ACUPOFTEA


Drack nyss ytterligare en kopp te + cirton. Nu ska jag ta och svara till emma som utsett mig till dagens blogg som sagt. Annars så har jag en hel del plugg som väntar.. h ö r s


DAGENS BLOGG

Har varit förkyld de två sista dagarna och imorse blev de ännu värre så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Då kan ni lista ut vad jag har gjort sen sju imorse drukit minst 5 koppar te och haft nässprayen i bakfickan. Nått som gjorde mig glad var att jag har blivit dagens blogg!


 


SUMMERISGREAT


ph by: bikbok.

MODEKUNGEN


jacka från: http://modekungen.se



CHURCHSTREET


Idag åkte jag in till stan en sväng och det blev lite shopping och bio. Annars har jag haft en hel del att plugga. Nu har vi få gäster och det ska ätas middag, mys!



KOLLAGE




THURSDAY

Idag har jag haft fullt upp hela dagen och nu är jag skapligt trött måste jag säga. Och vad tror ni väntar på mig en full hög med plugg! Så det är bara att öppna matteboken och sätta igång antar jag.. p u s s

LOOKBOOKSTYLE

Foto:


SWEETDREAMS



ICE ICE BABY


Kan ni tänka er vad underbart att sitta i solen med en glass, jag längtar ihjäl mig till värmen..



VÅRENS ÖNSKEOUTFIT




DIFFRENTCOLORS


Har klivit upp ur sängen, hunnit fått i mig lite frukost, städat lite smått och nu ska jag måla naglarna i någon av dessa färger. hörs.. 

LASTSUMMER


Satt och kolla igenom mitt arkiv och där stötte jag på denna bild, som togs sommaren 09 efter semestern. Tänk om man kunde få vara så här brun nu det skulle uppskattas!

CLASSIC

Idag åkte jag och clara åka klassikern på idrotten = 1mil skidor. Clara skulle åka ner för en brant backe och rätt som det var så åkte skidorna isär och hon dunkade hakan rakt ner i den sträva snön så hon fick väldens köttsår stackan, och jag kunde inte låta bil att skratta! Innan det bär av på innebandyträningen ska jag få i mig lite mat! c you..


 

 


KEBABMEDBRÖD


Idag var det blev det en halvdag i skolan fram tills klockan 12 jag gjorde även ett tyska test på 143 glosor. Sen gick jag till jvallen med clara, johanna och hanna för att vi skulle spela skol dm i innebandy. Vi vann en match och förlorade matchen mot murgån med ett poäng riktigt surt måste jag säga! Sen var det bara att åka och träna gymnasterna. Nu är jag hemma och sjukt sliten har även en rejäl träningsvärk i magen sen gymmet igår! Dady kom nyss hem med kebab till mig mums!



CONVERSEALLSTAR!


Converse är skor som jag bara måste ha när våren kommer. Även fast man ser dessa på varenda männinska så kan jag endå inte låta bli att tycka om dem extra mycket, eftersom att det går att kombinera till alla möjliga olika plagg. Tänk er bara en slapp tisha, jeansshorts och ett par coneverse till på sommaren. hur lätt? och hur snyggt? Nu har jag tyvärr inga vita converse för tillfället eftersom att de har slitits ut helt men nya ska inköpas!
 

TOOLITTLETOLATE



MONDAY 150310




Idag var det en härlig dag i skolan inga jobbiga lektioner och ingen lång dag. Kom hem ganska sent eftersom att jag gick till stan med maria en sväng, sen var jag nästan tvungen att ta och gymma.
Clara fyllde även 15 år idag, ett stort grattis!


WATERISMYRESCUE


Har haft sjukt ont i huvudet hela dagen, jag antar att anledningen till det är att jag dricker alldeles för lite vatten. Nu har jag hällt mig i 1 liter vatten + en alvedon. hejs

KREATIVA JAG


Ni ska bara veta vad jag har sysselsatt mig med tro det eller ej, jag har stickat på min vante som jag påbörjade med på syslöjden. Nu ska jag iväg på innebandy möte och alla skulle ta med sig en bakelse. Fick reda på det sådär i sista sekunden, så jag har bakat ihop ett gäng kladdkake muffinsar, mumma!

ROLLINGSTONES


Idag var jag i skolan som vanligt, ska vara med på skol dm i innebandy nästa vecka så det kommer att bli superkul att få möta andra skolor! Efter skolan var det bara att gå iväg till gympan för att träna gymnasterna och det gick great. puss



HAPPY BDAY THE WORLDS BEST SISTER!


Idag fyller min kära syster 22år ett stort grattis till henne. Det är sjukt var fort tiden går!

Fick mitt noprov överstökat idag, jag skrev 4 a4 fram och baksida och det känndes som att jag fick med allt vettigt! Det har inte blivit så mycket uppdateringar dessa två dagar eftersom att jag var tvungen att plugga får skylla mig själv när jag inte pluggar i tid. Saken är att jag skriver väldig ofta att jag pluggar här i bloggen men inte gör jag det. Hur som hellst det gick jättebra på provet får se vad jag får för resultat imon. hörs cutieees..

IFYOUDONTHAVETASTEDOIT!



Ingredienser
2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad
100 g smält margarin

Gör så här
Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Rör smeten slät med hjälp av en slickepott.
Häll smeten i en smörad och brödad form.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i ca.30 minuter.
Kakan blir som godast om den får stå i kylskåpet över natten!
Servera med hallon och glass


Bakat en vit kladdkaka är vad jag gjorde nyss det gick på 20min simpelt och världens godaste!


SHOULD I BUY THEM?


Igår var jag på jakt ute efter dessa snyggingar ovan, men de var slutsåld och de skulle inte få in några fler. Då gick jag in på hm:s hemsida och där fanns de förvånadsvärt i min storlek. Men frågan är om de kommer att vara för småa, för stora, för låga? Har ingen lust att krångla och skicka tillbaka dem om de inte passar.
Ni som själv äger dessa skor, jag vore tacksam om ni gav mig råd! 



In the cookies of life, sisters are the chocolate chips


Idag blev det valbo med syster och vi hade det riktigt nice. Just nu sitter jag här och har precis duschat efter att ha haft fotbollsträning. Ska alldeles strax försöka plugga lite.
PUSS



IWANTSUMMERSUMMERSUMMER!


Idag beställde jag en jätte fin present till min syster som fyller år på onsdag får hoppas på att jag hinner få hem den på tisdag! Nu ska jag och syster iväg till valbo en sväng, ikväll blir det fotbollsträning..



NEW HAIR COLOR


Igår var min kusin (frisör) ilda här och hälsade på som sagt. Så vi gjorde en förändring i mitt hår och drog ut ljusbruna sligor i hetta. Det blev bra, hade tröttnat på utväxten och den varma blonda färgen. Men till sommaren kanske jag blir ljusare igen.

S-A-T-U-R-D-A-Y


Idag kom mina kusiner som jag inte träffat på tok förlänge, och de ska vara här och hälsa på fram tills söndag. Nu måste jag slå upp böckera för lite plugg sen ska jag iväg och gymma. Ikväll bär det nog av till gävle för att kika på bio. Vilken film det blir återstår att se..
ha en fin lördag dudes!

GREAT NIGHT..


Igår blev det party på estraden och vi hade det j*vligt kul, tack brudar för den bästa kvällen på länge! Nackdelen är att jag har haft huvudvärk och att det pep i öronen när vi försökte somna hos julia igår. Men det var minst sagt värt!



MAKEUPSTORE (JOHANNA)


Målade nyss naglarna svarta med (makeupstore johanna nagellacket). Den stora fördelen är att den håller sig kvar mycket längre i gemförelse med andra nagellack!

HELLO BEUTIES!


gó morgon, nu ska jag få i mig frukost sen ska jag ta mig en promme och sola en 15 minutare har inte lagt mig i ett solarium sen sommras så det är jag i behov av!



IT´SGONNABEAGOODNIGHT!



Idag åkte jag in till gävle och mötte upp alma, julia och johanna för en lång dag på stan. Det blev en del shopping och vi käkade på subway såå gott! Vi köpte oss även biljetter för morgondagens festligheter, jag är grymt taggad! 



IWOKEUPTOOLATE!

Idag gick jag upp alldeles fööör sent. Har hunnit fått i mig frukost och städat. Nu måste jag ta tag i lite plugg sen ska det lagas mat med syster, efter det bär det av på innebandyträning. 
Var med på min systers tävlig i hennes blogg vettja!

CUCUMBER


Nu ska jag ha på ansiktsmask och därefter ska jag ta ett bubbelbad!


SUNDAY&MONDAY!


Igår var det en kanon söndag hemma hos clara med brudarna och ett gäng pojkar. Först lagade vi tacos vilket blev hur gott som hellst. På kvällen seplade vi "med andra ord" och kollade på några filmer som viktor hade tagit med sig, mys! På morgonen vaknade vi hyffsat tidigt med tanke på att vi slocknade runt 5 tiden, och då var det bara att stätta igång med städningen!

RSS 2.0