fortsätta att hålla i sig!
På kvällen blev det filmmys och massor av snack med alma och julia. Vid halv ett tiden cyklade jag och julia hemmåt efter en härlig fredagskväll!   

GOOD LUCK ALL NINE GRADERS!

Nu ska jag till skolan och alla nior i sverige ska göra engelska nationella vilket jag verkligen inte ser fram emot! Svenska nationella fick jag ett starkt VG på vilket var helt okej, men när jag tänker efter kommer det endå vara skönt att också ha engelskan avklarad. Jag slutar efter nationellaprovet gud så skönt. Good luck!

CRAZY HOT HIGH HEELS!

 
Bilden ovan har inget sammanhang med min text. Jag var bara tvungen att visa er dessa ursnygga och galna skor!

Sista praodagen på wayne´s coffee var lite sorlig. Men det är inte säkert att det var den sista dagen eftersom att de var jättenöjda med vårat jobb och sa att vi skulle lämna våra nummer så de ringer upp på helger och alla lov. Skulle vara jätteroligt att jobba extra eftersom att jag trivs riktigt bra med personalen, miljön och de trevliga kunderna!  
Nu på kvällskivsten ringde almis mig. Vi pratade om att jag, hon, julia, adi och azur ska till norrköping och vara där över helgen 23-24 april gå på dino merlin konsert och shoppa! Sen pratade almas mamma med min pappa och nu är det nästan spikat! Ser verkligen fram emot att komma bort. Good night&sweet dreams! 


I DREAMED IT WAS SUMMER, IT WAS THE BEST DREAM I EVER HAD!


    Jag drömde att det var sommar, det var så underbart! Inte undra på jag går och tänker på det hela tiden. Jag vill kunna gå runt i shorts med ett linne instoppat + solglasögon precis som bilden ovan!! 
Snart ska jag ta bussen med sara eftersom att vi tänkte kika runt och se vad butikerna har att bjuda på innan vi tar oss till wayne´s coffee för sista praodagen, ciaoo.



WORKWORK


Goodmorning sweeties!
Nu tar jag bussen mot valbo för att vara på wayne´s fram till tretiden. puss 

INSPIRATION COLLAGE+++


ph: weheartit.com.
collage: by me.

Idag kom vårsolen fram och det var underbart! Jag har olika tider på praktiken idag började jag och slutade sent och imon är jag på wayne´s 9.00-15.00. Det blev en stor toast macka till lunch + sallad, fika och sen tog vi med en chai latte när vi åkte hem. Jag kommer rulla hem i slutet av veckan, haha.
Nu ska jag ta och äta kvällsmat och senare kolla på desperate housewives. Love!



WAYNE`S COFFE WAS GREAT!


Det var skönt med sovmorgon och det kommer vara till stor fördel den här veckan! Idag har jag varit på praktik med Sara på Wayne´s coffee och det har varit en jätterolig och lärorik dag! Nervositeten släppte så fort vi lärde känna den trevliga personalen. Hanna och Simon är världens roligaste och snällaste! 
Jag och Sara har inte fått diska något alls idag och det kommer vi inte behöva göra på hela veckan eftersom att det sköter resturangen då det är samma ägare till wayne´s. Vi har lärt oss att göra alla olika sallader, pajer, kaffe, lite i kassan, mjukglass och hur man lägger upp alla olika bakelser. 
Vi fick äta buffé på resturangen och mjukglass på cafét när vi åkte hem med alla olika strösselsorter & chokladsås! 

NEW YORK SUPER FUDGE CHUNK!


Idag var det gymnastik som stogt på schemat som alla andra söndagar. Jag spenderade x antal timmar i gymnpahallen och vi tränade inför uppvisningen i alla grupper och varven såg bra ut, skönt. Nu sitter jag här och äter b&j det finns inget godare! 
Imon är det första prao dagen på wayne´s coffee i valbo med sara hoppas på att det blir rolig vecka. puss
   

RIGHT NOW: PIZZATIME!


61756363_1ae4c0bc74stmbdkp_2563_ebb39e4aea_large_large              
Jag slutade vid ett tiden efter att ha gjort hkprovet, vilket gick bättre än vad jag förväntade mig med andra ord jättebra. Nu ska jag äta pizza, mums!
Sen ska jag vila ut mig och packa ner popcornmaskinen osv.. Vid fyra tiden bär det av mot discot som min klass arrangerat för småbarn. Det fattas lite pengar till vår klassresa men vi ska väl tjäna ca 3000kr, det ska nog bli kul när alla härliga i klassen är med och förhoppningsvis härliga barn!


FRIDAY MORNING 1 APRIL!


Goodmorning readers!
Det är första april idag, sjukt vad fort tiden går! Jag kommer som vanligt gå på ett skämt, haha. Jag har hunnit med att borsta gaddarna, äta frukost, klä på mig, ha på lite mineralpuder och mascara. Nu bär det av mot skolan, sista lektionen har vi hemkunskapsprov. Wish me good luck dudes!

RSS 2.0