MYYYS

Gårdagens mys med Clara, Carl och Liam hemma hos Carl. Det blev film och massor av välbehövligt snack med mina favoriter!

https://cdn1.cdnme.se/990441/7-3/pic_512d39e0ddf2b30540943ce3.jpg" class="image">


SWEET DREAMS READERS!

Igår somnade jag tre på natten efter att ha pratat med L om typ allt mellan himmel och jord i några timmar! Var skapligt trött imorse när jag skulle till tandläkaren och endast fått fyra timmars sömn.. Sen åkte jag till skolan för att ha matteprov som gick riktigt bra med tanke på att jag inte hann plugga igår.

Imon blir det sista dagen på Coromant, sen ska jag till skolan för att lämna in min rapport som jag skrev klart idag och därefter tar jag sportlov, underbart skönt!

Nu ska jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull, godnatt alla fina läsare.


COROMANT

Nu är jag inne på den tredje och sista veckan på min praktikplats. Helt klart bäst fick tårta två gånger idag eftersom att det var invigning av en utbyggnad. Annars har jag gått på ett möte och suttit vid datorn och fört över filer. Nu finns det inte så mycket att göra så antar att det är fika, haha standard på Sandvik! Sen slutar jag och då bär det av på spinningpass med Camilla, puss.

https://cdn2.cdnme.se/990441/7-3/pic_51240107e087c3081c4bb801.jpg" class="image">


CHEERS FOR FRIDAY!

Igår drog vi ihop en spontan klassfest i ns, heeelt ok! Slutade med att det blev sjukt mycket folk, haha spårat.. Nu måste jag ta tag i lite matteplugg sen blir det en pw med Camilla.


LOVELY

Har precis ätit årets första jordgubbar och drömt mig bort till sommaren.. Ååh ge mig sommar nu!


LOVE TO PANCAKES

Nu blir det lite pannkaksmys med la familja, dööör vad gott det är!!


SATURDAY DUDES


MY SWEETHEART!

Ja det var ett tag sen jag bloggade sist.. Just nu myser jag lite med världens sötaste lillasyster som verkar vara skapligt trött! Ikväll blir det en välbehövlig chillkväll med Clara och grabbarna, myyys.


RSS 2.0