S-S-SUNNY FRIDAY!


Idag är det freeeedag, skööönt! Jag fick matteprovet avklarat på morgonen och det gick helt okej. Annars har det varit chill i skolan. Även att alla 3:or på gs ska åka på utlands APU till typ USA, Austarilen och Chile i 5 veckor, jag vill också!! 
Det är gaaaalet vad varmt det har varit idag! När jag gick hem från trebo med filip och calle höll alla 3 på att koka ihjäl, haha. 
Nu bär det av på fotbollsmatch med brudarna för att kolla på dm final, sen blir det bara chill fredag med tanke på att inflammationen inte är helt över än. puss
 

GIVE ME BACK SUMMER AND MY TAN COLOR!


Saknar sommaren och värmen, klarar inte av att bo i detta kalla land längre. Kännslan av att 4 månader vinter väntar kills me.
Bara att tagga till utomlandsresan med brudarna i sommar!

Idag blev det en kort skoldag för mig då jag slutade vid tolv tiden eftersom att vi hade orientering hela eftermiddagen och jag får ju inte vara med pga inflammationen. När jag kom hem gjorde jag klart all repetion inför matteprovet som är på fredag. Nu känns det som att jag kan det mesta!
Clara frågade om jag ville följa med på kryssning på över helgen och självklart kan jag inte pga inflammationen. Jag börjar bli riktigt trött på att det inte går över! Vi skulle haft gaaalet roligt, menmen..
Vid 5 tiden åkte jag iväg och tränade mina små och stora gymnaster.
Nu står mina kladdkaksmuffins i ugnen som jag ska bjuda min grupp på i skolan imon på metorsmötet som vi har varje vecka! I våran tjocka grupp bestämde vi att någon ska bjuda på fika vaje möte, haha.

LIVE-LOVE-LAUGH




TODAY IM WEARING THIS


jacka//ginatricot, transperant skjorta//monki, jeans//cheap monday, väska&kängor//scorett, ringar//hm&jc.

Skoldagen var helt okej, inte så många lektioner hade vi och det gick ganska fort! Jag slapp ta cykeln imorse till skolan och fick skjuts av pappsen, sköönt! Jag får ju inte inte ens cykla nu när jag har hjärtmuskel inflammation eftersom att det anses för ansträngande.. 
Nu ska jag ta och dricka te (kanske min 44.de kopp sen jag blev sjuk) och ta en alvedon måste försöka bli frisk tills helgen!

NEW IN - PINK SHIRT AND NECKLACE!


Igår kom syster hem från sthlm och hon hade köpt en jättefin rosa transperant skjorta till mig och ett silverhalsband. Tack världens bästa syster!


HEJ HJÄRTMUSKEL INFLAMMATION..

Ni läste rätt jag har fått hjärtmuskel inflammation. Eftersom att jag började träna för mycket och stressa efter att jag haft halsfluss vilket ledde till att hjärtat inte orkade pumpa ut blod i kroppen och då fick jag som sagt hjärtmuskel inflammation. Det gör ont i hjärtat när jag andas in + förkylning och feber på det..
Nu måste jag verkligen bli frisk innan jag börjar anstränga mig eftersom att doktorn anser att det kan bli livshotande annars! Det blir ingen återträff i sthlm imon med alla saknade från malta. Jag får spendera helgen hemma i soffan med 100 koppar te, massor av c-vitamin osv..



WE DO WHAT WE LOVE & WE LOVE WHAT WE DO.


Idag var det en vanlig skoldag och det gick ganska fort! Efter skolan åkte jag och hade träning med småttingarna. Sen åkte jag vidare för träning med trupp 3 och claris följde med. Sen fick jag och clara skjuts av syster till jvallen för att kolla på dm final med brudarna. Sif vann med 2-1 mot gif, underbaaaaart!
 

AUTUMN OUTFIT


Nu ska jag byta om sen bär det av till jvallen för att köra ett step up/styrka pass med sara, tagga!

stickad tröja//cubus, jeansskjorta//levi´s, jeans//cheap monday, armband//topshop, ringar//hm, kängor//scorett.
 

WINNERS OF THE CUP

Innbandycupen blev en riktigt bra start på säsogen då vi vann alla matcher, gaaalet bra spelat brudar!! Sen blev det pizzatime med laget. Jag kom hem för ett tag sen och nu är jag lagomt trött i benen efter fyra matcher!
 

FRIDAY IM IN LOVE!



Jag vet att det har varit grymt dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med gympan, innebandyn och skolan.. Hoppas det är bra med alla fina läsare iaf! 
Idag gick skoldagen fort! Vi hade coopertest på idrottten och jag var krasslig men körde endå och sprang 2,4 km på 11.22 min, skaplig tid. Imon väntar innebandycup, tagga! Nu blir det film osv med dom bästa, mys. Ha en grym freeedag, puss! 

IM LEARNING TO BRAVE IN MY BEAUTIFUL MISTAKES!


Idag när jag loggade in på schoolsoft hade jag fått mitt första betyg på gs. Jag fick B på labben i produktionsutrustning heeelt ok! Annars då? Haha clara fick årets roligaste facerape av liam och mig i skolan eftersom att hon glömde logga ut på min dator, kanske lite väl taskig.. Sen var det inte lika roligt när hon tog min iphone och gjorde samma facerape tillbaka!
Nu ska jag ta och käka sen bär det av på innebandy för genomgång och träning, puss.

MONDAYMONDAYMONDAY


Veckan har gått så sjukt fort och nu är det måndag igen!
Idag var det en väldigt chill skoldag eftersom att vi hade eget arbete från kl 3 och då ska man göra något man missat/rester. Men vi hade inget att göra så vi satt och drack varm choklad i soffan, supersköööönt! Nyss kom jag hem efter kanske säsongens sista fotbollsträning eftersom att jag ska träna innebandy nu när alla matcher är slut. Nu ska jag kolla klart på idol och sedan duscha, ciaooo.



YESTERDAYS SOLDIER OUTFIT



jacka//jc, tunn stickad tröja//bikbok, jeans//cheap monday, skor//scorett, väska//urban outfitters.

Vaknade hos alma imorse och när jag kollade på klackan när vi åt frukost var det 20 min kvar tills gympan  började. Då var det var bara att skynda sig hem slänga på sig springbyxor och tröja och cykla till gympan. Jag hann dit 5 min tidigare, träningen gick bra med mina småttingar. Snart ska jag iväg för att träna trupp 3 själv eftrsom att maria inte kan, men det ska nog gå bra endå!



LAGER 157 WITH DADY!


Rutig skjorta//svea
Jeansväst//levi´s
Kängor med bomull//vagabond

För ett tag sen kom jag hem efter att ha varit i falun med pappsen på lager 157. Jag hittade bara 3 snygga plagg men pappsen shoppade ganska mycket!
Nu ska jag ta och städa lite känns som att det är ganska mycket kläder som ska vikas in i garderoben. Efter det ska jag hitta på något med mina brudar, puss. 

CHILL FRIDAY!



Idag är det freeedag, hur skönt? Veckorna går riktigt fort och jag klagar verkligen inte på helg. Imon ser det nog ut att bli fest med clara, calle och liam, tagga!
Nu bär det av till gävle med min syster semra. Sen blir det en chill fredagskväll med film och till det godis osv, mys!



I`LL TAKE YOU TO THE CANDY SHOP!


Dagens bästa var imorse när jag fick reda på att 50 cent kommer till sandvikeeeeeen, först trodde jag att det var ett skämt. Hur coolt är inte det? För första gången kan man vara glad över att bo här! Måste köpa biljett så fort dom släpps!!! 



VICTORIA`S SECRET LIPGLOSS!



Bilden med läppglanset är till carro eftersom att hon vill se hur victoria secret läppglanset ser ut som är från london!

Idag hade vi lite verkstad i skolan, skolfoto och hörsel undersökning som alla skulle göra! Vi brudar och grabbar tog en kompisbild och skulle göra en pryramid vilket slutade med att alla låg i en hög, haha..
Nu skulle jag egentligen åkt till gävle med carolina för att se på gif-malmö men det regnar så grymt mycket så vi stannar hemma, ciaooo.



SWEET DREAMS READERS!


ph: weheartit.com.

Efter skolan åkte jag för gympaträning med mina 4-6 åringar, de är så himla söööta! Sen åkte jag till sga-hallen för att träna älskade trupp 3 som är 10-13 år. Det gick riktigt bra på träningen tycker jag och vi fick våra snygga linnen också! När jag kommer hem så ser jag att min gymnast matilda skrivit på sin fb status: älskar mina gympa tränare! Kan man något annat än att tycka att dom är så himla goa?
Juste kom på att imon är det skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Det visar sig imon, just nu vill jag bara duscha och lägga mig i tid för en gångs skull, godnatt!

SCHOOL/GIRLTALK/FOOD/FOOTBALL!

Skoldagen gick ganska fort. Efter skolan stannade jag, clara, calle och filip kvar och jobbade fysik duktiga som vi är och gjorde lite annat, haha! Sen åkte jag och clara till stan och mötte upp brudarna och vi snackade några timmar om helgens händelser, haha.
Vi åtta tiden kom jag hem och då blev det kvällsmat och fotboll med pappsen, han är grymt insatt osv. Nu ropar hon på mig så jag tar mig nog till vardagsrummet och gör han sällskap, hoppas matchen inte är lika seg som hittils..

MONDAY, 05


ny stickad marinblå tröja//cubus, jeans//cheap monday, skor//scorett, ringar//hm, armband//topshop.

Grymt skönt att vara helt osminkad idag, det ska jag vara oftare! 
Vi hade bara verkstad idag i skolan vilket vi kommer ha resten av veckan, helt okej. Idag får jag inte träna pga halsflussen. Blir att sitta hemma, kurera och planera träningar för mina gymnaster!

 

THIS WEEKEND

Kom på att jag glömde skriva att vi såg eric amarillo på donken i fredags, blev grymt förvånad över hur han såg ut!!
Igår var jag och sara bjudna på fest igen hos zinar men vi var för slitna! Jag har ju halsfluss, så det blev inte av. Filmkväll blev det istället osv, mys! Annars då? Idag åkte jag in till valbo en sväng och det blev lite shopping. Sen åkte jag på fotbolls match med syster och det var helt klart den bästa matchen på länge. I sista minuten fick sif en straff och vann med 1-0 vilket dom var värd!
Nu ska jag ta en iprem och hoppas på att halsen blir bättre sen sova och imon väntar skola. Vi ska vara i verkstaden hela veckan, skönt!

YESTERDAY WAS GREAT!






Igår började kvällen hos amanda med mycket random folk. Efter ett tag så drog vi brudar carl, liam, kasper, henrik och andreas till ns på fest där hade vi riktigt roligt med trevligt folk! Sen skjutsade snälla adam mig, sara, kasper, max och jonas till kaspers lägenhet där vi efterfestade till 6, haha.
Imorse skulle jag på handledarkurs, så jag var tvungen att gå upp vid åtta tiden. Jag har nog aldrig varit så trött. Det reslulterade i att jag skämde ut mig och somnade några min på kursen.. Som tur köpte pappa redbull på rasten och efter det var jag på topp igen! 
Just nu sitter jag här med myskläder och te och fryyyser ihjäl!! Jag måste ha blivit förkyld från gårkvällen + uppsvälda halsmandlar på det, kanon..


P-P-P-PAAARTY!!




transperant linne//bikbok, jeans//bikbok, skor//nelly, smycken//blandat.

Bjuder på lite sneakpeak bilder av kvällens outfit. Snart bär det av mot stan för feeeest, tagga!! Hoppas ni får en grym start på helgen, pusss.



RSS 2.0