FIFTY F*CKING CENT!!

Behöver ja ens säga att det var en riktigt grym kväll igår, känslan när han sjöng candy shop var gaaalen!!! Sthlmssyndromet blev jag besviken på till förband men lazee var bra iaf. Just nu sitter jag på tåget och snackar med sara och nathalie om gårdagen medans vi rullar mot uppsala för gymnastikkurs. Ciaooo!


HELLO DUDES!


Idag började vi med vårat projekt i skolan vi fick olika roller osv och jag fick bli projektledare. Annars gick det ganska bra att komma igång!
Nu bär det av för att träna trupp 3 med sara, puss!

WE FOUND LOVE


Bliden är tagen med min iphone lite sådär suddig, håret är ljusare och finare i verkligheten!

Efter skolan åkte jag och slingade håret på effect och jag blev gaaalet nöjd. Känner mig riktigt fräsh i håret nu då utväxten är borta och hårfägen är askblond! Annars har jag för fösta gången på länge bara chillat hemma utan några träningar.
Nu ska jag lyssna på lite 50 cent låtar känns som att jag bara kan candy shop, haha. På freeedag kommer han och jag är taggad till tusen!!THANKS LIAM!

Dagens bästa: Liam fixade 50 cent biljett till mig, kostade 500 kr lätt värt det. Nu taggar vi nästa helg!!

Idag var det sista dagen på stål forskningen vilket kändes skönt och jag fick ett jättebra omdöme!
Efter 11 tiden cyklade jag till skolan och käkade lunch. Sen satt jag, liam, carl och jon oss i ett grupprum för att göra klart teknik rapporten.
Efter att vi gjort allt annat förutom att jobba i x antal timmar så tog vi tag i rapporten den sista timmen och jobbade på som bara den!
Juste det är freeedag idag, huuuuuur skönt är det inte med helg då?  I WILL NEVER FORGET THE DAYS IN MALTA WHIT YOU DUDES!


Emma, Clara, Jag, Alma, Jenny och Maria - Det är gaaaalet vad jag saknar dagarna med er på malta.. TAKE ME BACK TOO MALTA!!W-W-WEDNESDAY

Idag hade jag praktik och sen bärde det av til skolan. Jag fick reda på fysikprovet där jag fick ett C vilket är ett VG helt okej med tanke på att det är första provet. Snart är jag klar med en av inlämningarna och det slutar på 8a4, sköönt!                                                                                                                                               För ett tag sen kom jag hem från trupp 3´s träning vi körde lite styrka i slutet. Man märker att strykan som vi kör ger resultat då mina gymnaster satt i 90 grader i 25-30 minuter och i början av terminen satt de 5 min högst. De är så duktiga, nästa träning på söndag ska de två som satt längst få ett pris av mig!INSPIRATON - BLACK&WHITE

http://weheartit.com/entry/14458489
ph: by weheartit.com

Idag hade jag praktik och jag fick gjuta in prover och prata med skyddsombudet angående några frågor från skolan osv..
Jag kom nyss hem efter att ha varit på step up pass med sara. Nu ska jag ta en dusch och sen måste jag läsa bra många sidor ur elsas mode eftersom att jag måste ha läst ut den på fredag, puss!NOTHING LASTS FOREVER


Idag kollade jag på innebandymatch med ett härligt gäng på jvallen och träffade på lite efterlängtat folk. Min gaaalet saknade vän rebecca fick jag träffa och förhoppningsvis hinner vi träffas imon också innan hon åker hem till mora igen!!
Sen åkte jag och käkade pizza med brudarna och därefter bärde det av till bästa joss för lördagsmys! Kom hem för ett tag sen och nu måste jag ta och sova imon väntar tidigt innebandymatch borta mot borlänge, tagga!!

FALL OUTFIT!


jacka//cubus, stickad tröja//ginatricot, skjorta//svea, skinnshorts//bikbok, kängor&väska//scorett, ringar//hm.

Man känner verkligen att hösten är här nu då man börjar ta fram alla halsdukar, vantar och varmare kläder. Det känns som att det nyss var sommar typ.. 
Idag gick det bra på praktiken och jag fick sluta vid 3 tiden annars tyckte jag att dagen gick ganska fort! Efter skolan åkte jag och bokade klipptid på effect kände att mitt hår behövde det och sen tog jag och käkade på wayne´s med syster, mys!
Nu är jag hemma och har hunnit duscha efter en ganska oseriös innebandyträning men ibland böhövs det också, orkade inte idag haha..

IT WAS DARK AND I WAS OVER, UNTIL YOU KISSED MY LIPS AND YOU SAVED ME!


Igår var det första dagen på praktiken och jag har fått en grymt härlig handledare eller rättare sagt alla är trevliga! Idag fick jag hjälpa till med att göra olika forskningar i prover och kolla i microskåp sen pratade jag om innebandy och fotboll med min handledare.
Dagens fulaste: Jag står i kön för att ta mat med felicia, liam och carl + massa sandvikarbetare. Jag frågar liam och carl om de är tillsammans och alla dör av garv, haha.. Sällan folk missuppfattar saker och ting! Jag som menade att de jobbar på samma avdelning..
Pratade med adam som är i USA och han tipsade mig att åka till south carolina på apu:n! Kollade nyss i deras blogg där de skriver om resan och de verkar ha hur roligt som helst + att dom har sommarväder!! 
Nu ska jag käka sen bär det av för att träna innebandy med damerna, ciaooo!

CARLSPLACE/MATCH/TRAINING

Imorse vaknade vi upp hemma i carls stuga, lagomt sliten sådär.. Sen bärde det av för att spela seriepremiär mot ggik!! Det blev en sur förlust men känslan när joss passade mig och jag satt bollen i krysset när vi hade en midre spelare på plan var riktigt skööön! Efter matchen åkte jag och tränade trupp 3.
Nu måste jag sova om jag ska orka ta mig upp imon och möta felicia för vår första dag på praktiken, sweet dreams!

YOU ARE A CINEMA I COULD WATCH YOU FOREVER!


Idag fixade jag klädhäst och galjar med pappa så nu får jag plats med alla min kläder! Jag har vikt kläderna i gardaroben och vissa plagg ligger upphängda på klädhästen, skööönt att ha det gjort.
Nu bär det av mot carls stuga med clara för att spendera kvällen där med härligt folk. Hoppas ni får en bra lördag alla fina läsare, puss!FRIDAY OUTFIT


skinnjacka//gina, väska&skor//scorett, jeans//bikbok, stickad tröja//bikbok, ringar london&hm.

Idag fick jag fysikprovet avklarat och det gick bra, mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara! Sen har jag lämnat in alla uppgifter som ska vara klara för veckan, sköönt.
På måndag blir det APU på sandvik i två veckor. Jag ska vara på stålforskningen och som tur är felicia också där men det blir nog ganska chill med praktik endå! 
Nu är det chill fredag med syster i soffan vi sitter och äter kladdkaka med glass medans vi kollar på idol och fyfaaan vad unik amanda är lätt bäst hittils!!   
 

THREE DAYS AGO!

Oj, oj, här var det varit tomt på några dagar! Jag har haft ganska så fullt upp. Hjälpt syster att fixa alla kläder inför plåtningen för nöjesmix, roligt var det längtar tills nummeret kommer ut!
Annars har jag haft träningar pluggat inför fysikprovet osv. Jag har äntligen kommit igång med träningen efter att ha haft inflammation i två veckor. Spelade innebandymatch igår och vi vann med 7-3, det gick grymt bra.
Nu ska jag packa väskan imon väntar gym med clara, carl och liam på motionen! Sen blir det fysik-plugg med pappsen och därefter försöka somna i tid, puss.CRAAAZY HOT!Jag trycker det är gaaalet snyggt att ha en hår ring av metall i håret och jag bara måste ha en sådan!! Hörde att h&m ska få in i butik men när jag frågade idag inne på h&m så fanns det inte på lager..

RSS 2.0