THE WEEKEND


Liam blandade goda drinkar innan vi gick ut i fredags.
Träffade Isabelle som är svensk.

I lördags träffade vi två härliga engelsmän.

Vi har verkligen haft en superbra helg! Vi va ut 2dagars och hade riktigt kul båda gångerna. I fredags gick vi ut på Capital, bra klubb där det spelas housemusik. Träffade ett gäng med norsksr och en italienare som inte alls kunde så bra engelska. 

I lördags gick vi först till casinot och mötte upp några svenskar därefter värde det av till Eve en klubb som låg precis bredvid där vi träffade två jättetrevliga engelsmän som vi hängde med hela kvällen. Dansade lite pardans under kvällen och det var verkligen hur kul som helst, kändes lite som back to the 80's haha... NICE DAY IN PERTH

Igår var vi till djurparken med Donald, en riktig skön Scotte som jobbar på Sandvikanläggningen. Efter att vi varit där och kollat bl.a. på kängurus och koalor tog han oss till en choklad, honung, nougat och vinfabrik. 

Därefter spelade vi minigolf och blev sedan hembjudna på middag hos Donald och hans trevliga fru som bjöd oss på en väldigt god indisk måltid. En riktigt rolig dag var det! 

AFTER-WORKIdag tog vi oss ut till stranden direkt efter jobbet vid halv 4 tiden på eftermiddagen med taxi. Vi kom inte fram förens 5 tiden eftersom att det var rusningstrafik.. Påväg i bilen hörde vi att de upptäckt en vithaj 13km från stranden vi skulle till, vilket tydligen var väldigt vanligt. Vi hörde även att någon blivit biten av en haj förre veckan på samma strand..

Det var heelt underbart på Scarbraugh beach. Har aldrig sett så höga vågor det var verkligen gaalet! Blev sjukt sugen på att surfa då man såg väldigt många surfare.


BALI


Nu har vi bokat Bali på vår semestervecka, ser verkligen fram emot riktig värme då det bara är vår i Australien! Bra shopping ska det också vara i Bali och även Carl och Niklas ska dit så det kommer bli nice.

PERTH, COTTESLOE BEACH
Hej alla läsare!

Internet har krånglat därav den dåliga uppdateringen.

Igår bjöd Perth på riktigt fint väder så eftermiddagen spenderades självklart på stranden. Vågorna var riktigt stora ser verkligen fram emot att surfa!

Nu ska vi laga tacos och kvällen bjuder på utgång, hörs!

RSS 2.0