B-B-BEACH!

Idag stekte solen medans jag chillade på stranden hela dagen med Clara, Camilla, Maria, Johanna och Hampus, underbart skööönt! Nyss kom jag hem efter att ha umgåtts lite med Camilla, myyys. Nu ska jag för första gången på detta sommarlov lägga mig i tid, godnatt alla läsare!


+++SUMMER

Idag har jag enbart chillat i solen på altanen och jag bara älskar det!!


BLACK & JEANSSHORTS!

Nu är jag påväg till Clara för grillning och mys med brudarna och grabbarna!


STHLM/GRÖNAN MED VÄRLDENS BÄSTA!

Idag tog jag en spontan trip till Sthlm med bästa Clara! Dagen har bestått av en hel del shopping på stan, lunch och fika. På kvällen tog vi oss till Gröna Lund och åkte massor av karuseller, heeelt galet haha!! Just nu sitter vi på bussen påväg hem och är väldigt slitna.. När vi kommer hem till mig blir det sovdags, puss.


TUUUUT!

Kvällen bjöd på trerätters med familjen hos några bekanta till oss, hur mumsigt som helst! Jag körde självklart dit och hem, längtar tills jag tar kööörkort! Kom precis hem och nu ska sliiitna jag sova, sweet dreams.


SUNSHINE WE ALL LOVE YOU!

Just nu sitter jag ute i solen på mitt sommarjobb eller kom på att det har jag gjort hela dagen, haha..

Jag är klar med alla rapporter och väntar bara på att klockan ska bli fyra så att jag kan stämpla ut för sista dagen och känna att jag har sommarlov!!


FOLLOW ME!

Om du redan inte följer mig på instagram tycker jag att ni ska göra det, puss!


M-M-MISS IT!


GÄVLE/SOMMARKVÄLL/SHOPPING!

Igår åkte jag till Gävle med Camilla lite sådär spontant!

Jenasshortsen ovan fyndade jag inne på ginatricot, den kvarten vi hann med att gå runt i butikerna. Sen blev det fika på Java och sen fick springa till bussen genom hela stan eftersom att bussen inte gick vid den busshållaplats som vi trodde..

Därefter åkte vi hem till mig och chillade gaaalet med lite popcorn och pratade alldeles för länge vilket ledde till att jag försov mig imorse..


AT WORK!

 

Våra konversationer alltså...


JEANSSHORTS IS THE SHIT!

Jag får aldrig nog av jeansshorts är helt såld! Just för att det är så gaaalet snyggt med bruna ben, jeansshorts och bara ett vitt linne, looooveit.

TURKEY AGAIN?

Efter jobbet bär det av till ticket med bästa Clara för att kolla på lite utomlandsresor till Alanya och förhoppingsvis boka resa!! Det ska bli galet skönt att åka utomlands då jag saknar Turkiet sen jag var där sist i maj.

Min inloggning på mailen funkar inte vilket gör att jag inte kan föra över några rapporter och inte kan jag få hjälp av någon heller då alla är på semester vilket känns skapligt värdelöst..

Hittills har jag fördröjt tiden på jobbet genom att sitta ute i solen och även pratat med mina gymnaster. De längtar tills gymnastiken börjar igen och säger att jag är världens bästa tränare, blir så glad av mina söta stjärnor!


P&L - ANGELICA BLICK

Glömde berätta för er läsare att jag träffade Angelica Blick på peace när vi var påväg till en konsert. Hon var kanske hur trevlig och pratglad som helst!!


PANCAKES

Idag har jag sovit bort dagen och ätit pannkakor, gaaalet gott! Imon är det jobb, det är bara jag och en till på stålforskningen som jobbar resten har tagit semester... Nu ska jag ta en pw!


YESTERDAYS PARTY AT AGNES!

Igår firade vi bästa Agnes och det blev en riktigt lyckad kväll med mycket trevligt folk! Idag har jag bara sovit och chillat i soffan framför en skön rulle. Pappsen kom precis med pizza, fyfaaan vad gott jag har världens bästa pappa! Har inte käkat något på hela dagen.. Hoppas ni får en fin lördag alla läsare!

 

 

 


THE WORLDS GREATEST SISTER!

Jag har världens finaste och absolut bästa storasyster! Du är en så himla underbar person och jag är lyckligt lottad som har dig. Du har lärt mig så himla mycket och det är jag otroligt tacksam över, utan dig skulle jag inte vara den person jag är idag Tack för alla gånger du hämtat mig mitt i natten, gett mig råd, skällt ut mig, hjälpt mig med skolarbeten, köpt kläder åt mig, tagit med mig utomlands, till stockholm och listan är väldigt lång.

Jag älskar dig obeskrivligt mycket världens bästa syster!  


+++CHURCH STREET

Igår åkte jag en sväng till Gävle med bästis det blev lite shopping och käk på Church Street, helt gaaaalet god mat!! Sen åkte vi till mig och somnade ganska tidigt då vi skulle upp och jobba. Nu sitter jag på kontoret och har tagit en rast ute i solen med Felicia, slutar om några minuter, skööönt!


SILVER

Jag bara måste ha detta ursnygga nagellack, även ringarna nedan skulle inte sitta fel!! Någon söt läsare som kanske vet vart man kan hitta det?

W-W-WORK!

Just nu sitter jag på mitt sommarjobb och som tur är Felicia på samma ställe som mig, vilket gör att jag klarar mig dessa 8 timmar utan att somna. Idag har vi plattat håret, sjungit, bråkat, och just nu sitter vi och kollar på balklänningar.. Ganska skönt med sommarjobb på Sandvik ändå, haha!


NEW THINGS!

 

 

Snygg klänning stransperant upptill i fram och öppen rygg//bikbok, mintrgön stickad tröja//hm, 2 bhar//hm, bikini//hm, världens absolut bästa plattång//studio plaza.


COLLAGE!

Satt ihop ett collage med några bilder från peace&love, saaaaknar det!


MYSKVÄLL AT CAMILLAS PLACE!

Igår blev det myskväll i Camillas stuga med några fina vänner! Massor av snack, spel, jordgubbar doppade i choklad och en boat trip ute på sjön med en gummitbåd ni kan ju tänka er hur det gick, haha... 


BACK ON TRACK!

Mobilbloggningen har inte funkat för mig sen jag gjorde mitt senaste inlägg därav den otroligt dåliga uppdateringen... Jag får nästan lite dåligt samvete när jag kollar på statistiken då ni har besök bloggen dagligen även fast jag inte gjort några inlägg!

Peace&Love var helt gaaaalet bra, jag träffade otroligt mycket nytt trevligt folk och kollade på fööör många bra konserter! Det är svårt att sammanfatta en sådan grym vecka så jag bjuder på några bilder:


RSS 2.0