LAST FEBRUARY - CHECK!


Idag är det den sista februari och jag har haft oändligt många ärenden. Det känns mycket skönt nu i efterhand när jag checkat av allt! Nu kan supertrötta jag lägga mig för att sova med gott samvete, sweet dreams.

NEWS BY LAGER 157 - MUST HAVE!


Jag har varit ute efter en fiskar tröja med röd/blåa ränder bra länge och nu hittade jag den perfekta för 250:- när jag snubblade in på lager 157´s hemsida , självklart fanns den inte kvar i lagret. Tipsa gärna om det finns en sådan ute i butik!

SUNDAYSUNDAYSUNDAY


Gårkvällen blev riktigt trevlig med alla brudar! Jag och clara sov kvar hos alma vi snackade massor om malta resan och en person som vi inte kunde sluta skratta åt!
Idag spelade vi match mot alba som hade lånat in 4 spelare men det blev vinst för oss och jag gjorde mål, skönt! Alla spelade riktigt bra tråkigt nog köttade motståndaren min hand. Det blödde och svällde upp direkt så jag var tvungen att kyla och först trodde tränaren att jag brytit fingret.
Efter matchen tränade jag grund och trupp3!
Nyss tog jag bort plåstrena och hade på nya jag blöder fortfarande och två av mina fingrar är kraftigt uppsvälda med köttsår, helt sjukt det svider och gör ont!
Nu ska jag äta och sen göra en läxa så jag får ha det pluggfritt i veckan, hoppas att ni haft en bra helg alla fina läsare!

FRUKOST+++


Godmorgon!
Nu sitter jag här och äter en sen och god frukost. Den består av apelsin juice, baguette och müsli med filmjölk och honung! Efter det ska jag ta en lång dusch. Senare bär det av med brudarna + adi till aga för att käka sen spenderar vi kvällen hemma hos alma. ciaooo!

HAPPY FRIDAY!


Äntligen har vi fått sportlov, hur sköönt?  
Idag var det en härlig skoldag på 3 lektioner. På hemkunskapen var mer än hälften borta så jag, johanna, hampus, camilla och monika fick för ovanlighetens skull välja vad vi skulle baka. Det blev en supergod kladdkaka och knäck kolor! Vi slutade tidigare och jag kom hem vid halv 2 tiden. Jag har hunnit med att städa.
Nu ska jag ta och äta mat innan det bär av på fotbollsträning med ida och alma! Ikväll blir det nog fredagsmys skulle jag kunna tippa på, puss.
 

TODAY IM WEARING THIS!


fuskpäls//VILA, kavaj//second hand, blus//indiska, jeans//cheap monday, kängor//dinsko, ringar//h&m.

Jag har haft fullt upp dessa dagar precis när jag hunnit haft ett prov så dyker nästa upp osv. Idag gjorde jag ett kemi och engelska prov det gick bra! Sen var vi på göransson arena där det var en mässa med mycket folk.
Annika från filmserien eva&adam presenterade någon högskola som var i uppsala för oss. Jag var ett ganska stort fan av eva&adam när jag var mindre och inte hade jag räknat med att träffa henne bara sådär, världen är bra liten! 
Jag helt fri från alla prov + att det är ett välbehövligt sportlov väntar, kan det bli bättre? Ni kan räkna med att jag kommer jag vara igång med bloggandet framöver, ge gärna tips på någon ny katekgori!
Nu ska jag laga kebab med pitabröd och massor av vitsås och sallad, mums! 

FINALLY!


Idag blev det en hyffsat kort skoldag. Jag fick tyska provet avklarat vilket gick sådär. Sen fick jag tillbaka matteprovet där jag endast hade ett fel, skönt! 
Är nyligen hemkommen från innebandyträningen och är trött som få. Nu tar jag och duschar sen måste man nog ta tag i lite plugg! 
Juste jag nästan bestämt mig för mina gymnasieval! Jag söker in 255 poäng och nu är det bara preliminär intagning. När vi söker igen på sommarbetygen räknar jag med att höja mig i de flesta ämnen!

1. Göranssonska skolan.
2. Thoren business school inriktning buisness.
3. John Bauer inriktning frisör.

TAKE ME TO MALTA!



Om bara 113 dagar alltså en vecka efter skolavslutningen åker jag med brudarna på språkresa för att spendera 2 veckor på malta (st.julians). Tusan vilken resa jag känner på mig att det kommer bli! Jag längtar efter att träffa alla andra ungdomar som ska dit med ef, spela beachvolleyboll, steka på stranden, shoppa, bada med delfiner, varma utekvällar, bbq party osv.
Känns skönt att ha något att se fram emot mitt i allt plugg och gymnasieval!

S-S-SUNDAY DUDES!


Idag spelade vi match mot åmot som sagt och det blev en skön vinst! Sen har jag spenderat 3 timmar på gympan med alla underbara och duktiga gymnaster.
Jag rätt så sliten och skulle egentligen behöva plugga då jag har 3 prov den här veckan som kommer.. Gymnasievalen måste också göras gs som första val, gaaash vad ska jag ta som andra och tredje val? Nu ska jag kolla på någon film eftersom att bigbrother är så kasst att det inte är värt att kolla och till det godis, mums.

p.s det är sådär jätte skönt att veta vem 1 av hundratals läsare är!


FLOORBALL MATCH & GYMNASTIC!

Jag vaknade upp för ett tag sen och har hunnit med att äta frukost och borsta gaddarna. Nu ska jag klä på mig och sedan packa väskan för att åka med pappa till storvik för att spela match, taggad! När jag kommer hem bär det av till gympan för att träna grund och trupp3, ciaoo!

THREE YEARS AGO!


Nyss satt jag och kollade lite i det gamla arkivet och då upptäckte jag att min blogg faktiskt firar 3år denna månad! Mycket har förändrats och det var bra roligt att kolla på hur jag skrev då, vad jag tyckte, hur jag tänkte, hur såg jag ut, vad jag gjorde jag ni förstår poängen med det hela. Gud vad jag satt och skratta haha!
Jag har haft en blogg innan denna så man kan säga att jag har bloggat i ca 3,5 år. Jag älskar att dela med mig av min vardag, outfits, inspiration osv. Det är just därför jag bloggar och jag får drivkraften av alla fina läsare som kikar in.

Ibland blir man väldigt nyfiken på vilka det är som läser måste jag säga! Kommentera ditt fullständiga namn och din ålder, om du inte bor i sandviken vilken annan stad kommer du ifrån? Jag räknar inte med att många eller kanske inte någon skriver, men vi gör ett försök för att se hur många som är ärliga. Tack på förhand!



TOO MUCH TO DO!

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna därav uppdateringen! Träning med alla gymnastikgrupper, träning själv, plugg inför prov och fixande inför discot! 
Igår hade vi ett disco i årsunda med klassen för att tjäna pengar till våran klassrea för åk 1-6 och det blev väldigt lyckat då vi tjänade 3034kr. I början typ första halv timmen dansade igen men sen fick jag och emma igång alla barn på dansgolvet till och med de som var lite fjortisaktiga som går i 6:an. Vi hade grymt kul med alla söta barn och klassen!
Jag har skapligt ont i halsen och träningsvärk i benen eftersom att jag dansa och pratade i mikrofonen hela kvällen de flesta i klassen verkade vara osäkra för att prata i mikrofonen så då blev det att jag pratade.. Barnen hade roligt och verkade digga discot stort eftersom att många kom fram till mig och fråga snälla kan ni inte ha ett till disco?
Idag blir det en chilldag kanske hittar på något med brudarna ikväll!
Nu ska jag baka kärleksmums eftersom att pappsen ska sälja fika på min match imon med någon annan förälder. Vi hörs senare alla fina läsare!

THURSDAY OUTFIT!


jacka//hm, kavaj//secodhand, linné//weekday, jeans//carlings, kängor//dinsko, ringar//hm&indiska, örhänge//ginatricot.

Gårdagen spenderades i kungsberget med bästa och vi åkte massor i alla backar! Jag var skapligt trött när jag kom hem + att en hög med plugg väntade på mig därav det dåliga uppdateringen..
Idag fick jag so-provet avklarat och det gick jättebra sen ägnade jag och clara håltimmen åt att leta efter hennes nycklar. När vi verkligen letat överallt så visade det sig att hon hade fått ett sms av maria där det stog att hon hade hennes nycklar, tur det! Nu ska jag fika såhär innan det bär av mot gymnastiken för att träna underbara trupp3, puss.

CHICKEN+++


Har nyss ätit världens godaste kycklingsallad med thousandislandsås, mangosås och guacamole som jag fixade ihop! Sen har jag hunnit med lite plugg sådär. 
Nu är jag sjukt taggad för träning, snart bär det av på innebandy med josefine!

I KNOW THAT DEEP IN MY HEART YOURE RELLY A PART OF ME


Hemma efter en halvlång skoldag. Var även på ett tandläkarbesök så jag var tvungen att missa so provet om första världskriget som jag kunna innan och utan, får helt enkelt göra det på torsdag.. Hur många tandläkarbesök har jag haft den senaste tiden är ju en bra fråga? Nu ska jag ska ta och göra en mumsig kycklingsallad till mig och syster! Sen måste jag ta och räkna några matte tal. love to u readers!

CRAZY IN JEWELRY



Jag bara älskar smycken om ni inte redan visste det! Kolla hur snygga ringarna är på bilderna ovan, almost to die for!!

KONDITIONSTEST

Nu är jag hemma efter ett konditionstestet samt hälso samtal på badhuset som alla i fotbollslaget skulle göra. För mig gick det superbra av 1-5 så hade jag en syreupptagning på 5 och kondtion 5. Jag hade en kapacitet som ishockeyspelare har på elitnivå sa hon. Hon sa att jag har en grym motion med tanke på min ålder, vikt och längd. Det hade att göra med att jag tränat gymnastik på ganska hög nivå i 7 år och det är en sport som kräver mycket. Man ska göra ett konditionstest om ett halvår och se om man har förbättras i mitt fall var hon nöjd om jag kunde behålla min konditon men det ska inte bli några problem. Det här gjorde min kväll kan jag säga supernöjd är jag! 

HAPPY VALENTINE`S DAY!


Idag gick skoldagen riktigt fort! På våran långa håltimme åkte jag, clara och hampus till stan tog en fika. Hampus köpte en söt alla hjärtans dag present till sin flickvän, jag och clara gav smakråd.
Annars då? Det är alla hjärtans dag vilket det bara är en gång om året! Ge din pojkvän/flickvän, alla i familjen och dina vänner en bamsekram, det uppskattas säkert! Nu ska jag äta vanijhjärtan, mums.

GYMNASTIC x3


Jag åt nyss några pannkakor med nutella, jordgubbar och glass det var riktigt gott! Snart bär det av för att träna de små gymnasterna efter det blir det att träna grund och trupp3. Vi ska beställa linnen till alla gymnaster i trupp3 och åt oss ledare eftersom att de ska tävla, härligt. Idag är det alltså som alla andra söndagar gymnastik som står på schemat! När jag kommer hem vid 6 tiden så måste jag verkligen ta och plugga, ha en fin söndag alla läsare!



AWESOME OUTFIT!


Outfiten på bilden ovan är grymt snygg, älskar mönstrerna!

Idag spelade jag innebandymatch det gick helt okej men vi hade lite otur. Jag sköt ett frislag som kom på ribban vilket kunde ha varit mål, några sköt på stolpen osv. Det blev en oavgjord match tillslut mot hofors!
Ikväll ser det ut att jag och några brudar till kikar på melodifestivalen + kladdkaka, chips, godis till det, en kanon lördag med andra ord! 



FRIDAYFRIDAYFRIDAY!



Fy sjutton vad skönt att det är fredag! Svenska nationella är i princip avklarat mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. På läsförståelsen svarade jag på alla frågor och på uppsatsen skrev jag en krönika om flammande kärlek, det gick bra.
Jag ganska mycket plugg under helgen då vi har två prov nästa vecka får helt enkelt offra lite av helgen till det.. Nu ska jag byta om därefter bär det av på fotbollsträning sen får vi se vad kvällen bjuder på.. ciaooo!


MAKE UP STORE NAIL POLISH!


Lyckades hittade detta fina sommriga nagellack bland den stora högen som syster äger, där finner man alla färger och olika nyanser mellan svart och vitt! Jag kan inte låta bli att göra mig redo för våren skinnjackan är på, varma färger osv. LÄNGTAR VERKLIGEN TILL VÅREN/SOMMAREN! 



WORLDS GREATEST KNIT SWEATER!


Jag bara älskar min nya stickade tröja som jag införskaffade inne på lindex idag, kommer användas flitigt framöver! Hur som helst är det världens skönaste material, brun/grå färg som jag var ute efter och den är lite kortare i fram och längre i bak som ni kanske ser på bilden, supersnygg på!
Nu ska jag iväg för att handla mat med pappsen. Får inte glömma att köpa något att smaska på imon då jag och alla nior i hela Sverige ska skiva en uppsats på 2,5h, jobbigt värre men nationella!

WEDNESDAY OUTFIT!



(klippte bort ansiktet eftersom att jag såg ut att vara 3ggr mer svullen på bilden en i verkligheten).

jacka//hm
stickad tröja//lindex
jeans//carlings
kängor//dinsko
ringar//hm

Skoldagen gick riktigt fort! Solen lyste och man kände verkligen att våren är påväg, skönt! Sen åkte jag till tandläkaren och kollade om det blivit någon infektion där jag opererat mig men det  såg bra ut! Skönt nu kan jag börja träna och idag har jag klarat mig på 1 alvedon annars har jag tagit 5ggr om dagen eftersom att jag inte orkat med smärtan. Men jag är mycket bättre nu och hoppas att det håller i sig!
För en stund sen kom jag hem efter att ha varit på gympan och tränat de söta pinglorna. Ajla vad fint nagellack du har, vilka fina ringar osv fick jag höra idag, kanske tar med mig kameran nästa vecka så får ni se hur sockersöta de är. Jag har precis hunnit fått i mig pannkakor. Kan ni tänka er att min käke klarar av att tugga ganska bra efter operationen, underbart!



NOT GOOD!

Imorse gjorde alla nio klassare i hela sverige nationella prov i läsförsåelse. Jag kände att det gick bra för mig och hoppas på att det gick bra för alla andra!
Efter skolan gick jag, alma och maria hem till alma där vi skulle plugga. Men så blev det självklart inte vi åt mat pratade massor osv. Nyss kom jag hem efter att ha varit och kollat på träningen eftersom att jag inte får träna pga svullnaden och smärtan efter operationen i käken. Det har troligtvis bildas någon infektion eftersom att det inte läkt på en vecka, åhh fan,fan faaaan!

NIGHTY DUDES!




I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Idag har jag hunnit med väldigt mycket måste jag säga! Det blev en tripp till uppsala för att hälsa på nära och kära.
Söndagar är en gympadag så när jag kom hem åkte jag och tränade 3 grupper både småa och de som är på tävlingsnivå. Jag befann mig i gymnastiksalen i 4 timmar. Det är så underbart med gymnastik när man ser att de utvecklas träning efter träning!
Nu ska jag varva ner i soffan och kolla på film med syster. Det blir i rymden finns inga känslor och ben&jerrys glassen som blev kvar sen sist till det. Jag kan ju inte äta något annat sött än glass eftersom att det inte läkt än sen jag opererade bort tanden. Jag kan medge att jag börjar tröttna på alla olika soppor, yoghurtar osv efter att bara ätit sådan "mat" i en vecka snart! 

BROWN BOOTS


Här om dagen köpte jag mig ett par nya kängor med snygga detaljer från märket tiamo på scorett. Det hade kostat 800kr innan och jag fick de för 200kr vilket fynd!! 



LIKE A LOT


Idag har jag varit och spelat match med mitt älskade lag och det gick bra fram tills sista perioden då det andra laget kom ikapp vilket resulterade i en sur förlust.. Annars har jag världens huvudvärk, lördagskvällen spenderas därför i soffan med mina vänner ben&jerry, mums! Lovar att det blir bättre uppdatering imon.



IM FEELING BETTER THIS FRIDAY!


Imorse kände jag mig bättre och svullnaden hade gått ner. Jag tog mig till skolan och det var skönt att vara tillbaka och träffa alla söta. De tyckte att jag var jätte svullen och då kan jag säga att om ni hade sett mig i onsdags då hade ni nog blivit bra skrämda, haha! Jag skrev nyss klart det jag hade missat om första världskriget, skönt att ha det klart och vara pluggfri under helgen! 
Nu skjutsar syster iväg mig och alma på en efterlängtad fotbollsträning, får se vad denna fredagskväll bjuder på när jag kommer hem.  



SOME NEW THINGS I HAVE GOT!



blus//monki
converse/stadium

Jag har varit dålig på att visa mina nya köp här i bloggen så nu är det på tiden att lägga in de senaste. I tisdags fick jag ju de gula conversen och nu kom syster hem och hade köpt en fin vit blus till mig. Superfin kommer blusen vara till sommaren när man är brunbränd likaså med conversen!
 

ALREDY FRIDAY TOMORROW?

Veckan har går sjukt fort jag hinner inte med. Det är fredag imon och då måste jag nog ta mig till skolan eftersom att vi ska få häftet som kommer på svenska nationella nästa vecka. För ett tag sen kom jag ut ur duschen och nu känner jag mig superfräsh och svullnaden har gått ner lite. Ikväll skulle jag igentligen gått till gympan och tränat trupp3 och haft innebandyträning men min kropp orkar inte eftersom att jag fortfarande har riktigt ont!

GÅRDAGENS/DAGENS SVULLNAD


Tog bilden igår men kan säga att jag är minst lika svullen idag! Det har gått 3 dagar sen jag opererade mig och det är inte ett dugg bättre..
Nu ska jag äta youghurt och sedan måste jag försöka duscha, hörs!



I THINK IM IN LOVE!


I nuläget är jag helt såld på tatueringen ovan dock skulle den också vara mycket fin att ha på handleden. Framöver kommer ni se mycket av dessa usas mönster i min blogg, så snyggt! Längtar till sommanren då man bara kan dra på ett par schyssta jeansshorts detta linne ni ser ovan och converse till hur chill outfit?

Nu ska jag ta 2 alvedoner för att kunna somna. Hoppas på ett mirakel dvs att jag vaknar upp utan svullnad och smärta!



MOVIE TIME


Just nu sitter jag här i soffan helt uppsväld vid kinden, käken och försöker äta mannagrynsgröten. Jag kan inte svälja så bra men måste få i mig lätt mat eller ska man kalla det mat? Gröt, youghurt, smoothie, vitaminsaft, vatten osv. Men föredrar att äta det som går med sugrör som sagt eftersom att jag vill undvika smärtan, måste endå svälja vilket gör sjukt ont!
Jag vill kunna äta normalt, gå i skolan för att inte missa allt, träna osv men det är som det är.. Nu ska jag kolla på film, typ det enda jag är kapabel till att göra utan att det gör extra ont. puss 

YELLOW MELLOW

Imorse åkte jag till tandläkaren och var tvungen att operera bort min visdomstand. Fick väldigt mycket bedövning, och ett skynke över mig så att bara min näsa och mun syndes. Sen började de skära och borra och allt vad de gjorde. Fyfaaan vad obehagligt det var när de borra jag hörde att de knäcktes och kände att det sprutade blod sen sydde de och det tog en timme värre ska jag inte gå in på! När jag kom ur rummet såg jag dubbelt av allting eftersom att jag hade en sådan huvundvärk. En sak är jag helt säker på att jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna höra ljudet av en borrmaskin, är så sjukt äcklad!
Har aldrig varit med om en värre smärta jag kan inte öppna mun prata eller svälja utan att det gör ont och har tryck i mig så många alvedoner man får ta + vatten och blåbärsmootie ur sugrör. Har spenderat dagen vilandes i soffan och gråtandes pga smärtan, pappa har suttit vid mig hela dagen och tröstat mig.
Får verkligen hoppas på att det bli bättre!
Imon blir jag nog också hemma från skolan  eftersom att jag inte klarar av att gå dit och koncentrera mig när jag har så pass ont.. Nu ska jag kolla på film!
Juste fick ett par gula converse idag som kommer vara så snygga på sommaren till bruna ben. Tack för conversen och alla sms ni är guldvärda!



RSS 2.0