150 YEARS!


Idag firade vi att Sandviken/SandvikAB fyller 150 år med massor av tårta i skolan!
Annars hade vi samma lektion hela dagen i det tröttaste ämnet + att min iphone låste sig i en timme, jobbigt värre.. Snart blir jag även galen på att jag inte kan gymma eller träna fotboll pga att jag är förkyld! 
Nu ska jag ta en kopp te, gofika och lägga ner lite tid på att plugga inför morgondagens prov i Ellära A , whish med good luck..    
 

LEARN FROM YOURE MISTAKES!


skinnjacka&päls sjal//ginatricot, skjorta//hm, jeans//carlings, ringar//indiska.

Igår spelade jag tidningscupen fast pappa sa: Spela inte Ajla du är fortfarade förkyld!! Efter att jag spelat första matchen fick jag lock i örat helt plötsligt. Jag spelade en till match eftersom att jag var en av dom åtta som skulle spela och vi var tvungen att vinna matchen. Vi vann med 3-0 hur skönt som helst!
Efter matchen fick jag jätteont i örat det kändes som att det skulle sprängas sen åkte jag in till sjukhuset med en mindre glad pappa där de kom fram till att det var öroninflammation som jag ahde fått pga av att jag hade överansträngt mig när jag var förkyld..

Idag vaknade jag runt 11 tiden med mindre ont i örat och en iphone vid min sida som var bombad med sms och missade samtal.. Syster klippte av ca 4 cm slitet hår på mig idag, skönt! Hoppas det hinner växa ut lite friskt hår till sommaren.  
Nu ska jag käka mat oxfilé, klyftpotatis och sallad mums!

GOODNIGHT!

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom att jag kunde knappt andas imorse när väckarklockan ringde och feber på det.. För ett tag sen kom jag hem från fotbollsmötet jag är galet taggad på att spela tidningscupen, måste verkligen hinna bli frisk tills på lördag!!
Nyss gick jag in på schoolsoft för att kolla på morgondagens schema som var ganska chill och då såg jag mitt resultat av engelskaprovet där jag fick ett mvg och ett grammatikprov på engelskan där jag bara fick något enstaka fel. Åh det gjorde min kväll måste bara satsa på matten och fysiken! 
Nu ska jag ta och borsta gaddarna, tvätta ansiktet, lägga på nytt påslakan och sen sova, godnatt!


HATE THE PAIN!

Tumblr_lybe5l8vty1r2yp25o1_500_large
Kände ingen ork att gå till skolan idag men tog mig dit endå eftersom att jag hade målsamtal med pappsen som gick jättebra, sen hade hostan lagt sig lite så tänkte att jag skulle stanna för att inte missa massor men klarade bara halva dagen då jag hostade oavbrutet och hade jätteont i halsen. Började nästan grina när jag kom hem, det var precis såhär det gick till när jag fick hjärtlugninflammation... 
När jag kom hem och hade vilat ett tag blev det en aning bättre så jag tog mig till gymnastikhallen. Man får nog ta och leta efter goare och duktigare ungar än mina 4-6 åringar! De vill sitta bredvid mig hela tiden och alla kramar mig efter träningens slut och säger att de kommer sakna mig, haha sötnosar!
Ne nu ropar pappa att mitt te håller på att kallna och fotbollsmatchen börjar. Hoppas jag kan ta mig till skolan imon för att på mattematik kursprovet avklarat!

IF I COLUD DREAM I WOULD NOT FIND A BETTER FRIEND THAN YOU!


Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart!


YOU LIGHT UP MY WORLD


Jag har lagomt uppsvälda halsmandlar och det låter som att jag satt en kråka i halsen typ, inte alls bra med andra ord! Ett tips bara sådär, träna inte om ni har ont i halsen det blir bara värre (som i mitt fall).
I helgen ska jag spela tidningscupen men måste se till att bli frisk först. Alltså blir det ingen träning för min del fram tills lördag.. 
Nu ska jag kurera med te, honung, tabletter och till sällskap har jag min kära mattebok! Hoppas att ni mår bra alla fina läsare där ute, ciaooo.

SOME INSPIRATION FOR THE BOYS


Andreas Wijk han kan det där med stil han!!

SUNDAY, 22

För ett tag sen kom jag hem efter att ha varit och kört på gymmet i 1,5 timme. Nu har jag precis hunnit duscha, gaalet skönt känns det!
Snart bär det av för att träna mina gymnaster med sara och carro, puss.



ALREDY FRIDAY TOMARROW DUDES?

Det är gaaalet att det är fredag imon, men jag klagar inte på att veckorna går fort!
Idag slutade vi vid halv fyra tiden i skolan. Efter det gick jag med Carl och Liam till stan där jag mötte upp Carro och Sara, sen vidare mot ticket för att kolla på utomlandsresor vi fick svar på allt det enda som saknas nu är att boka resan!!
Därefter åkte jag till gymmet, det blev löpning både i början och slutet sammanlagt 45 min. Körde även lite styrka däremellan, hoppas på inte allt för mycket träningsvärk då vi har beep-test på idrotten imon!
Nu har jag precis pluggat klart inför morgondagens engelskaprov!
 

SWEET DREAMS!


Efter skolan åkte jag och gymmet själv, känner mig mer motiverad när jag kör övningar tilsammans med någon och idag skulle inte syster träna..
Som tur var Adam där och vi körde övningar jag vilade medans han körde också tvärtom, grymt bra! Känner redan av att jag kommer ha världens träningsvärk imon.
Nu ska jag ta och sova och drömma mig bort till sommaren, sweet dreams!!



IT TAKES 5 SECONDS TO SAY I LOVE YOU BUT A LIFETIME TO SHOW IT


Idag har det varit en rätt så chill skoldag och jag fick verkstadsprovet avklarat som gick helt okej! 
Blev gaaalet förvånad idag när jag blev kontaktad för ett modelljobb av en engelsk fotograf som bor i gävle bara sådär random! Jag har inte svarat om jag är intresserad och är osäker på vad jag ska svara..
För ett tag sen kom jag hem från ett träningspass på gymmet med syster. Jag sprang i 30 min på löpbandet och körde mage/rygg/armar ett bra tag, riktigt skönt känns det!
Nu ska jag ta och duscha och därefter somna i tid, pusss!

 

READ THE TEXT ON THE PICTURE!


Helgen har flygit förbi känner jag, kan knappt tänka mig att det är skola imon..
Idag var jag och syster till gävle en sväng vi tog en lunch på wayne´s och jag shoppade faktiskt inget alls. Kan bero på att det forfarande är tröttrea i många butiker, bort med allt och fram med nytt!
Nu ska jag ta och göra en fruktsallad och sen måste jag plugga lite inför morgondagens verkstads prov!



THIS IS WHAT IM MADE OF!


Jag har tränat fotboll/innebandy eller spelat match varje dag den här veckan. Känner mig ganska slut i kroppen nu efter kvällens träning, en rejäl träningsvärk har jag med andra ord från tidigare träningar och kommer ha ännu mer imon! 
Utöver mina dubbla träningar är jag ledare för mina 3 gymnastikgrupper 2 ggr i veckan där jag måste planera träningarna, har jag även långa skoldagar varje dag mellan 8.00-16.40 men som tur hinner jag göra allt i skolan och slipper då plugga hemma! Vill även hinna umgås med mina underbara vänner men som tur tränar jag ihop med en del av dem och resten försöker jag hitta på något med på helgerna!
Många brukar frågar mig hur jag hinner med allt? När jag börjar räkna hur många träningar jag har i veckan så är jag uppe i 9 st då förstår jag faktiskt inte själv hur jag hinner!

Pga all stress så fick jag hjärtmuskelinfammation i oktober och var tvungen att kontakta läkare som gav mig råd att bryta all träning i en månad och äta tabletter mot inflammationen. Vilket jag gjorde och tränade endast mina gymnaster under den perioden, efter två veckor mådde jag bättre!
Pappa tjatar om att jag måste välja mellan fotbollen och innebandyn men det går inte att välja!! Känslan som jag och hela innebandylaget kände efter gårdagens vinst mot falun med 5-4 efter förlängning var galet härlig!!  
Var bara tvungen att skriva av mig! Sen kanske ni läsare har fått mer förståelse för om det blir tomt i bloggen ibland..



JUST GIVE ME SUMMER!


Imorse var jag galet trött när jag gick upp med tuppen efetr att endast ha fått 5 timmars sömn och världens träningsverk i hela kroppen efter gårdagens fotbollsträning.. Skoldagen blev kortare än vanligt idag då vi slutade vid fyra tiden, skööönt!
Nu ska jag käka därefter åker jag och clara för spela innebandymatch mot falun, nu kör vi brudar och ser till att vinna!!

MOVIENIGHT VS CINEMA?

Nu har jag och mina vänner ett problem carl och liam vill åka på bio i gävle och clara vill ha filmkväll.. För mig kvittar det vad vi hittar på. Ne nu får dom bestämma sig blir gaaalen snart!!
Det enda som känns posetivt just nu är att vi är lediga imon! Kan ni tänka er att vi på gs som knappt brukar ha lov är ledig imon och alla andra gå i skolan??
Grymt skönt att ta vara på lovets sista natt!!

THINGS I WANT TO DO BEFORE I DIE








FOTBOLLSCUP!


Nu bär det av med clara för att kolla på bilma-cup sen får vi se vad vi hittar på ikväll men det lutar mot fest i barrsätra, puss!

HOME AGAIN

Hemma efter två underbara dagar i sthlm med världens bästa syster!!
Annars då? Hoppas året startat på bästa sätt för min del har det iaf gjort det! Lovet har bara runnit iväg nu ska jag ta vara på de fem dagarna som återstår.
Idag har jag avklarat årets första innebandyträning med clara och saknade jossi, det gick hyffsat. Ikväll blir det chillkväll jag måste jag packa ur allt jag shoppat och lite film på det, ha en fin kväll alla goa läsare!

HOTEL BREAKFAST


TODAYS SHOPPING

Bruna skor//Monki, Ljusblå skjorta och stickad tröja//H&m, Ansikts och hårprodukter//Kicks.


SHOPPING/FOOD IN STHLM!

Nu har jag och syster precis checkat in på Scandic hotellet som ligger mitt i centrum det är jättefint! Idag har vi shoppat, lunchat och fikat. Om ett tag så går vi ner till stan för ytterligare lite shopping och sen bio, mys!


WELCOME 2012!


2012 ska bli det bästa året (lite planerat redan):
+ Sthlmstrip med Semra 3-4/1
+ Avicii konsert i Sthlm 2/3
+ Peace & Love 26/6-1/7
+ Utomlands med brudarna i juli



THE LAST FROM 2011


Igår var det blev det ett bra slut på år 2011 och en grymt start på 2012 med massor av trevligt folk!
Imorse vaknade jag upp vid ett tiden hemma hos clara i årsunda och var ganska sliten precis som det ska vara efter en rolig kväll, haha.. Festen spårade efter 12 slaget då det kanske var 5 slagsmål men som tur fanns det vakter iaf!

RSS 2.0