JEANSSHORTS=SUMMERFEELINGS!


cardigan//jc, linne//bikbok, jeanshorts//levis 501, converse.

Jeansshortspremiääääär, äntligen är det tillräckligt varmt för att använda shorts!!!



WANNA BE A BROOOWNIE!


Solade solarium idag med Carro då jag måste få lite färg innan det bär av utomlands! Kan ju inte åka till Turkiet som en blekfis och komma tillbaka som en kräfta..
Nu bär det av till Valbo för lite shopping med Semra i det fina vädret, ciaoooo.



PINK LADYYYY

Det ska bli så himla skööönt med långhelg med tanke på att vi är ledig måndag och tisdag, underbart! Ikväll blir det filmmys med Carro och massor av girltalk, skönt med chillfredag med andra ord, pusssss.

+++BIKINI

Liiiite taggad tjej som börjar packa två veckor innan!!! Rensade min bikini låda och slängde alla urtvättade samt för små bikinis. På bilden ser ni de få som är kvar som får följa med till Turkiet, hoppas även på att köpa nya snygga bikinis utomlands. Åhh vill bara ta på mig en bikini lägga mig på stranden, känna att solen bränner mot kroppen och ta ett dopp i det klarblåa havet, snaaart så!! Nu ska jag duscha sen soooova och drömma mig bort till Turkiet, sweet dreams.


TURKEY - 14 DAYS LEFT!


Om fjorton ynka dagar bär det av till turkiet men världens bästa syster, det kommer bli en underbaaaaar vecka!

Idag hade vi verkstad i princip hela dagen fram tills tre tiden. Min basgrupp blev klar med projektet där vi har designat och tillverkat en fia spelplan med pjäser. 
Jag och clara tog sen en sponat trip till valbo med halv fyra bussen där det blev lite shopping inför valborgsmässoafton.
Juste jag fick A på muntliga nationella i engelska och även A på naturkunskaps redovisningen heeelt ok endå!
Dagens fotbollsträning är inställd, idag är jag träningsfri. Nu blir det städning då jag drog ur alla kläder från gardaroben eftersom jag hade bråttom imorse...
 

SCHOOL/GYM/MAKEACAKE/ÖVNINGKÖRNING!

Idag var det en helt vanlig skoldag förutom att vi hade svenska nationella i läsförsåelse som förövrigt gick bra! Annars fick vi reda på vad vi fått för resultat på debattartikeln och jag fick ett A, skönt att det lönar sig!
Efter skolan tog jag sällis med Carl till gymmet. Det blev ett lagomt skönt pass efter några veckors uppehåll.. När jag kom hem tog jag en dusch och slängde ihop en god kladdkaka då det är jag som har fikat på metorsmötet imon. På kvällskvisten åkte vi och hälsade på kusinerna i Gävle och jag övningkörde dit och hem, det gick galant vill ha mitt köööörkort nu!
Nu ska jag sussa så godnatt alla fina läsare, puss!



HAPPY MONDAY!

Veckan kunde inte ha börjat bättre då jag fick reda på att jag fått A i betyg på både svenska nationella och fysikprovet, gaaalet skönt! Sen har jag kanske världens bästa pappa som betalade min resa utomlandsresa som är bokat och klart!!! Den 9 maj åker jag till Turkiet med syster, läääängtar till stranden, solen, drinkarna, havet, brännan, shoppingen, all inclusive, det fina hotellet (listan är lång).. För ett tag sen kom jag hem från härligaste fotbollsträningen på länge och har hunnit duscha, pusssss.


WHOOO LET THE DOGS OUT??

Sga's årliga gymnastik våruppvisning där temat var cirkus blev gaaalet lyckad då båda läktarna var propp fulla, vilken stämning! På bliden ser ni hälften av mina 4-6 åringar som var små söta curirkushundar. Dock hann jag inte ta bild på mina äldre gymnaster som var starka män pga av den att jag var sjukt stressad eftersom att jag skulle ut på golvet med 4 olika nummer,mycket att hålla koll på med andra ord. Just nu ligger jag i sängen och jag slocknar nog vilken sekund som helst, sweet dreams!


GRILLPREMIÄR/MYYYS!


Har precis käkat grillat med mina fina vänner, mums! Nu sitter vi och pratar vid brasan medans vi äter jordgubbar med smält choklad, myslördag!



+++LAST FRIDAY NIGHT!

Gårdagen blev en rolig kväll med mycket trevligt folk! Dock slutade det upp med att polisen kom tre på natten (ovanligt)... Nu ska skapligt slitna jag hjälpa syster med att baka snickerskaka och kladdkaka!


PAAAARTY!

Nu är vi påväg till Emelie för feeeest, ha en grym freeedag alla fina läsare pussss!


GOOOLD FOR BRYNÄS!!!!



+++KÄK/HOCKEY!



GOODNIGHT FELLAS!


Jag är gaaalet trött efter en skapligt lång skoldag, två gymnastikträningar efter varandra och som grädden på moset massor av plugg som väntade när jag kom hem vid halv nio tiden..
Det ska bli skönt att få fysikprovet överstökat imon samt muntliga nationella som blev flyttat. Nu ska jag borsta gaddarna och sen sooova, godnatt!



B&J SAVED MY MONDAY

Imorse var jag hur trött som helst men dagen blev genast bättre när det visade sig att vi bara hade design, svenska och matte idag, lagomt chill! Efter skolan pluggade jag, Clara, Carl och Liam i ett grupprum vi gjorde allt förutom att gå igenom morgondagens redovisning, som vanligt när vi ska "plugga"...
Efter skolan åkte jag och Semra till Valbo det blev lite shopping och en sväng till Ikea för att köpa saker till syrrans lägenhet som förövrigt är jättefint inredd!

Ikväll sover jag på stan hos syrran, skööönt att ha nära till skolan imon. Nu ska jag äta lite b&j innan jag redovisar min presentation om relationer över Facebook för syster, för imon väntar muntliga nationella där vi ska hålla tal för klassen!



+++DAYS UNTIL!



SUUUUUNDAY

Jag har hunnit med att käka frulle, duscha och haft terminens sista träning innan uppvisningen med mina söta 4-6 åringar. Om ett tag ska jag ta mig till gymmet för att köra ett pass sen väntar en till träning med mina stora gymnaster. 

Ikväll blir det hockey med mina fina vänner, HEJA BRYNÄS!!



THUMBS UP FOR FRIDAY DUDES!



+++FOOD AT SIS

Skoldagen gick riktigt fort idag då vi endast hade naturkunskap, fysik, mentorsmöte och lunch. Sen hade vi dans hela eftermiddagen vilket var roligt då vi dansade bugg och disco. På kvällen bjöd Semra över mig på god mat, nämnde jag tidigare att jag har världens bästa syster? Nu ska vi kolla på film sen får jag se om jag sover kvar eller om papsen hämtar mig, ciaaao!


SOME SHOPPING

Efter skolan tog jag, Clara och Carl en sväng genom stan och kikade i några butiker. Sen bestämde jag och Clara oss för att ta bussen till Valbo och slösa lite cash! Jag köpte silvershampo, balsam från Björn Axen som tydligen ska vara jättebra, torrshampo och lite underkläder sen käkade vi på Subway, det blev en härlig shoppingvända med bästavän. Nu ska jag ta en springtur till Sara för att hämta min cykel, pussss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/990441/images/2012/pic_197853176.jpg" class="image">


SWEET DREAMS DUDES!


Började med att sova bort en stor del av dagen då jag var lagomt sliten efter gårdagen.. Käkade frulle hos syster, chillade i soffan tills jag tog tag i måndagen och gick till gymmet! Jag hann springa 5km på löpbandet och sen fick jag skjuts hem av pappa! Annars har jag hunnit med ett varmt bubbelbad och plugg.

Nu måste jag sova då klockan ringer 07.00 imon.. Sweet dreams dudes!

+++JEWELRY

Städade precis rummet och rensade även mina smycken, skööönt att ha det avklarat! Det återstår att se vad kvällen bjuder på men det lutar åt att det blir fest i ns.
Nu ska jag ta en löprunda till gymmet för att sen träna armar, jobbigt för stunden med ack vad bra det känns efteråt!



FEEEEST!






















































Spontant är bäst, då köööör vi! Hoppas ni får en grym lördagskväll alla fina läsare.

FREDAGSMYYYS!


Igår fick jag låna Semras lägenhet så jag styrde ihop lite fredagsmys med bästavän! Vi tog en promme till hemmakväll och köpte alldeles fööör mycket godis..
Senare kom Erik och Johan det blev lite kortspel osv, sköön chillfredag! För ett tag sen käkade jag och Clara frulle på terassen i solen, huuur skönt?



+++"ÖL" & 3KG GODIS



BREAKFAST

Goood morgon alla fina läsare! Just nu sitter jag i syrrans lya och käkar frulle. Om ett tag bär det av mot Gävle en sväng för lite ärenden. Hoppas ni får en bra fredag!


TÄVLING MED NÖJESMIX: VINN 4000:- PRESENTKORT!


skinnjacka//gina, skjorta//hm, jeans//cheap monday, skor//scorett, väska//tiger.

I lördags åkte jag till gävle en sväng och kikade förbi syster som jobbade som fotograf för nöjesmixs evenemang. Semra knäppte en outfitbild på mig så nu är jag med i nöjesmix tävling där juryn utser en vinnare. Det skulle inte sitta fel om man vann ett presentkort med 4000:- på gallerian nian!

För ett tag sen kom jag hem efter att ha kört ett pass på gymmet efter det har jag har hunnit med att duscha och käka, skööönt! Nu ska jag ut och övningköra en sväng med papsen sen måste jag plugga fysik, ciaoooo!


RIGHT NOW: CHLL'IN

Idag har jag hjälpt Semra med att inreda lägenheten! Det blev jättefint och det gick bra tills jag höll på att skära av mig tummen.. Svimmade för första gången i mitt liv sen åkte vi till sjukhuset och de fick pyssla om min tumme, sällan det händer mig.. Nu sitter jag och chillar gaaalet i soffan medans jag avnjuter en god äppelpaj!


RSS 2.0