OH HELL IT'S MONDAY AGAIN..

Hade endast en lektion idag, gaaalet skönt då jag var skapligt trött idag.. Sen hade vi lite UF tid och nu har det äntligen fixat sig med material efter att vi har ringt runt till hela Sandvik, som VD var man lite orolig men nu är det lungt.. Vi ska få allt material gratis förutom magneter, vår produkt kommer kosta oss 10 kr/st och säljas för 300kr/st heeelt ok! Nu ska jag iväg för att träna på jvallen, pussss.


PARTY WEEKEND!

Det blev tvådagars denna helg och är gaaalet sliten nu men de var det minst sagt värt! I fredags var jag bjuden på fest hos Anton, det blev en riktigt bra kväll med mycket trevligt folk. Vi började ganska tidigt och festen spårade redan vid 12 de andra åkte på några åkte på efterfest och jag kände inte för det så åkte för att träffa Adam ett tag istället. Igår var vi i Saras stuga med brudarna och grabbarna var det tänkt men slutade med att det blev mycket folk och en rolig kväll!


GIVE ME SUMMER!

Det har regnat varje dag nu i oktober månad och jag är så less på höstvädret! Usch, det är inte i närheten av mysigt som vissa brukar säga som tröst för att det inte är sommar.. En resa till något varmt ställe är vad jag skulle behöva! Nu ska jag duscha och kolla efter några outfits inför helgens festligheter, ciao.


ONE MONTH AGO..

Oj, här var det tomt... En hel månad sen jag bloggade sist och det blir det ändring på från och med nu! Men det verkar som att jag fortfarande har några trogna läsare som har varit in på min blogg varje dag även fast jag inte bloggat på en månad!
 
Idag var vi till Gimo med skolan, fick väldigt mycket onödig information om deras maskiner skulle mer än gärna kunnat hoppa över det! Nyss kom jag hem efter att ha tränat mina gymnaster och träningen gick bra. På tal om träning har jag världens träningsverk från gårdagens boxersize pass som jag gick på med Camilla..
 
Nu ska jag käka och därefter duscha! Hörs imon pussss.

RSS 2.0