FRIDAY&SATURDAY


Efter att ha visat upp våra danser på idrotten igår där jag, Clara och Felicia vann eftersom att vi hade bäst dans åkte jag till gymmet för att träna en sväng. Körde väldigt mycket mage och snackade med Adam om valet i tvåan och utlands apu:n, skööönt att få smakråd! Sen blev det fredagsmyyys!

Det lutar åt att lördagskvällen bjuder på festligheter men det återstår att se om jag har suget.. Nu känner jag att rummet verkligen är i behov av städning då jag har skjutit upp det i flera dagar, so let´s start cleeean!+++PUMP IT


THE LESS YOU CARE, THE HAPPIER YOU´LL BE!


Idag gick skoldagen ovanligt fort. Vi hade en lång fysiklektion, mentorsmöte, lunch, idrott och prov om människan i industrin som förövrigt gick riktigt bra eftersom att jag fick med mycket egna tankar och bra reflektioner! Ebba (idrotts lärarens barn) som jag tränat i gymnastik var med på idrottslektonen idag och jag fick en teckning av henne så himla söt. 
Efter att ha gjort en egen dans med Clara, Felicia och Anna på idrotten tog jag en sällis med Liam till gympan där jag möttes av glada och kramgoa 4-6 åringar! Sen åkte jag vidare för att träna de äldre gymnasterna med Carro och det är så roligt som tränare att se att alla har utvecklats sjukt mycket under denna termin!

För ett tag sen kom jag hem efter att ha övningkört med papsen och hämtat min fotbollsjacka som förövrigt var galet skön!
Nu ska jag duscha och därefter ta fram morgondagens outfit osv, pussss.
   

YOU JUST HAVE TO LIVE, LOVE & LAUGHT!


Idag kändes skoldagen ganska lång eftersom att vi hade en och samma lektion hela dagen. Vi jobbade med projekt i våra basgrupper och min grupp fick mycket gjort! Jag och Jonte designade/programmerade hela fia med knuff spelplanen och jag hade sakpligt ont i huvudet efter att ha programmerat in ett program med 1375 koder!

Efter skolan åkte jag till stan med syster en sväng för några ärenden och en fika, myyys. Jag hann även med att övningköra med pappa en sväng på kvällskvisten.
Nu ska jag borsta gaddarna och sen sooova, sweet dreams dudes!BYEEE!


Nu bär det av till arenan med cykeln för att möta upp mitt lag! Lördagen spenderas med andra ord på göranssonarena där vi ska spela matcher osv, haha...

THURSDAY, 22

Efter skolan åkte jag till gymmet och tränade. Tränade lite armar med Adam, det kan behövas då det är min svaga punkt annars körde jag väldigt mycket ben! Jag har precis hunnit med att duscha och käka. Nu måste jag ta och plugga matte inför morgondagens prov..


+++PEACE & LOOOOVE!


Nu har pappa köpt p&l biljett til mig!!
Detta år kommer bli gaaalet bra då Rihanna, Skrillex, Hoffmaestro, Mac Miller, Kent, Veronica Maggio och Melissa Horn är några av de artister som kommer, wööööp! 

LIFE IS TOO SHORT TO BE LIVING SOMEBODY ELSE´S DERAM

Heeelt galet att det är måndag, igen...
Skoldagen var rätt chill då vi hade design, lunch, lirade fotboll på motionen och hade matte. Idag fick vi reda på vart på Sandvik vi ska sommarjobba och jag kommer vara på stålforskningen med bästa Felicia i 4 veckor. Där kommer vi få scanna examenarbete, heeelt okej jobb endå! 
Efter att den långa mattelektionen var slut anmälde vi ett lag till fotbollscupen som är i helgen, haha ganska oseriöst... Sen tog jag cykeln till gymmet och det gick jättebra att träna idag!
Nu ska jag sooova, sweet dreams!


++TIME FOR PARTYYY!Då var lördagskvällen räddad och snart bär det av för att möta upp brudarna sen vidare på feeeeeest, nu köööööör vi!HEEEY DUDES!


Idag har jag hunnit med att träna och en sväng till stan. Nu ska jag ta och käka sen bär det av på gymnastikläger i några timmar. Därefter får vi se vad lördagskvällen bjuder på.. ciaoooo!
 

+++FREDAGSMYS!


Nu blir det myyyys med bästa, pussss!GRATTIS BÄSTAVÄN ♥


GRATTISGRATTISGRATTIS CLARA MIN UNDERBARA PÅ 17ÅRS DAGEN, ETT ÅR KVAR TILL ARTON NU BEBOO!!! ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA♥WORK/SCHOOL/GYMNASTIC!


Snygga carl på promenade idag... Frågan är ju hur det alltid kommer det sig att han ska prova mina kläder?

Idag fick jag sitta och skriva min rapport på praktiken och jag blev nästan helt klar, gaaalet skönt! Vid elva tiden mötte jag upp Clara och vi käkade lunch på skolan. Därefter tog vi en skön promenad ute i vårsolen med Carl och Filip och snackade om allt möjligt som vanligt. Sen gick vi tillbaka till skolan och då skulle vi skriva vår rapport och jag smakade på någon chilisås som treorna hade köpt i USA och det var den starkaste smaken jag varit med om! Tårarna rann och det blev värre efter ett tag och det kändes som att det bokstavligen brann i munnen och på läpparna, heeeelt galet..
Jag är precis hemkommen efter att ha tränat mina härliga gymnaster och är ganska sliten. Nu ska jag ta och käka, pusssss!  


YOUR EYES ARE BLUE LIKE THE OCEAN AND BABY IM LOST AT THE SEA


Idag fanns det inget alls att göra på praktiken så det var lite segt.. För ett tag sen kom jag hem efter att ha varit på skolan där jag träffade filip och hämtade alla uppgifter till rapporten som jag ska få skriva imon på praktiken.

Nu ska jag ut i det fina vädret och ta en pw till gymmet för att sen köra ett pass, hoppas ni får en bra start på veckan alla läsare!ME LOVE CUPCAKES!

Igår firade vi syster här hemma som fyllde år med massor av fika, jag åt något fööör många cupcakes galet goda var de!!


+++CONGRATZ THE WORLDS GREATEST SISTER!


Idag fyller världens bästa människa år, den person jag älskar mest på denna jord och min förebild!! Jag tror att det inte existerar en sådan stark syskonkärlek som vi har och om det nu gör det så är jag glad eftersom att det finns inget bättre än att ha ett syskon som alltid ställer upp vad det än gäller och man kan prata med om exakt allt.
Om du skulle försvinna från denna värld vet jag inte vad jag hade tagit mig till, jag älskar dig obeskrivligt mycket!♥ 

YESTERDAY!

Igår åkte jag till studio plaza i Gävle för klippning och färgning. Hon klippte bort allt slitet och färgen/slingorna blev jag gaalet nöjd med!
Sen åkte jag vidare för att fira bästa Niklas med alla fina vänner och det blev en rolig kväll som slutade mindre bra pga att det kom massor av oinbjudet folk men det löste sig tillslut som tur var..TODAYS RANDOM INSPIRATION


Idag fick jag styra en hel del maskiner genom att trycka på knappar samt trä ignom band på praktiken, när det inte fanns något att göra satt jag på stolen och lyssnade till radion som tjatade om att det var kvinnodagen tusen ggr om! Jag slutade vid tre tiden efter att ha lyssnat på en presentation om lean production som faktiskt var intressant! 
Sen åkte jag till gymmet och körde på i ca två timmar jag sprang ett tag på löpbandet och det blev en hel del mag, rygg, arm och styrka.
Imon är det redan freeeeedag! Nu ska jag sova för att orka med jobb, skola, gävle och feeeest som morgondagen bjuder på! Sweet dreams.. 


WORK/GEFLE/SLEEP!


Efter att ha varit på praktiken från nio tiden imorse och inte alls gjort något mer än gått vilse, pratat med min handelare och suttit på en stol fick jag sluta vid två tiden, underbart!
När clara slutade åkte jag och syster för att hämta upp henne och därefter vidare mot gävle. Jag och clara mötte upp niklas på stan och shoppade, snackade massor och käka. Jag köpte smink och en födelsedagspresent till bästa syster.

Imon ska jag jobba fm och blir tvungen att gå upp vid fem på morgonen men som tur väcker pappsen mig och sen åker vi till och från jobbet tillsammans då vi jobbar samma skift, sköönt!
Juste såg att jag fått reslutatet av idrottsprovet 45 av 46 p, känns som att jag kommer nå mitt mål i kursen då jag fått A på alla prov hittils!
Nu chillar jag i soffan och kollar jag på säsongspremiären av desperate housewives medans jag äter jordgubbar sen måste jag sova..M-M-MONDAY AGAIN..


Då var det underbara lovet slut och nu är det måndag igen, heeelt sjukt vad fort veckan har gått!

Idag fick jag sluta vid lunchtid efter att ha avklarat första dagen på Sandvik, skööönt! Jag kommer att ha min APL på avdelningen band i två veckor, idag hade vi bara introduktion och säkerhetsgenomgång så det var rätt chill.

Nu ska jag ta cykeln till gymmet och köra ett pass sen hem och käka och därefter bär det av på en efterlängtad fotbollsträning! ++ANSWERS BY ME


När jag gick in i arkivet såg jag att jag glömt besvara några kommentarer..

j: skjortan kommer från h&m :)
c: hahahaha..
brander: tack så mycket! :)
anonym: tröjan köpte jag på ginatricot för ett bra tag sen och den kostade ca 200-300 kr skulle jag tro :)

PUSSSSSSSS


Nu bär det av för att möta upp clara och sen vidare på feeeeest, hoppas ni får en bra lördagskväll alla fina!GYM!

 
Nu är jag påväg till gymmet i det härliga vädret, pusssss!AVICII 2/3 GLOBEN!Avicii Konserten var gaaalet grym igår, vilket jävla drag alltså och sjukt mycket folk var det!!


Tydligen rasade levels plattformen (utan att vi ens såg eller märkte av det) där vi stod i början av kvällen men vi oss till dansgolvet innan det hann rasa. Tidningen överdrev som vanligt och sa att det skett livshotande skador dock hade tydligen någon bara fått en hjärnskakning..  
Efter konserten sprang vi in i den överfulla tunnelbanan och när vi klev av den var det bara att springa full fart till bussen. Känslan när vi såg den sista bussen åka iväg från oss var allt förutom rolig.. Som tur löste det sig och vi fick skjuts hem till Sandviken!OOOOOH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING!

Sthlm imon med brudaaarna och Avicii-konsert i Globen, tagga!!!RSS 2.0